angel bence bırak eşin makarna mı yapacak yumurta mı kıracak kendi yapsın, Allah korusun riskli zamanda değmez gerçekten. ben çağıramadım ama anneni ya da varsa kızkardeş vs evinize bir süre kalmaya ve yardım etmeye çağıramaz mısın? ben de en sonunda öyle yapacağım. eşim şimdilik idare ediyor ama evde 3 haftadır yatıyorum ve o da gerçekten yorulmaya başladı. aileler ne içindir. böylesi zamanda gelebilecek birinci derece yakın akraban varsa çağır derim. eşin de biraz nefes alır sen de riski azaltırsın biraz.
aynen bende ailemden uzakda yasiyorum.evelki gün benim dis gebelik ihtimali düsünülmüsdü hastaneye yattim acayip korktuk ve operasyon stresi yasadim.son anda bebisim görününce kurtardim pacayi. doktor uyardi cok hassas dikkatli olun diye esimi.o güne kadar karicim sen hasta degilsin hamilesin diyordu.simdi doktordan uyari alinca bosver hersey halolur sakin yorma kendini demeye basladi.su sisesi bile kaldirtmiyo.bugün yemek yaptim,begenmedi ama seslenmedi yooo iyi diye caktirmiyo birde hahaha.bakalim ne zamana kadar idaree dicek.
diyorumki en azindan sizde doktorla anlasin bari esiniz varken bir kac cümle kursun :90:
slm kızlar bşy sorucam adetime 11 gün war ama kan testi yapsan bşy warsa çıkarmı sizce bayramda tatile gidicezde warsa ona göre dikkat etmem lazım
ya evet bir arkadaşımın annesi ve kayınvalidesi birlikte baktılar doğuma kadar, hatta kız istemiyordu hazır değilim daha eşimle gezmek istiyorum dediğinde biz bakarız sen doğur gerisini bize bırak demişler, şimdi de bebeğe birlikte bakıyorlar, o kadar imreniyorum ki ben de. çok kızıyorum bazen anneme yakında değil diye. (ya galiba bu aralar şiddetle anneme kızgınlık duyuyorum anlamsız boyutta.) kayınvalidem burada Ankarada ama onun gelmesi pek mümkün değil, kendi sağlık şartları nedeniyle. temizliğe kadın geliyor yardımcı, eşim de arada ilgileniyor. ütü filan neymiş bir aydır unuttuk zaten. ben mecburi yatak istirahatindeyim ya kıyafet gerekli değil pijamaları giyiyorum süreklievet doğru diyosunda bende beslenemedim kendim yaptığım yemeklerde hoşuma gitmemeye başladı..annem ve k.validem de gelicekler ama hepsine zorluk oluyo onlar istanbulda ben izmirde..bazen annesi yanında olup yemeklerini yapıp temizliğini yaptıranlara çok imreniyorumeşim 2 günde bıktı senin eşine bravo evde temizlik ütü çamaşır bekliyo
kızlar ben 8 haftalık hamileyim ve dün doktor kesemin yanında kan kesesinin olduğunu söyledi yat dinlen dedi progestanı ikiye cıkardı günde başına böyle bir durum gelen varmı ??
kızlar ben 8 haftalık hamileyim ve dün doktor kesemin yanında kan kesesinin olduğunu söyledi yat dinlen dedi progestanı ikiye cıkardı günde başına böyle bir durum gelen varmı ??
mrb cici anne adayları Bende 5+2günlük hamileyim :)))Netten hesapladım 26nisan doğum tarihi diye gözüküyor hayırlısı ile inşallah olur.Dün doktor kontrolüm vardı 1.11mmlik bir kese var şimdilik.Ben bundan 2 yıl önce boş gebelik yaşadım malesef.Şimdi doktorum tekrar aynı şeyi yaşamayayım diye progesteron hapı ve corasprin verdi.Düzenli kullanıyorum.Ama progesteron hapı beni uyutuyor sürekli... onun dışında şuanda hiçbir şikayettim yok çok şükür.haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim 8.haftaya kadar sürekli takip edilecek.İnşallah Allah'ım izin verir ve sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
hadi gözünüz aydın allah kucağınıza almayı nasip etsin...dikkat adilmesi gerekir 13. haftaya kadar düşük çok yaygınmış allah korusun...bizim ailemiz istanbulda biz izmirde çok zor uzakta olmak hastayken yanında olamıyolar bi yemeğini işini yapamıyolar çok zor bebiş olduğundada çok zorluklar olucak kader arkadaşım
ya evet bir arkadaşımın annesi ve kayınvalidesi birlikte baktılar doğuma kadar, hatta kız istemiyordu hazır değilim daha eşimle gezmek istiyorum dediğinde biz bakarız sen doğur gerisini bize bırak demişler, şimdi de bebeğe birlikte bakıyorlar, o kadar imreniyorum ki ben de. çok kızıyorum bazen anneme yakında değil diye. (ya galiba bu aralar şiddetle anneme kızgınlık duyuyorum anlamsız boyutta.) kayınvalidem burada Ankarada ama onun gelmesi pek mümkün değil, kendi sağlık şartları nedeniyle. temizliğe kadın geliyor yardımcı, eşim de arada ilgileniyor. ütü filan neymiş bir aydır unuttuk zaten. ben mecburi yatak istirahatindeyim ya kıyafet gerekli değil pijamaları giyiyorum sürekli, eşim de Allah'tan özelde çalışıyor da tişört ve jean pantalonla idare ediyor.
progestan kullanan arkadaşlara sormak istiyorum biraz özel olacak ama ilaç sizde koku yapıyor mu?bana sürekli çok ağır bir koku geliyor ilacı aldıktan sonra, dr uma sordum ilaç yapmaz ayrıca hiç bi koku da yok senin burnun çok hassaslaşmış dedi. başka bu durumda olan var mı?:26:
merhaba Gülden, doktorlar kesin gebelik tanısı koymadan önce bhcg değerini artırabilecek diğer nedenleri elemeye çalışıyorlar. gebe olduğunu söyleyebilmek için önce iki günde bir bhcg değerinin ikiye katlanmasını, sonra 5-6. haftalarda gebelik kesesini görmeyi ve yaklaşık bir hafta 10 gün sonra da bebeğin kalp atışlarını duymayı istiyorlar ki Allah korusun dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik gibi istenmeyen durumlar olmasın. söylediğim haftalar düzenli periyodunuz varsa ve geç olmayan dölllenme için geçerli bildiğim kadarıyla. yani keseyi 7. haftada da gören var. inşallah herşey yolunda gider ve sen de bebeğine kavuşursun.kızlar ben geçen hafta hcg testi yaptırdım 97.47 çıktı doktor hamilesin büyük ihtimalle ama 15 gün sonra tekrar görmek istiyorum umut vermek istemem şimdiden dedi. Hamile değilmiyim acaba. ama bütün belirtileri var bende ve adetim 10 gün gecikti. Bayramdan sonraki hafta tekrar gidicem çok heycanlıyım ama açıkcası ne hissedeceğimi tam olarak bilemiyorum...
merhaba Gülden, doktorlar kesin gebelik tanısı koymadan önce bhcg değerini artırabilecek diğer nedenleri elemeye çalışıyorlar. gebe olduğunu söyleyebilmek için önce iki günde bir bhcg değerinin ikiye katlanmasını, sonra 5-6. haftalarda gebelik kesesini görmeyi ve yaklaşık bir hafta 10 gün sonra da bebeğin kalp atışlarını duymayı istiyorlar ki Allah korusun dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik gibi istenmeyen durumlar olmasın. söylediğim haftalar düzenli periyodunuz varsa ve geç olmayan dölllenme için geçerli bildiğim kadarıyla. yani keseyi 7. haftada da gören var. inşallah herşey yolunda gider ve sen de bebeğine kavuşursun.
slm canim insallah,kalbini ve düsüncelerini pozitif tut.bende son bir haftadir neler yasadim bir bilsen.ne dis gebelik ne rahimde gebelik.neyseki son anda minisim göründüde pacayi siyirdim.simdi bol bol dinleniyorum, hic bir seyi önemsemiyorum.esimde diyor bu sorunlardan sonra hayatimizdaki en önemli seyler en önemsiz hale geldi ne tuhaf diye.bise olmaz korkma allahin izniyle.
bu arada kiz ayni güne denk geliyoruz ha,ben de bugün 5+3 üm.muhtemel dogum tarihim allah kismet ederse 26 nisan .sag salim o günleri görürüz.bendede cok hafif kasik agrisi ,ara ara mide bulantisi ve istahsizlik disinda bise yok.rahatim sadece cok uyukluyorum .normaldede severim zaten uykuyu :85:
arkakadslar bana acıl yardm edersnz sevınırm agusts 13 te catlatma ıgnemı vurldm ve bugun vurulalı 16.gun 3 gundr ıdrar testı yapyrm ve pozıtf son adet tarıhım28 temmz bugun kan tetstı yaptrdm ve degrm 212,49 doktr erken gebelık dedı ve folık asıt verdı 2 gun sonrada tekrar kan testı ıcın cagrdı sızce anormal bı durum yokturdr deglmı degrlerım normalmı lutfen bılenler bsy yazssn
Canım öncelikle tebrik ederim seni.Bence içini rahat tut.Bende aşılama ile hamile kaldım15.gün test yaptırdım 246 çıktı.Doktorum banada iki gün sonra testi tekrarlattı normal hamilelikte bu sonucun ikiye katlanması gerekirmiş.Benimki şükür 574 falan çıkmıştı.Şimdiden bol bol dinlenmeye çalış
cok teskkr edrm son adet tarhm temmz 28 ve sıklusum 33 yada 34 gun falan bu deger adetmden 1 gun 2 gun once normalmı sızce ben maysta kımyasal gebelık yasdm ogrendm ve 3 gun sonra degrm dustu sımdı yıne korkuyrm ole olcak dye dua edın bana da nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?