2012 mart-nisan anneleri buraya

tattlım ben dün konrol ettim annemin faceinden girirp baktım gözükmüyorrr....hatta yönetici olduğumuz için sayfanın sol alt köşesinde kk2012 mart-nisan anneleri dio..ay dedim şimdi bu görünür herkes okur kendi sayfamdaki arkadaşlarım için düşündüm onada baktımmm facedeki arkadaşlarr bizim o sayfada yazdıklarımızı hatta profilimizde öle bi sayfa olduğunu görmüyolar anca arama motoruna kk2012... die yazarsan sayfa çıkıyorr....test edildi.onaylandııı.eşinin faceinden bak bide sende :))))))))

ama tabiii hala sayfay tam olarak çözebilmiş değilimmm..yavaş yavaş :)))

meliscerendmt benide yönetici yapmışın sayfada :)))))))) çok güldüm bende çözemedim yahu :)
neyse ben kaçar arkadaşım kahvaltıya çağırmıştı sonra görüşürüz kızlar..

meliscerendmt benide yönetici yapmışın sayfada :)))))))) çok güldüm bende çözemedim yahu :)
neyse ben kaçar arkadaşım kahvaltıya çağırmıştı sonra görüşürüz kızlar..

tamam tatlımmm afiyet olsunn sizeee.....ee bende ayıp olmasın çalışayım azıcıkkk..geldiğimden berii hala bunun başındaa...görüşürüz...

Son düzenleme:

evet sizde saat 10.06 bizde 3.06 gece :)) nefes nefese kalma bende hala var canim, dahada zorlamaya bsladi, yrn kalp doktoruna gidicem ins cunku ben kucukkkende kalp buyumesi gecirdim dogum icin gitmem sart doktorum istedi..tum testlerim normal, hic bir sorun yok..ama kemiklerim agriyo buda kalsiyum ve eksikligi demekmis internetten arastirdigima gore..artik kemiklerimizden gidiyo bebeklerimize, bizde de agri yapiyo..2 haft snra 3lu test var, organlara bakacaklar sorun varmi diye, doktor alttan dedi, bnde cok seviniyorum cunku daha net gozukuyo bebisler :) bnmde hazirlanmam lazim tabi, ama burda kil cok ayip degil, bicok dindekiler hic kesmedigi icin :) killarim normal gini yada ben farketmedim, asagisi haric agda yaptigim icin :)

ben hep kiz istedim, kaynim kiz diyo o hep bilirmis :)) kocamin hisleri kuvvetlidir odaa kiz diyo erkek istesede :) eltimin falina gore kiz :)) insallahhhh :))) gosterse bizimki kadin soylemesede belki ben gorurum :) pipi bariz olurda, kiz olmaz iste ne bilim ( face e bakmayada firsatim olmadi bi bakimm :) sanada afiyet olsun, bende yatar :))

Arkadaşlar merhaba benim doktorum 2 li testim sonucu normal çıktı bu yüzden 3 lü testi istemedi bizden obstetrik renkli doopler istedi

Merhabalar, aranızda kitap okumaya başlayan arkadaşlar var mı? Ben hamilelik takvimi diye bir kitap almıştım
hafta hafta gebeliği anlatıyor. Çok beğenmedim kısa ve öz anlatmış. Okuduğunuz kitaplar varsa öneride bulunur musunuz?

merhaba angel ben son istirahat günlerimde iyice tembellik ediyorum canım, ancak girdim nete. facebook grubundaki yazışmalarının görünme nedeni sayfanın değil senin profilinin gizlilik ayarları. facebooku güvenlik anlamında iyi takip etmek lazım bir kaç ay girmedim düğün hazırlığı vs döneminde sonra bir baktım ki tüm gizlilik ayarlarım değişmiş, herkes resimlerimi görebiliyor. bugünkü haliyle yorumlarını nasıl gizlersin diye baktım kendi ayarlarımdan. ama öyle birşey bulamadım. bilen arkadaş varsa lütfen yazsın.
canım bi de ben de maymuna döndüm ya da daha fenası.. bizde bir söz vardır. erkeğin kıllısı Aliden, kadının kıllısı aydan gelir diye. daha da artacak doktorum ağdaya izin vermediği için jilet kullandım, yıllardır yapılan ağdalarım boşa gidecek. göbek çizgim bile oluştu tüylerden. bebeklerimiz sağlıkla gelsin de artık ilerde çaresine bakıcaz sanırım.

canım grubu açmana çok sevindim. evde olduğum için uyuklayıp duruyorum çok giremiyorum sabahları, ama yakında ben de daha aktif olucam ben de akşam eşime söyleyeyim kendi face hesabından kontrol etsin, ama benim haber akışımda sanırım yazdığımız hiçbirşey çıkmıyor

kız zilli drusella biz seni diger topıkte bekleyelim sen bizi burayla aldat olcek iş mi

merhaba, henüz okumasam da şu sıralar en çok Mehmet Öz ün gebelikle ilgili kitabını duyuyorum. kendi okuduklarımdan ise "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" i tavsiye edebilirim. gebeliğe genel bakış, gebelerin sık sorduğu sorular, ay ay bebeğin gelişimi ve annedeki değişimler, beslenme dikkat edilecek hususlar vs hepsi var. çeviri bir kitap olduğu için kültürel bir fark olduğunu söylemem lazım, örneğin ülkemizde olmayan ebelik sistemi gibi şeylerden bahsedebiliyor. sanırım bizde yok değil mi cehaletimi mazur görün bilmiyorum. bunun dışında hediye gelen iki kitap var onlarla ilgili izlenimlerim de şöyle: Anneliğe Güvenle Yolculuk, Selçuk Erez gebeliği önce ay sonra üç aylık kısımlar olarak incelemiş. bebekteki gelişim annedeki değişimler, biraz daha kısıtlı geldi bana. daha çok çıkabilecek ekstra durumlar ve sorunlara ağırlık vermiş. yine iyi bir kitap. son kitap hamilelik takvimi sizin de aldığınız. ilk hamileliğini yaşayan anne adayları için cici mi cici renkli resimli bilgiler var hatta bebeğin ultrason görüntülerini ekleyip, aylık kilonuzu yazmanız da çok hoş. notlar alabiliyorsunuz. ama içerik çok yüzeysel. belki böylesi daha iyi. o kadar kaynağa bakıp bilgiler altında ezilmeye gerek yok aslında. hele bir de gebelik beklenmiş, planlanmış ve geç yaşta edinilebilmişse anne adayları tıp fakültesi 2. sınıf öğrencisi kadar bilgi depolamış oluyor. oysa annelerimiz bizi öyle doğurmadı ve herşeyi doğal akışına bırakmak lazım . neyse ne çok konuştum

slm kızlar koca facede 4 kişimiyiz hala :))))))))
gebelik kitablarına bakıyorum çıkıyorum aynı bilgileri ben netten takip ediyorum okuyorum almaya gerek duymadım..şu sinirlenme olayı
nasıl bişey başa çıkamıyorum bugün arkadaşımda dedi çok çabuk ses tonun değişiyo hamilelikten çok değişmisin dedi :)) yaşadığım sıkıntıları anlattım aynı şeyleri bidaha yaşadım sanki kızlar türk kahvesini arada bi içiyorum sizce bi zararı varmıdır nescafe falanda tek tük..

yine kimsecikler yok yine tekim walla ben uyuyuncamı akşam 10 dan sonramı geliyosunuz buraya

yine kimsecikler yok yine tekim walla ben uyuyuncamı akşam 10 dan sonramı geliyosunuz buraya
ben birazdan yemek için çıkıcam. face grubumuzu bir kez daha duyuralım bence, gelmek isteyen arkadaşlar olacaktır. grubun adı kk 2012 mart-nisan anneleri orada da biz bizeyiz fazlasıyla. angel canım kahve 1 fincanı geçirme diyorlar çay olursa açık iki tane ama sadece birini tercih etmek gerekmiş. öptüm sizi görüşmek üzere

kızlarrrrrrrr günaydın herkeseeeeeeee........

artık erken uyanmaktan nefret ediyorummmmm...hergün 7 de kalkılırmı yaaaaa...haftasonuda inadına uyuyamayıp erken kalkıyorummm...ee akşamda 12 den önce yatamıyorummm neolcam ben böyleeee....
sabah sabah çalışılırmı yaaaaaaa......
eminim şuan hepiniz bigüzel uyuyosunuzdurrr.. ((((((((((
ben fena taktım bu uyku olayına hadi hayırlısııııı........

günaydınnn
bilemedin ben hariç

az önce bikaç bişeyler ekledim hala 4 beğeni ve üç yöneticiden oluşan bi sayfayız

günaydınnn
bilemedin ben hariç

ewett yazdıktan sonra gördüm geldiğiniiiii...sen niye uyumadın????????yat uyu çabukkkk...bu rahatlık günlerde aranıcakmışş doğumdan sonraaa ona göree..kuzenimin çocuğu 3 yaşına geldi ama kız yazık hala 6 dedinmi ayaktayız diyorr..bunlar en güzel günlerimizmiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…