- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #66.861
bayanlar lütfen bana cvp yazın kafayı yiyecem.oğlum 5 buçuk aylık.2 aydan sonra iştahsızlığımız başladı ve bu zaman kadar dvm etti.idrara yolu enfeksiyonu olmuştu ondan beri iştahsız.
dr.götürüyorum kilosu 2 ay çok aldığı için şu anda kilosu ii.ayda 500 gr alıyor.iyi dediğim de o yani.kilosu ii olduğu için dr.lar yediği yetiyordur diyorlar.yediğide uyurken emdiriyorum 2 3 saatte maksimum 5dk. emiyor.uyandığı an memeyi çıkarıyor.neyse başka bi dr tavsıyesiyle 4 aydan sonra ek gıdaya geçtık.son 2 haftadır öğün olarak veriyorum.3 defa fışkırır tarzda kustu.acaba midesi ek gıdaya tepki mi verdi diye düşündüm.dr a o kadar çok gittik ki artk dr a gitmek istemiyorum.bir suru kan alıyorlar bişey yok diyip gönderiyorlar.sürekli mız mız kucakta gezmek istiyor.kendi kendine uğraşıp kafasını terletiyor.az önce sebze çorbası yaptım 2 kaşık zor yedirdim onda kusacakmış öğürdü.yeme sorunu yüzünden resmen psikolojım bozuldu.normalmi bilmiyorum hala agu demiyor.kafasını dik tutuyor ama hemen kendini atıyor.buma rağmen 2 dişi çıktı.ve emekliyor diyorum.ilk bebeğim çok tecrübesizim.lütfen bana bi fikir verin hepimiz anneyiz.beni siz anlarsınız.
canım bende tecrübesizim ama bence önce moralini yüksek tut çünki bebeklerin hissettiğine inanıyorum ben birde ek gıdaya daha yeni geçmişsinya acaba biraz fazlamı karıştırdın mesele sebze çorbana ne koydun fazla sebze karıştırdıysan beğenmemişde olabilir yada içlerinden biri dokunuyordur sanırım biraz karışık oldu umarım anlatabilmişimdir