ewett yazdıktan sonra gördüm geldiğiniiiii...sen niye uyumadın????????yat uyu çabukkkk...bu rahatlık günlerde aranıcakmışş doğumdan sonraaa ona göree..kuzenimin çocuğu 3 yaşına geldi ama kız yazık hala 6 dedinmi ayaktayız diyorr..bunlar en güzel günlerimizmiş....
Allah veriyor dayanma gücünü merak etmeyin kızlar
Ben gecede 5 kere kalkardım yine de onu doyurmuş olmanın mutluluğuyla toplam 3 saat uykuyla yaşardım. Zamanla düzene giriyor. Benim oğlan şimdi 10 saat deliksiz uyuyor maşallah.
Ben de dün doktora gittim. Allaha şükür hala kalbi atıyor. Kan toplanması da dağılmış şükürler olsun. Progestana devam dedi. 10 gün sonra ölçümler ve 2li test için çağırdı. Progestanı bırakacağız artık rahat ol dedi. İnşallah dediği gibi olur.
Darısı riskli dönmeler geçiren tüm annelerin başına.
gözün aydın canım inşallah ikili tarama sonuçların da iyi çıkar. ben de 10 gün daha kullanıcam progestan sonra bırakıcam bakalım. ikili sonuçlarımız da bir kaç güne çıkar sanırım.
kızlar sabahları 6 gibi mutlaka uyanıyorum ben de. tuvalete dar yetişiyorum. normalde çok uykucuyumdur ama sabahları erkenden uyanıyorum. bazen sabah ezanında. işbaşı yaptığımda aricam bu günleri. sabahım köründe kalk yollara düş..
merhaba ben bu ara akşam erkenden uyuorum dizilerim yarıda kalıyor sabah ezanıylada uyanıyorum ..şunu tecrübelerime dayanarak söylicem büyük oğlumda çok uyurdum hamileyken çocuk doğdu doğalı uykucu.küçük oğlumda hiç gece uyuyamazdım başım dönerdi gece gündüz , oda doğdu gece uykusu bana haram oldu resmen ama gündüzde hiç uyumazdı.
çok ilginç cimci. o zaman muhtemelen evimizde sabahları erkenden uyanan bir bebeğimiz olacak. inşallah gece uyur da.
gözün aydın canım inşallah ikili tarama sonuçların da iyi çıkar. ben de 10 gün daha kullanıcam progestan sonra bırakıcam bakalım. ikili sonuçlarımız da bir kaç güne çıkar sanırım.
kızlar sabahları 6 gibi mutlaka uyanıyorum ben de. tuvalete dar yetişiyorum. normalde çok uykucuyumdur ama sabahları erkenden uyanıyorum. bazen sabah ezanında. işbaşı yaptığımda aricam bu günleri. sabahım köründe kalk yollara düş..
Allah veriyor dayanma gücünü merak etmeyin kızlar
Ben gecede 5 kere kalkardım yine de onu doyurmuş olmanın mutluluğuyla toplam 3 saat uykuyla yaşardım. Zamanla düzene giriyor. Benim oğlan şimdi 10 saat deliksiz uyuyor maşallah.
Ben de dün doktora gittim. Allaha şükür hala kalbi atıyor. Kan toplanması da dağılmış şükürler olsun. Progestana devam dedi. 10 gün sonra ölçümler ve 2li test için çağırdı. Progestanı bırakacağız artık rahat ol dedi. İnşallah dediği gibi olur.
Darısı riskli dönmeler geçiren tüm annelerin başına.
çok ilginç cimci. o zaman muhtemelen evimizde sabahları erkenden uyanan bir bebeğimiz olacak. inşallah gece uyur da.
hoşgeldin canım. ben de 12+5 deyim. burada hepimiz benzer heyecanlar yaşıyoruz. benim de daha önce kaybım omuştu, pıhtılaşma olduğu anlaşıldı günde 2 kez kan sulandırıcı clexane iğne oluyorum. 4. haftadan beri ara ara kanama ve lekelenmelerim olduğu için progestan hap/fitil kullanıyorum. bulantılarım son hafta en yüksek düzeye ulaştı, birkaç haftaya hayırlısıyla düzelmesini diliyorum.merhabalar bende 10 hafta 2 günlük hamileyim biraz zor oldu hamilelik daha önce kısa süreli 2 hamilelik daha yaşadım biri kimyasal diğeri kalp atışları alınmadığı için kürtajla sonuçlandı, şuanda hamielyim ama tedirginlikleerim devam ediyor çok güzel bi sayfa olmuş çünkü hepimiz birbirmizin meramını anlarız hemen hemen yakın haftalardayız nihayetinde ben şuan progestan iğne vuruluyorum 2güne 1,hergün sabah akşam crinol jel alıyorum, praxiparine kan sulandırıcı iğne + coaspin ve rahmim çok acıyor midem bulanmıyor ama bi tuhaf değişik yani bulansa kusarsın :120: dimi ama benimle aynı durumda olan varmı??
malesef bilgim yok canım. ana başlık altında bu konuda topik açarsan belki daha fazla kişi görebilir.14 haftalık hamileyim plesantam kalınmış bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmu
Dışarıda tuvalet konusu açılmışken için size bir ürün önereceğim kızlar
İsmi FEMINY eczanelerde bulabilirsiniz sitesi de var bakabilirsiniz
Ben yaklaşık 2 senedir dışarıda ve seyahat esnasında devamlı kullanıyorum
Özellikle hamileler için çok rahat bir alıp deneyin emnim çok memnun kalacaksınız
14 haftalık hamileyim plesantam kalınmış bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmu
arkadaslar bugun tekrar doktora gittim doktorum bebeginin durumu cok iyi dedi 4 cm olmus 12 haftaligiz.allaha hamd olsun benim durumumda iyi kasik agrim kalmadi ishalimde gitti.´kasiklarimda batmalar var ama bunlar normal.hastaneye yattigimdan beri dusunuyorum nereden ishal virusu almis olabilirim diye ben ishalden iki gun once alisverise gitmistim ve orada tuvaleti kullanmistim.bir gun oncede disarida pizza ve salata yemistim bilemiyorum neden oldugunu.testler yapildi bir suru sonuc negativ virus falan cikmadi acikcasi doktorlarda pek bilmiyorlar neden oldugunu.bebegimi kucagima alana kadar disarda yemek yemeyi yasakladim kendime.mumkun oldugu kadar da tuvalet kullanmayacagim.kullanmak zorunda kalirsamda dezenfeksiyon sprey tasiyacagim yanimda.cunku benim bir tanidik hamilelikte mantar kapti bebegini kaybetti cunku mantar bebegi sardi bundan sonra cok dikkatliyim
Allahim butun hamileleri korusun AMINNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?