2012 mart-nisan anneleri buraya

Merhaba, ben de Ankaradayım. Arkadaşım 6 aylık hamile ve Lokman Hekim'de Setenay Arzu Hanım'dan çok memnun.
Biraz yoğunmuş ama bilgili bir doktormuş. Ben Lokman Hekim'de Banu Hanım'a gitmiştim çok içime sinmedi açıkçası.
Bir de bana polikistik over teşhisi koydu tedaviye başlayacaktı hemen ben gitmedim 1 ay sonra hamile kaldım.Bilmiyorum belki bana öyle denk geldi ama paylaşmak istedim. Ben Prof Dr. Fırat Ortaç'ın muayenehanesine gitmeye başladım şimdilik memnunum.

Ben de ankara da doğum yapacağım annamlar orada olduğu için araştırmalara daha başlamadım ama iyi bir doktorunuz
varsa tavsiyelerininz bekliyorum..

herkese günaydın

o çizelgeyi yapmaktan vazgeçtim.çünkü orda 7+2 cıkıyor ama ben 8. haftadayım.bır hafta gerıde gormek ıstemıyorum kendımı.bu hamılelıkten kaynaklı bır dusuncede olabılır zamanın gecmemesını takıntı halıne getırdım galıba

bugün kasık agrım yok cok sukur.ama ıs yerınden dunden berı streslı saatler yasamaktayım.carpıntım cok fazla oluyor sınırlendıgım zamanlar.bunu kontrol altına almanın bır yolunu bulmaya calısıyorum.
umarım sızlerden bugun guzel haberler alırım.bu arada bugun cuma haftasonu planları yapan varsa paylassında ufkumuz acılsın.havalar sogumadan bıseyler yapmalı

evgili bahardan arkadaşım,

bende 9+6 haftalık hamileyim işim gereği çok stres yaşıyordum ancak hamile kaldıktan sonra sık sık içimden hiçbirsey umurumda değil diyorum. gerçekten değil bebeğim sağlıklı iyi olsun Allah kucağıma almayı nasip etsin gerisi boş.sende ne güzel hamilesin senin içinde dünyada bebeğinden başka önemli bişey yok artık herşey geri planda işlermi gecikti geciksin bidahamı gelicen dünyaya işyerinde iş ve sorun bitermi bırak Allah aşkına... öptüm

çok haklısın arkadaşım.senın dedıklerını dusunup telkınde bulunuyorum kendıme.ama bunu daha ınanarak yapmam lazım sanırım.

tesekkur ederım
sevgiler

günaydin kizlar,

dün doktardaydim .uzun zamandan sonra kendi doktorum muayene etti ve fasulyemi gösterdi.icinde beyaz bir olusum vardi.doktor dedi isde bu büyüycek ama sen de gec döllenme oldugu icin su an daha yeni 6.haftaya giryorsun dedi.gercekten ben hamile kalmak icin ovulasyon gunlerimi sayarken normal hesaplanan 14. gün ün aksina 16. 17 gün yumurtam catmamisdi.iki hafta sonra kontrollere gitcem.bebegim tam 6+0 olarak 0.68 mm mis.ay anlamadim.cokmu kücük büyümediki.hatirliyormusunuz ayni hafta sizde kacti.5 . haftayi altiya baglayan hafta ?

gec döllenme yasayan varmi koizlar aranizda.gec döllenme normal bir gebelikmisde bebegimin büyüklügü en cok kafama takildi

günaydın kızlar.
ya bişey sorucam size. 8+3 deyiz bugün bikaç gündür aniden başım dönmeye başlıyor. gözlerim kararıyo yerimden kalkamıyorum. şuan klavyenin tuşlarına bile zor basıyorum. sizde de var mı böyle şeyler. ? :44::44:

gec döllenme yasayan varmi koizlar aranizda.gec döllenme normal bir gebelikmisde bebegimin büyüklügü en cok kafama takildi

benim de geç döllenme arkadaşımın da geç döllenme kafana takma o sadece yumurtanın daha geç çatlaması ile ilgili birşey bebeğin 1-2 hafta geriden gelebilir benim tam 1 hafta geride ama sağlıklı önemli olan o bir de normal de drlar aylık düzeni 28 gün hesap ediyorlar 30 günden fazla ise o yüzden de geç döllenme gibi görünüyor

evet canim bende oluyordu baslarda özellikle.demir eksikligi eskiden beri vardi bende.extra demir hapi verdi doktor simdi normalim.sende doktoruna son kontrole gittiginde sor.bebek kanla beslendigi icin senden aliyordur baya bir enerjini belki ona baglidir,tansiyon düsmesi yasiyosundur yada

tesekkürler canim..reglimde 28 günde bir olur cok duzenli ama dedigim gibi gec yumurtladigimi hissetmistim.kafama takilan bir konu bebegimin 0.68 mm olmasi.arastiriyorum normalmi diye

tesekkürler canim..reglimde 28 günde bir olur cok duzenli ama dedigim gibi gec yumurtladigimi hissetmistim.kafama takilan bir konu bebegimin 0.68 mm olmasi.arastiriyorum normalmi diye

haftana göre doktorun normal demişse normaldir canım takma fazla kafana bazen çok düşünmek daha çok yıpratıyor insanı

Mrb kızlar 12 haftadayız dr 2 li tets yapmadı bi ay sonra 3 lü tets yaparız dedi sizde nasıl oldu 2 li test daha kesin değil mi kafam çok karışık yapıtırıp yaptırmama konusuda :44:

valla doktorumda hamile oldugunu unut falan dedi stres olmasin dedi.o yuzden de biraz gerildim bise demese belki daha iyiydi hahahha.nasil unutimki varken yok gibi davraniim.ama biseler bulcam..yagliboya resim yapiyordum bebege zarar verir diye yapmiyorum kokusundan.bgn kurs falan arastiririm.

bende de demir eksikliği hep vardı cnm. bu ayın 2 sinde kontrole gittiğimde doktora söyledim. doktorum dedi şuan hiçbir ilaç vermekistemiyorum folik asitinle progestanı kullan. 2 li test zamanı zaten tüm tetkikleri yapıcaz merak etme o zaman gerekirse ilaç başlarız dedi. ama bende enerji sıfır. hiç gücüm yok.

canım ben de eskiden demir hapı kullanıyordum doktorum bana da şimdi kullanma erken dönemde bulantı yapar dedi et filan ye mercimek çorbası bulgur filan yararlı şeyler ile kendini takviye edersen daha iyi hissedersin diye düşünüyorum bana baya etkisi olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…