2012 mart-nisan anneleri buraya

meliscerendmt+ napıyosun nasıl gidiyo hamilelik gözükmüyosun hiç

ewet tatlım hafta sonu düğünlerden yoğun geçti giremedimm 71 sayfada kalmışım en son tek tek okudum anca bittii.....yaa ben size ne sorucammm göbek durumu nasıl benim çok çıktı yaa daha 11.haftadayım 9 ayda top gibi yuvarlanıcam herhaldeeee....bariz belli yaniiii....bende kıyafet alıcam ama hafta çarşamba önce kontrole ordandaa alışverişeee..ama ben şimdilik sadece kendimeee:))) nede olsa bundan sonra sırff sıpalaraa alıcazzz...
sütü öncelerde içiyodum günde bi büyük bardak ama artık maaleseffff çok kötüüü kaldırmıyor midemmm...bide tavuk gözüm görmesinnn..... yemeden şişiyorum yaniiiii....
haftaya 2 li test yapılcakkk...inşallah bende sorunsuz atlatırımmmm...buara çok yordum ben onu düğünlerdeee oynarken o da git otur yerine der gibi kramp gibi batmalar yaşattı banaaa...wallaa daha şimdiden esir aldılar biziii doğuncada ağlamalarıyla esir alırlarr......amaaaa böyle esirliğe can kurban ben artık doğurup onunla gezmek istiyorummm.....

heeeeee bide aklıma bi fikir geldi eğer herkesin face yi varsaa toplanıp ordan bi sayfa açalım hem fotolu devam ederizz sohbetlerrrr...neler alırsak rahatça fotolarını koyarızz sonrada sıpalarımız fotolarınıı......

slm cnm walla benimde göbek çok çıktı belim kalınlaşmış şaka maka 4. aya yaklaşıyorum kendimi çok hareketsiz hantal hissediyorum böyle de çok kilo alıyorum işte.normal tshirtlerim body gibi belden sarıyo pantolonlar kapanmıyo zorlanıyrum kasığım ağrıyo bebişin canı yanmasından korkuyorum :26::26::26::26::26::26::26::26: eşofmana başladım spor takılıcam bisüre..haftasonu olucakta eşimle çıkıcam yoksa hep evdeyim yapcak bişe bulamıyorum..walla bende azcık daha uygun olsa hep kavurma alıp onunla et ihtiyacımı karşılıcamda çok masraflı oluyo hergün bi lokma şey zaten alıyom içim acıyo :1 tavukdan bende iğrendim normalde kfc nin kilere bayılırdım onlar bile iğrenç geliyo gözüme..
doğurimde onla gezim diyosunda en az bi sene eve kapancaz çocuklu olunca ben kafayı yerim gibi geliyo doğurana kadar gezmek tozmak istiyorum sıpalarla heryere gidilemicek ençok uğradığımız yer ya park yada alışveriş yerlerindeki oyun alanları olucak
face fikri güzel olur aslında..

allaalaa kim demiş biz bahar anneleri olucaz yavrucum önümüz yaz olcak yani bebişleri pekde güzel çıkarırız dışarııı...benimki daha anne karnında alışıyor gezmeleree teyzesiii....güya dinlenicezz nerdee hep arabanın tepesindeyizzzz...bazen kullanırkenden böle batma oluyor trafikteee...ama o da alıştııı...zaten hep diorum ilk alacağım eşyası oto puseti olucakkk :)))))))))))rahatça gezelimmm dimiiiiiiiiii
ilkdefa kışın gelmesine sewiniyorumm çünkü kış bitince hepimizz EVLİ-MUTLU-ÇOCUKLU olucazzz......

kızlarrrr azönce facebook da "kk 2012 mart-nisan anneleri" die sayfa açtımm isteyen herkes gelebilirr....angel artık aldıklarının fotolarını çekmeye başlaaa faceden atarsınn....

kızlarrrr azönce facebook da "kk 2012 mart-nisan anneleri" die sayfa açtımm isteyen herkes gelebilirr....angel artık aldıklarının fotolarını çekmeye başlaaa faceden atarsınn....

sanırım ilk beğenen ben oldum :))))))))) kimseyok henüz boşbu :)))))

cnm araba varsa hayat sana kolay tabii :))))) gezdur arabanla bizim vardıda sattık otomatikti ay benzin al al yetti gayrii sattık yedik bigüzel :)) biz napcaz kucakta taşı bebekarabasıyla yollarda :)) walla zor ilerde kısmet olursa bizde ozaman rahat rahat gezeriz inşallah..

sayfaya katılan kızlar sizleride görelim face de :)))))) gelin beğenin de azcık kalabalık olsun azcık katılım hadiii bakalım
ben kaçar yemek faslı eşim gelcek birazdan hazırlık yapim canım kocam benim sayemde kokulu kokulu kerevize talim

banada cek-up daki doktorum tam tersi mutlaka yogurt süt tüket dedi.özellikle ucuncu ayi doldurdugum bu haftalarda bebegimin iskelet gelisimi ve dis yapisi sebebiyle vucudumdaki tüm kalsiyumu sömürüp alabilirmis.
ayni zamanda demir icin hap almami
et ve yesillik yememi.
magnezyum almami söyledi.saglikli beslenmeyi ilke edinen biri olmama ragmen genlerden gelen eksiklik olabiliyormus.inanirmisiniz magnezyumu aldigimdan beri ne kasik agrim kaldi nede bacak,bel sizlamalarim.
haftada bir gün kocaman bir levrek
bol meyve yiyorum
her gün bir elma
yarim kilo nerdeyse üzüm
bir tane muz
sabah kahvalti sonrasi iki kasik bal.iyi hissediyorum.tabi bunlari yaklasik uc haftadan beri yapiyorum.hem icim huzurlu hemde saglikli hissediyorum kendimi.hic bise yiyemedigim zamanlarda üc kilo aldim sonra durdu .simdi bakiyorum gram gram artiriyorum.
asermem yok ama gectigimiz haftalarda markete gelmis zor bulunur burda cok taze incir yedim.acayip seveerim.bu aralar canim istedigi tek sey karpuz cekirdegi.onuda gönderirler yakinda.

kizlar bu arada ben yaz cocuguyum bebegiminde yazin olmasini isterdim ama bebisim baharda dogacak evet ama önümüz yaz olcak.en guzel zamanda bebikligini atlaticagiz

:90::90::90::90::90::90:

ohoooo sende bakıyosun kendine yoğurttan terfi etmişin afiyet olsun yarasın bebişe :)) karpuz çekirdeğini anlamadım nasıl onamı aşeriyosun

slm nasılsın bebiş napıyo annesi
bu arada bi sen bi ben beğendik galiba baktımda 2 kişi gözüküyoruz

sorma canim sadece ikimiz cok sukur iyiyim, kalp carpintilari disinda sorunum yok, birde sabah uyaninca ufak bi mide bulantisi..oda 10dk falan suruyo geciyo, acliktan yani surekli acim zaten napcam bilmiyorum..bende sut icemeyenlerdenim, yumurta yiyorum sadece ve ayran iciyorum.. tabi bana burda demiyolar calsiyum eksik demir eksik diye bilmiyorum neler eksik neler tam

18inde bebisin testi var, organlara bakilacak, cok heyecanliyim cunku alttan ultrason, daha net gorunuyor, daha guzel gorcem bebegimi belki kutusunu da gosterir bize alin size der gibi :)))) sen nasilsn, nasil geciyo? Almanyada misin sen?

slm günaydın şuan sana orda gece tabide :))) olsun...kalp çarpıntıları benim biara çoktu resmen konuşurken nefes nefese kalıyodum :)))) artık çok hafifledi..rutin kan tahlilleri yaptırmadınmı mutlaka yaptır gutr şeker kan sayımı karaciğer tetkikleri...ben kansız çıktım mesela hapımı 2 taneye çıkardı o bitince kan şurubu var iğğğrençç bişey ona devam etcem..hamile kaldığımdan beri tatlıdan soğudum şekerim düşmüş :))) ilginç geldi bana..calsiyum eksikliği nasıl tesbit ediliyo bende bilmiyorum ama bol peynir yoğurt süt zaten yeterlidir..süt içemiyosan ayranı bol tüket..3 lü testinmi var o hangisi alttan muayene olan off yinemi çatala çıkcaz çok utanıyorum adamdan artık üstten bakıyo diye seviniyodum hazırlıklı gitmek lazım vücut olarak
bişey sorcam sizdede kıllar çabuk uzuyomu ben maymunamı dönüşüyorum koltukaltım 3 günde çıkıyo göbeğim tüylendi gibi geliyo
cnm ya sen 20. haftayı bekliyodun dimi cinsiyet için inşallah görürsünüz ya gördüğünüz pipi olursa içinden kızmı geçiyo sende benim gibimisin
burda yazıştığım arkadaşlardan sen ve aynısefa yurtdışındasınız sonunda ezberledim sen ABD aynısefa ALMANYA bende yurtdışı değilim ama ailemleden tanıdıklarımdan şehirler ayrı yinede gurbetlik diyorum ben izmirdeyim..
facede duvara yazılar yazınca hep profilimizde gözükücekmi yaa o biraz canımı sıktı..nası yapsakki gözükmesek her yazdığım yorum gözükcek arkadaşlarıma..

çok geçmiş olsun

slm dru günaydın gördüm seni face de bi ikimiz yazışmışız oraya yazdığımızı bütün arkadaşlarımız görüyo sanki profilime yazı geliyo duvarına yazı yazdığıma dair..walla gizlenmek mümkün değilmi ben bide ne olduğunu bilmeden facenin her gelişmesini onaylamışım yeni versiyon dan bişey anlamadım gizlilik ayarlarım benlikten çıkmış hepsi karışmış herşeyim ortada

allahımm bu topiğin sabah kuşu bitek benim :)) kendi kendime konuşuyom konuşuyom gidiyom
6-7 gibi bitek benmiyim kalkan :)) akşamda 10 dan sonrası yok belliğimde koltukta fix uyuyorum her akşam biride anlatsa şu kaçırdığım dizilerin yarısını walla hamişliğimden beri eşimle kankayız zaten yakında kan kardeşi olcaz o derece bu durgunluk uyku yaptı bünyemde izdivaya çekildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…