- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #68.241
Günaydın kızlar,şuan o kadar çaresizim ki size yazarak rahatlamak istedim
Annemin pasaportunda sorun çıkınca kardeşim işe geç kalmamak için dün çıktı,biz saat onda havalimanına gittik,uçak indi,kardeşim aradı geliyorum diye ama bütün yolcular çıktı kardeşim çıkmadı,telefonu da açmıyordu,sonra aradı 350 tl cezası varmış,burda ödeyim demiş,ordaki polis tamam demiş ama sonradan geln bi bayan illa gidip kendi ülkendeki Türk konsolosluğuna ödeyeceksin demiş.Kardeşimi alıp bi hücreye koymuşlar,havasızcamı olmayan,sınırdışı edilmek için bekleyen rus kadınların yanına.Kapıdaki görevli durmadan bağırıyor,orda oturma,orda yatma,beni oraya getirtme sanki kız intihar bombacısı yada üstünde eroin falan yakalamışlar.saat dörde kadar orda kaldık bir Allahın kuluna derdimizi anlatamadık hatta bizi bile tersleyince eşim sinirlendi zor sakinleştirdim onuda gözaltına almakla tehdit ettilerKardeşimde panikatak var geceden beri yarrım saaten bir arıyorum ''abla kurtarın beni nefes alamıyorum''diyor ve benim elimden hiç bişey gelmiyor.Konsolosluk bu gün tatil,ne zaman göndereceklerini söylemiyorlar,biz alalım biletini ilk uçakla gönderin diyoruz ona da yok.Çok çaresizim şuan kızlar
((((Nasıl bi adalettir bu ya,ne yapmış bu kız sahte pasport,kaçak,silah fln kaçakçılığı ne suçu ya almıyorson gönder ülkesine,ona sergiledikleri tavrın çok değil %2 ni şu dağdakilere sergileselerdi hergün şehit haberi izlemezdik,YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ADALETE!
Ah cnm cok uzulsum ya okuyunca hay allah umarim tezzanda cozume ulasursiniz