bende senin gibiyim düşük riskinden dolayı gözüm korktu resmen.doktor yorma dedi hala pek bi iş yapmıyorum yangel osman :))))) koltukta uzanıyorum boyna...çok hareketsiz kaldım çok zorlancam gibi geliyo..koşu bandında yürüyüş zararlı olmazmı bendede var yürüsemmiki
direksiyon dersinden neden korkuyosun sonuçta araba kullanan bi sürü hamile var yollarda..kemerini tak ani fren yapıp fırlatma kendinihadi kolay gelsin...
boyatmayı düşünmüyorum ama saçlarım okadar beyazladıki bu 1 senede neçok stress yapmışım( ablam doğuma kadar boyatmamıştı..kimyasal var içinde doktoruma sorim unutmazsam 8. ayda falan olurmu diye..
valla benimkisi boyat dedi ama ben de beklicem tam tepeden baya beyazlamisim hic farkinda degildim uzayinca dipler fena olduk esimle... schwarzkopf un en yeni ürünü var onla boyuycam uc hafta daha bekleyip,silikonsuz alkolsüz ve amonyaksiz.
bu arada bi sürü araba kullanan hamile var deyince aaaaaaaaaaaa oldum hakketten dogru hic öyle düsünmemistimvalla son iki aydir aklim basimda degil buzdolabini acagima firini aciyorum bise almaya falan hahahaha su testler falan bitseydi rahata erseydik hamileligimin tadina varcam insallah hep beraber
arkadaşlar ben 12+5'teyim. geçen hafta çarşamba ikili testimi yaptırdım. 55 tl ödedim. doktorun ultrasondan ölçtüğü sonuç normal çıktı. test sonuçlarını 4-5 günde aldım. sonuçlar değerin altındadır yazıyor ama doktorum PAPP-A ( sonuç: 326.70 ng/ml ve mom: 0.39 çıktı )sonucunu sınırda buldu. sınırda olduğu için 3 lü test de yaptırıcaz dedi. 16. haftada tekrar gel dedi. ne de olsa canım sıkıldı yaaa(((( şu testi başka yaptıran arkadaş yok mu?
canim sonuclarin umarim Allahtan diledigimiz gibi güzel olur.Aklima sex and city deki hamile bayan geldi.acayip imreniyorum ve en azindan egzersiz yapmak istiyorum ama doktorum bana "yürüme bile" dedi.düsük tehlikemde yokmus ama ne tuhaf hic bir sey yapma dedi.calismamanda iyi yorulmaman gerek dedi.yorulmadikcada kilo aliyorum.sanki bacaklarim iyce yumusadi,dogumda Allah korusun kas kaybida olabilir bu sefer.su üc ayi sag salim atlatim yürüyüs ve egzersize basliycam.dedigin gibi dogumu kolaylastirdigini oldu bitti duyarim.hem bos bos duruyorum .
bu arada uzak yerde olmanin pek problemini yasamiyor olman ailen disinda guzel.benim sadece bir görümcem var oda baska bir sehirde yasiyor ve bir oglu var yeni okula basladi.her gün al ver okula bana zaman ayirmasi cok zor.o yuzden yardim isteyemiyorum yoksa pratiktirde.neyse ki esimin biraz evcimen karakterli .eskiden kizardim ama simdi isime bile geliyor derli toplu islere yardimci olmasi
arkadaslar bu arada ehliyet almak icin derslere basliycamda .sizce direksiyon dersi bir problem olur mu en azindan direksiyon dersinin bir ay sonra basliycagini dusuncek olursak !?aslinda Tr ehliyetim var ama avrupada yenilemek gerekliymis .direksiyon sinavindanda az biraz korkum yok degil.
kafadengiyse güzel bizde öyle oturmuştuk 1 sene kadar ama bi süre sonra çok fazla içli dışlı olmanın zararını görmedebenim ağzım yandıda..
doktor bana yeni yeni yürümeye başla demişti koşmakmıı hamilelikte sakıncalı diye biliyorum
kanı parmaktan nasıl aldılar okadarcık şey yeterlimiymiş bendende kocaman tüp aldılar
boyatmayı düşünmüyorum ama saçlarım okadar beyazladıki bu 1 senede neçok stress yapmışım( ablam doğuma kadar boyatmamıştı..kimyasal var içinde doktoruma sorim unutmazsam 8. ayda falan olurmu diye..
valla benimkisi boyat dedi ama ben de beklicem tam tepeden baya beyazlamisim hic farkinda degildim uzayinca dipler fena olduk esimle... schwarzkopf un en yeni ürünü var onla boyuycam uc hafta daha bekleyip,silikonsuz alkolsüz ve amonyaksiz.
bu arada bi sürü araba kullanan hamile var deyince aaaaaaaaaaaa oldum hakketten dogru hic öyle düsünmemistimvalla son iki aydir aklim basimda degil buzdolabini acagima firini aciyorum bise almaya falan hahahaha su testler falan bitseydi rahata erseydik hamileligimin tadina varcam insallah hep beraber
heheheeee ilahi kıs o dalgınlıklar bendede var bişey yapmaya kalkıyorum sonra kendimi mutfakta buluyorum su içiyorum yapıcağım şeyi unutup bidaha oturuyorumbeynimiz çok fazla şeylerle dolu olduğundan böyle oluyos
buarada sen nerde oturuyosun sende yurtdışındamıydın aileden uzakta gurbetlik hamişler diye topik açsam çok talep olur valla
birkaç gün önce kontrole gitmekten korkuyorum demiştim
gittim
kalbi şükür hala atıyor gelişimi 3 gün ileride
fakat kesenin yanında 3 cm çapında kanama görüldü
progestanı 200 x 2 yaptı 10 gün sonra gel tekrar dedi
ultrasonda bu şekilde kanama alanı görülen oldu mu hiç?
cnm korkma bendede aynı sorunlar oldu aynı kanama alanı bende de vardı doktor dikkat etmeye devam et uzan yorma dinlen zamanla geçer eğer bebeğin sağlıklıysa atlatılır bu sorunlar demişti..100 mg lıktangünde 3 tane 3 kutu içtim bende..çok şükür zamanla geçti kanamalı alan..doktor bana azar azar kan ve lekeler gelebilir korkma demişti çok şükür lekede olmadı..Rabbim koruyo meleklerimizi..sakin ol sende hiç kafana takma...
birkaç gün önce kontrole gitmekten korkuyorum demiştim
gittim
kalbi şükür hala atıyor gelişimi 3 gün ileride
fakat kesenin yanında 3 cm çapında kanama görüldü
progestanı 200 x 2 yaptı 10 gün sonra gel tekrar dedi
ultrasonda bu şekilde kanama alanı görülen oldu mu hiç?
ilgin için çok sağol. inşallah dediğin gibi olur.tam rahatlıyorum oluruna bırakıyorum doktorum sağolsun hemen yeni bir müjde veriyor! sonra 1 hafta 10 gün bekle bakalım..
ben ilk gebeliğimde hiçbir sorun yaşamadım. Fakat şimdi 4 ay önce düşük şimdi düşük riski inanamıyorum bunları yaşadığıma
Kısmetten ötesi yok gerçekten
angel25 merhaba . izmrlisin sanırım .:)) bende öyle. izmirde hangi doktora gidiyorsun yada gittiğin yerden memnunmusun ben halen tam olarak bir doktor bulamadım kendime sürekli doktor deniyorum
angel25 merhaba . izmrlisin sanırım .:)) bende öyle. izmirde hangi doktora gidiyorsun yada gittiğin yerden memnunmusun ben halen tam olarak bir doktor bulamadım kendime sürekli doktor deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?