merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım.
Bende mart sonu nisan başı annesi olucam inşallah :)
Hepinize sağlıklı ve stressiz bir hamilelik diliyorum.
canım inşallah kısa sürede normale döner. benim 4. hafta üste görmemden bu yana sık sık kanama durumum oldu lekelenmelerle devam etti şimdi neredeyse hepsi kesildisana progestanla ilgili başlıkta da cevap yazmıştım bir bak istersen. riskli dönemi geride bırakıncaya kadar rapor alabiliyorsan al ve yatıp hareket etmemeye çalış. eminim çocukla zor olacak ama anne kaynaklı kayıpları bu önlemlerle gidermeye çalışıyorlar. bebekteki bir anomaliden ötürü oluyorsa tutunamayabiliyor. Allah hayırlısını versin. inşallah birkaç hafta içinde en riskli dönemi sağlıkla atlatırsın. 4 ay önce kaçıncı haftada kaybın olmuştu? benim doktorum buna çok önem veriyor. aynı haftalarda progestanı kesmeme izin vermedi.
merhaba canım hosgeldin allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah. kac haftalıksın:)
benim 7 hafta ama bulantılarım cok yemek hiç yiyemedim. dün dr a gittim 2 şişe serum taktılar bugün kendime geldim birde ***herkese bi sorum olacak *** kızlar ayıptır sorması ama balgam oluyo mu sizde de bende cok oluyo o yüzden de mide bulantısı yapıyo yasayanlar varsa napabiliriz yardım lütfenn
herkese selamlar byeeee
Mrb arkadaşlar.Ben de 16.haftamdayım sizlere bişey danışacağım.Çatlak kremi olarak ne kullanayım.
Mrb arkadaşlar.Ben de 16.haftamdayım sizlere bişey danışacağım.Çatlak kremi olarak ne kullanayım.
catlak kremine hemen basla canim, bende 14uncu haftadayim ve 4 haftadir falan kullaniyorum.. burda yani amerikada doktorumun soyledigi kakao yagi, bicok arkadasimdan da ayni seyi duydum. bence normal kremden cok kakao kullan canim..
bu arada benimde ikili test sonuclarim geldi bugun, hersey normal cok sukur..darisi tum sonuc bekleyenlere :)
yeni hamişler var topikte hoşgeldiniz
rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı hamilelik dönemi sağlıklı melekler nasip etsin aminnnnnnn....
Aramızda en eski hamişimiz kim 14 haftanın üstünde olan varmıydı..çatlak kremini ben çok ihmal ediyorum 2-3 günde bir aklıma geliyo niveanın bebe yağını almıştım. kakao yağında belli bir marka varmı ne alalım tavsiye eden varmı
yeni hamişler var topikte hoşgeldiniz
rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı hamilelik dönemi sağlıklı melekler nasip etsin aminnnnnnn....
Aramızda en eski hamişimiz kim 14 haftanın üstünde olan varmıydı..çatlak kremini ben çok ihmal ediyorum 2-3 günde bir aklıma geliyo niveanın bebe yağını almıştım. kakao yağında belli bir marka varmı ne alalım tavsiye eden varmı
cnm gözün aydın bebişin sağlıklıymış çok sevindim darısı başıma bende gidicem sonuçlar için inşallah benimde normal çıkar..bi hareket hissettinmi bebeğimizi nezaman hissedicez çok merak ediyorum
16 haftada zelals var ama en eski o sanirim :) ben 14+3 oldum bugun, bebegimi gormeye 19 gun var. belki cinsiyeti ogrenirim, ama soylemezler uyuzlarrrkakao yagi burda buyuk sampuan boyutlarinda. turkiyede tabi kucuk kutularda.. marka farkli burdakiler bise diyemicem.. hatirladigim kadariyla kakao yagi pahaliydi, biz denize giderken alirdik da :)) eger oyleyse bebe yagida iyi oda olur he hamisler ne dersiniz? kucucuk kutular 5 milyondu kac sene once hala oylemi? :96:
16 haftada zelals var ama en eski o sanirim :) ben 14+3 oldum bugun, bebegimi gormeye 19 gun var. belki cinsiyeti ogrenirim, ama soylemezler uyuzlarrrkakao yagi burda buyuk sampuan boyutlarinda. turkiyede tabi kucuk kutularda.. marka farkli burdakiler bise diyemicem.. hatirladigim kadariyla kakao yagi pahaliydi, biz denize giderken alirdik da :)) eger oyleyse bebe yagida iyi oda olur he hamisler ne dersiniz? kucucuk kutular 5 milyondu kac sene once hala oylemi? :96:
Merhaba,
misafir perverliğiniz için teşekkürler ben suan 14. haftamdayım.
Çatlaklar için geçen hafta doktorumla konustum dedıkı bızım ıcın onemlı olan goguslerın cunku onlarla bebegını emzırceksın göbek karın bölgene ıstedıgı kullan onemlı deıl ama goguslerını korumak ıcın mutlaka mustela gogus cevresı kremını kullan dedı ve son 9. ayına gırdıgınde dırek meme ucu kremı var emzırmeye hazırlamak için gosguslerını dedı. göbek bolgesı derının yapısına baglı catlaması dedı okadar sorun etme dedı ama bebegının ac kalmasını ve emzırırken acı cekmek ıstemıyosan mutlaka mustela krem dedı. Benden paylaşması tabıkı ıstersenız sız baska markada arastırabılırsınız ama ben memnunum cok kasınıyodu goguslerım 2.kullanımda gıttı kasıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?