2012 mart-nisan anneleri buraya

seninde gıdan yoğurt ve yoğurtla tamamlanan yemekler ekmek üstü yoğurt naneyide ilk defa duyuyorum

kızlarr ksr bkmyında bu topikte biraz gruplaşma var sanırım kaç sefer girdim yorumlarda bulundum yazı yazdım bir tanede msjıma cevap yazan olmadı hep görmezden gelindim.bu gerçekten çok kırıcı bence.kendimi hep kendi kendine konuşuyomuş gibi hissettim bu gerçekten çok sinir bozucu.halbuki bu kaçıncı hamileliğim 3.çocuğum olacak allah nasip ederse 4.gebelim.bvelkide size yardımcı olabileceğim şeylerde olacak.ama kimsenin beni takmaması gerçekten insanın moralini bozuyo.neyse zatem bidahada yazmam bu son olsun.size hayırlı doğumlar..

ay ay merak ettim kiz nerelerdeydin.anca uyanabildin heralde iki kisilik uyuyorsan sayet.bende girdim biraz yazdim ayni derten müzdaripim.yemek tarifleri soruyordum söyle hafif lezzetli yapmasi kolay istah acici önerilerden.karnim tirmalaniyor.yogurt ve makarnasiz tarifiniz varmiiiii....allahtan ikisi varmis zaten.....

canim bende su an 6+6 yim ve aynen yasadiklarini evelki hafta yasadim.hatta hastanede yatirildim.operasyona hazorlanmisken kurtardik :) günes gibi minnacik bise parladi ekranda.kurtardi annecini...o yuzden simdi kalp atislarini dinlemeyi bekliyorum 10 gündür doktora falan gitmedim.biraz dinlenim dedim.arkadaslarda tavsiye etti.erken gittik basimiza is gelcekti nerdeyse.insallah bebeklerimize sag salim kavuscagiz

evet yeni tarifler bekliyoruz.yogurtsuz makarnasiz :90::90::90::90: kanim beyaz akacak yakinda hahahhaha

akimera merhaba canımm aşkolsun niye öyle düşündün ki , bende yeniyim gerçi ama bence hani herkes sürekli pc basında değil ya oo yüzdendir , senin nasıl gidiyor hamilelik kaçıcı haftandasın.
öpüyorum senide çocuklarınıda

yok kiz anacim alingan olma.öyle gibi gelebilir.bende yeni sayilirim sitede bir ay olmadi.bise yazdiginda cevap gelmediyse tesadüfen o saatle ilgilidir.mesela ben sabah acikiyorum erken kalkiyorum kahvalti yaparken giri
yorum yanitlari aksama okuyorum yada okumuyorum.cunku genelde ögleden sonra giriyorlar.baktim simdi angel var oda diyor topik cosmus.bu saatte giren bol.
bu arada allah bagislasin evlatlarini allah kardeslerini sag salim kavusturur insallah.kacinci haftandasin?

ay kizlar tv yi actim star tv de kadin yemek yapiyor.kilis yemekleriymis.yapsada yollasa su ekrandan.aama düsündüm mutfak nasil kokuyordur o yogun yemeklerden.ama corba guzel olcak gibi,yogurtlu üzerine nane yakmis ya belki ondandir :) yogurt cekimi

caanımm yeni okudum yazını çok sağol teşekkür ederim inşallahh dedğin gibi olur benimde çok üzüldüm gerçi doktorum da korkutmadı ben sorunca peki ne oluyor böyle olunca diye erken doğum ve düşük riski olabiliyor ama bebek büyüdükçe itebiliyor da dedi ama işte insan kendine anlatamıyor. hayırlısı olsun insallah senin içinde
insallah rahat geciririsin hamilelik dönemini allah yardımcı olsun çocukların da var , peki sana yardımcı olabilecek birileri var mı

:))))) yaa aslında benimde canım öyle her gördüğümü çekmiyor ama çevremdekiler sevilay al tat dur bulalım getirelim yee diyorlar ya diyorum canım istemedi ki olsun senin canın istemesede onun canı ister diyorlar :)) zaten sigarayıda bıraktım habire ne bulursam yiyorum allahtan kilo problemim yok ama abartmamak lazım dimi :))

cok sanslisin valla etrafinda birileri varmis,bende bir esim var kimsecikler yok.onada dün yemek pisiremiyorum diye lahmacun istedim normalinde oda agir bise ama cok severim ya.dedim yiyebilirim.ah kocacim benim alis veris hepsini yamis ama unutmus almayiiiiiii.. eve geldi ikimizde sok olduk.aslinda benimde canim cekmiyor ama acim napiim.ablamla tlf lastim ablam dedi doymuyosun oturdugunda ondandir.acaba ikizmi diye hala süphem var.yarin belli olcak hayirlisi bakalim.

hem sen bos ver canin istemedikcede bencede yeme sadece kilo yapar fos fos.ama canin bise istersede yaptir ne guzel sefa sür.benim yerimede olsun.imrendim valla...

bu arada seni sigarayi bebegin ugruna biraktigin icin kutluyorum.cok önemli.arkadasim israrla ictiydi hamileligi boyunca acayip sinir olurdum.ay bebegim saglikli biseyi yok derdi ama bence dogustan tiryaki olmustur.erken baslar sigaraya...allah korusun yazik

haha gecen akşam benim de canım lahmacun çekti yanında bir tabak soğan yedim içimi bastırsın diye midem sırtımda sanki hem açlık hemde yanma gibi tuhaf birseyler var.

Canım allah yardımcın olsun benim kayıonvalidem de annem de yakınlarımda ama kayınvalidemler kastamonuya tasınıyor mecburen eşimin kız kardeşi üniv. Yi kazandı epilepsi hastası annemlerde bırakamıyor o yüzden elde kaldı 1 kendi annem sağolsun . çalışıyorum ben aynı zamanda geç çıkıyorum işten 8 9 oluyor annemdenyamek alıp geçiyorum eve mecburen .

Off boşver herşey olur yeterki miniciklerimize birsey olmasın
öpüyorum canım

hayirlisi olsun canim allah saglik sihhat versin.bende gidim bir salata hazirlayim,gelir benimkisi.birde ayran guzel olur sagliklida.

topige giren arkadaslar mesajlariniza biraz yemek isimleri yazinda yardim etmis olursunuz bizim gibilere.
öpüyorum hepinizi
taze hamisler

slm günaydın kızlar aramızda alıngan arkadaşlar varmış hamilelikten mi saysak :))) şimdi burdan herkese tek tek cvp yazılamıyoki bazen gözdende kaçabiliyo üstelik öyle topikler varki yeni olanları hiç dikkate almıyolar ne kadar soru sorarsan sor birkerebile bi cvp atan olmuyo (şahsen başıma çok geldi) burası öyle değil herhes çok duyarlı o yüzden güzel bir topik..bende sabahları açlıktan uyuyamıyorum erkenden kalkıyorum önce burayı kontrol edip sonra enfes bir kahvaltı ziyafeti ( ekmek arası beyaz peynir ) çekiyorum :))))))))
kızlar benim gibi ekşimsi şeyler çekiyosanız ekşisi bol bamya olaabilir,yumurtalı fasülye kavurmasıda hafif,soğanlı salçalı patates kavurmasıda güzel gidiyo..lahana çıksa bol ekşili kapuska :))
akşam kuzeyle güney dizisini izledim akşamdan beri simit istiyo cnm :)))))))))))))) kocamı yolladım alsın diye :))

benim canım ekmek arası peynir bile istemiyor hele salçalı yemekleri görmek bile istemiyorum..çok iştahsızım,zorla bişeyler yiyince de sonuç malum ama şimdi burda okudum canım simit istedi,okula giderken alıyım bari

Canım tebrik ederim. Kalp atışı için ne zaman gideceksin? Senin durumunla ilgili yorum yapamayacağım bir bilgim yok ama gönlünü ferah tut ve bence farklı bir doktora daha git. İçin daha rahat olsun.
Ben 5+4'te tatile gittim 10 gün kadar kaldım ve hem denize hem havuza hergün 15 dk kadar girdim. Kendimi çok zorlamadım yavaş hareket ettim yüzerken. Boyumu aşan yere de gitmedim yorulmamak için.
Eğer bulantıların varsa sabahları denize girmek iyi geliyormuş. Öyle duymuştum. İnşallah sıkıntısız geçirirsin bu dönemlerini.

Merhaba Akimera, kendi kendine konuşuyormuş gibi hissetme çünkü hepimiz senin paylaşımlarını okuyoruz.
Ben de çoğu zaman birşeyler paylaştığımda kimse birşey yazmıyor ama biliyorum ki birileri okuyor bir faydam oluyor.
Biz se senin tecrübelerinden faydalanıyoruz. Teşekkürler verdiğin bilgiler için alınganlık yapıp aramızdan ayrılma sakın :)

Merhaba Akimera, kendi kendine konuşuyormuş gibi hissetme çünkü hepimiz senin paylaşımlarını okuyoruz.
Ben de çoğu zaman birşeyler paylaştığımda kimse birşey yazmıyor ama biliyorum ki birileri okuyor bir faydam oluyor.
Biz se senin tecrübelerinden faydalanıyoruz. Teşekkürler verdiğin bilgiler için alınganlık yapıp aramızdan ayrılma sakın :)

günaydin kizar......

aynen benimde burnuma tüttü,canim cekmesede bir sey aksam simitleri göirünce dedim mis gibi kazan simitleri.cayla ne güzel olur.kuru kuru bile.

kizlar bugün tam 7 haftalik oldum. ögleden sonra doktor kontrolune gidecegim.mercimegimin kalp atislarini duyma dilegim var.esimde görmek duymak istedigi icin mecbur bekliycem yoksa sabahdan giderdim. ama duyamasamda hayal kirikligi yasamamak icin hazirlikliyim.genelde cunku sormustum 8. hafta duyan cok tu galiba.haydi hayirlisi.
bgn netteyim zaman burda cabuk gecer .netten arastirip bir, iki tane hamile pantolonu bakim diyorum.henüz kilo almasamda karnimi sikmaya basladi giydigim seyler:90:

Kusura bakmayın bağlantı sorunundan mesajım 3 defa gitti foruma :)
Buarada yeni gelişmeleri paylaşayım. Dün doktora gittim. 7+5 olmama rağmen boyuna göre 8+5 çıktı.
2.15 cm olmuş boyu ve resmen hareketlerini gördüm bavakları yeni yeni oluşmuş çok tatlı göründü gözüme. Göbeğimdeki kaşınmaları sordum nemlendirici kullanmalısın dedi kuruluktan oluyormuş.
Ben internetten Lierac çatlak kremi siparişi verdim. Ona başlamayı düşünüyorum. Bir de Bella B diye Amerikan markası var Amerika'da çok yaygın kullanılıyormuş fakat burada fiyatları 2 katı. Ben sadece Bright eyes ürününü sipariş ettim o da hamile ve emziren bayanlar için göz altı kremi. Buarada kakao yağının da faydasını görenler çok. Siz krem ya da yağ kullanmaya başladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…