malesef daha hamileliğimden hiçbişe anlamadan geçtiğimiz hafta sonu düşük yaptım. doktor kesin hamilesin dememişti var görünüyor ama herşeye hazırlıklı olun demişti. ama ben olacağına okadar hazırlamıştım ki kendimi yani moral olarak. annelik ve bebekle ilgili bir sürü video izlemiştim kitaplar almıştım okumuştum. nasip değilmiş... 8 ay beklemiştim bebeğimi;((çok üzgünüm. inş. rabbim sizlere sağlıklı bebekler verir. ben ayrılıorum aranızdan. herşey gönlünüzce olsun..
bende merakla bekliyorum, zaten çok uyuyanların kızı oluyormuş diyorlar halk arasında. bende çok uyuduğuma göre.. :)
darısı başınıza kızlar çok büyük bi mutluluk gerçekten, minicik bir canlı ve tamamen size bağımlı.. şimdiye kadar hamilelikle ilgili pekbişey hissetmiyordum, ta ki kalbini görene kadar..
seninde bulantıların başlamış, sıkma canını biçoğunda olan şey bu. 15. haftada bitiyormuş.
Kızlar biz ne zaman kilo almaya başlıcaz ben 9+4 üm kilo almadım hiç
Tüm anne adaylarına merhaba
Aslında eski bir üyeyim fakat bazı sebeplerden ötürü yeniden üye olmak zorunda kaldım.
Bu site benim arkadaşım oldu 2007 yılından beri. Aynı şehirde olan ailelerimiz tarafından tam anlamıyla yapayanlız bırakıldığımız için ilk çocuğumu burada öğrendiklerim sayesinde büyüttüm. iyiki de öyle olmuş kendi kendime hallettim herşeyi. Yakışıklım şu an 3,5 yaşında.Bundan birkaç ay önce Aralık 2011 anneleri konusunda idim . Fakat 9 haftada kalbi durmuştu kürtaj olmuştum. Zaten çok zor hamile kaldığım için bir daha kimbilir ne zaman olur diyordum ki bu sefer mucize eseri Nisan annesi adayı olarak 3 ay sonra işte yine buradayım.
SAT ım 24 Temmuz. dünki kontrolümde 6+3 hafta çıktı kalp atışını da gördük. 10 gün sonra bekliyor doktorumuz. Daha önce düşüğüm olduğu için günde 3 defa 100mg progestan ve 1 defa coraspirin içiyorum.
İlk oğlumun doğumundan sonra çalışmadığım için evde şanslıyım oğlumu sabah kreşe bırakıp dönüp bol bol dinleniyorum. Oğlumda tam gün kreşe gidiyor zaten. Umarım bu sefer sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Oğlum araba oymak için ev arkadaşı:) istiyor şiddetle. umarım erkek olur anneye duydukları aşk gerçekten inanılmaz.
Neyse çok uzun yazdım umarım 9 ayımızı birlikte tamamlamak nasip olur. 2 gebeliğim olduğu için tecrübeliyim malum:) yardımcı fikir almak isterseniz her zaman yardımcı olmaya hazırım.
Sağlıklı gebelikler sevgiler
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ben nisan annesi olucam inşşş:) bugün doktora gittim 4mm 6+3günlük bir bebişim var kalp atışlarını dinledim inanılmaz bir his Allah herkese nasip etsin sağlıkla tabiki.Ancak zor geçiyor midemin bulantısından bişey yiyemiyorum ben malesef12.haftaya kadar sürermiş bu . . . SİZLERDE DURUM NEDİR?
tebrikler kizlar ne güzel birlikte yol alacagizz.allah sag salim kucagimiza almak nasip etsin hepimize insallah.bende bugun 6+6 yim.yarin tam bir 7 haftayi görcem .
bende yemek pisirirken mide bulantisi yasiyorum.eskiden tencerede sogan kavrulmaya basladimi istahlanirdim simdi kaciyorum.kurabiye meyve falanlada doymuyorumki.aksam yemegini esim getircek neysede simdi ne yapsam diye dusunuyorum.menünüzde neler var söyle kolay hafif doyurucu :44:?
slm bende 8+4 üm mide bulantıları beni öldürüyo arada istifra da oluyonezaman geçecek yaa? 3. aydan sonra diolar bakalım inşallahh yemek bende yapamıyorum eşim sağolsun işten aynı zamanda geliyoruz o yapıveriyor
Tebrikler hayırlı olsunPazartesi bize de haber ver.
canım pazartesi gittim doktora keseyi gördük çok şükür normal herşeyi . Yalnız ufak bir korkum var kafama takmamaya çalışıyorum ,
doktor dediki rahimin kalp şeklinde ( çift rahim ) ee dedim sonra oturduk anlattı dedi ki ,
normalde rahim armut şeklinde olur seninki kalp gibi yani bebeğin büyüyeceği alan biraz daha küçük erken doğum ve düşük riski normal e göre biraz fazla ama bebek büyüdükçe bu aradaki şekil bozukluğunu itebiliyor ...
Inşallah sorun olmaz folik asit kullanıyordum birde progestron a başlattı ama sadece çok ağrın olursa iç dedi , bende e olur ne olmaz gün de 1 tane içiyorum , kullanan varmı bu ilacı normalde hiç bulantım yoktu bu ilaçtan sonra midem çok bulanıyor .
Benim gibi durumda olan var mı bu arada 5+4 teyim , haftaya tatile çıkacağım doktor denize girebilirsin dedi ama korkuyorum
Canım pazartesi gittim doktora keseyi gördük çok şükür normal herşeyi . yalnız ufak bir korkum var kafama takmamaya çalışıyorum ,
doktor dediki rahimin kalp şeklinde ( çift rahim ) ee dedim sonra oturduk anlattı dedi ki ,
normalde rahim armut şeklinde olur seninki kalp gibi yani bebeğin büyüyeceği alan biraz daha küçük erken doğum ve düşük riski normal e göre biraz fazla ama bebek büyüdükçe bu aradaki şekil bozukluğunu itebiliyor ...
inşallah sorun olmaz folik asit kullanıyordum birde progestron a başlattı ama sadece çok ağrın olursa iç dedi , bende e olur ne olmaz gün de 1 tane içiyorum , kullanan varmı bu ilacı normalde hiç bulantım yoktu bu ilaçtan sonra midem çok bulanıyor .
benim gibi durumda olan var mı bu arada 5+4 teyim , haftaya tatile çıkacağım doktor denize girebilirsin dedi ama korkuyorum
canım çok teşekkür ederim sürekli iyi şeyleri okuyorum kötü olanları siliyorum aklımdan , ilk gün biraz fazla abarttım , abarttım derken o anki duygularım normaldi belki , ama şimdi kendimi topladım çok şükür doğum kontrol hapını bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım en allah ne yazdıysa onu yaşayacağız. ama içimi çok rahattın canım gerçekten çook sağol :))hiç telaşlanma benim rahmim de kalp şeklinde. ilk gebeliğimde hiçbir sorun yaşamadım folic hariç ilaç bile hiç içmedim.
Bazı kadınlarda olabiliyor anormal bir durum değil korkma
bende nisan annesi olacağım :)) bebeğim 10+5 haftalık . aslında 12 ama 1 hafta geç döllenmem var . keseyi 5 haftada gördük. kalp atışlarını 7+3 haftada. tabi ilk çok üzüldüm nedeni adet gecikmesi nedeni ile dr. gittim kan değerime göre gebe idim. ama keseyi göremedi. dış gebesin büyük ihtimal dedi. kahroldum. 2 gün sonra başka bir doktora gittim . yok öyle birşey kan değerlerim 4 falan katlamıştı. keseyi gördük . sonra bebeği.:))
inş kucağıma sağlıklı bir şekilde almayıda nasip eder allahım.
slm kızlar topik coşmuş yinearamıza yeni katılan hamişler olmuş hepiniz hoşgeldiniz
öncelikle hepinizin bebeği hayırlı olsun Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
bende 10. haftanın içindeyim durum aynı zoraki yemece...beslenme şekliniz nasıl neler yiyosunuz haftalık bi düzen kurdunuzmu hani balık,et,tavuk sebze günü falan..yada neler yiyebiliyosunuz malum bulantılardan iştahsızlıktan dolayı..basit pratik yemeklermi paylaşsak belki iştahımız açılır
:) tşk sevi39 . bebeğini merak etme göreceksin sende allahın izni ile. düzenli beslenip yeteri kadar dinlenip iyi bakmamız gerek kuzularımıza bundan sonra yapmamız gerek şey bu.
:) tşk sevi39 . bebeğini merak etme göreceksin sende allahın izni ile. düzenli beslenip yeteri kadar dinlenip iyi bakmamız gerek kuzularımıza bundan sonra yapmamız gerek şey bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?