slm dru günaydıngördüm seni face de bi ikimiz yazışmışız oraya yazdığımızı bütün arkadaşlarımız görüyo sanki profilime yazı geliyo duvarına yazı yazdığıma dair..walla gizlenmek mümkün değilmi ben bide ne olduğunu bilmeden facenin her gelişmesini onaylamışım yeni versiyon dan bişey anlamadım gizlilik ayarlarım benlikten çıkmış hepsi karışmış herşeyim ortada
cnm ya çok geçmiş olsunsen karın ağrısı ve ishal gibi şikayetlerden rahatsızdın demi..bendede vardı kaç haftadır geçmiyo demiştim..ne çıktı bağırsakta bakteri falanmı banda doktor tahlile gönder baktır dedi sebzeden bile bakteri kapmış olabilirsin dedi..öyle kaldı bikaçgündür iyiyim diye önemsemedim..sen çok fena olmuşsun hepsi üst üste gelmiş resmen yazık ya...atlattın çok şükür en çokta bebişin zarar görmediğine sevindim..geçmiş olsun tekrardan..
kızlar herkese söylim biliyosunuzdur belkide ÇİĞKÖFTE,KOKOREÇ,MİDYE TAVA DOLMA,DÖNER AMA TEMİZ OLMADIĞINA İNANMADIĞINIZ YERLERDEN,TAVUK ve tavuk ürünleri tarihine dikkat edelim,salam ve çiğ olan ürünler yasak dedi doktor..çok fazla bakteri üretiyomuş çoğu gebelikte yasak ben dikkat ediyorum ama sakınan göze çöp batarya bendede öyle oluyo :)) başıma geliyo....
ama ben kokereçi çok sevdiğim içim yedim 3-4 kereee(((((((((((((((((( kokusunu duyunca can çekiyor napıyımmmm...bidaha burnumu tıkıyım bariiiiiiii :))))))))
meliscerendmt benide yönetici yapmışın sayfada :)))))))) çok güldüm bende çözemedim yahu :)
neyse ben kaçar arkadaşım kahvaltıya çağırmıştı sonra görüşürüz kızlar..
Merhaba bendede bel ve arada kasık ağrısı oluyor normal bu ama hiç geçmeyen kasık ağrın varsa bi m
uayene olmanda fayda var.Kanama yada lekelenme varmı?Çok geçmiş olsun telaşlanıp üzme kendini[/QUOTE
arkadaslar agrilariniza lutfen dikkat edin ve cok ciddiye alin nar cicegi sana da geri yazdigin icin tesekkurler ben bir haftadir hastanede yattim gece acil gittim
allaha hamdolsun bebegim cok iyi herhaangi bir sorun yok kanda mide bagirsakta sorun vardi virus olabilir dedi doktor ve birde kanda iltihap cikti doktora sordum neden olabilir yada nerede iltihap var diye bir sey söyleyemeyiz dediler sen hamilesin yapilabilecek tedavi belli serum antibiyotik agri kesici bugun ayrildim hastaneden simdi iyiyim allaha hamd olsun benim cevremdeki herkez bana bu agrilar normal demisti size tavsiyem dinleyin fakat cokciddiye almayin eger agriniz benimki kadar ciddilesmeden gidin ben hastaneye kaldirildigimda saga sola dönemiyor ve oturamiyordum ustune de ishal oldum oncesinde birbucuk hafta grip olmustum lutfen kalbimizin sesini dinleyin herkeze selamlar ve allah hepimize hayirlisiyla dogurmayi ve kucagimiza almayi buyudugunu gorup hayirli kullar oldugunu goemeyi nasip etsin AMINNNNNNNNNNNNN
günaydin kizlar.iyisinizdir insallah.
canim cok cok gecmis olsun,aman dikkat et bari bundan sonra.bende disarda yesillikdi bilmem neydi iyi yikamazlar belki diye bise yemez oldum.ancak pisen seyler onudA gözümün önunde yapacaklar yada hic.aman Allah korumus.hamileler daha hassas oluyor,Allahtan cabuk davranmissin.aynen benimde etrafimdakiler agri normal,kanama normal hersey normal diye diye hic birsey sormaz oldum.en iyisi bu topiktekilere sormak.
dün canim cig köfte istedi,iceri gectim etsiz yaptim yedim.valla gayette guzel oldu.nefsimi köreltti.
Emsal isimli hamis arkadasimiz vardi.o uzun zamandir yazmiyor merak ettim.insallah bir sorun yoktur hamileliginde.bir ara yazsa iyi olduguna dair iyi olcak.
kizlar bende son zamanlarda karisik rüyalar görme var.sabaha kadar rüya görüyorum yaaaaaaaaaaaaa.yorgun uyanir oldum.birde korkularim basladi,annem naapti niye aramadi.yada aradiysa acaba bisemi var niye aradi.ayyyyy bayildim artik.hamileligin depresyon aylari bitseydi dördüncü aya terfi etseydim mutlu olcam ya
slm günaydınşuan sana orda gece tabide :))) olsun...kalp çarpıntıları benim biara çoktu resmen konuşurken nefes nefese kalıyodum :)))) artık çok hafifledi..rutin kan tahlilleri yaptırmadınmı mutlaka yaptır gutr şeker kan sayımı karaciğer tetkikleri...ben kansız çıktım mesela hapımı 2 taneye çıkardı o bitince kan şurubu var iğğğrençç bişey ona devam etcem..hamile kaldığımdan beri tatlıdan soğudum şekerim düşmüş :))) ilginç geldi bana..calsiyum eksikliği nasıl tesbit ediliyo bende bilmiyorum ama bol peynir yoğurt süt zaten yeterlidir..süt içemiyosan ayranı bol tüket..3 lü testinmi var o hangisi alttan muayene olan off yinemi çatala çıkcaz çok utanıyorum adamdan artık üstten bakıyo diye seviniyodum hazırlıklı gitmek lazım vücut olarak
bişey sorcam sizdede kıllar çabuk uzuyomu ben maymunamı dönüşüyorumkoltukaltım 3 günde çıkıyo göbeğim tüylendi gibi geliyo
cnm ya sen 20. haftayı bekliyodun dimi cinsiyet içininşallah görürsünüz ya gördüğünüz pipi olursa içinden kızmı geçiyo sende benim gibimisin
burda yazıştığım arkadaşlardan sen ve aynısefa yurtdışındasınız sonunda ezberledim sen ABD aynısefa ALMANYA bende yurtdışı değilim ama ailemleden tanıdıklarımdan şehirler ayrı yinede gurbetlik diyorum ben izmirdeyim..
facede duvara yazılar yazınca hep profilimizde gözükücekmi yaa o biraz canımı sıktı..nası yapsakki gözükmesek her yazdığım yorum gözükcek arkadaşlarıma..
slm dru günaydıngördüm seni face de bi ikimiz yazışmışız oraya yazdığımızı bütün arkadaşlarımız görüyo sanki profilime yazı geliyo duvarına yazı yazdığıma dair..walla gizlenmek mümkün değilmi ben bide ne olduğunu bilmeden facenin her gelişmesini onaylamışım yeni versiyon dan bişey anlamadım gizlilik ayarlarım benlikten çıkmış hepsi karışmış herşeyim ortada
tattlım ben dün konrol ettim annemin faceinden girirp baktım gözükmüyorrr....hatta yönetici olduğumuz için sayfanın sol alt köşesinde kk2012 mart-nisan anneleri dio..ay dedim şimdi bu görünür herkes okur kendi sayfamdaki arkadaşlarım için düşündüm onada baktımmm facedeki arkadaşlarr bizim o sayfada yazdıklarımızı hatta profilimizde öle bi sayfa olduğunu görmüyolar anca arama motoruna kk2012... die yazarsan sayfa çıkıyorr....test edildi.onaylandııı.eşinin faceinden bak bide sende :))))))))
ama tabiii hala sayfay tam olarak çözebilmiş değilimmm..yavaş yavaş :)))
merhaba angel ben son istirahat günlerimde iyice tembellik ediyorum canım, ancak girdim nete. facebook grubundaki yazışmalarının görünme nedeni sayfanın değil senin profilinin gizlilik ayarları. facebooku güvenlik anlamında iyi takip etmek lazım bir kaç ay girmedim düğün hazırlığı vs döneminde sonra bir baktım ki tüm gizlilik ayarlarım değişmiş, herkes resimlerimi görebiliyor. bugünkü haliyle yorumlarını nasıl gizlersin diye baktım kendi ayarlarımdan. ama öyle birşey bulamadım. bilen arkadaş varsa lütfen yazsın.
canım bi de ben de maymuna döndüm ya da daha fenası.. bizde bir söz vardır. erkeğin kıllısı Aliden, kadının kıllısı aydan gelir diye.daha da artacak doktorum ağdaya izin vermediği için jilet kullandım, yıllardır yapılan ağdalarım boşa gidecek. göbek çizgim bile oluştu tüylerden. bebeklerimiz sağlıkla gelsin de artık ilerde çaresine bakıcaz sanırım.
canım grubu açmana çok sevindim. evde olduğum için uyuklayıp duruyorum çok giremiyorum sabahları, ama yakında ben de daha aktif olucamben de akşam eşime söyleyeyim kendi face hesabından kontrol etsin, ama benim haber akışımda sanırım yazdığımız hiçbirşey çıkmıyor
Merhabalar, aranızda kitap okumaya başlayan arkadaşlar var mı? Ben hamilelik takvimi diye bir kitap almıştım
hafta hafta gebeliği anlatıyor. Çok beğenmedim kısa ve öz anlatmış. Okuduğunuz kitaplar varsa öneride bulunur musunuz?
kız zilli drusella biz seni diger topıkte bekleyelim sen bizi burayla aldat olcek iş mi
ama ben kokereçi çok sevdiğim içim yedim 3-4 kereee(((((((((((((((((( kokusunu duyunca can çekiyor napıyımmmm...bidaha burnumu tıkıyım bariiiiiiii :))))))))
ya beende çok seviyorum ama yiyemiyorum korkudan
ben birazdan yemek için çıkıcam. face grubumuzu bir kez daha duyuralım bence, gelmek isteyen arkadaşlar olacaktır. grubun adı kk 2012 mart-nisan anneleri orada da biz bizeyiz fazlasıyla. angel canım kahve 1 fincanı geçirme diyorlar çay olursa açık iki tane ama sadece birini tercih etmek gerekmiş. öptüm sizi görüşmek üzereyine kimsecikler yok yine tekim walla ben uyuyuncamı akşam 10 dan sonramı geliyosunuz buraya
kızlarrrrrrrr günaydın herkeseeeeeeee........
artık erken uyanmaktan nefret ediyorummmmm...hergün 7 de kalkılırmı yaaaaa...haftasonuda inadına uyuyamayıp erken kalkıyorummm...ee akşamda 12 den önce yatamıyorummm neolcam ben böyleeee....
sabah sabah çalışılırmı yaaaaaaa......
eminim şuan hepiniz bigüzel uyuyosunuzdurrr..((((((((((
ben fena taktım bu uyku olayına hadi hayırlısııııı........
günaydınnn
bilemedin ben hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?