Tebrik ederim çok sevindim. İnşallah yakın zamanda kalp atışlarını da duyarsın. Allah bebeğini kucağına almanı nasip etsin.
selam kızlar
nabersiniz?
ara ara lekelenmelerim oluyor, ve daha kalp atışlarını duymaya gitmedim. inat ediyorum kadın doğumculara.. :))
progestana devam..
günde 2 adet ceviz yiyorum(omega 3 açısından zengin, mutlaka yiyin sizde)
bende durumlar böyle.
yeni gebelerimizi de tebrik ediyorum
arkadaslar bendede internette 5+3 gosteriyor daha doktora gitmedim cuma gunu gidicem bazi nedenlerden dolayi gidemedim herneyse mayisin 2 si dogum tarihi olarak gosteriyor internette ins bu topige beni kabul edersiniz zira mart nisan annelerinin topigi tam 4 tane test yaptim positiv ama benim sorum su bende hic bir belirti yok bazen belim agriyo cok azda goguslerim agriyo oyle midem falan bulanmiyor yani basimda donmuyor cok yorgun hissetmiyorum kendimi yani hatta uyuyamiyorum bile simdi sorum ben normal hamilemiyim yoksa allah korusun dis gebe falan olabilirmiyim 5.haftadan once herkes yazmis midem bulaniyor cok uyuyorum falan diye adetimide tam bir hafta gecti hic bi lekenme bile olmadi cumayi iple cekiyorum esimin ailesine kendi aileme hep soyledik hamileyim diye simdi ne yalan soyleyim korkuyorum yalanci cikicam diye bi akil verin bana stress yapmayim diyorum ama yinede dusunmeden edemiyorum
merhaba arkadaşlar
Bende 25 ağustosta doktora gittim , öncelikle kendim idrar testi yaptım pozitif çıkınca heemen doktora gittim 3 haftalık kadar dedi ( internette bugün hesapladığımda 6 hafta 1 günlük çıkıyor )ultrasonda tam göremedi 10 gün sonra geldiğinde görebiliriz dedi, son edetimin ilk günü 22 temmuzdu . 25 ağustosta kandaki gebelik hormonum 885 çıktı. kısmetse pazartesi gideceğim tekrar insallah görebilirim bu defa :) saçlarım çok dökülüyor , duygu durum bozukluğu yaşıyorum bir çok neseliyim bir bitkin sanıyorum ki üzerimdeki sorumluluktan dolayı içimdeki minicik, bana muhtaç canlı yı sağlıklı bir şekilde büyütebilmek sorumluluğu galiba bu hisleri yaşatıyor . bulantım hiç yok denecek kadar az , ki ben normal hayatım kokulara karşı aşırı hassas her kötü kokuya öğüren ve ardından istifra eden bir insandım , bilmiyorum herhalde bu haftadan sonra bulantım olmaz ..
hepinize sağlıklı , mutlu bir hamilelik dönemi dilerimm
selamlar herkese ben de inşallah nisan annesi adayıyım. internete göre bende 6+3 deyim henüz kalp atışı için gitmedim perşembeye inşallah. herkes için rabbim hayırlısını versin
slm cnm,
tamamen aynı durumdayız,ben de daha gitmedim kalp atışlarını duymaya,zorla da olsa 2 adet ceviz,meyve yemeye çalışıyorum,bi de kan yapan kuru üzümler var onlardan yiyorum ama iştahsızım bunlar dışında,1 kilo verdim..kaç haftalık oldu senin??ben 6+4 teyim..
ben de aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş gelmişler sefalar getirmişler diyorum
selamlar herkese ben de inşallah nisan annesi adayıyım.. uzun bi beklemeden sonra rabbim bana da bu güzel haberi vermeyi nasip etti çok şükür. bayram tatilinde öğrendim hamile olduğumu.. kontrole gidemedim pazartesi inşallah.. internetteki hesaplamalara göre 6+2'deyim. bakalım doktor ne diyecek..
şimdilik göğüslerimde aşırı hassasiyet bi de bulantılarım var. arada kramplar ve ağrılar da oluyor. normaldir inşallah. herkese rahat bir hamilelik dönemi diliyorum. inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza da alırız bebişlerimizi..
aa bende 6+3 teyim ve perşembeye doktora gitmeyi düşünüyorum.kısmetse kalp atışlarını ve cinsiyetini öğreneceğim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlaarrr size çok önemli bir bilgi vericem:
hepimizin kalp seslerini duyma zamanı geldi veya gelmek üzere... bir radyolog arkadaşımdan öğrendim.
Doktorunuz ultrasonla bebeğin kalp seslerini duyduğunda, kalbin kesenin sağında mı yoksa solunda mı olduğunu sorun mutlaka.
çünkü böyle bir çalışma yapılmış ve sonuçlerı şöyle:
bebeğin kalbi kesenin solundaysa %90 ihtimalle "kız"
bebeğin kalbi kesenin sağındaysa %90 ihtimalle " erkek"
ona göre aklınızda olsun, erken cinsiyet belirlemek için kullanabilirsiniz bunu, sonuçta bilimsel bir araştımanın sonucu bu
jasmincim,
bu mesajımı okuyabilirsin.
aa bende 6+3 teyim ve perşembeye doktora gitmeyi düşünüyorum.kısmetse kalp atışlarını ve cinsiyetini öğreneceğim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
slm.
bende önce aralık annesiydim kısmetse bide nisan annesi olucam..
7 yada 8 nisan sezeryanın iyi tarafı 2 cide tarih önceden belli:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?