valla hayatim güldüm yine baya.ya valla bende aclikda var istahsizlikda.biri yemek yapsa getirse gayet iyi yerim ama kendim yapincba piserken doymus gibi oluyorum.yemek agir geliyo.cözüm bulmak lazim.makarna da dedigin gibi haftada üc dört gün makarna hem kolay hem yenilebilir kaliyor .ama hadi bizi birakda cocuklar hamur kafa olmasinda
sende birde ilac problemi var.iyi dayanabiliyosun valla arkkadasim.allah kolaylik versin.ben folikasitle demiri almayi bile unutmayim diye ugrasiyorum.ha bu arada olmazsa olmazim ögle uykularim basladi.söyle en az yarim saat sizip uyumazsam omuzlarim cöküyor sanki.:44:
canım merhaba. yazını tesadüfen okudum. ama bir an ismine baktım acaba ben mi yazmısşım bunları dedi.. bahsettiğnin hepsini ben yaşıyorum..mutfağa giremiyorum..sadece su içmeye ağzımı burnumu kapatarak giriyorum. eşim ve komşularım yapıyor çok şükür yemekleri.. temziliğe de kadın çağrıyorum...et tavuk , balık kesinlikle yok salçalı yemekler yok.. makarna yoğurt çorbası cacık,pekmez,meyvelerden şeftali muz porakal kivi üzüm akklına gelebşlecek tüm meyveleri yiyebiliyorum ama çok şükür....anlıyacağınn tek değilsin..2 kilodan fazla zayıfladım...hergün çıkarıyorum...artık 1 ay daha sabret diyolar sonra geçermiş.ben 9 +4 üm..2012 mart annelrindeyim 31 mart doumumuz inşallah...
Arkadslar bugun yıne kan tahlılım yapıldı son adet tarıhım 28 temmz ve kan sonuclarm 212 ıkı gun sonra 360ve bugun yıne ıkı gun sonra 934 cıktı sızce nasıl korkyrm degerler nasıl dıs gbelık falan degldr dımı lutfen yarmdcı olunnnn..
Arkadslar bugun yıne kan tahlılım yapıldı son adet tarıhım 28 temmz ve kan sonuclarm 212 ıkı gun sonra 360ve bugun yıne ıkı gun sonra 934 cıktı sızce nasıl korkyrm degerler nasıl dıs gbelık falan degldr dımı lutfen yarmdcı olunnnn..
kızlar merhaba 8+1 im ve bu hafta mide bulantım tavan yaptı zaten çok kötü rüya gördüm dün akşam çok korktum birde mide bulantısı çok üsteliyo napmam gerekiyo canım hiçbiley istemiyo
benimde öyle cnm..yoğurt ve ezine peyniri mideme iyi gelenler...
canım çin takvimine baktınmı doğrumu sence taktımda mide bulantımdan arta kalan zamanlar bunla uğraşıyorum
valla bende çok kafa yordum ama çıkış bulamadım 82 doğumluyum takvimde yaş konusu karışık +1 ve +2 ekleniyo sen çözebildiysen beni aydınlat :)))) son adet 3 temmuz bu durumda haziranda hamile kaldım ama yaş 29 mu 30 mu hesaplıcam :)))
29 yaşdan hamileysem kız gözüküyo 30 da erkek :)))))
jasmin bence randevun olan doktoru arayarak en azından durum ile ilgili bilgi vermelisin. benim de benzeri durumum var, sadece kahverengi değil pembe de oluyor bazen doktorum ilaç verdi ve her lekelenmede mutlaka ona bilgi vermemi istiyor.slm kızlar,6+3 haftalık hamişim,1 hafta sonra dr randevum var ama bugün öğlen saatlerinde hafif kahverengi renkte akıntım oldu.sizce telaşlanmalı mıyım??yani dr'a gitmelimiyim??korkuyorum
cok sukur bende bugun gıtttım ve kesemızı gorduk rabbım korusun ve hepınıze ısımlernızı falan bılmesemde cok dua edıyorum allahm en kısa zaman da tum ısteyen kardeslerımede nasıp etsın ınsallh dualalrla hersey guzel olcak bıde arkadaslar bal corek otu ve tarcın karısımını yapın mucızevı bısey ondan oncede sogan kuru yaptm bıguzel ıcımı temzledı ve suan rabbme sukur ınsallh ısteeyn herkes bu guzel duyguyu yasar
jasmin bence randevun olan doktoru arayarak en azından durum ile ilgili bilgi vermelisin. benim de benzeri durumum var, sadece kahverengi değil pembe de oluyor bazen doktorum ilaç verdi ve her lekelenmede mutlaka ona bilgi vermemi istiyor.
arkadaslar bendede internette 5+3 gosteriyor daha doktora gitmedim cuma gunu gidicem bazi nedenlerden dolayi gidemedim herneyse mayisin 2 si dogum tarihi olarak gosteriyor internette ins bu topige beni kabul edersiniz zira mart nisan annelerinin topigi tam 4 tane test yaptim positiv ama benim sorum su bende hic bir belirti yok bazen belim agriyo cok azda goguslerim agriyo oyle midem falan bulanmiyor yani basimda donmuyor cok yorgun hissetmiyorum kendimi yani hatta uyuyamiyorum bile simdi sorum ben normal hamilemiyim yoksa allah korusun dis gebe falan olabilirmiyim 5.haftadan once herkes yazmis midem bulaniyor cok uyuyorum falan diye adetimide tam bir hafta gecti hic bi lekenme bile olmadi cumayi iple cekiyorum esimin ailesine kendi aileme hep soyledik hamileyim diye simdi ne yalan soyleyim korkuyorum yalanci cikicam diye bi akil verin bana stress yapmayim diyorum ama yinede dusunmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?