2012 mart-nisan anneleri buraya

slm cnm heycan doruktamı :)) aslında vajinal ultrasonla 6 haftalıkken bile duyuluyo benim 6+1 de çıkmıştı güp güp çok tuhaf ama ben gülme krizine girmiştim sesini duyunca, genelde ağlayanlar var tuhaflık bendeydi sanırım :))) benimde kıyafetler olmuyo ya karnım acıyo gibi çok sıkı kotlarım walla ne giycem bende bilmiyorum..tayt ve eşofman en rahatı şimdilik..sonuçları yaz merak etmeyelim fasulyeni :)))

merhabalarr bende yenı katıldım aranızaa bende 7 haftalık hamıleyım umarım hersey yolunda gıder heyecanlı ve sabırsız gunler bzıı beklıyooD

merhabalarr bende yenı katıldım aranızaa bende 7 haftalık hamıleyım umarım hersey yolunda gıder heyecanlı ve sabırsız gunler bzıı beklıyooD
hoşgeldinn thatas
Hayırlısıyla kucağına almayı kısmet etsin allah öncelikle ...
Nasılsın , nasıl gidiyor bir sıkıntın var mı . insallah hersey yolundadır

Merhabalar herkese, ben de aranızda yeniyim 13+2 haftalığım şu an. 2012 Mart annelerinden olucam ben de kısmetse.

Merhabalar herkese, ben de aranızda yeniyim 13+2 haftalığım şu an. 2012 Mart annelerinden olucam ben de kısmetse.

hoşgeldin morpatik hayırlı olsun maaşallah atlatmışsındır mide bulantılarını, yoksa hiç olmadı mı?benim buaralar en çok taktığım şey bu 7+3 teyim ve midem çok kötü neyse inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

çook teşekkürler suan iyiim bir problem yok sadece bulantım var o biraz zorluyo beni birde tek başımayım ailem uzakta tek basına olmak zor lalahtan eşim yardımcı oluyorr bıraz psikolojim bozuldu duygusal oldum iyice sanırıım anneme ihtıyac duyuyorum ona ıhtıyacım varken uzakta olması benı üzüyo

Sanırım çoğumuzun bir aksilik olmazsa koç burcu bebişleri olacak :) Ben ve eşim koç burcuyuz ve
2mizde neredeyse tüm özelliklerini taşıyoruz bu nedenle eşimin ne düşündüğünü daha iyi anlayabiliyorum.
Bakalım bebiş de koç olursa nasıl bir aile olacağız :)

bende 6 haftalık hamılegım vee kasıklarımda agrı cok oluyor bazen agrı gırıyor kasıklarıma normalmı arkadaslar ve tuvaleıtm geldıgınde hemen gıtmezsem bekeltırsem kasık agrım daha yogun oluyor normalmı bu

Hoşbulduk jasmin. Bulantıları tamamen atlatamadım malesef ama kusmalarım ciddi oranda azaldı. Şu an sadece kokulara karşı hassasiyetim devam ediyor güzel ya da çirkin diye bi koku yok benim için sıvı sabun kokusuna bile kusuyorum. Onun dışında iyiyim çok şükür. senin gibi 6-7 haftalıkken çok fenaydım bende hele akşamları 4-5 kez kustuğum oluyodu, inşallah yavaş yavaş atlatıcaz bu sıkıntıları canım. Allah bebişlerimize sağlıkla doğmayı nasip etsin

Merhaba hoşgeldin aramıza :) Hayırlı olsun
Ailenin uzakta olması gerçekten zor biz de farklı şehirlerde yaşıyoruz. 2 haftadır birlikteyim gerçi ama haftaya eve dönüyorum 2 haftadır her istediğim önüme geldi Allah onları başımızdan eksik etmesin.
Kendini üzme bu bir dönem ve ne kadar mutlu geçirirsen o kadar sağlıklı bir bebişin olacağını düşün. Ailenin varlığı yetsin sana.

Kasık ağrıları normal çok şiddetlenir ve devam ederse doktorunla görüş ama. Bende sürekli hafif şekilde var olmayınca bişeymi oldu acaba diye endişeleniyorum. Aniden yerimden kalkarsam şiddetli bir kramp giriyor o çok ağrıyor işte. Ani hareketlerden kaçınmak gerek.

evet tatlım dediğin gibi gidip geliyoruz yanlarına döüceğimiz yer belli sonuctaa moral depolayıp bende geldim evimdeyim allahım sağlıkla tamamlamımızı nasip etsin gerisi kolay cümlemizee sağlık diliyorum görüşmek üzereeD,

lilypie yaz google arama çubuğuna
ordan lillypie internet sitesine gir
"pregnancy" seçeneğini tıkla
gerisi.. zaten yönlendirilyorsun :)
bu şekilde yapamadıysan kadınlarkulubunde ticker yapmayla ilgili konular vardı, google dan arayıp bulabilirsin canım.

amin canım..aynen benim için de aynı; sıvı sabun kokusu,yumuşatıcı kokusu bile midemi bulandırıyor

slm drusella. geçmiş yorumları okurken senin yazını gördüm. ben inşallah 2012 mayıs annesi olucam. ankarada yaşıyorum ve hangi doktora gideceğime daha karar vermedim, araştırıyorum. sen nereye gidiyorsun? hangi doktor? bana lokman hekimi tavsiye ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…