kızlar ben geçen hafta hcg testi yaptırdım 97.47 çıktı doktor hamilesin büyük ihtimalle ama 15 gün sonra tekrar görmek istiyorum umut vermek istemem şimdiden dedi. Hamile değilmiyim acaba. ama bütün belirtileri var bende ve adetim 10 gün gecikti. Bayramdan sonraki hafta tekrar gidicem çok heycanlıyım ama açıkcası ne hissedeceğimi tam olarak bilemiyorum...
kızlar ben 8 haftalık hamileyim ve dün doktor kesemin yanında kan kesesinin olduğunu söyledi yat dinlen dedi progestanı ikiye cıkardı günde başına böyle bir durum gelen varmı ??
slm arkadaşlar progestan kullanan varmı aranızda. ben crinone jel kullanıyordum arada pembe olarak geri geliyo lekelenme gibi. doktor bunun yerine progestan tablet kullanmamı söyledi. ama jel dahamı etkili bilmiyorum. çok korkuyorum yanlış birşey yapmaktan. benim tüp bebek gebeliği.
Kızlar günaydınnn dün doktor gittimmm kesem görünüyor 5 haftayla uyumlu dedii ama daha içinde emriyoyu göremediii 6 eylüle gün verdiii ozaman kadar görünür inşallah
sizinkiler nezaman göründü???.....
benim benzer bi durum oldu. 5 haftalık gebeyim. 2 gün önce kesemin çevresinde halo(KANLI ALAN) göründü. 24-48 saat yatak istirahati ve progestan önerildi.ben 21 saat dinlenip bide uzun bi yolculuğa çıktımyarın bi baktırayım tekrar diyorum.
arkakadslar bana acıl yardm edersnz sevınırm agusts 13 te catlatma ıgnemı vurldm ve bugun vurulalı 16.gun 3 gundr ıdrar testı yapyrm ve pozıtf son adet tarıhım28 temmz bugun kan tetstı yaptrdm ve degrm 212,49 doktr erken gebelık dedı ve folık asıt verdı 2 gun sonrada tekrar kan testı ıcın cagrdı sızce anormal bı durum yokturdr deglmı degrlerım normalmı lutfen bılenler bsy yazssn
Tşk ederim canım desteğin içinSana ve bebişine çok geçmiş olsun.Bu arada sen kesenin içinde bebeği gördünmü?Ben sadece kese gördümde sabırsızlıkla onu göreceğim günü bekliyorum ne güzel Allah kısmet ederse aynı tarihlerde anne oluyoruz.Artık burda beraber geçiririz hamilelik günlerimizi
arkakadslar bana acıl yardm edersnz sevınırm agusts 13 te catlatma ıgnemı vurldm ve bugun vurulalı 16.gun 3 gundr ıdrar testı yapyrm ve pozıtf son adet tarıhım28 temmz bugun kan tetstı yaptrdm ve degrm 212,49 doktr erken gebelık dedı ve folık asıt verdı 2 gun sonrada tekrar kan testı ıcın cagrdı sızce anormal bı durum yokturdr deglmı degrlerım normalmı lutfen bılenler bsy yazssn
herkese iyi bayramlar
canim seninde bayramin kutlu olsun,iyi bayramlar.... gurbetlik yerdeyim.siteye girim bakim dedim ama ümidim yoktu.herkez bayramlasmada yada bayram telasindadir diye.bizimkisi anca telefonla iste....
canim bendede hemen hemen ayni.cok acikiyorum ama istahsizim,yemek pisirirken igrenmeye basladim.pisirdigim zaman kendi yaptigim yemek igrenc gelmeye basladi.kendim pisirirsem tikaniyorum yiyemiyorum.dün esime dedim artik iyce yemegi zor pisiriyorum diye.oda idare ederim ben sorun degil dedi ama ben düsünüyorum.tamda bebislerimizin organlarinin ve metabolizmasinin olustugu dönemdeyiz.acaba yetersiz kalirmiyim.hastanede tanidigim bir doktor,kendiside uc aylik hamileydi,femibion kullaniyorum ben dedi.icinde folik asit demir ve ihtiyaca uygun vitamin ve mineralller var dedi.onu alcam.zaten folik asit folio aliyorum birde demir.hepsi beraberinde simdi ayri ayri icmemede gerek kalmiycak hemde biraz kalbim rahat eder. bu ara beyin ve omurilik olusuyor yada olustu.gecen gittim disarda koca bir levrek ve salata yedim.istahla ama simdi sorsan yiyemem heralde.birde her zaman zaman disarida cikilmaz diye dusunuyorum.dogru düzgün yerde hem pahali hemde keyfimi bozmadan evde takilmak istiyorum
sabah kalvaltisina cukur bir tabaga bolca roka dogradim beyaz peynir dogradim zeytin attim bir domates biraz limon yaprak biber belki istahimi acar diye.ve gercekten güzel yedim.tavsiye ederim.
sanada iyi bayramlar cnm bizde uzaktayız ailelerden bayramlaşcak kimsemiz yok evdeyiz haliylebende kendi yaptığım tostu bile iğrenerek yedim nolcakk bu halimiz..benbide düşük riskiydi idrar yolu enfeksiyonuydu 7 tane ilaç içiyorum sabah öğle akşam midem altüst oldu onunda etkisi vardır midem taş gibi biyandanda açlıktan kazınıyo ama çok tiksinti var eşim deli oluyo bişey istemiyosun diyo yoğurtlu yada salçalı makarna yemekten hamurkafa oldum walla kahvaltıda zorla yumurta ekmek peynir tost salata domates yiyebiliyorum..sendede oluyomu zorla yiyorum ama midem hep boş karnım gurulduyo ne bu anlamadım :)))) küçükken babannem besmele çekmezsen yediklerini şeytanlar yer demişti hep aklıma o geliyo hey allam yaa gerçi çokazcık yiyebiliyorum.... yedikçe karnı guruldayan midesi hep boşmuş gibi olan varmı acaba yoksa türünün tek örneğimiyim :))
Merhaba İlkah,
Seni burada gördüğüme çok sevindim. haftalardır bakıyorum sana birşeyler yazmışmısın diye en son senle konuştuktan sonra kaybolup gittin. Senin tavsiye etmiş olduğun kürler sayesinde ben de şu an 8 haftalık hamileyim. Sana çok dua ettim gerçekten ve şimdi hamile olduğunu görünce çok sevindim.
Kan değerin gayet normal çıkmış. 2 gün arayla kan değerinin 2 ye katlanması gerekiyor bu dış gebelik olmadığını gösteriyor. Aynı şeyleri ben de yaptım. Kan değerin 1500lerin üstüne çıktığındada kese görünüyor genelde yani 5 haftalık olduğunda. Sen şu an 4 haftalıksın. 2 gün arayla kan ver değerler 2ye katlamış ise ilk aşamayı atlatmış olacaksın. 1 hafta sonrada kese için gidersin onu da görünce 2. aşama tamamlanıyor. 6-7 haftalık gibi de kalp atışını duymak için gidiyorsun. Senin için dua ediyorum. İnşallah iyi haberlerini alırız.
slm kızlar topik kalabalıklaşıyo ne güzelben ben biraz sorunluda olsa 2. ayımı doldurdum 9. haftamdayım şu bulantı ve koku işi iştahsızlık çok cnmı sıkıyo karnım deli gibi acıkıyo ama tad alamıyorum her yemek iğrenç geliyo hele mutfakta bişey pişiyosa kaçıyorum odalara..eşime kaldı yemek işi oda pek bişey bilmiyo ne yicem bilmiyorum gıdalarıma bak makarna yoğurt yoğurt çorbası 1 ay daha sabret diyolar nasıııı geçicek zaman..
sizler ne durumdasınız...benim gibi tatlıyı severken şimdi tatlı olan herşeyden tiksinen yiyemeyen varmıönceden abartı bulurdum anlatılanları büyük konuşmuşum başıma geldi bende sebze yok,et yok,balık tavuk yok, meyve yok ( ekşi elma) çok üzülüyorum beslenemediğim için..
ben nelerde duyuyorum ya nekadar guzel haberler duydum cok sevındım gercekten ya cok teskkr edrım duaların ıcın allh razı olsun allh kucagna almayı nasıp etsın bende ıkı gun once kan degerm 212 dı bugun se 360 nasıl bılmıyrm ama ınsallh ıyıdr canm yınede duanı eksk etme ınsllh
Teşekkür ederim canım. Sonucun bence gayet iyi görünüyor yaklaşık 2ye katlaması gerekiyor zaten. Benimde ilk sonucum 1514 iken 2 gün sonraki 3400lerdeydi.
Yani yaklaşık olarak 2 ye katlamıştı. İnşallah iyi haberlerini alırız. Haftaya bu zamanlarda heralde kese görünecektir diye düşünüyorum. Beni habersiz bırakma. İyi bayramlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?