bende de demir eksikliği hep vardı cnm. bu ayın 2 sinde kontrole gittiğimde doktora söyledim. doktorum dedi şuan hiçbir ilaç vermekistemiyorum folik asitinle progestanı kullan. 2 li test zamanı zaten tüm tetkikleri yapıcaz merak etme o zaman gerekirse ilaç başlarız dedi. ama bende enerji sıfır. hiç gücüm yok.
Mrb kızlar 12 haftadayız dr 2 li tets yapmadı bi ay sonra 3 lü tets yaparız dedi sizde nasıl oldu 2 li test daha kesin değil mi kafam çok karışık yapıtırıp yaptırmama konusuda :44:
canım ben de eskiden demir hapı kullanıyordum doktorum bana da şimdi kullanma erken dönemde bulantı yapar dedi et filan ye mercimek çorbası bulgur filan yararlı şeyler ile kendini takviye edersen daha iyi hissedersin diye düşünüyorum bana baya etkisi olmuştu
anliyorum canim zaten extra hapin varmis.bu demir eksikligi hic bise yapmadan beni uykudan bile yorgun kaldiriyordu.normald e o kadar meyve yemem ama hamilelikden beri vucudum istiyor galiba gunde yarim kilo taze siyah üzüm yiyorum.iyi geliyor gercekten.kuru üzüm varsa yemeye calis. kuru fasulye falan.gerci istah problemide var.
canım geç döllenme olmuştur ondan öle diyordur
günaydin kizlar,
dün doktardaydim .uzun zamandan sonra kendi doktorum muayene etti ve fasulyemi gösterdi.icinde beyaz bir olusum vardi.doktor dedi isde bu büyüycek ama sen de gec döllenme oldugu icin su an daha yeni 6.haftaya giryorsun dedi.gercekten ben hamile kalmak icin ovulasyon gunlerimi sayarken normal hesaplanan 14. gün ün aksina 16. 17 gün yumurtam catmamisdi.iki hafta sonra kontrollere gitcem.bebegim tam 6+0 olarak 0.68 mm mis.ay anlamadim.cokmu kücük büyümediki.hatirliyormusunuz ayni hafta sizde kacti.5 . haftayi altiya baglayan hafta ?
herkese merhaba, benimde netten hesaplama yapınca 6 hafta diyor ama doktor henüz 4 haftalık falan dedi minnacık bi kese var o kadar bebişi
bile göremedik ..herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Rabbim bizleri bebeğimizi korusun..
valla doktorumda hamile oldugunu unut falan dedi stres olmasin dedi.o yuzden de biraz gerildim bise demese belki daha iyiydi hahahha.nasil unutimki varken yok gibi davraniim.ama biseler bulcam..yagliboya resim yapiyordum bebege zarar verir diye yapmiyorum kokusundan.bgn kurs falan arastiririm.
benim çok yakın bır arkadasımın bebısı ıcın doktor gec döllenme demıstı.o da cok endıselendı.ama sımdı dogum yaptı ve bebısı 4 aylık.görsenız tosun gibiallah bize nasip eder inşallah o gunleri gormeyi.
bi de doktora guven sart doktor ıyı dıyorsa ıyıdır.cok ıncıgını cıncıgını arastırmayın bence akısına bırakın.yoksa ben mı gerı kafalıca dusunuyorum.yanı boyunu falan hıc arastırmadım ben.hata mı yapıyorum acaba.doktorum haftanla cok uyumlu buyuklugu dedı bende ustunde durmadım.dogru mu yaptıgım ?
doğru diyorsun hayırlısı bakalım.
benim özellikle akşamları hafif ateşim oluyor gibi hissediyorum.dereceyi koyuyorum 36 acaba derecemı bozuk.dün gecede titredim resmen yatakta.bu 8. haftadayım.ateş yada ateş basması olan var mı?
hamilelikte kalbin belli bir oranda büyüyor ve kan dolaşımın artıyor, vücudundaki kan miktarı da artıyor. Doğal olarak beden ısımızda ufak bi yükselme oluyor zaman zaman. Bende daha ziyade ayaklarımın altında şiddetli yanmalar şeklinde oluyor mesela bazı geceler kalkıp soğuk su tutmak zorunda bile kalıyorum. Normal değişimler bunlar canım merak etme.
Selam kızlar, fıstıklar...
bugün itibariyle 10+2 haftalık anne adayıyım. Bugün doktoruma gittim bebeğimi gördüm çok özlemişimelleri ayakları belliydi. kesenin içinde bi oraya bi buraya yüzüp duruyordu. çok duygulandım. çok büyümüş, geçen defa doktor bey kesesi küçük görünüyo demişti. bugün çok güzel her şey yolunda gidiyo dedi. çok mutlu oldum. tatile çıkıcaz dedim kısa aralarla yani iki saatte bir mola verirseniz bi problem olmaz dedi. ayın 14 ünde yine gidicem hastaneye, ve ayın 23, 24 ü gibi ikili tarama testlerini yaptıracam. İnşallah bi sorun olmaz.
halbuki hala uyku problemim mide bulantım ve tiksinmelerim geçmedi. yemek yiyemiyorum. ekmek yemek istiyorum. öyle canım hiç bişey istemiyo. iştahla yemek yiyeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum. hepinizi öpüyorum. herkese iyi hafta sonları, bebişlere iyi bakalım. haydi hoşçakalınnnnnn
bugün itibariyle 10+2 haftalık anne adayıyım. Bugün doktoruma gittim bebeğimi gördüm çok özlemişimelleri ayakları belliydi. kesenin içinde bi oraya bi buraya yüzüp duruyordu. çok duygulandım. çok büyümüş, geçen defa doktor bey kesesi küçük görünüyo demişti. bugün çok güzel her şey yolunda gidiyo dedi. çok mutlu oldum. tatile çıkıcaz dedim kısa aralarla yani iki saatte bir mola verirseniz bi problem olmaz dedi. ayın 14 ünde yine gidicem hastaneye, ve ayın 23, 24 ü gibi ikili tarama testlerini yaptıracam. İnşallah bi sorun olmaz.
halbuki hala uyku problemim mide bulantım ve tiksinmelerim geçmedi. yemek yiyemiyorum. ekmek yemek istiyorum. öyle canım hiç bişey istemiyo. iştahla yemek yiyeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum. hepinizi öpüyorum. herkese iyi hafta sonları, bebişlere iyi bakalım. haydi hoşçakalınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?