2012 mart-nisan anneleri buraya

üzüldüm gerçekten allah sabır versin, ve en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli bi bebiş versin sana ve isteyen herkese inşallah..

evet canım ya kötüyüm kaç gündür,iştah sıfır zaman çabucak geçse de bitse bu durumlar ben çok fazla uyumuyorum yani anormal bi uyku isteği yok oğlum mu olacak aceba

Kızlar biz ne zaman kilo almaya başlıcaz ben 9+4 üm kilo almadım hiç

cnm ya ilk üç aydan sonra başlıyo sanırım genellikle kilo almalar 12-13. haftalardan sonra,ama bu tabi senin iştahınla da ilgili bazı hamişlerin iştahı o kadar iyi oluyor ki ilk 3 ayda da alıyor 1-2 kilo,alırsın ilerleyen zamanlarda bol bol dert etme

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ben nisan annesi olucam inşşş:) bugün doktora gittim 4mm 6+3günlük bir bebişim var kalp atışlarını dinledim inanılmaz bir his Allah herkese nasip etsin sağlıkla tabiki.Ancak zor geçiyor midemin bulantısından bişey yiyemiyorum ben malesef 12.haftaya kadar sürermiş bu . . . SİZLERDE DURUM NEDİR?

tebrikler kizlar ne güzel birlikte yol alacagizz.allah sag salim kucagimiza almak nasip etsin hepimize insallah.bende bugun 6+6 yim.yarin tam bir 7 haftayi görcem .
bende yemek pisirirken mide bulantisi yasiyorum.eskiden tencerede sogan kavrulmaya basladimi istahlanirdim simdi kaciyorum.kurabiye meyve falanlada doymuyorumki.aksam yemegini esim getircek neysede simdi ne yapsam diye dusunuyorum.menünüzde neler var söyle kolay hafif doyurucu :44:?

slm bende 8+4 üm mide bulantıları beni öldürüyo arada istifra da oluyo nezaman geçecek yaa? 3. aydan sonra diolar bakalım inşallahh yemek bende yapamıyorum eşim sağolsun işten aynı zamanda geliyoruz o yapıveriyor

hayirli olsun canim ben evdeyim ve böyle bosbos hic olmuyo gibi zaman gecmiyo.ama caliscakda halim hic yok :) allah yardim etsin iyi götürüyosun beraber.normalde türkiye sartlarinda rahatsizlaninca izin almak da problem.zor valla:26:
dünden corba var ama yiyesim yok, agir sanki düsüncem. normalde severdim.tadina bile bakamadim.üzüm peynir yedim birde muz.aksama kadar tutsun bari.

Tebrikler hayırlı olsun Pazartesi bize de haber ver.

Canım pazartesi gittim doktora keseyi gördük çok şükür normal herşeyi . yalnız ufak bir korkum var kafama takmamaya çalışıyorum ,
doktor dediki rahimin kalp şeklinde ( çift rahim ) ee dedim sonra oturduk anlattı dedi ki ,
normalde rahim armut şeklinde olur seninki kalp gibi yani bebeğin büyüyeceği alan biraz daha küçük erken doğum ve düşük riski normal e göre biraz fazla ama bebek büyüdükçe bu aradaki şekil bozukluğunu itebiliyor ...
inşallah sorun olmaz folik asit kullanıyordum birde progestron a başlattı ama sadece çok ağrın olursa iç dedi , bende e olur ne olmaz gün de 1 tane içiyorum , kullanan varmı bu ilacı normalde hiç bulantım yoktu bu ilaçtan sonra midem çok bulanıyor .
benim gibi durumda olan var mı bu arada 5+4 teyim , haftaya tatile çıkacağım doktor denize girebilirsin dedi ama korkuyorum

slm kızlar bende inşallah nisan annesi olacam 10 nisan doğum görünüyo şimdiye kadar çok şükür bi terslik olmadı bundan sonra da olmaz inşallah allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

cnm hiç korkma bende nisan annesi olucam allah nasip ederse..ve benim rahmimde kalp şeklinde bu 3.bebeğim olacak.ilk oğlum 3,5 yaşında ikinci oğlumda 1,5 yaşında.ben malesef iki çocuğumuda gününden erken doğurdum ama inan rahim şekliyle hiç alakası yoktu ilkini 36 haftalık doğurdum çok hareketli bi bebekti ve o kadar tepinmekten boynu kordona dolanmıştı hemde 3 kere solunumu kesilince apar topar doğuma alındım ama gayet sağlıklı doğdu küveze bile almadılar ikinci oğlumdada hamileyken 3 ay kortizon kullanmak zorunda kaldım buna bağlı olarakta hem şeker hem tansiyon çıktı.malesef gebelik tansiyonuda çok tehlikelidir gebelik zehirlenmeside denir ve bebeğin gelişimini durdurup annenin hayati tehlikeye girmesine sebep olur 30.haftaya zor yetiştim ve 2,5 ay önce doğum yapmış oldum 1 kilo doğdu bebeğim ve 2 ay küvezde kaldı.şimdi bu gebeliğimdede hem şeker hem tansiyon problemi yaşıycam yine ve malesef.çok sıkı takipte olucam.yani demek istediğim gebeliklerim erken doğumla sonuçlandsı ama rahim şekliyle hiç alakası yoktu sağlık problemi yaşamamış olsam eminim günümde gayet sağlıklı bi doğum yapmış olacaktım.sende hiç kendini erken doğuma şartlama.rabbim muhakkak yardımcın olur..

hiç telaşlanma benim rahmim de kalp şeklinde. ilk gebeliğimde hiçbir sorun yaşamadım folic hariç ilaç bile hiç içmedim.
Bazı kadınlarda olabiliyor anormal bir durum değil korkma

slm kızlar topik coşmuş yine aramıza yeni katılan hamişler olmuş hepiniz hoşgeldiniz
öncelikle hepinizin bebeği hayırlı olsun Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
bende 10. haftanın içindeyim durum aynı zoraki yemece...beslenme şekliniz nasıl neler yiyosunuz haftalık bi düzen kurdunuzmu hani balık,et,tavuk sebze günü falan..yada neler yiyebiliyosunuz malum bulantılardan iştahsızlıktan dolayı..basit pratik yemeklermi paylaşsak belki iştahımız açılır

bende nisan annesi olacağım :)) bebeğim 10+5 haftalık . aslında 12 ama 1 hafta geç döllenmem var . keseyi 5 haftada gördük. kalp atışlarını 7+3 haftada. tabi ilk çok üzüldüm nedeni adet gecikmesi nedeni ile dr. gittim kan değerime göre gebe idim. ama keseyi göremedi. dış gebesin büyük ihtimal dedi. kahroldum. 2 gün sonra başka bir doktora gittim . yok öyle birşey kan değerlerim 4 falan katlamıştı. keseyi gördük . sonra bebeği.:))
inş kucağıma sağlıklı bir şekilde almayıda nasip eder allahım.

hiç telaşlanma benim rahmim de kalp şeklinde. ilk gebeliğimde hiçbir sorun yaşamadım folic hariç ilaç bile hiç içmedim.
Bazı kadınlarda olabiliyor anormal bir durum değil korkma
canım çok teşekkür ederim sürekli iyi şeyleri okuyorum kötü olanları siliyorum aklımdan , ilk gün biraz fazla abarttım , abarttım derken o anki duygularım normaldi belki , ama şimdi kendimi topladım çok şükür doğum kontrol hapını bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım en allah ne yazdıysa onu yaşayacağız. ama içimi çok rahattın canım gerçekten çook sağol :))
Benim gibi olan arkadaşlar sizde hiç üzmeyin kendinizi en azından rahimimiz var :))) öpüyorum hepinizi
allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı almayı kısmet etsin kucağımıza

hayırlısı olsun canım inşallah herzaman iyi düşün , ne güzel bebeğinide görmüşsün ben 5+4 teyim 1 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız kısmetse :)
herzaman iyi düşün

:) tşk sevi39 . bebeğini merak etme göreceksin sende allahın izni ile. düzenli beslenip yeteri kadar dinlenip iyi bakmamız gerek kuzularımıza bundan sonra yapmamız gerek şey bu.

Canım benimde 6+3 ve son 5gündür dünyam bulandı cidden yoğurt dışında bişi gitmiyor mideme ne düşünsen me yesem çıkartıyorum .Bugün doktora gittim doktor korkma dedi bebeğin beslenmesi açısından zaten o ne gerekiyorsa şu anda senden çekiyor senind ebulantın geçince 15. hafta civarı beslenmeye geçersin dedi düzgünce sorun olmazmış rahat olun bu dönemde yani.. Pratik yemek dolma soğuk soğurtla bulantıyı alıyor öneririm ,patates püresi yoğurtla ye ,ve bol su bide ekmek üstü yoğurt nane başkada bişi yiyemiom ben:)

:) tşk sevi39 . bebeğini merak etme göreceksin sende allahın izni ile. düzenli beslenip yeteri kadar dinlenip iyi bakmamız gerek kuzularımıza bundan sonra yapmamız gerek şey bu.

inşallah canım çalışıyorum işimde yoğun ama allahtan masa başı tüm gün ayağımı uzatmaya çalışıyorum belim ağrıyor 1-2 gündür . inan insan kendini düşünmüyor ağrıymış sızıymış yeterki onlara birsey olmasın .

inşallah canım çalışıyorum işimde yoğun ama allahtan masa başı tüm gün ayağımı uzatmaya çalışıyorum belim ağrıyor 1-2 gündür . inan insan kendini düşünmüyor ağrıymış sızıymış yeterki onlara birsey olmasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…