2012 mart-nisan anneleri buraya

merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım.
Bende mart sonu nisan başı annesi olucam inşallah :)
Hepinize sağlıklı ve stressiz bir hamilelik diliyorum.

merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım.
Bende mart sonu nisan başı annesi olucam inşallah :)
Hepinize sağlıklı ve stressiz bir hamilelik diliyorum.

merhaba canım hosgeldin allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah. kac haftalıksın:)
benim 7 hafta ama bulantılarım cok yemek hiç yiyemedim. dün dr a gittim 2 şişe serum taktılar bugün kendime geldim birde ***herkese bi sorum olacak *** kızlar ayıptır sorması ama balgam oluyo mu sizde de bende cok oluyo o yüzden de mide bulantısı yapıyo yasayanlar varsa napabiliriz yardım lütfenn
herkese selamlar byeeee

benim hiç vajinal kanamam olmadı yanlızca içeride toplanma var
geçen düşüğüm 9. haftada olmuştu o yüzden 12 ye kadar ilaca devam ettirecek sanırım
haftaya durumun kesinleşir artık dedi

ben oğlumun doğumundan beri çalışmadığım için dinlenme konusunda rahatım
oğlumu sabah akşam kreşe götürüp getiriyorum sadece

Allah hayırlısı ne ise onu yaşatsın inşallah

Hoşbuldummmmmm......
Şuan 14.haftadayız. Balgama ve bulantılara gleınce bendede oldu. Hatta bende hangı hamılelık belırtısı varsa hepsı vardı. 12. haftama kadar çok kotuydu. yapabılecegın hıcbısey yok 12. haftadan sonra yanı ılk 3 ayından sonra hepsı bırden gecıyo. tek yapman gerekn beklemek.Ve hıc bısey yıyemesende bol bol su içmek. Allah kolaylık versin cnm...

Mrb arkadaşlar.Ben de 16.haftamdayım sizlere bişey danışacağım.Çatlak kremi olarak ne kullanayım.

Mrb arkadaşlar.Ben de 16.haftamdayım sizlere bişey danışacağım.Çatlak kremi olarak ne kullanayım.

Merhaba zelals normal bir el kremide kullanabilirsin hamileliğinin kaçıncı haftasındasın bilmiyorum ama ben normal nivea kullanıyorum 13 haftalık oldum biraz göbüş çıktı mecburen kullanıyorum..

Çatlak önlemenin en güzel yolu duştan sonra bebe yağı ile yağlanmak
Ayrıca sabah akşam herhangi nemlendirici sürersen büyüdükçe iyice rahatsız edecek olan gerginliği de hissetmezsin

Ben ilk hamileliğimde, ilk haftalardan itibaren bunları düzenli yaptım ve 24 kg almama rağmen hiç çatlamadım

catlak kremine hemen basla canim, bende 14uncu haftadayim ve 4 haftadir falan kullaniyorum.. burda yani amerikada doktorumun soyledigi kakao yagi, bicok arkadasimdan da ayni seyi duydum. bence normal kremden cok kakao kullan canim..

bu arada benimde ikili test sonuclarim geldi bugun, hersey normal cok sukur..darisi tum sonuc bekleyenlere :)

catlak ıcın en güzeliii bebe yagı dusta ıslak ıslak uygulayın sonrasındada yatarken nıvea nemlendırıcıı kullanın yeterli oluyo bütün arkadaslarım bunları duzenlı sekılde yaptılar hıc catlakları olusmadı bende yapıyorum bakalım ne olacakD hersey tek catlak olsun kızlar yaa gerısi önemli değil gelir geçer yahuu sağlığımıza dikkat edelim bebeklerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alalımm inşallah güzel günler dileğiyleDD

yeni hamişler var topikte hoşgeldiniz
rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı hamilelik dönemi sağlıklı melekler nasip etsin aminnnnnnn....
Aramızda en eski hamişimiz kim 14 haftanın üstünde olan varmıydı..çatlak kremini ben çok ihmal ediyorum 2-3 günde bir aklıma geliyo niveanın bebe yağını almıştım. kakao yağında belli bir marka varmı ne alalım tavsiye eden varmı

cnm gözün aydın bebişin sağlıklıymış çok sevindim darısı başıma bende gidicem sonuçlar için inşallah benimde normal çıkar..bi hareket hissettinmi bebeğimizi nezaman hissedicez çok merak ediyorum

Merhaba,

misafir perverliğiniz için teşekkürler ben suan 14. haftamdayım.

Çatlaklar için geçen hafta doktorumla konustum dedıkı bızım ıcın onemlı olan goguslerın cunku onlarla bebegını emzırceksın göbek karın bölgene ıstedıgı kullan onemlı deıl ama goguslerını korumak ıcın mutlaka mustela gogus cevresı kremını kullan dedı ve son 9. ayına gırdıgınde dırek meme ucu kremı var emzırmeye hazırlamak için gosguslerını dedı. göbek bolgesı derının yapısına baglı catlaması dedı okadar sorun etme dedı ama bebegının ac kalmasını ve emzırırken acı cekmek ıstemıyosan mutlaka mustela krem dedı. Benden paylaşması tabıkı ıstersenız sız baska markada arastırabılırsınız ama ben memnunum cok kasınıyodu goguslerım 2.kullanımda gıttı kasıntı

16 haftada zelals var ama en eski o sanirim :) ben 14+3 oldum bugun, bebegimi gormeye 19 gun var. belki cinsiyeti ogrenirim, ama soylemezler uyuzlarrr kakao yagi burda buyuk sampuan boyutlarinda. turkiyede tabi kucuk kutularda.. marka farkli burdakiler bise diyemicem.. hatirladigim kadariyla kakao yagi pahaliydi, biz denize giderken alirdik da :)) eger oyleyse bebe yagida iyi oda olur he hamisler ne dersiniz? kucucuk kutular 5 milyondu kac sene once hala oylemi? :96:

saol canim, darisi basiniza valla.. ben hic dert etmedim ikili testi, herkes bi garip, oluyo heyecandan. suna dua etmemiz lazim, sartlarimiz el veriyo ve biz bu testi yaptirabiliyoruz. eger yaptiramiyo olsak ve bebegimiz engelli olsa? guzel bi onlem bizim icin, cok sansliyiz unutmayalim
bu arada hareketler 18.hafta gibi basliyo bekliyorumm :))

Son düzenleme:

yanmak için sürülen kakao yağı bi aklıma ondüla geliyo evet minnacık yuvarlak kutularda ablam sürerdi yanmak için :)))) onun faydası olurmu hiç tahmin etmezdim :)))) fiyatlarını bilmiyorum bende niveanın bebe yağını aldım 15 tl galiba..kıyamıyom bebişimin yağı oooo :))))))) dün dayanamadık markette şampuanını pişik kremi kampanyalıydı aldık, 2 önlük aldık,çamaşırlarını yıkamak için file aldım :)) şimdiden bi hurç yaptım zıbın boydy tulum.. eşim dalga geçiyo ilimi kemiğimi kuruttu veled daha bişey almayalım kart şişti diyo :)))))) daha neçok masraf çıkıcak haberi yok garibimin

güneşlenirken kullandıgın kakao yağı deil hamılelıkte surulen. bu aktarlarda satılıyo bıldıgın yağ gıbı zeytınyagı gıbı kıvamı.

Doktorunuz çok doğru söylemiş
İlk gebeliğimde doğumdan 1 ay önce lansinoh göğüs ucu çatlak kremini hergün düzenli kullanmaya başlamıştım.
Ben çok faydasını gördüm. Göğüslerim emzirmeye hazırdı. Meme başı çatlağı çok acı veren bir durum. Yakın bir arkadaşım tüm ısrarlarımıza rağmen acıya dayanamayıp emzirmeyi bırakmıştı.
Son ayınız için mutlaka bir kenara not edin bunu kızlar

merhaba arkadaşlar.

Ben bu aralar çok duygusal takılıyorum galıba ozellıkle eşim konusunda sankı benım kadar heyecanlanmıyo gıbı gelıo aslında oda bebegımızı cok ıstıyo bundan emınım ama ben daha cok ılgı ıstıyorum cunku gercekten suan bı mucıze yasıoruz fazla mı abartıyorum acaba bılmıyorum.benım yedıgıme ıctıggıme cok dıkkat edıo aslında ama ben daha cok bebegımızden hamılelıgımden bahsetmek ıstıyorum o cok konusmuyo Sizin eşleriniz nasıl davranıyo. ben mı kuruntu yapıorum yoksa...

merhaba arkadaşlar.

Ben bu aralar çok duygusal takılıyorum galıba ozellıkle eşim konusunda sankı benım kadar heyecanlanmıyo gıbı gelıo aslında oda bebegımızı cok ıstıyo bundan emınım ama ben daha cok ılgı ıstıyorum cunku gercekten suan bı mucıze yasıoruz fazla mı abartıyorum acaba bılmıyorum.benım yedıgıme ıctıggıme cok dıkkat edıo aslında ama ben daha cok bebegımızden hamılelıgımden bahsetmek ıstıyorum o cok konusmuyo Sizin eşleriniz nasıl davranıyo. ben mı kuruntu yapıorum yoksa...

benim eşim 2. olduğundan mıdır bilmiyorum ama bu konu hakkında ne konuşuyor ne soruyor ne de herhangi bir heyacan belirtisi var.
sadece arada ya bizim oğlanda artık büyüdü iyice ne güzel deliksiz uyuyoruz diyor imalı bir tonla
rahata alıştı en çok uykusuz geceler korkutuyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…