- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #50.741
şöyle bi ohh demek nasip olmadı bize vallahi yinede hamd olsun beterin beteri var canım. benim enfeksiyonmus bugun kontrolüm vardı ama daha ileri degilmiş 3 gündür falan iltihap akıyo çünkü. pansuman verdi her gün,antibiyotiksiz geçer dedi. rahime baktı içimdeki yara da iileşmemiş daha. bakalım .
senin neden tahriş oldu ki bant yeri? allerjik ciltler için özel bantlar var bende ondan kullanmıstım çünkü,flaster gbi yine ama alerji yapmıyor vücudun. keske ondan kullansalardı. gerçi senin acil müdahale de düşünememiş olabilirler. ödemde zamanlaa geçer canım,çok serum falan mı verdiler peki sana? çünkü serum feci şişiriyor,apandist ameliyatımda cok şişmiştim alkolle sardılar şiş yerleri,indi ödem 1 güne.
aynen canım benim bacağımdaki şişlik öyle böyle değil serumdanda değil içi yara olmuş gibi bacağmın üstüne oturamıyodumm bant yara yapmayan özel bant ama hastanedeyken günde iki kere pansuman oluyodum 1 aydır bandajlı geziyodum ondan oldu ama bugün son pansumanım oldu 3 gündür akmıyo artık duşta alabilcem rabbim daha beterinden korusun halime şükrediyorum bir daha doğum yaparsam o hastaneye gitmicem tv de haberlrde gördüm kadın devlet hastanesnde sezeryan olurken yanlış narkozdan kalbi durmuş 20 dk sonra çalıştırmışlar ama kadın komple felç olmuşş şuan sadece gözlerini açıp kapatıyoo Allah korusunn hepimizii