günaydin kizar......
aynen benimde burnuma tüttü,canim cekmesede bir sey aksam simitleri göirünce dedim mis gibi kazan simitleri.cayla ne güzel olur.kuru kuru bile.
kizlar bugün tam 7 haftalik oldum. ögleden sonra doktor kontrolune gidecegim.mercimegimin kalp atislarini duyma dilegim var.esimde görmek duymak istedigi icin mecbur bekliycem yoksa sabahdan giderdim. ama duyamasamda hayal kirikligi yasamamak icin hazirlikliyim.genelde cunku sormustum 8. hafta duyan cok tu galiba.haydi hayirlisi.
bgn netteyim zaman burda cabuk gecer .netten arastirip bir, iki tane hamile pantolonu bakim diyorum.henüz kilo almasamda karnimi sikmaya basladi giydigim seyler:90:
hoşgeldinn thatasmerhabalarr bende yenı katıldım aranızaa bende 7 haftalık hamıleyım umarım hersey yolunda gıder heyecanlı ve sabırsız gunler bzıı beklıyooD
Merhabalar herkese, ben de aranızda yeniyim 13+2 haftalığım şu an. 2012 Mart annelerinden olucam ben de kısmetse.
merhabalarr bende yenı katıldım aranızaa bende 7 haftalık hamıleyım umarım hersey yolunda gıder heyecanlı ve sabırsız gunler bzıı beklıyooD
bu arada acil yardımınızı istiyorum!!!
alt kısımda bebişimizin ne kadarlık oldugunu gosteren şirin şeyler var bazılarının mesajlarında.onlardan istiyorum ve nasıl yapıldıgını bulamıyorum.bilen varmıııııı
hoşgeldin morpatik hayırlı olsunmaaşallah atlatmışsındır mide bulantılarını, yoksa hiç olmadı mı?benim buaralar en çok taktığım şey bu 7+3 teyim ve midem çok kötü neyse inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
çook teşekkürler suan iyiim bir problem yok sadece bulantım var o biraz zorluyo beni birde tek başımayım ailem uzakta tek basına olmak zor lalahtan eşim yardımcı oluyorr bıraz psikolojim bozuldu duygusal oldum iyice sanırıım anneme ihtıyac duyuyorum ona ıhtıyacım varken uzakta olması benı üzüyo
bende 6 haftalık hamılegım vee kasıklarımda agrı cok oluyor bazen agrı gırıyor kasıklarıma normalmı arkadaslar ve tuvaleıtm geldıgınde hemen gıtmezsem bekeltırsem kasık agrım daha yogun oluyor normalmı bu
Merhaba hoşgeldin aramıza :) Hayırlı olsun
Ailenin uzakta olması gerçekten zor biz de farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 haftadır birlikteyim gerçi ama haftaya eve dönüyorum2 haftadır her istediğim önüme geldi Allah onları başımızdan eksik etmesin.
Kendini üzme bu bir dönem ve ne kadar mutlu geçirirsen o kadar sağlıklı bir bebişin olacağını düşün. Ailenin varlığı yetsin sana.
bu arada acil yardımınızı istiyorum!!!
alt kısımda bebişimizin ne kadarlık oldugunu gosteren şirin şeyler var bazılarının mesajlarında.onlardan istiyorum ve nasıl yapıldıgını bulamıyorum.bilen varmıııııı
Hoşbulduk jasmin. Bulantıları tamamen atlatamadım malesef ama kusmalarım ciddi oranda azaldı. Şu an sadece kokulara karşı hassasiyetim devam ediyor güzel ya da çirkin diye bi koku yok benim için sıvı sabun kokusuna bile kusuyorum.Onun dışında iyiyim çok şükür. senin gibi 6-7 haftalıkken çok fenaydım bende hele akşamları 4-5 kez kustuğum oluyodu, inşallah yavaş yavaş atlatıcaz bu sıkıntıları canım. Allah bebişlerimize sağlıkla doğmayı nasip etsin
Merhaba Vildan, benim de kasık ağrım oluyor özellikle sağ tarafımda (o taraftan yumurtlamıştım zaten) ya da bazen karnın altlarına doğru hatta az da olsa kanamam da var ama doktorum bir sorun olmadığını söyledi ve ağrı için bir fitil kanama için progestan verdi. Erkan hamilelik döneminde olan bir şey sanırım ama sen yine de bir dr a görünmelisin. Ankara'daysan sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?