2012 mart-nisan anneleri buraya

selam kızlar
nabersiniz?
ara ara lekelenmelerim oluyor, ve daha kalp atışlarını duymaya gitmedim. inat ediyorum kadın doğumculara.. :))
progestana devam..
günde 2 adet ceviz yiyorum(omega 3 açısından zengin, mutlaka yiyin sizde)
bende durumlar böyle.

yeni gebelerimizi de tebrik ediyorum

slm cnm,
tamamen aynı durumdayız,ben de daha gitmedim kalp atışlarını duymaya,zorla da olsa 2 adet ceviz,meyve yemeye çalışıyorum,bi de kan yapan kuru üzümler var onlardan yiyorum ama iştahsızım bunlar dışında,1 kilo verdim..kaç haftalık oldu senin??ben 6+4 teyim..
ben de aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş gelmişler sefalar getirmişler diyorum

merhaba arkadaşlar
Bende 25 ağustosta doktora gittim , öncelikle kendim idrar testi yaptım pozitif çıkınca heemen doktora gittim 3 haftalık kadar dedi ( internette bugün hesapladığımda 6 hafta 1 günlük çıkıyor )ultrasonda tam göremedi 10 gün sonra geldiğinde görebiliriz dedi, son edetimin ilk günü 22 temmuzdu . 25 ağustosta kandaki gebelik hormonum 885 çıktı. kısmetse pazartesi gideceğim tekrar insallah görebilirim bu defa :) saçlarım çok dökülüyor , duygu durum bozukluğu yaşıyorum bir çok neseliyim bir bitkin sanıyorum ki üzerimdeki sorumluluktan dolayı içimdeki minicik, bana muhtaç canlı yı sağlıklı bir şekilde büyütebilmek sorumluluğu galiba bu hisleri yaşatıyor . bulantım hiç yok denecek kadar az , ki ben normal hayatım kokulara karşı aşırı hassas her kötü kokuya öğüren ve ardından istifra eden bir insandım , bilmiyorum herhalde bu haftadan sonra bulantım olmaz ..
hepinize sağlıklı , mutlu bir hamilelik dönemi dilerimm

Son düzenleme:

Merhaba hoşgeldin aramıza. Tebrik ederim. İnşallah sıkıntısız bebeğine kavuşursun. Belirti konusunda tedirgin olma bence, belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Şimdi önemli olan keseyi görüp kalp atışlarını duyabilmen. Cuma günü doktora gideceksen 2si de görülebilir diye tahmin ediyorum. Dış gebelik olup olmadığını 2 gün arayla kanda bhcg oranına baktırarak anlayabilirsin. Ama zaten Cuma günü doktora gidecekmişsin. Kafana çok takma ve stresten uzak dur Cuma günü iyi haberlerini yazarsın bize.

Tebrikler hayırlı olsun Pazartesi bize de haber ver.

selamlar herkese ben de inşallah nisan annesi adayıyım.. uzun bi beklemeden sonra rabbim bana da bu güzel haberi vermeyi nasip etti çok şükür. bayram tatilinde öğrendim hamile olduğumu.. kontrole gidemedim pazartesi inşallah.. internetteki hesaplamalara göre 6+2'deyim. bakalım doktor ne diyecek..
şimdilik göğüslerimde aşırı hassasiyet bi de bulantılarım var. arada kramplar ve ağrılar da oluyor. normaldir inşallah. herkese rahat bir hamilelik dönemi diliyorum. inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza da alırız bebişlerimizi..

selamlar herkese ben de inşallah nisan annesi adayıyım. internete göre bende 6+3 deyim henüz kalp atışı için gitmedim perşembeye inşallah. herkes için rabbim hayırlısını versin

selamlar herkese ben de inşallah nisan annesi adayıyım. internete göre bende 6+3 deyim henüz kalp atışı için gitmedim perşembeye inşallah. herkes için rabbim hayırlısını versin

aa bende 6+3 teyim ve perşembeye doktora gitmeyi düşünüyorum. kısmetse kalp atışlarını ve cinsiyetini öğreneceğim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

ben 6+3 teyim canım, yakın tarihlerimiz :) ilk öğrendiğim günlerde hızlı başladım çerez ve kuru üzüme, sıkıldım sanki. ben çok zayıflamıştım gebelik öncesi, o yüzden oruç tutamadım ve sonuç olarak 2 kilo aldım. ama iyi oldu biraz kendime geldim

bu belirtilerin çok normal canım. çok şiddetli ağrıların olduğunda doktoruna danışabilirsin.hayırlı olsun bebişin.

aa bende 6+3 teyim ve perşembeye doktora gitmeyi düşünüyorum. kısmetse kalp atışlarını ve cinsiyetini öğreneceğim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

aaa cnm ya ben de cuma gitcem de kalp atışları için ama bu kadar erken cinsiyeti öğrenilebiliyor mu ki???????:96:

jasmincim,
bu mesajımı okuyabilirsin.

amin canım; bende perşembe günü gidiyorum doktora kalp atışlar için. ilk bebişin mi ?

slm.
bende önce aralık annesiydim kısmetse bide nisan annesi olucam..
7 yada 8 nisan sezeryanın iyi tarafı 2 cide tarih önceden belli:))

slm.
bende önce aralık annesiydim kısmetse bide nisan annesi olucam..
7 yada 8 nisan sezeryanın iyi tarafı 2 cide tarih önceden belli:))

merhabalar canım bu ne hız maşallah :) ben de nisan annesi olucam inşallah.. kaç haftalık seninki? ben de yarın doktora gidicem inşallah kalp atışını duyabiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…