- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #63.721
bu arada biz bugün yine hastaneye gtces..bi dr daha baksn..sbh çok kötü oldu ya içim acıyo öyle öksürüyoki...bnm ciğerlerm acıyo...gecede Eyüpte kalcaz kayganada..o yzden giremiciim çok üzgünüm![]()
canım nerde oturuyosun ben ataköy hastanesinde murat turana götürüyorum oğlumu çok ilgili çok memnunum hatta fototerapi aldığı için detaylı işitme testi
yaptırmam gerektiğini ilk o söyledi yoksa haberimiz olmıcaktı .
kızlar acil sizden bilgi istiyorum.bebeyim mama yemiyor benimde sütüm yeterli degil ve kg vermeye başladı.mamasına cicibebe koyuyorum 1 adet bu sever yıyor ama onuda koymak ıstemıyorum içinde gluten var ama o zamanda aç.yogurt vermem gerekiyormus dr bana mamadan yogurt yap dedi ben nasıl yapacagım bırde sizin dr larınız ne önerdi bırde lütfen bebeklerınize bır seyler vermeye basladınızmı morelim bozuk kafam allak bullak sizde annesiniz benı anlar sınız bana bebeklerinize verdiyiniz seylerı soyler ve tarıflerını verısenız cok sevınırım bu yogurt konusunuda unutmayayım .hepimizin bebeklerini rabbim korusun şimdiden tşklr.
benim dr. hipp organik bebe bisküvisi ver demişti bide bi kapıt verdi orda devam sütüyle yoğurt tarifi var yazıyorum şimdi
120 ml kaynatılmış suyu yoğurt mayalayacağınız küçük bir kaba boşaltın. bu suya 6 ölçek devam maması ilave edip iyice karıştırın. elin dayanabileceği sıcaklığa kadar soğumasını bekleyin (50 derece) Maya olarak kullanılacak 1 yemek kaşığı yoğurdu hazırlana sütten 2 kaşık kadar ayrı kapta alarak iyice ezin mamaya ilave ederek karıştırın. Üzerini sıkıca örtüp uygun ortamda en az 4 saat bekletin.
ben hiç yapmadım ama bendeki tarif bu.