yaşasın yaptım
slm drusella. geçmiş yorumları okurken senin yazını gördüm. ben inşallah 2012 mayıs annesi olucam. ankarada yaşıyorum ve hangi doktora gideceğime daha karar vermedim, araştırıyorum. sen nereye gidiyorsun? hangi doktor? bana lokman hekimi tavsiye ettiler.
slm drusella. geçmiş yorumları okurken senin yazını gördüm. ben inşallah 2012 mayıs annesi olucam. ankarada yaşıyorum ve hangi doktora gideceğime daha karar vermedim, araştırıyorum. sen nereye gidiyorsun? hangi doktor? bana lokman hekimi tavsiye ettiler.
herkese günaydın
o çizelgeyi yapmaktan vazgeçtim.çünkü orda 7+2 cıkıyor ama ben 8. haftadayım.bır hafta gerıde gormek ıstemıyorum kendımı.bu hamılelıkten kaynaklı bır dusuncede olabılır zamanın gecmemesını takıntı halıne getırdım galıba
bugün kasık agrım yok cok sukur.ama ıs yerınden dunden berı streslı saatler yasamaktayım.carpıntım cok fazla oluyor sınırlendıgım zamanlar.bunu kontrol altına almanın bır yolunu bulmaya calısıyorum.
umarım sızlerden bugun guzel haberler alırım.bu arada bugun cuma haftasonu planları yapan varsa paylassında ufkumuz acılsın.havalar sogumadan bıseyler yapmalı
evgili bahardan arkadaşım,
bende 9+6 haftalık hamileyim işim gereği çok stres yaşıyordum ancak hamile kaldıktan sonra sık sık içimden hiçbirsey umurumda değil diyorum. gerçekten değil bebeğim sağlıklı iyi olsun Allah kucağıma almayı nasip etsin gerisi boş.sende ne güzel hamilesin senin içinde dünyada bebeğinden başka önemli bişey yok artık herşey geri planda işlermi gecikti geciksin bidahamı gelicen dünyaya işyerinde iş ve sorun bitermi bırak Allah aşkına... öptüm
gec döllenme yasayan varmi koizlar aranizda.gec döllenme normal bir gebelikmisde bebegimin büyüklügü en cok kafama takildi
günaydın kızlar.
ya bişey sorucam size. 8+3 deyiz bugün bikaç gündür aniden başım dönmeye başlıyor. gözlerim kararıyo yerimden kalkamıyorum. şuan klavyenin tuşlarına bile zor basıyorum. sizde de var mı böyle şeyler. ? :44::44:
benim de geç döllenme arkadaşımın da geç döllenme kafana takma o sadece yumurtanın daha geç çatlaması ile ilgili birşey bebeğin 1-2 hafta geriden gelebilir benim tam 1 hafta geride ama sağlıklı önemli olan o bir de normal de drlar aylık düzeni 28 gün hesap ediyorlar 30 günden fazla ise o yüzden de geç döllenme gibi görünüyor
tesekkürler canim..reglimde 28 günde bir olur cok duzenli ama dedigim gibi gec yumurtladigimi hissetmistim.kafama takilan bir konu bebegimin 0.68 mm olmasi.arastiriyorum normalmi diye
evet canim bende oluyordu baslarda özellikle.demir eksikligi eskiden beri vardi bende.extra demir hapi verdi doktor simdi normalim.sende doktoruna son kontrole gittiginde sor.bebek kanla beslendigi icin senden aliyordur baya bir enerjini belki ona baglidir,tansiyon düsmesi yasiyosundur yada
bende de demir eksikliği hep vardı cnm. bu ayın 2 sinde kontrole gittiğimde doktora söyledim. doktorum dedi şuan hiçbir ilaç vermekistemiyorum folik asitinle progestanı kullan. 2 li test zamanı zaten tüm tetkikleri yapıcaz merak etme o zaman gerekirse ilaç başlarız dedi. ama bende enerji sıfır. hiç gücüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?