kızlar benimde 16+2 bugun itibari ile ben 15 haftaya girene kadar bulantı çektim ama ilaç kullandım yoksa hiçbişey yiyemiyodum ve su dahi içsem kusuyodum çok iyi geldi ilaç bana uyumaktan sıkılmıştım artık ama oda geçti çok şükür şimdi bende bebişimde çok iyiyiz darısı başınıza bi çogunuzunda az kalmış feraha ermesi
kızlar benimde 16+2 bugun itibari ile ben 15 haftaya girene kadar bulantı çektim ama ilaç kullandım yoksa hiçbişey yiyemiyodum ve su dahi içsem kusuyodum çok iyi geldi ilaç bana uyumaktan sıkılmıştım artık ama oda geçti çok şükür şimdi bende bebişimde çok iyiyiz darısı başınıza bi çogunuzunda az kalmış feraha ermesi
günaydin kizlar,
dün doktardaydim .uzun zamandan sonra kendi doktorum muayene etti ve fasulyemi gösterdi.icinde beyaz bir olusum vardi.doktor dedi isde bu büyüycek ama sen de gec döllenme oldugu icin su an daha yeni 6.haftaya giryorsun dedi.gercekten ben hamile kalmak icin ovulasyon gunlerimi sayarken normal hesaplanan 14. gün ün aksina 16. 17 gün yumurtam catmamisdi.iki hafta sonra kontrollere gitcem.bebegim tam 6+0 olarak 0.68 mm mis.ay anlamadim.cokmu kücük büyümediki.hatirliyormusunuz ayni hafta sizde kacti.5 . haftayi altiya baglayan hafta ?
Evet bazı doktorlar da 2liyi yapıp 3lüyü yapmıyorlarmış gerek yok diye. İçin rahat olsun bence yaptır. Kafanın karışmasındansa sonuçta kan vereceksin bir de muayene.Mrb kızlar 12 haftadayız dr 2 li tets yapmadı bi ay sonra 3 lü tets yaparız dedi sizde nasıl oldu 2 li test daha kesin değil mi kafam çok karışık yapıtırıp yaptırmama konusuda :44:
valla doktorumda hamile oldugunu unut falan dedi stres olmasin dedi.o yuzden de biraz gerildim bise demese belki daha iyiydi hahahha.nasil unutimki varken yok gibi davraniim.ama biseler bulcam..yagliboya resim yapiyordum bebege zarar verir diye yapmiyorum kokusundan.bgn kurs falan arastiririm.
Merhaba canım, 0,68 cm olması gayet normal mm olsaydı garip olacaktı gerçekten. Şimdiye daha da büyümüştür çok hızlı büyüyorlar.günaydin kizlar nasilsiniz? nasil gidiyor hambilelginiz?alistinizmi zorluklara yada hala isyanlardamisiniz ?benim hafta sonum guzel gecti bir eglence merkezine gittim.herkez cilginlar gibi egleniyordu ben de gezdim tozdum dönme dolap ve cocuk oyunalriyla idare ettim :90: ama olsun oda güzeldi.
hayirlisi bakalim hamilelik sikayetlerimde hafifliyor gibi bgn iyi uyandim.acim sadece .bu mm konusuda baktim 0,68 cm mis.ama eskisine baktim 10 gun önce 9.8 mm mis.baya bir büyüme var arada.o yuzden bundan sonra cm le mm le ilgilenmicem.aslinda doktor bise söylemese yine aklima gelmezdi de.hamileligini unut yokmus gibi davran diyince huylanmistim.
bu arada internetten ve disardan arastirdim benim doktorumdan nerdeyse hic iyi bahseden yok.muayenehaneye gelenlerden soruyordum hamileligi boyunca gidipte memnun olan hic yoktu.kendi doktorlari tatilde diye sirf geliyormis diye söylüyorlardi.fazla kulak asmadiydim ama benim bu stresden sonra arastirinca esimle birlikte 10 kisiden bir kisi fena degil demis,ama kötü sayilmaz az ilgili az konusuyor diyorlardi.bilmiyorum .bikmis da olabilir belki hasta gelenide cok cunkü.sizde sorup sorusturun doktorlarinizi.
Merhaba canım, 0,68 cm olması gayet normal mm olsaydı garip olacaktı gerçekten. Şimdiye daha da büyümüştür çok hızlı büyüyorlar.
Sen hangi şehirdesin? Ne zaman gideceksin tekrar doktora?
canim ben yurt disinda yasiyorum.ve türkiyedeki gibi degil istedigin doktora gidebilyiorsun sigortan karsiliyo. oyuzden secme sansim var..en azindan biraz bekliyim diyorum.benim doktor iki hafta sonra gel dedi .iki hafta sonra giderim ama baska doktor henuz secmedim bakcam o zamana.
bu doktorunuzu arastirin tavsiyemde turkiyede bir arkadasim yasamisdi,iki hamile arkadasimdi bi tanesi allahim dünyanin en kötü isnanina bile yasatmasin doguma bi kac gun kala bebegini kaybetmisti.ben bile o zamn kötü olmusdum.ve diger arkadasim ayni doktora gidoyrdu.bir arastirdiki o doktorda bu vukuat bi cok kez olmus.mis le musla olmaz ama sizi dinleyen,heycaninizi anlayan sabirla bilgi veren insan bastan belli oluyor degilmi
hayirlisi bakalim. bu arada dün gezmede herkez hamile olduugumu anllyiordu. normalde sisman degilim boyumda uzun sayilir ama göbegim cikti.gazlida icmiyorum ama bir göbek olayim var simdiden.daha gecen haftaya kadar heyet toplandiginda ikiz süphesi vardi beklememiz gerek dendi. gecen hafta kendi doktorum muayenede yok öle bise diyince esimde ultrasonu o kadar eski ki ilk gittiginde de görmeyip bebek yok diye panik yapmalarini anliyorum dedi :90:
ikiz gebelikdede karin ilk haftalarda sisermis .hayirlisi allahim ne takdir ederse saglikli olsunda bebislerimiz.sende varmi böyle sislik göbek yoksa belli degilmi henüz.
Benim belim genişledi biraz ama birtek ben anlayabiliyorum kendimi bildiğim için ve kıyafetlerimden daha çok anlıyorum. Ama onun dışında dışarıdan belli olması için erken çünkü rahim daha sadece portakal kadar. Ama bağırsaklar düzenli çalışmazsa ondan dolayı şişlik olabiliyor. Etrafımda şu an 3 tane hamile var onlardan da takip ediyorum. 3 aydan önce başlamıyor karın şişmeye. Hamile görünümünü de 3. aydan sonra yavaş yavaş almaya başlıyorsun. Biraz da iç karınla ilgili iç karnı geniş olanlar daha geç beliriyorlar.
merhaba arkadaslar bende 4 haftalık anneyim henüz daha cok yeniyim sizlere göre aranıza katılmam da sakınca var mııı??
bu arada istanbul avrupa yakası dr tavsiyelerini memnuniyetlerimizi de paylaşsak nasıl olur
kalın saglıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?