2012 mart-nisan anneleri buraya

kızlar merhaba,

ben mayıs annesi olucam allah kısmet ederse. sat 4 ağustos. şu an 9 haftalık hamileyim. 6 haftalıkken tsh değerim 5,65 çıktı ve ilaca başladım. free t3 ve t4 değerim normal çıktı. dr korkulacak bişey olmadıını söledi ama ben korkuorum. tsh değeri 2,5 olmalıymış hamileyken. acaba bebeğim etkilenmişmidir bilmiorum. tsh yüksekliği bebekte zeka geriliğ yapıomuş allah korusun. ama erken ilaca başladığın için henüz etkilenme olmamıştır dedi bir kaşç doktor. ama merak ettiğim zaten beyni ilk haftalarda oluşuo bebeğin. ben 15 gündür ilaç kullanıorum haftaya pzt. tekrar ölçülecek. tsh ı yüksek çıkan kızlar bilgi ve önerileriniz bekliorum. allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.

selam kızlaaaar :) angel buket rahatsızlanmış dün canım sayfada gördüm. önümüzdeki haftalara inşallah hepimiz daha iyi oluruz sayfaya da canlılık getiririz. grip aşısını bazı doktorlar uygun görüyor ama pek çoğu izin vermiyor bildiğim kadarıyla. ben doktoruma sormadım.

slm nasıl bi ürün merak ettim klozet kağıdı falanmı nedir..ya bi ara bayanlar için ayakta çiş yapmaya yarayan bi ürün çıkmıştı huni gibi onlar satıldımı acaba
tam da üstüne basmışsın sitesine girip baktım o ürün kadınlar için ayakta işeme aparatı kullanabilir miyim bilmiyorum ama daha sağlıklı göründüğü kesin.

sanırım bana grip aşısına gerek kalmıcak kızlar grip oluyorum galiba yada toza alerjim tavan yaptı
hapşurmaktan burnumu silmekten yoruldum gece yarısı tutuyo akşama hafifliyo...

sanırım bana grip aşısına gerek kalmıcak kızlar grip oluyorum galiba yada toza alerjim tavan yaptı
hapşurmaktan burnumu silmekten yoruldum gece yarısı tutuyo akşama hafifliyo...

geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatırsın. sıcak suya limon ve bal karıştırıp içmiştim ben iyi gelmişti sana da tavsiye ederim.

slm nasıl bi ürün merak ettim klozet kağıdı falanmı nedir..ya bi ara bayanlar için ayakta çiş yapmaya yarayan bi ürün çıkmıştı huni gibi onlar satıldımı acaba

evet huni tarzı bir ürün
enfeksiyon sorunu olanlar çok yakından bilir
benim arkadaşımın 10 yaşındaki kızının durumu çok hassa. Çocuğun devamlı yanında özellikle okulda kullanması gerekiyor
kullanımı çok kolay
yanlız sırada bekleyenler sizin ayaklarınızın duruşunu görürlerse hakkınızda ne düşünürler bilmiyorum
ben memnun olduğum için bilgi vermek istedim sadece

Kızlar ben 2 kıştır hiç hasta olmadım
Sırrını açıklıyorum
Sabah akşam aç karnına yenen 1 kaşık arı sütü+bal+polen karışımı
Oğlum çok hasta oluyordu. Birgün babam çocukken bayıla bayıla yediğim bu karışımı almış getirdi. Ver bunu çocuğa güçlensin dedi.Yaz sıcakları hariç bende onunla beraber yemeye başladım. Sonuç müthiş.

Ne varsa eskilerde var maşallah oğlum başladığımızdan beri temmuz ayı hariç hiç antibiyotik kullanmadı
Hamilelere de çok faydali düzenli kullanmaya devam ediyorum
Aktrlarda ve birçok markette var. Biran önce başlayın çok faydasını göreceksiniz.

bilgi için teşekkürler. karışım halde mi satılıyor yoksa ayrı ayrı alıp karıştırıyor muyuz?

bilgi için teşekkürler. karışım halde mi satılıyor yoksa ayrı ayrı alıp karıştırıyor muyuz?

Karışık halde satılıyor.
Aynıca sadece polen yada sadece arı sütü kapsül olarak da var ama tüketmesi en kolay olan bu karışım
üzerinde detayı yazıyor zaten Bursa UBP ( Uludağ Bal Pazarı) diye bir marka var çocukluğumdan beri aynı markayı kullanırız. Marketlerde soğuk ürün yada bal reyonlarında oluyor genelde.

teşekkürler janlpam, markete gittiğimde bir bakayım ben de.

geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatırsın. sıcak suya limon ve bal karıştırıp içmiştim ben iyi gelmişti sana da tavsiye ederim.

saol cnm walla başım alnımın kemikleri ağrıyo ev ortamında kalıp nasıl hasta oldum anlamadım.burda havalar daha soğumadı bile..benim kadar dirençsiz bi insan olamaz heralde akşama kesin benimki '' nerden kapıyosun evdesin hep anlamıyorumki '' cümlelerini kullanıcak herzamanki gibi
limonlu bal gıcığa öksürüğe çok iyi geliyo..burnumun sızısı hapşurmam durmadı bi türlü bebişcancağızımda yazık herhapşurmamda :)) zıplıyodur içimde
daha 2 gün önce grip aşısı olmadım hiç grip olmuyorum hasta olmuyorum artık demiştim eşşek arısı soksun dilimi

melisceren sende hastaymışın geçmiş olsun ağustos topiğindede aynı anda hasta oluyoduk

cnm tşk ederim bilgiler için direnç arttırıcı şeylere kesinlikle ihtiyacım var bende bakıcam marketlere..carrefour gibi büyük marketlerde kesin vardır organik ürünler rejonunda bulabilirim..sen eminsin dimi gebelikte çoğu şey zararlı ya dokunmaz dimi..

her işte bir hayır vardır. bence grip aşısı falan olma. ilk 3 ay zaten riskli. canlı vrüs içeriyor sonuçta. bir de bu aşıların içinde her sene bir değişikli yapılıor. her sene yeni bir virüse göre yenileniyor. boşver. ateşinin çıkmamasına dikkat et yeterli. çünkü senin vücut ısın artarsa bebeişin de artar bu da iyi bişey değil. çok geçmiş olsun. gıdana dikkat edip bol meyve yiiceksin. ceviz,fındık,badem bunlarda çok zengin. geçmiş olsun sana . bir de unutmadan benim doktorum sadece parol kullanabilirsin demişti günde 3 taneye kadar. ateşlenmenden iyidir. bunu bir kaç doktora daha sordum evet en zararsızı parol. rahatlatır seni

kızlar merhabalar bı kac gundur yazamadım nasılsınızz bayadır uzak kaldım konulardan umarım herkesın keyfi yerindedir bugün kontrolüm ve ikili test zamanımdı ikili test için kan alındı bakalım pazartesi cıkıcak sonuç allahım güzel haberler almamı nasip etsin hepimizin inşallahh e tabı sonrasında troid testi yapıldı ve yüksek cıkltı troidim 4.6 yazıyo e tabı herhangı bir bilgimiz olmadıgı ıcın anlayamıyorum nedir ne değildir yarın doktora gidicem ilaç yazılcak kullanıcam canım sıkıldı biraz ya
aramızda varmı troidi yüksek çıkan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…