yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. dilerim sağlıklı ve rahat hamilelikler geçirirsiniz.
geçmiş olsun aynisefa tesadüf müdür bilmiyorum benim de 9. haftanın sonlarına doğru üç gün süren başağrım olmuştu. normalde migrenim var ama bu daha farklı bir ağrıydı migren atağı değil. hormonlarımız hızla değişiyor, vücudumuz çok yüksek miktarda fazladan kan üretmeye çalışıyor, bu uyku hali ve yorgunluk çok normal. mümkün olduğunca ağır işlerden uzak durmak lazım, ev süpürmek belki ilerki haftalarda belini ağrıtabilir. bel ağrısı bende bu 11. haftada başladı. toplam 3 kilo aldım belki biraz fazla ama yine de beli ağrıtacak bir ağırlık değil. sanırım bu da hormonal. sutyen bedenim çok büyüdü, nadide sultan gibi oldum. eski çamaşırlarımdan sadece birisine sığabiliyorum. onu da yıkayıp yıkayıp giymekten eskimeye başladı kenarları bozuldu. eşim iyi markaların mağazalarına bakmış büyük beden sutyen için ama D cup bile yok. zaten pamukludan filan geçtim de balensiz bulsam alıcam. acaba bu progestan göğüsleri büyütüyor olabilir mi?
doktorumuzla sonraki randevuya bir haftamız kaldı. inşallah herşey yolundadır. ikili testimiz de iyi çıkar. dualarınızı esirgemeyin kızlar.
slm cnm bende az önce dayanamadım minoset içtim şu 2 haftadır sürekli baş ağrısı çekiyorum benimde migrenim var ilaç içmezsem hep dahada şiddetlenirdi bu sefer bebek için direndim sonunda içtim
benimde dikkatimi çekti ilk zamanlar böyle baş ağrıları olmazdı şiddetlendi kanbasıncı artıyomuş bu dönemde ondan baş ağrıları oluşuyomuş..kilo konusu feci(( bende alıyorum doktor kızıyo alıyorum sanki inadına gibi :)) 3. ayım bitti 2,5 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım bayabi balıketli olucarum galiba..bende kıyafetlerde sıkıntı yaşıyorum pantolonda kararsızım bayrama doğru alim dahada genişlemiş olucam diye eski kaprilerimle taytlarımla geçiştiriyorum..göğüslerim 1 beden büyüdü galba evdeyim diye saldım çayıra takmıyorum iycene sarkcak
Merhaba arkadaşlar bende kısmetse Nisan da 2. bebeğimi dünyaya getireceğim.
Herkese sağlıklı huzurlu mutlu hamilelikler diliyorum:)))))
Merhaba arkadaşlar bende 11+3 günlük hamileyim nasipse doğum 13 nisan görünüyor.Herkese sağlıklı bir hamilelik ve sıhhatli bebekler nasip olmasını dileyerek bende aranıza katılıyorum :)
merhaba arkadaslar.
ben bugun 10+1 gunluk hamileyim
benim size bir sorum olacak bugun bende kasik agrisi basladi nerdeyse hic gecmiyor.
birde arada sirada belime vuruyor bunlarin olmasi normalmidir.allah hepmize hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin
Teşekürler,dilerim burada bebeklerimizin sağlıklı doğum anılarınıda paylaşırız.
İkili testlerini yapan arkadaşlara bir sorum olacak.Testte ense pilisi baş popo ölçüsü dışında birde kan tahlili yapılıyor.Kan tahlili için aç yada tok karnına gitmek fark ediyormu? Henüz yaptırmadım tok karnına gidip aç gelmeliydiniz diye dönmek istemiyorum :) Umarım toktur aç kalmak beni çok halsiz bırakıyor ve bulantı yapıyor
Teşekürler,dilerim burada bebeklerimizin sağlıklı doğum anılarınıda paylaşırız.
İkili testlerini yapan arkadaşlara bir sorum olacak.Testte ense pilisi baş popo ölçüsü dışında birde kan tahlili yapılıyor.Kan tahlili için aç yada tok karnına gitmek fark ediyormu? Henüz yaptırmadım tok karnına gidip aç gelmeliydiniz diye dönmek istemiyorum :) Umarım toktur aç kalmak beni çok halsiz bırakıyor ve bulantı yapıyor
cok güzel sormussun
tecrübeli arkadaslar bu sorunun cevabi yaninda, sonuc kac haftada yada gunde belli oluyormus paylasirmisiniz!?
slm kızlar tok karna yapılıyo aç gitmeyin sonuçlarda 1 hafta 10 güne çıkıyomuş bende haftaya alıcam..
slm kızlar tok karna yapılıyo aç gitmeyin sonuçlarda 1 hafta 10 güne çıkıyomuş bende haftaya alıcam..
bu arada kizlar saclarinizi boyatma ve kestirme konusunda ne dusunuyorsunuz.cok okudum arastirdim.gectigimiz hafta da doktora sordum tabiki boyatabilirsin ayda bir kez neden olmasin .nasil durdun bu zamana kadar dedi ama hic güvenmedim aslinda.en azindan uc ay beklesen dese anlardim.ayy bende bu kadindan hic hoslanmiyorum ya ne dese rahatsiz eder oldu
aç yada tok fark etmiyor benim 2 günde çıktı ikili test kan sonucum..
türk arkadaş çevreniz falan varmı insan aynı dili konuştuğu çevreye hasret kalıyomuş..bide orda doğumlar nasıl sezeryan ağırlıklımı bu sene sanki tüm doktorlar sezeryan yapıyo..
inşallah güzel sonuçlar çıkarsanırım testi yapan yere göre süre bayağı değişiyor. peki ücret ne kadar ödediniz arkadaşlar?
inşallah güzel sonuçlar çıkarsanırım testi yapan yere göre süre bayağı değişiyor. peki ücret ne kadar ödediniz arkadaşlar?
canim sonuclarin umarim Allahtan diledigimiz gibi güzel olur.Aklima sex and city deki hamile bayan geldi.acayip imreniyorum ve en azindan egzersiz yapmak istiyorum ama doktorum bana "yürüme bile" dedi.düsük tehlikemde yokmus ama ne tuhaf hic bir sey yapma dedi.calismamanda iyi yorulmaman gerek dedi.yorulmadikcada kilo aliyorum.sanki bacaklarim iyce yumusadi,dogumda Allah korusun kas kaybida olabilir bu sefer.su üc ayi sag salim atlatim yürüyüs ve egzersize basliycam.dedigin gibi dogumu kolaylastirdigini oldu bitti duyarim.hem bos bos duruyorum .canim baya bi cevre var Turk burda, hatta samsunlu cok. siniftan arkadasim samsunlu meselaa :) bizim evimizde alt ust yasiyoruz eltimle, en guzeli o yanimda, oda samsunlu :) burda sezeryani mecbur olmafikca yapmiyolar turkiyedeki gibi. ben daha doumu konusmadim doktorla, hastanemi ve doktorumu sectim, doktorum zenci inanilmaz tatli bi kadin :))
sizlere burda duydugum biseyi paylasayim.. doktorum bi hastasini anlatti kadinin biri gunde 18 km kosmus ilk 35 hafta, tabi kadinin kosu gecmisi varmis, son haftalarda 10 km, tum sanci dogum kismi 1 saatte bitmis.. ben evde basliyorum yurume , yavas yavas kosmaya ve bisiklet cevirmeye az az.. gunde 1 km kosabilseniz yavas yavas super olur canlarim..
sac boyama konusunda, bitkisel boya icin pek boya kullanilabiliyor diye biliyorum.. bu arada ben ikili testi yaptirdim, sonuclari gelir bi ikigune eve, kanida parmagimdan aldilar sinir oldum..bu arada beni gorseniz 6 aylik gibiyim cok sistim bu haftaa :))
aramizda ilk milli sensin yanihadi hayirli sonuclar.
bu arada kizlar saclarinizi boyatma ve kestirme konusunda ne dusunuyorsunuz.cok okudum arastirdim.gectigimiz hafta da doktora sordum tabiki boyatabilirsin ayda bir kez neden olmasin .nasil durdun bu zamana kadar dedi ama hic güvenmedim aslinda.en azindan uc ay beklesen dese anlardim.ayy bende bu kadindan hic hoslanmiyorum ya ne dese rahatsiz eder oldu
aç yada tok fark etmiyor benim 2 günde çıktı ikili test kan sonucum..
tşk ederim cnm darısı hepimizin başına ben 80 test ücreti 20 de muayene parası verdim..izmirde sağlık çok pahalı kızlar tahliller hastane azlığından dolayı çok uçuk..inşallah güzel sonuçlar çıkarsanırım testi yapan yere göre süre bayağı değişiyor. peki ücret ne kadar ödediniz arkadaşlar?
canim baya bi cevre var Turk burda, hatta samsunlu cok. siniftan arkadasim samsunlu meselaa :) bizim evimizde alt ust yasiyoruz eltimle, en guzeli o yanimda, oda samsunlu :) burda sezeryani mecbur olmafikca yapmiyolar turkiyedeki gibi. ben daha doumu konusmadim doktorla, hastanemi ve doktorumu sectim, doktorum zenci inanilmaz tatli bi kadin :))
sizlere burda duydugum biseyi paylasayim.. doktorum bi hastasini anlatti kadinin biri gunde 18 km kosmus ilk 35 hafta, tabi kadinin kosu gecmisi varmis, son haftalarda 10 km, tum sanci dogum kismi 1 saatte bitmis.. ben evde basliyorum yurume bandiyla, yavas yavas kosmaya ve bisiklet cevirmeye az az.. gunde 1 km kosabilseniz yavas yavas super olur canlarim..
sac boyama konusunda, bitkisel boya icin pek boya kullanilabiliyor diye biliyorum.. bu arada ben ikili testi yaptirdim, sonuclari gelir bi ikigune eve, kanida parmagimdan aldilar sinir oldum..bu arada beni gorseniz 6 aylik gibiyim cok sistim bu haftaa :))
canim sonuclarin umarim Allahtan diledigimiz gibi güzel olur.Aklima sex and city deki hamile bayan geldi.acayip imreniyorum ve en azindan egzersiz yapmak istiyorum ama doktorum bana "yürüme bile" dedi.düsük tehlikemde yokmus ama ne tuhaf hic bir sey yapma dedi.calismamanda iyi yorulmaman gerek dedi.yorulmadikcada kilo aliyorum.sanki bacaklarim iyce yumusadi,dogumda Allah korusun kas kaybida olabilir bu sefer.su üc ayi sag salim atlatim yürüyüs ve egzersize basliycam.dedigin gibi dogumu kolaylastirdigini oldu bitti duyarim.hem bos bos duruyorum .
bu arada uzak yerde olmanin pek problemini yasamiyor olman ailen disinda guzel.benim sadece bir görümcem var oda baska bir sehirde yasiyor ve bir oglu var yeni okula basladi.her gün al ver okula bana zaman ayirmasi cok zor.o yuzden yardim isteyemiyorum yoksa pratiktirde.neyse ki esimin biraz evcimen karakterli .eskiden kizardim ama simdi isime bile geliyor derli toplu islere yardimci olmasi
arkadaslar bu arada ehliyet almak icin derslere basliycamda .sizce direksiyon dersi bir problem olur mu en azindan direksiyon dersinin bir ay sonra basliycagini dusuncek olursak !?aslinda Tr ehliyetim var ama avrupada yenilemek gerekliymis .direksiyon sinavindanda az biraz korkum yok degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?