2012 mart-nisan anneleri buraya

kızlar bu arada bazı devlet hastaneleri 2 li ve 3 lü testi ücretsiz yapıyomuş diye duydum araştırın isterseniz..güvenilirmi ben bilemiyorum da...

arkadaşlar ben 12+5'teyim. geçen hafta çarşamba ikili testimi yaptırdım. 55 tl ödedim. doktorun ultrasondan ölçtüğü sonuç normal çıktı. test sonuçlarını 4-5 günde aldım. sonuçlar değerin altındadır yazıyor ama doktorum PAPP-A ( sonuç: 326.70 ng/ml ve mom: 0.39 çıktı )sonucunu sınırda buldu. sınırda olduğu için 3 lü test de yaptırıcaz dedi. 16. haftada tekrar gel dedi. ne de olsa canım sıkıldı yaaa(((( şu testi başka yaptıran arkadaş yok mu?

canım, benım de test ıcın 1 haftam var bende beklemedeyım fakat canını hiç sıkma garanti olsun istemiştir belki doktorun paracı değilse tek neden budur hem senın de ıcın rahatlar sıkıntı yapma kötü düşünmekten kaçınalım arkadaslarr sağlıklı gunlerrrr dileğiyleee..

sen nerdesin ki canim? niye oyle dediki doktor ya, hareket lazim dusuk riski yoksa..kosan kadin zaten hergun kosarmis hamile degilkende, aliskin yani :)) yurusem yeter bana yurumeyide hic sevmem..bide benim avantajim kucuklukten beri yapmadigim spor kalmadi, cimnastik, yuzme, basketbol, voleybol, atletizm, bi esneklik var yani :)) araba konusunda korkma bence ben hergun saatlerce trafikteyim. okula gidiyorum, gezmeye gidiyoruz falan rahatim suan..

bende anlamadim, bide cok acidi ya..gecen hafta acildeydim, kalp agrim coktu..hastanede 8 tup kan aldilar, birazda serum..o igne nasil acitti canimi, dedimki dogumda napcam bennn (
kosan kadin hep kosuyomus canim zaten, bize yuruyuste yeter :)) eltimle iyiyiz simdilik o olmasa cok bunalirim buralarda..

birkaç gün önce kontrole gitmekten korkuyorum demiştim
gittim
kalbi şükür hala atıyor gelişimi 3 gün ileride
fakat kesenin yanında 3 cm çapında kanama görüldü
progestanı 200 x 2 yaptı 10 gün sonra gel tekrar dedi

ultrasonda bu şekilde kanama alanı görülen oldu mu hiç?

cnm korkma bendede aynı sorunlar oldu aynı kanama alanı bende de vardı doktor dikkat etmeye devam et uzan yorma dinlen zamanla geçer eğer bebeğin sağlıklıysa atlatılır bu sorunlar demişti..100 mg lıktangünde 3 tane 3 kutu içtim bende..çok şükür zamanla geçti kanamalı alan..doktor bana azar azar kan ve lekeler gelebilir korkma demişti çok şükür lekede olmadı..Rabbim koruyo meleklerimizi..sakin ol sende hiç kafana takma...

ilgin için çok sağol. inşallah dediğin gibi olur.tam rahatlıyorum oluruna bırakıyorum doktorum sağolsun hemen yeni bir müjde veriyor! sonra 1 hafta 10 gün bekle bakalım..
ben ilk gebeliğimde hiçbir sorun yaşamadım. Fakat şimdi 4 ay önce düşük şimdi düşük riski inanamıyorum bunları yaşadığıma
Kısmetten ötesi yok gerçekten

canım inşallah kısa sürede normale döner. benim 4. hafta üste görmemden bu yana sık sık kanama durumum oldu lekelenmelerle devam etti şimdi neredeyse hepsi kesildi sana progestanla ilgili başlıkta da cevap yazmıştım bir bak istersen. riskli dönemi geride bırakıncaya kadar rapor alabiliyorsan al ve yatıp hareket etmemeye çalış. eminim çocukla zor olacak ama anne kaynaklı kayıpları bu önlemlerle gidermeye çalışıyorlar. bebekteki bir anomaliden ötürü oluyorsa tutunamayabiliyor. Allah hayırlısını versin. inşallah birkaç hafta içinde en riskli dönemi sağlıkla atlatırsın. 4 ay önce kaçıncı haftada kaybın olmuştu? benim doktorum buna çok önem veriyor. aynı haftalarda progestanı kesmeme izin vermedi.

Ben burdayım bebeğimle 12.haftadayız bugün 2 li test sonuçlarını almaya gideceğim inş.sonuçlar iyidir :44:

prnss bende bugün ikili test sonuçlarımı bekiyorum . pazartesi verdim kan. ben hem özel bir doktora hemde devlet hastanesine gidiyorum. her ikisindede ultrason yapılsı bebek ense kalınlığı 1.2 çıktı doktor iyi dedi. ama test sonuçalrını merak ediyorum. şimdiye kadar ikli test yaptırıpta o çok iyi çıktı di,yen kimseyi duymadım. inş bugün güzel haberler alırız

angel25 merhaba . izmrlisin sanırım .:)) bende öyle. izmirde hangi doktora gidiyorsun yada gittiğin yerden memnunmusun ben halen tam olarak bir doktor bulamadım kendime sürekli doktor deniyorum

slm kızlar bende c.tesi gidicem sonuçlar çıkmamışsa p.tsiye kalcak..doktorum 2 li testte bana sadece, bebeğimiz iyi ölçümler normal dedi kan testinede bakalım onagöre bilgi verim dedi..inşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır rabbim yüzümüze güler inşallah..ben bugün sağlık ocağında yapılan tüm kan testlerini yaptırdım yarına çıkarsa alıcam...hemşire bana toksoplazma testin yapıldımı diye sordu bikaç test daha dedi unuttum 5 li testmi oluyomuş ne aranızda yaptıran varmı...

angel25 merhaba . izmrlisin sanırım .:)) bende öyle. izmirde hangi doktora gidiyorsun yada gittiğin yerden memnunmusun ben halen tam olarak bir doktor bulamadım kendime sürekli doktor deniyorum

slm istanbulluyum aslında 1 senedir karşıyakadayım buraya taşındık eşimle..ben ilk bostanlı başkent zübeyde hastanesine gittim özlem hanımdı doktorum beğenmedim bıraktım..şimdi çiğlideki kordon kliniğe gidiyorum doktorum mete bey çok tatlı ve güleryüzlü ben seviyorum..burdada doğum olayı sıkıntılı doktor anlaşmalı hastanelerinde yapıyo ama pahalı oluyo bende napcamı bilmiyorum..

bostanlı başkent zübeyde hastanesindeki haşmet mesut bey de iyi diye duymuştum ama doğum yapan kimseyi bulamadım senin bilgin varmı.

çiğli kordon hastanesini duydum . hatta 2 gün önce telefonla hastaneyi aradım. ben kilolu bir gebeyim. kordonda 4 pencereli ultrason yapıyorlarmış. kilodan dolayı daha alt ultrasonda bebeği bakmaları zaman alıyor. gittimğim devlet hastanesinde bu sorun yok hatta özel hastanelere bin basar ama çok sıra beklemek gerekiyor. çalışıyorum izin al tüm gün hastanede kal sonra işe gel sorun oluyor. birde aile hekimim bana hem devlet hastanesi hemde özel bir doktorun olsun bence daha iyi olur gebelik takibin dedi.evet acilen kendimize bir doktor bulmamız gerekecek şimdiki gittiğim doktorum iyi ama az kouşuyor bilgi vermiyor sormadan . ne yapacağım bilmiyorum. ayşem hanım diye bir doktor var gazi hastanesindeydi sanırım çok güzel şeyler söylediler 15 de randevum var. bakalım işte .inş severim doktorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…