meliscerendmt+ napıyosun nasıl gidiyo hamilelik gözükmüyosun hiç
ewet tatlım hafta sonu düğünlerden yoğun geçti giremedimm 71 sayfada kalmışım en son tek tek okudum anca bittii.....yaa ben size ne sorucammm göbek durumu nasıl benim çok çıktı yaa daha 11.haftadayım 9 ayda top gibi yuvarlanıcam herhaldeeee....bariz belli yaniiii....bende kıyafet alıcam ama hafta çarşamba önce kontrole ordandaa alışverişeee..ama ben şimdilik sadece kendimeee:))) nede olsa bundan sonra sırff sıpalaraa alıcazzz...
sütü öncelerde içiyodum günde bi büyük bardak ama artık maaleseffff çok kötüüü kaldırmıyor midemmm...bide tavuk gözüm görmesinnn..... yemeden şişiyorum yaniiiii....
haftaya 2 li test yapılcakkk...inşallah bende sorunsuz atlatırımmmm...buara çok yordum ben onu düğünlerdeee oynarken o da git otur yerine der gibi kramp gibi batmalar yaşattı banaaa...wallaa daha şimdiden esir aldılar biziii doğuncada ağlamalarıyla esir alırlarr......amaaaa böyle esirliğe can kurban ben artık doğurup onunla gezmek istiyorummm.....
heeeeee bide aklıma bi fikir geldi eğer herkesin face yi varsaa toplanıp ordan bi sayfa açalım hem fotolu devam ederizz sohbetlerrrr...neler alırsak rahatça fotolarını koyarızz sonrada sıpalarımız fotolarınıı......
slm cnm walla benimde göbek çok çıktı belim kalınlaşmış şaka maka 4. aya yaklaşıyorum kendimi çok hareketsiz hantal hissediyorum böyle de çok kilo alıyorum işte.normal tshirtlerim body gibi belden sarıyo pantolonlar kapanmıyo zorlanıyrum kasığım ağrıyo bebişin canı yanmasından korkuyorum :26::26::26::26::26::26::26::26: eşofmana başladım spor takılıcam bisüre..haftasonu olucakta eşimle çıkıcam yoksa hep evdeyim yapcak bişe bulamıyorum..walla bende azcık daha uygun olsa hep kavurma alıp onunla et ihtiyacımı karşılıcamda çok masraflı oluyo hergünbi lokma şey zaten alıyom içim acıyo :1 tavukdan bende iğrendim normalde kfc nin kilere bayılırdım onlar bile iğrenç geliyo gözüme..
doğurimde onla gezim diyosunda en az bi sene eve kapancaz çocuklu oluncaben kafayı yerim gibi geliyo doğurana kadar gezmek tozmak istiyorum sıpalarla heryere gidilemicek ençok uğradığımız yer ya park yada alışveriş yerlerindeki oyun alanları olucak
face fikri güzel olur aslında..
kızlarrrr azönce facebook da "kk 2012 mart-nisan anneleri" die sayfa açtımm isteyen herkes gelebilirr....angel artık aldıklarının fotolarını çekmeye başlaaa faceden atarsınn....
allaalaa kim demiş biz bahar anneleri olucaz yavrucum önümüz yaz olcak yani bebişleri pekde güzel çıkarırız dışarııı...benimki daha anne karnında alışıyor gezmeleree teyzesiii....güya dinlenicezz nerdee hep arabanın tepesindeyizzzz...bazen kullanırkenden böle batma oluyor trafikteee...ama o da alıştııı...zaten hep diorum ilk alacağım eşyası oto puseti olucakkk :)))))))))))rahatça gezelimmm dimiiiiiiiiii
ilkdefa kışın gelmesine sewiniyorumm çünkü kış bitince hepimizz EVLİ-MUTLU-ÇOCUKLU olucazzz......
Ben en son 13. haftamda doktora gıttım ve doktor sut içmeme gerek olmadığını söyledı onun yerıne kırmızı et tuketmeye calıs dedı. ılk once garıpsedım ama sonra
bıkac arkadasımada doktorun sut ıcmene gerek yok dedıgını duydum.
grubu bende begendim, hemde cokk :)))
banada cek-up daki doktorum tam tersi mutlaka yogurt süt tüket dedi.özellikle ucuncu ayi doldurdugum bu haftalarda bebegimin iskelet gelisimi ve dis yapisi sebebiyle vucudumdaki tüm kalsiyumu sömürüp alabilirmis.
ayni zamanda demir icin hap almami
et ve yesillik yememi.
magnezyum almami söyledi.saglikli beslenmeyi ilke edinen biri olmama ragmen genlerden gelen eksiklik olabiliyormus.inanirmisiniz magnezyumu aldigimdan beri ne kasik agrim kaldi nede bacak,bel sizlamalarim.
haftada bir gün kocaman bir levrek
bol meyve yiyorum
her gün bir elma
yarim kilo nerdeyse üzüm
bir tane muz
sabah kahvalti sonrasi iki kasik bal.iyi hissediyorum.tabi bunlari yaklasik uc haftadan beri yapiyorum.hem icim huzurlu hemde saglikli hissediyorum kendimi.hic bise yiyemedigim zamanlarda üc kilo aldim sonra durdu .simdi bakiyorum gram gram artiriyorum.
asermem yok ama gectigimiz haftalarda markete gelmis zor bulunur burda cok taze incir yedim.acayip seveerim.bu aralar canim istedigi tek sey karpuz cekirdegi.onuda gönderirler yakinda.
kizlar bu arada ben yaz cocuguyum bebegiminde yazin olmasini isterdim ama bebisim baharda dogacak evet ama önümüz yaz olcak.en guzel zamanda bebikligini atlaticagiz
:90::90::90::90::90::90:
slm nasılsın bebiş napıyo annesi
bu arada bi sen bi ben beğendik galiba baktımda 2 kişi gözüküyoruz
kızlarrrr azönce facebook da "kk 2012 mart-nisan anneleri" die sayfa açtımm isteyen herkes gelebilirr....angel artık aldıklarının fotolarını çekmeye başlaaa faceden atarsınn....
sanırım ilk beğenen ben oldum :))))))))) kimseyok henüz boşbu :)))))
Merhaba bendede bel ve arada kasık ağrısı oluyor normal bu ama hiç geçmeyen kasık ağrın varsa bi m
uayene olmanda fayda var.Kanama yada lekelenme varmı?Çok geçmiş olsun telaşlanıp üzme kendini[/QUOTE
arkadaslar agrilariniza lutfen dikkat edin ve cok ciddiye alin nar cicegi sana da geri yazdigin icin tesekkurler ben bir haftadir hastanede yattim gece acil gittim
allaha hamdolsun bebegim cok iyi herhaangi bir sorun yok kanda mide bagirsakta sorun vardi virus olabilir dedi doktor ve birde kanda iltihap cikti doktora sordum neden olabilir yada nerede iltihap var diye bir sey söyleyemeyiz dediler sen hamilesin yapilabilecek tedavi belli serum antibiyotik agri kesici bugun ayrildim hastaneden simdi iyiyim allaha hamd olsun benim cevremdeki herkez bana bu agrilar normal demisti size tavsiyem dinleyin fakat cokciddiye almayin eger agriniz benimki kadar ciddilesmeden gidin ben hastaneye kaldirildigimda saga sola dönemiyor ve oturamiyordum ustune de ishal oldum oncesinde birbucuk hafta grip olmustum lutfen kalbimizin sesini dinleyin herkeze selamlar ve allah hepimize hayirlisiyla dogurmayi ve kucagimiza almayi buyudugunu gorup hayirli kullar oldugunu goemeyi nasip etsin AMINNNNNNNNNNNNN
Merhaba bendede bel ve arada kasık ağrısı oluyor normal bu ama hiç geçmeyen kasık ağrın varsa bi m
uayene olmanda fayda var.Kanama yada lekelenme varmı?Çok geçmiş olsun telaşlanıp üzme kendini[/QUOTE
arkadaslar agrilariniza lutfen dikkat edin ve cok ciddiye alin nar cicegi sana da geri yazdigin icin tesekkurler ben bir haftadir hastanede yattim gece acil gittim
allaha hamdolsun bebegim cok iyi herhaangi bir sorun yok kanda mide bagirsakta sorun vardi virus olabilir dedi doktor ve birde kanda iltihap cikti doktora sordum neden olabilir yada nerede iltihap var diye bir sey söyleyemeyiz dediler sen hamilesin yapilabilecek tedavi belli serum antibiyotik agri kesici bugun ayrildim hastaneden simdi iyiyim allaha hamd olsun benim cevremdeki herkez bana bu agrilar normal demisti size tavsiyem dinleyin fakat cokciddiye almayin eger agriniz benimki kadar ciddilesmeden gidin ben hastaneye kaldirildigimda saga sola dönemiyor ve oturamiyordum ustune de ishal oldum oncesinde birbucuk hafta grip olmustum lutfen kalbimizin sesini dinleyin herkeze selamlar ve allah hepimize hayirlisiyla dogurmayi ve kucagimiza almayi buyudugunu gorup hayirli kullar oldugunu goemeyi nasip etsin AMINNNNNNNNNNNNN
cnm ya çok geçmiş olsunsen karın ağrısı ve ishal gibi şikayetlerden rahatsızdın demi..bendede vardı kaç haftadır geçmiyo demiştim..ne çıktı bağırsakta bakteri falanmı banda doktor tahlile gönder baktır dedi sebzeden bile bakteri kapmış olabilirsin dedi..öyle kaldı bikaçgündür iyiyim diye önemsemedim..sen çok fena olmuşsun hepsi üst üste gelmiş resmen yazık ya...atlattın çok şükür en çokta bebişin zarar görmediğine sevindim..geçmiş olsun tekrardan..
kızlar herkese söylim biliyosunuzdur belkide ÇİĞKÖFTE,KOKOREÇ,MİDYE TAVA DOLMA,DÖNER AMA TEMİZ OLMADIĞINA İNANMADIĞINIZ YERLERDEN,TAVUK ve tavuk ürünleri tarihine dikkat edelim,salam ve çiğ olan ürünler yasak dedi doktor..çok fazla bakteri üretiyomuş çoğu gebelikte yasak ben dikkat ediyorum ama sakınan göze çöp batarya bendede öyle oluyo :)) başıma geliyo....
sorma canim sadece ikimizcok sukur iyiyim, kalp carpintilari disinda sorunum yok, birde sabah uyaninca ufak bi mide bulantisi..oda 10dk falan suruyo geciyo, acliktan yani surekli acim zaten napcam bilmiyorum..bende sut icemeyenlerdenim, yumurta yiyorum sadece ve ayran iciyorum.. tabi bana burda demiyolar calsiyum eksik demir eksik diye bilmiyorum neler eksik neler tam
18inde bebisin testi var, organlara bakilacak, cok heyecanliyim cunku alttan ultrason, daha net gorunuyor, daha guzel gorcem bebegimi belki kutusunu da gosterir bize alin size der gibi :)))) sen nasilsn, nasil geciyo? Almanyada misin sen?
çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?