2012 mart-nisan anneleri buraya

yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz . dilerim sağlıklı ve rahat hamilelikler geçirirsiniz.

Teşekürler,dilerim burada bebeklerimizin sağlıklı doğum anılarınıda paylaşırız.

İkili testlerini yapan arkadaşlara bir sorum olacak.Testte ense pilisi baş popo ölçüsü dışında birde kan tahlili yapılıyor.Kan tahlili için aç yada tok karnına gitmek fark ediyormu? Henüz yaptırmadım tok karnına gidip aç gelmeliydiniz diye dönmek istemiyorum :) Umarım toktur aç kalmak beni çok halsiz bırakıyor ve bulantı yapıyor

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar.
ben bugun 10+1 gunluk hamileyim
benim size bir sorum olacak bugun bende kasik agrisi basladi nerdeyse hic gecmiyor.
birde arada sirada belime vuruyor bunlarin olmasi normalmidir.allah hepmize hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin

valla iyiki yazmisim canim ya.sanki hatirlar gibiyim okudugumu 9. haftalarda bas agrisi cekenleri.zaten bu saydiklarini düsünmek en azindan agrilarimi gecistirmeme sebep.bebegim büyüyor diye sevince ceviriyorum.bu hamilelik bizleri polyanna yapicak galiba:)
Canim ya kafamdan atmaya calisiyorum bu test konusunu. ikili test yaptircam ama esim diger testlere sicak bakmiyor.ne olursa olsun evladimiz olcak, bilsekde bise yapamayiz diyor. ben biraz daha gercekciyim o biraz daha farkli.isi geregi cocuklarla ilgileniyor ve cok duygusal yaklasiyor.
Allahim hepimize,dünyanin neresinde bebek bekleyen varsa hepsine saglikli huzurlu cocuklar nasip etsin.anneler kadar cocuklarada izdirap olmasin hayat.

bu arada o sutyenlere balenli denildigini bile unutmusum.telsiz diye tanittim :)))))))))) progestan ben kullanmiyorum ama onuncu hafta itibariyle memelerde süt bezelerimiydi onlar calismaya basliycagi icin agrili büyüme basliycakmis.karnina sürdügün yagdan yada kremden sürüp masaj yapiyormusun.cabuk büyümeye basladiysa dedigin gibi nadide olayiysa simdiden önlem almis olursun...

canim sanada gecmis olsun.banada doktor kasik agrilarim cogalirsa (paracetemol) agrikesici icebilirsin demisti ama agrim baska yerden vurdu .ama aklimada gelmedi neden olabilcegi doktorumda karneme herseyi anlatmis gibi trink atmis ama evde gördüm hic bir aciklama yapmadi halbuki.arastiriyordum buldum simdi yeni bir doktor,yarin randevu alcam tavsiye üzerine.testlerimide orda yaptircam.hayirlisiyla.
benim memikler büyüdükce aci veriyor.takmazsam daha bir aciyo sanki degdikce uzandikca bir yerlere.evdekilerinle rahat ediyorsan sorun yok.benimde problemim disari cikinca zaten.valla baya rahat pontillerdi evde bile giyebilirim :90:

Merhaba arkadaşlar bende kısmetse Nisan da 2. bebeğimi dünyaya getireceğim.
Herkese sağlıklı huzurlu mutlu hamilelikler diliyorum:)))))

sagol canim ,Allah evdeki ki yavruna huzurlu saglikli bir kardes ,sanada bir ikinci evlat nasip eder insallah...

Merhaba arkadaşlar bende 11+3 günlük hamileyim nasipse doğum 13 nisan görünüyor.Herkese sağlıklı bir hamilelik ve sıhhatli bebekler nasip olmasını dileyerek bende aranıza katılıyorum :)

tebrikler cici anne burda beraber dertlerimizi ve güzelliklerimizi paylasarak bebislerimizide büyütüürz insallah...

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar.
ben bugun 10+1 gunluk hamileyim
benim size bir sorum olacak bugun bende kasik agrisi basladi nerdeyse hic gecmiyor.
birde arada sirada belime vuruyor bunlarin olmasi normalmidir.allah hepmize hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin

Merhaba bendede bel ve arada kasık ağrısı oluyor normal bu ama hiç geçmeyen kasık ağrın varsa bi muayene olmanda fayda var.Kanama yada lekelenme varmı?Çok geçmiş olsun telaşlanıp üzme kendini

cok güzel sormussun
tecrübeli arkadaslar bu sorunun cevabi yaninda, sonuc kac haftada yada gunde belli oluyormus paylasirmisiniz!?

Son düzenleme:

cok güzel sormussun
tecrübeli arkadaslar bu sorunun cevabi yaninda, sonuc kac haftada yada gunde belli oluyormus paylasirmisiniz!?

slm kızlar tok karna yapılıyo aç gitmeyin sonuçlarda 1 hafta 10 güne çıkıyomuş bende haftaya alıcam..

bu arada kizlar saclarinizi boyatma ve kestirme konusunda ne dusunuyorsunuz.cok okudum arastirdim.gectigimiz hafta da doktora sordum tabiki boyatabilirsin ayda bir kez neden olmasin .nasil durdun bu zamana kadar dedi ama hic güvenmedim aslinda.en azindan uc ay beklesen dese anlardim.ayy bende bu kadindan hic hoslanmiyorum ya ne dese rahatsiz eder oldu

boyatma konusunda ben biraz daha bekleme taraftarıyım bir garantisi yok. kuaförüme de sordum. 3. ay dolmadan istesen de boyamam dedi. en bitkisel boyada bile bir miktar kimyasal var. bir haftam kaldı sürenin de dolmasına zaten. senin de çok fazla yok. saçlarım platin boyalıydı dipleri kahve kahve çıktı pek hoş görünmüyor neyse ki evde raporluyum.
evet o söylediğin kremlerden bakacağım doktoruma da sorayım hem göğüs hem karın için ne kullanabilirim diye.

slm kızlar tok karna yapılıyo aç gitmeyin sonuçlarda 1 hafta 10 güne çıkıyomuş bende haftaya alıcam..

aç yada tok fark etmiyor benim 2 günde çıktı ikili test kan sonucum..

inşallah güzel sonuçlar çıkar sanırım testi yapan yere göre süre bayağı değişiyor. peki ücret ne kadar ödediniz arkadaşlar?

türk arkadaş çevreniz falan varmı insan aynı dili konuştuğu çevreye hasret kalıyomuş..bide orda doğumlar nasıl sezeryan ağırlıklımı bu sene sanki tüm doktorlar sezeryan yapıyo..

canim baya bi cevre var Turk burda, hatta samsunlu cok. siniftan arkadasim samsunlu meselaa :) bizim evimizde alt ust yasiyoruz eltimle, en guzeli o yanimda, oda samsunlu :) burda sezeryani mecbur olmafikca yapmiyolar turkiyedeki gibi. ben daha doumu konusmadim doktorla, hastanemi ve doktorumu sectim, doktorum zenci inanilmaz tatli bi kadin :))
sizlere burda duydugum biseyi paylasayim.. doktorum bi hastasini anlatti kadinin biri gunde 18 km kosmus ilk 35 hafta, tabi kadinin kosu gecmisi varmis, son haftalarda 10 km, tum sanci dogum kismi 1 saatte bitmis.. ben evde basliyorum yurume bandiyla, yavas yavas kosmaya ve bisiklet cevirmeye az az.. gunde 1 km kosabilseniz yavas yavas super olur canlarim..
sac boyama konusunda, bitkisel boya icin pek boya kullanilabiliyor diye biliyorum.. bu arada ben ikili testi yaptirdim, sonuclari gelir bi ikigune eve, kanida parmagimdan aldilar sinir oldum..bu arada beni gorseniz 6 aylik gibiyim cok sistim bu haftaa :))

inşallah güzel sonuçlar çıkar sanırım testi yapan yere göre süre bayağı değişiyor. peki ücret ne kadar ödediniz arkadaşlar?

2li testi 40tlye yaptırdım. 1 hafta sonra sonucu aldık. Zaten testten önceki muayenede ense kalınlığı normal dedi. Çok şükür sonuçlarda iyi çıktı. Şimdi 3lü testimiz var. 45 tl miş oda. İNşallah hepinizin iyi çıkar.

canim sonuclarin umarim Allahtan diledigimiz gibi güzel olur.Aklima sex and city deki hamile bayan geldi.acayip imreniyorum ve en azindan egzersiz yapmak istiyorum ama doktorum bana "yürüme bile" dedi.düsük tehlikemde yokmus ama ne tuhaf hic bir sey yapma dedi.calismamanda iyi yorulmaman gerek dedi.yorulmadikcada kilo aliyorum.sanki bacaklarim iyce yumusadi,dogumda Allah korusun kas kaybida olabilir bu sefer.su üc ayi sag salim atlatim yürüyüs ve egzersize basliycam.dedigin gibi dogumu kolaylastirdigini oldu bitti duyarim.hem bos bos duruyorum .

bu arada uzak yerde olmanin pek problemini yasamiyor olman ailen disinda guzel.benim sadece bir görümcem var oda baska bir sehirde yasiyor ve bir oglu var yeni okula basladi.her gün al ver okula bana zaman ayirmasi cok zor.o yuzden yardim isteyemiyorum yoksa pratiktirde.neyse ki esimin biraz evcimen karakterli .eskiden kizardim ama simdi isime bile geliyor derli toplu islere yardimci olmasi

arkadaslar bu arada ehliyet almak icin derslere basliycamda .sizce direksiyon dersi bir problem olur mu en azindan direksiyon dersinin bir ay sonra basliycagini dusuncek olursak !?aslinda Tr ehliyetim var ama avrupada yenilemek gerekliymis .direksiyon sinavindanda az biraz korkum yok degil.

banada doktor ac yada tok gel demedı bende ac gıttım ve kımse sormadı acmısın tokmusun dıye onemlı degıl demekki:)bende sonucları haftaya carsamba alıcam 60 lıra odedık bızde ıkılı test için..ultrasonda doktor hersey guzel dedı inşallah sonuclarda öle cıkar.hepimize hayırlı dogumlar ,sağlıklı bebişler:)

boyatmayı düşünmüyorum ama saçlarım okadar beyazladıki bu 1 senede neçok stress yapmışım ( ablam doğuma kadar boyatmamıştı..kimyasal var içinde doktoruma sorim unutmazsam 8. ayda falan olurmu diye..

cnm ya benim ense ölçümü iyi dedi doktor ama kan sonuçlarına 7 ile 10 gün arası dediler çok geç aslında
aç yada tok fark etmiyor benim 2 günde çıktı ikili test kan sonucum..

tşk ederim cnm darısı hepimizin başına ben 80 test ücreti 20 de muayene parası verdim..izmirde sağlık çok pahalı kızlar tahliller hastane azlığından dolayı çok uçuk..

kafadengiyse güzel bizde öyle oturmuştuk 1 sene kadar ama bi süre sonra çok fazla içli dışlı olmanın zararını görmede benim ağzım yandıda..
doktor bana yeni yeni yürümeye başla demişti koşmakmıı hamilelikte sakıncalı diye biliyorum
kanı parmaktan nasıl aldılar okadarcık şey yeterlimiymiş bendende kocaman tüp aldılar

bende senin gibiyim düşük riskinden dolayı gözüm korktu resmen.doktor yorma dedi hala pek bi iş yapmıyorum yangel osman :))))) koltukta uzanıyorum boyna...çok hareketsiz kaldım çok zorlancam gibi geliyo..koşu bandında yürüyüş zararlı olmazmı bendede var yürüsemmiki
direksiyon dersinden neden korkuyosun sonuçta araba kullanan bi sürü hamile var yollarda..kemerini tak ani fren yapıp fırlatma kendini hadi kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…