2012 mart-nisan anneleri buraya

evet bende aynıyım dün arkadaşım yemek yapmıştı yoğurt çorbası istemiştim yine malum :=))) yemeklerini yedim koku yokdu rahatsızda olmadım benim sorunum tabağın yarısını yedikten sonra başlıyo kusmamak için zor dayanıyorum midem yediklerimi kabul etmiyo bende inatla direniyom kusmim diye kabus gibi geceleri açlıktan içim kazınıyo ama ezine peyniri haricinde midemi tutan yok peyniri bile seçerek yiyor oldum
bugün 8+3 oldum bu yeme sorunu 2 haftadan beri zirve yaptı inan yemeklere gömüleceğim saldıracağım günleri iple çekiyorum allahtan yakınımda oturan arkadaşım var bişeye aşermemi bekliyo emrime amade arkadaşımda eşimde dalga geçiyo acısını çıkarıcaksın 1 aysonra önünden çekicem tabakları diyo :))) bide düşük riski vardiye yatıyorum evdeyim 1 haftadır internet ve tv de kesmiyoo bebişim için kıyafet bakmak fiyat araştırması yapmak istiyorum 12. haftaya kadar iş yapmadan uzancam galiba...şuan bunları yazarken pencereden evin içine yemek kokusu geliyoo Allamya nası bi burun oldu bende yemeğin adını bile buluyorum evet evet patlıcan musakka ve fasülye koktu annemin pamuk tıka taktiğini uygulıcam bu gidişle
sen kaçıncı haftadasın cnm...Allah yardımcımız olsun..bazen kızıyorum söyleniyorum kendime ama şükretmem lazım Allahım bana böylebir şans verdi hertürlü zorluğuna katlanmam lazım yeterki düşmesin bebeğim..şimdide bu hastane olayından beri bebeğime bişe olcak korkusu yaşıyorum kasıklarıma ağrı saplanıyo hemen aklıma düşük riski geliyo inan wc ye bile gidince kontrol ediyorum leke varmı yokmu :5 3: ayy eşim bide tuvalette zorlama kendini demiyomu korkudan kabız etcek beni insanın içine bikere kurt düşmeye görsün hep korku oluyo ay ne uzun yazdım yattığım yerden de içimi döktüm

slm cnm hayırlı olsun bebişin aramızda 1 hafta var sorunlar aynı ama herkes sabahları bulantı oluyo diyo bende yemek yedikten sonra oluyo midem kalkıyo ama zorla tutuyorum hepten mide boş kalmasın diye bende meyvede limon çok yedim eşim vermiyo artık kanamam olduğundan beri yasakladı ne alakaysa kendince mantıklıymış..ekşi elma tek meyvem tatlı olan herşey iğrendirdi beni okadar soruna rağmen ne kilo verdim ne aldım ama elbise giyince 4-5 aylık gibi duran bi karnım oldu sendede varmı balık etliydim ama ay göbeğim yoktu benim

Arkadslar bugun yıne kan tahlılım yapıldı son adet tarıhım 28 temmz ve kan sonuclarm 212 ıkı gun sonra 360ve bugun yıne ıkı gun sonra 934 cıktı sızce nasıl korkyrm degerler nasıl dıs gbelık falan degldr dımı lutfen yarmdcı olunnnn..

mrb ilkah,gayet iyi bence değerlerin,içini ferah tut :)) zaten şimdi 4 haftalık hamşsindir haftaya bebişinin kesesini de görürsün Allahın izniyle,kendine iyi bak,sevgiyle..

hayırlı olsun cnm internette hesaplattım 5 haftalıksın öyle gözüküyo kan değerlerin geç döllenme olduysa geriden gelir biraz en iyisi 1500 den sonra ultrasonda keseni beklemek merak etme katlanarak yükselir :)) allah gönlüne göre versin

kızlar merhaba 8+1 im ve bu hafta mide bulantım tavan yaptı zaten çok kötü rüya gördüm dün akşam çok korktum birde mide bulantısı çok üsteliyo napmam gerekiyo canım hiçbiley istemiyo

kızlar merhaba 8+1 im ve bu hafta mide bulantım tavan yaptı zaten çok kötü rüya gördüm dün akşam çok korktum birde mide bulantısı çok üsteliyo napmam gerekiyo canım hiçbiley istemiyo

benimde öyle cnm..yoğurt ve ezine peyniri mideme iyi gelenler...

slm kızlar bizde 11 haftalık olduk.açım bu saate kadar bi poğça yedim iştah sıfır yemek yiyemiyorum makarna yoğurtlu şeyler yiyodum 10 gündür onları da görmek istemiyorum .dr peynir ekmek yesen yeter kendini zorlama dedi rahatladım zorla yemeye çalışıyodum çıkarıken ölüyodum.6. haftada başladı bulantılar kusmadığım bi gün olmadı.herkes geçicek diyo ama çok zor 5 kilo verdim sürekli yattığım halde içim kurudu kabız da oldum .şikayetçi değilim çok şükür bunada çok bekledik bu bebeği biz ama geçsin artık yoruldum

canım çin takvimine baktınmı doğrumu sence taktımda mide bulantımdan arta kalan zamanlar bunla uğraşıyorum

valla bende çok kafa yordum ama çıkış bulamadım 82 doğumluyum takvimde yaş konusu karışık +1 ve +2 ekleniyo sen çözebildiysen beni aydınlat :)))) son adet 3 temmuz bu durumda haziranda hamile kaldım ama yaş 29 mu 30 mu hesaplıcam :)))
29 yaşdan hamileysem kız gözüküyo 30 da erkek :)))))

30 olarak canım erkek benim kız çıkıyor benimde içime erkek doğuyordu ama bakalım

hem nasıl oluyor yani o tarihte hamile kalan binlerce aynı yaşta kadının bebeklerinin cinsiyetleri aynı mı olucak

selam arkadaşlar. yeni anne adayları sizler de hoş geldiniz. bugün kan pıhtılaşması bozukluğum olduğunu öğrendim ve doktorum clexane iğneye başladı. benimle aynı durumda olan nisan anne adayı arkadaşımız var mı?

slm kızlar,6+3 haftalık hamişim,1 hafta sonra dr randevum var ama bugün öğlen saatlerinde hafif kahverengi renkte akıntım oldu.sizce telaşlanmalı mıyım??yani dr'a gitmelimiyim??korkuyorum

cok sukur bende bugun gıtttım ve kesemızı gorduk rabbım korusun ve hepınıze ısımlernızı falan bılmesemde cok dua edıyorum allahm en kısa zaman da tum ısteyen kardeslerımede nasıp etsın ınsallh dualalrla hersey guzel olcak bıde arkadaslar bal corek otu ve tarcın karısımını yapın mucızevı bısey ondan oncede sogan kuru yaptm bıguzel ıcımı temzledı ve suan rabbme sukur ınsallh ısteeyn herkes bu guzel duyguyu yasar

slm kızlar,6+3 haftalık hamişim,1 hafta sonra dr randevum var ama bugün öğlen saatlerinde hafif kahverengi renkte akıntım oldu.sizce telaşlanmalı mıyım??yani dr'a gitmelimiyim??korkuyorum
jasmin bence randevun olan doktoru arayarak en azından durum ile ilgili bilgi vermelisin. benim de benzeri durumum var, sadece kahverengi değil pembe de oluyor bazen doktorum ilaç verdi ve her lekelenmede mutlaka ona bilgi vermemi istiyor.

Tebrik ederim çok sevindim. İnşallah yakın zamanda kalp atışlarını da duyarsın. Allah bebeğini kucağına almanı nasip etsin.

arkadaslar bendede internette 5+3 gosteriyor daha doktora gitmedim cuma gunu gidicem bazi nedenlerden dolayi gidemedim herneyse mayisin 2 si dogum tarihi olarak gosteriyor internette ins bu topige beni kabul edersiniz zira mart nisan annelerinin topigi tam 4 tane test yaptim positiv ama benim sorum su bende hic bir belirti yok bazen belim agriyo cok azda goguslerim agriyo oyle midem falan bulanmiyor yani basimda donmuyor cok yorgun hissetmiyorum kendimi yani hatta uyuyamiyorum bile simdi sorum ben normal hamilemiyim yoksa allah korusun dis gebe falan olabilirmiyim 5.haftadan once herkes yazmis midem bulaniyor cok uyuyorum falan diye adetimide tam bir hafta gecti hic bi lekenme bile olmadi cumayi iple cekiyorum esimin ailesine kendi aileme hep soyledik hamileyim diye simdi ne yalan soyleyim korkuyorum yalanci cikicam diye bi akil verin bana stress yapmayim diyorum ama yinede dusunmeden edemiyorum

jasmin bence randevun olan doktoru arayarak en azından durum ile ilgili bilgi vermelisin. benim de benzeri durumum var, sadece kahverengi değil pembe de oluyor bazen doktorum ilaç verdi ve her lekelenmede mutlaka ona bilgi vermemi istiyor.

tamam canım saol,dünden beri bişey yok ama ben yinede arıyım bi doktorumu..

slm cnm,
ben de 6+4 teyim geçen hafta gördük keseyi ama benim de bu haftaya kadar hiç bi belirtim yoktu hamile olduğuma dair yani herkeste olacak diye bişey yok,hatta benim ablam 9 ay boyunca hiç bi rahatsızlık yaşamamış,o yüzden içini ferah tut belirti olmaması hamile olmadığını götermez inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ,sevgiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…