2012 mart-nisan anneleri buraya

ben uykumu akşamdan alıyorum şekerim hani kanal d de akşamları bi uyarı varya hadi çocuklar uykuya diye o bana söyleniyo
şaka bi yana sabah uykuyla pek aramyok 6 sene fix sabah 6 da kalkıp işe gittiğimden dolayı alışkınım...bebiş uykumu bölcek o zorlıcak varsın bölsün yahuu

Allah veriyor dayanma gücünü merak etmeyin kızlar
Ben gecede 5 kere kalkardım yine de onu doyurmuş olmanın mutluluğuyla toplam 3 saat uykuyla yaşardım. Zamanla düzene giriyor. Benim oğlan şimdi 10 saat deliksiz uyuyor maşallah.

Ben de dün doktora gittim. Allaha şükür hala kalbi atıyor. Kan toplanması da dağılmış şükürler olsun. Progestana devam dedi. 10 gün sonra ölçümler ve 2li test için çağırdı. Progestanı bırakacağız artık rahat ol dedi. İnşallah dediği gibi olur.

Darısı riskli dönmeler geçiren tüm annelerin başına.

gözün aydın canım inşallah ikili tarama sonuçların da iyi çıkar. ben de 10 gün daha kullanıcam progestan sonra bırakıcam bakalım. ikili sonuçlarımız da bir kaç güne çıkar sanırım.
kızlar sabahları 6 gibi mutlaka uyanıyorum ben de. tuvalete dar yetişiyorum. normalde çok uykucuyumdur ama sabahları erkenden uyanıyorum. bazen sabah ezanında. işbaşı yaptığımda aricam bu günleri. sabahım köründe kalk yollara düş..

Son düzenleme:

merhaba ben bu ara akşam erkenden uyuorum dizilerim yarıda kalıyor sabah ezanıylada uyanıyorum ..şunu tecrübelerime dayanarak söylicem büyük oğlumda çok uyurdum hamileyken çocuk doğdu doğalı uykucu.küçük oğlumda hiç gece uyuyamazdım başım dönerdi gece gündüz , oda doğdu gece uykusu bana haram oldu resmen ama gündüzde hiç uyumazdı.

çok ilginç cimci. o zaman muhtemelen evimizde sabahları erkenden uyanan bir bebeğimiz olacak. inşallah gece uyur da.

benim oğlum da gece hiç hareket etmezdi karnımda hiç uyandırmadı beni
ama gündüz top oynardı resmen.

gerçekten ilk dönemleri hariç geceleri güzel uyuyan bir çocuk oldu

anne karnındaki alışkanlıklarını dışarıya çıkınca da devam ettiriyor bu sıpalar.

teşekkür ederim inşallah böyle devam eder
Kurtulalım artık şu haptan ayık kafa dolaşmak istiyorum artık:)

ben bu sabaha karşı koşarak wc ye gitme durumunu doktora sordum. Şu an idrar kesesinin üzerinde büyüdüğü için baskı yapıyor. bir süre sonra yukarıya çıkacak rahatlayacaksın dedi. Ama son zamanlarda rahim çok büyüdüğü için
tekrar baskı baslayacak dedi.
ben oğlumda son zamanlarda gece en az 2 kere kalkardım

hadi gözünaydın cnm demiştim ben sana allahın izniyle geçiyo kanlı alan..

slm kızlar ben ilk zamanlar idraryolu enfeksiyonuda geçirdiğim için wc den çıkamıyodum gece yarımsaattebi kalkıyodum..2.aydan sonra biraz rahatladım şimdi 3,5 aylık olduk ben yine çok sıkışıyomuş gibi hissediyorum gecede gündüzde çok gidiyorum ama azcık yapıyorum sanki çok birikmiş gibi sıkışıyorum..ya sizde nasıl bu tuvalet olayı..bide çok ilginç rüyalarımda hep wc buluyorum ama ya kapısı olmuyo ya yerbulamıyorum bi uyanıyorum çatlıcam artık bigün kapısı kapanan tuvalet bulursam yatağa kaçırıcam

arkadaslar bugun tekrar doktora gittim doktorum bebeginin durumu cok iyi dedi 4 cm olmus 12 haftaligiz.allaha hamd olsun benim durumumda iyi kasik agrim kalmadi ishalimde gitti.´kasiklarimda batmalar var ama bunlar normal.hastaneye yattigimdan beri dusunuyorum nereden ishal virusu almis olabilirim diye ben ishalden iki gun once alisverise gitmistim ve orada tuvaleti kullanmistim.bir gun oncede disarida pizza ve salata yemistim bilemiyorum neden oldugunu.testler yapildi bir suru sonuc negativ virus falan cikmadi acikcasi doktorlarda pek bilmiyorlar neden oldugunu.bebegimi kucagima alana kadar disarda yemek yemeyi yasakladim kendime.mumkun oldugu kadar da tuvalet kullanmayacagim.kullanmak zorunda kalirsamda dezenfeksiyon sprey tasiyacagim yanimda.cunku benim bir tanidik hamilelikte mantar kapti bebegini kaybetti cunku mantar bebegi sardi bundan sonra cok dikkatliyim
Allahim butun hamileleri korusun AMINNNN

merhabalar bende 10 hafta 2 günlük hamileyim biraz zor oldu hamilelik daha önce kısa süreli 2 hamilelik daha yaşadım biri kimyasal diğeri kalp atışları alınmadığı için kürtajla sonuçlandı, şuanda hamielyim ama tedirginlikleerim devam ediyor çok güzel bi sayfa olmuş çünkü hepimiz birbirmizin meramını anlarız hemen hemen yakın haftalardayız nihayetinde ben şuan progestan iğne vuruluyorum 2güne 1,hergün sabah akşam crinol jel alıyorum, praxiparine kan sulandırıcı iğne + coaspin ve rahmim çok acıyor midem bulanmıyor ama bi tuhaf değişik yani bulansa kusarsın :120: dimi ama benimle aynı durumda olan varmı??

hoşgeldin canım. ben de 12+5 deyim. burada hepimiz benzer heyecanlar yaşıyoruz. benim de daha önce kaybım omuştu, pıhtılaşma olduğu anlaşıldı günde 2 kez kan sulandırıcı clexane iğne oluyorum. 4. haftadan beri ara ara kanama ve lekelenmelerim olduğu için progestan hap/fitil kullanıyorum. bulantılarım son hafta en yüksek düzeye ulaştı, birkaç haftaya hayırlısıyla düzelmesini diliyorum.

14 haftalık hamileyim plesantam kalınmış bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmu
malesef bilgim yok canım. ana başlık altında bu konuda topik açarsan belki daha fazla kişi görebilir.

Dışarıda tuvalet konusu açılmışken için size bir ürün önereceğim kızlar
İsmi FEMINY eczanelerde bulabilirsiniz sitesi de var bakabilirsiniz

Ben yaklaşık 2 senedir dışarıda ve seyahat esnasında devamlı kullanıyorum
Özellikle hamileler için çok rahat bir alıp deneyin emnim çok memnun kalacaksınız

günaydın yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
hepinizin bebişleri hayırlı olsun allah hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin aminn..kızlar malum sonbahardayız grip aşısı olmamız gerekirmi doktora sormadım olan varmı??
aynısefa,diars neredesiniz bacılar
druu nihal :)) facede ya sen bişey ekliyon ya ben ekliyom sadece ikimiz yorum yazıyoruz
buket açtın sayfayı azcık hareketlendir cnm

slm nasıl bi ürün merak ettim klozet kağıdı falanmı nedir..ya bi ara bayanlar için ayakta çiş yapmaya yarayan bi ürün çıkmıştı huni gibi onlar satıldımı acaba

slm benimde öyle bi problemim vardı 1 aya yakındır şükür karınağrım isal düzeldi..bende sebze ve meyve yiyodum onu kestim şimdi anladım nerden kaptığımı bizim apartman yenibina ve bu izmire has bişeymi ilk defa duyuyorum çeşme sularımız artezyen kuyu suyuymuş şebekeye bağlanmamış daha.sanırsam yıkayıp yediğim meyve ve salatalardan kapıyodum artık korkuyorum damacanadan kullanıyorum..
dışardaki tuvalet ihtiyacına gelince onlar mikrop yuvası bintürlü hastalık kapılıyo ben dışarda hiçbi zaman oturmuyorum klozetlere oturur gibi eğilerek yapıyorum sadece kendi evimde rahatım çünkü çamaşırsuyuyla yıkıyorum bi eşim bi ben kullanıyoruz nihayetinde..senden duydum şimdi mantardan gözüm korktu allah korusun bebişlerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…