2012 mart-nisan anneleri buraya

kızlar benimde 16+2 bugun itibari ile ben 15 haftaya girene kadar bulantı çektim ama ilaç kullandım yoksa hiçbişey yiyemiyodum ve su dahi içsem kusuyodum çok iyi geldi ilaç bana uyumaktan sıkılmıştım artık ama oda geçti çok şükür şimdi bende bebişimde çok iyiyiz darısı başınıza bi çogunuzunda az kalmış feraha ermesi

oh oh maşallah diyelim darısı başımıza inş.

ne güzeeel darısı başımıza :81: hangi ilacı kullandın cnm?

bizim de bugün 10. hafta bitti. bu hafta doktora gittiğimde bebeğimin baya büyüdüğünü gördüm. maşallah. bildiğin bebek görüntüsü vardı ve elini kolunu oynatıyordu:))) asıl şimdi hamile olduğumu hissettim sanki. çok duygulandım. allah hepimize en hayırlısını nasip etsin inşlh.... sonuna kadar.......

Canım 0.68 mm olduğuna emin misin? 6,8 mm olmasın ultrasonografi resminde crl olarak yazar. Benim 4 haftalıkken 1 mm idi. 5. haftada 2-3 mm oluyor. Ama belki doktorun dediği gibi geç döllenmeden dolayı bu şekildedir. Adet tarihine göre kaç haftalıksın?

Mrb kızlar 12 haftadayız dr 2 li tets yapmadı bi ay sonra 3 lü tets yaparız dedi sizde nasıl oldu 2 li test daha kesin değil mi kafam çok karışık yapıtırıp yaptırmama konusuda :44:
Evet bazı doktorlar da 2liyi yapıp 3lüyü yapmıyorlarmış gerek yok diye. İçin rahat olsun bence yaptır. Kafanın karışmasındansa sonuçta kan vereceksin bir de muayene.

Stres yapma canım gerçekten rahat ol. Ben 2,5 yıldır yoğun tempoyla çalışıyordum işten ayrıldım ve tabi bir garip geldi bana evde oturmak. Şu anda işten yeni gelmiş yemek derdine düşmüş olamam gerekirken saatlerdir yatıyorum :) Şimdi eşimin işlerini evden yürüymeye başlıyacağım oyalanmak ve ona yardımcı olmak için. Bir de eskiden takı tasarlıyordum yeniden başlayabilirim bu dönemde.
Eğer ilgin varsa takı yapabilirsin. Ama bence bir süre boyadan uzak durmalısın.

günaydin kizlar nasilsiniz? nasil gidiyor hambilelginiz?alistinizmi zorluklara yada hala isyanlardamisiniz ?benim hafta sonum guzel gecti bir eglence merkezine gittim.herkez cilginlar gibi egleniyordu ben de gezdim tozdum dönme dolap ve cocuk oyunalriyla idare ettim :90: ama olsun oda güzeldi.
hayirlisi bakalim hamilelik sikayetlerimde hafifliyor gibi bgn iyi uyandim.acim sadece .bu mm konusuda baktim 0,68 cm mis.ama eskisine baktim 10 gun önce 9.8 mm mis.baya bir büyüme var arada.o yuzden bundan sonra cm le mm le ilgilenmicem.aslinda doktor bise söylemese yine aklima gelmezdi de.hamileligini unut yokmus gibi davran diyince huylanmistim.
bu arada internetten ve disardan arastirdim benim doktorumdan nerdeyse hic iyi bahseden yok.muayenehaneye gelenlerden soruyordum hamileligi boyunca gidipte memnun olan hic yoktu.kendi doktorlari tatilde diye sirf geliyormis diye söylüyorlardi.fazla kulak asmadiydim ama benim bu stresden sonra arastirinca esimle birlikte 10 kisiden bir kisi fena degil demis,ama kötü sayilmaz az ilgili az konusuyor diyorlardi.bilmiyorum .bikmis da olabilir belki hasta gelenide cok cunkü.sizde sorup sorusturun doktorlarinizi.

Merhaba canım, 0,68 cm olması gayet normal mm olsaydı garip olacaktı gerçekten. Şimdiye daha da büyümüştür çok hızlı büyüyorlar.
Sen hangi şehirdesin? Ne zaman gideceksin tekrar doktora?

Merhaba canım, 0,68 cm olması gayet normal mm olsaydı garip olacaktı gerçekten. Şimdiye daha da büyümüştür çok hızlı büyüyorlar.
Sen hangi şehirdesin? Ne zaman gideceksin tekrar doktora?

canim ben yurt disinda yasiyorum.ve türkiyedeki gibi degil istedigin doktora gidebilyiorsun sigortan karsiliyo. oyuzden secme sansim var..en azindan biraz bekliyim diyorum.benim doktor iki hafta sonra gel dedi .iki hafta sonra giderim ama baska doktor henuz secmedim bakcam o zamana.
bu doktorunuzu arastirin tavsiyemde turkiyede bir arkadasim yasamisdi,iki hamile arkadasimdi bi tanesi allahim dünyanin en kötü isnanina bile yasatmasin doguma bi kac gun kala bebegini kaybetmisti.ben bile o zamn kötü olmusdum.ve diger arkadasim ayni doktora gidoyrdu.bir arastirdiki o doktorda bu vukuat bi cok kez olmus.mis le musla olmaz ama sizi dinleyen,heycaninizi anlayan sabirla bilgi veren insan bastan belli oluyor degilmi

Haklısın doktor çok önemli ben de araştırarak gittim ve memnun kaldım. Daha sonuçta başındayız ilerleyen zamanlarda memnuniyetim devam ederse inşallah doğumu da bu doktorun yapmasını istiyorum. Sen de için rahat etmiyorsa araştırıp daha yolun başındayken değiştirirsen daha huzurlu olursun bence.

hayirlisi bakalim. bu arada dün gezmede herkez hamile olduugumu anllyiordu. normalde sisman degilim boyumda uzun sayilir ama göbegim cikti.gazlida icmiyorum ama bir göbek olayim var simdiden.daha gecen haftaya kadar heyet toplandiginda ikiz süphesi vardi beklememiz gerek dendi. gecen hafta kendi doktorum muayenede yok öle bise diyince esimde ultrasonu o kadar eski ki ilk gittiginde de görmeyip bebek yok diye panik yapmalarini anliyorum dedi :90:
ikiz gebelikdede karin ilk haftalarda sisermis .hayirlisi allahim ne takdir ederse saglikli olsunda bebislerimiz.sende varmi böyle sislik göbek yoksa belli degilmi henüz.

Oh maşallah cnm 12+4 olduk ben ilk başlarda iyiyidim şimdi mide bulantılarım arttı inş.düzelirim bende senin gibi

Benim belim genişledi biraz ama birtek ben anlayabiliyorum kendimi bildiğim için ve kıyafetlerimden daha çok anlıyorum. Ama onun dışında dışarıdan belli olması için erken çünkü rahim daha sadece portakal kadar. Ama bağırsaklar düzenli çalışmazsa ondan dolayı şişlik olabiliyor. Etrafımda şu an 3 tane hamile var onlardan da takip ediyorum. 3 aydan önce başlamıyor karın şişmeye. Hamile görünümünü de 3. aydan sonra yavaş yavaş almaya başlıyorsun. Biraz da iç karınla ilgili iç karnı geniş olanlar daha geç beliriyorlar.

valla anlamadim bende daha kiloda almadim.kabizlik sorunumda yok allaha cok sükür diyimde.bacaklarimda ince sayilir sadece göbek var.düüsnkü hailelgiime kadar spor yapan biriydim.haileyim diye biraktim.bur bucuk aydir yapmiyorum.belkide o yuzden mi acaba .
bu arada gecen esimle bir bebek magzasina gittik aman yarabbim ne cicili bicili seyler var.tam bir para tuzagi.begendim seyler var ama sekizinci aya kadar beklicem bise almicam.ilk alcagim seyde heralde gördügüm odadan odaya tasinabilir sallanabilen ahsap bebek besik.gerci ablam tavsiyelerde bulunoyor sunu alirsin bunu almazsin gerekmiyo diye.bakalim ogünleri görelimmde sag salim...

merhaba arkadaslar bende 4 haftalık anneyim henüz daha cok yeniyim sizlere göre aranıza katılmam da sakınca var mııı??
bu arada istanbul avrupa yakası dr tavsiyelerini memnuniyetlerimizi de paylaşsak nasıl olur
kalın saglıcakla

merhaba canim. tebrik ederim.

Allah sag salim kucagina almak nasip etsin insallah.hepimize ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…