günaydin kizlar.iyisinizdir insallah.
canim cok cok gecmis olsun,aman dikkat et bari bundan sonra.bende disarda yesillikdi bilmem neydi iyi yikamazlar belki diye bise yemez oldum.ancak pisen seyler onudA gözümün önunde yapacaklar yada hic.aman Allah korumus.hamileler daha hassas oluyor,Allahtan cabuk davranmissin.aynen benimde etrafimdakiler agri normal,kanama normal hersey normal diye diye hic birsey sormaz oldum.en iyisi bu topiktekilere sormak.
dün canim cig köfte istedi,iceri gectim etsiz yaptim yedim.valla gayette guzel oldu.nefsimi köreltti.
Emsal isimli hamis arkadasimiz vardi.o uzun zamandir yazmiyor merak ettim.insallah bir sorun yoktur hamileliginde.bir ara yazsa iyi olduguna dair iyi olcak.
kizlar bende son zamanlarda karisik rüyalar görme var.sabaha kadar rüya görüyorum yaaaaaaaaaaaaa.yorgun uyanir oldum.birde korkularim basladi,annem naapti niye aramadi.yada aradiysa acaba bisemi var niye aradi.ayyyyy bayildim artik.hamileligin depresyon aylari bitseydi dördüncü aya terfi etseydim mutlu olcam ya
slm cnm nerdesin huhuuuuuu
depresyonamı girdin :)) 4. aydada başka şeylere takarız bizmerak etme
bendede kasık ağrısı var ara ara oluyo bu rahimle alakalımı rahim büyüdüğü içinmiş diye okudum hep waallaa bende soramıyom kimseye yine amannn abartıyosun derler diye..bende korkuyorum dışardan bişey yemeğe zaten çok seçerdim önceden beri bağırsaklar çok hassas çoğuşey dokunurdu şimdi bebeğim için tedbirliyim..hamburger menülerden yemeyin diye duydum etleri az pişmiş bakteri oluyomuş sağlıklı değilmiş falan filan..bazen cnm değişik sulu yemekler istyo istanbulda olsam pehlivan lokantasını seviyodum offf burda hep kuru şeyler fastfood var...
karnım aç gidim bebeğimi doyirimm
selam kızlaaaar :) angel buket rahatsızlanmış dün canım sayfada gördüm. önümüzdeki haftalara inşallah hepimiz daha iyi oluruz sayfaya da canlılık getiririz. grip aşısını bazı doktorlar uygun görüyor ama pek çoğu izin vermiyor bildiğim kadarıyla. ben doktoruma sormadım.günaydınyeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
hepinizin bebişleri hayırlı olsun allah hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin aminn..kızlar malum sonbahardayız grip aşısı olmamız gerekirmi doktora sormadım olan varmı??
aynısefa,diars neredesiniz bacılar
druu nihal :)) facede ya sen bişey ekliyon ya ben ekliyom sadece ikimiz yorum yazıyoruz
buket açtın sayfayı azcık hareketlendir cnm
tam da üstüne basmışsın sitesine girip baktım o ürün kadınlar için ayakta işeme aparatıslm nasıl bi ürün merak ettim klozet kağıdı falanmı nedir..ya bi ara bayanlar için ayakta çiş yapmaya yarayan bi ürün çıkmıştı huni gibionlar satıldımı acaba
slm cnm nerdesin huhuuuuuu
depresyonamı girdin :)) 4. aydada başka şeylere takarız bizmerak etme
bendede kasık ağrısı var ara ara oluyo bu rahimle alakalımı rahim büyüdüğü içinmiş diye okudum hep waallaa bende soramıyom kimseye yine amannn abartıyosun derler diye..bende korkuyorum dışardan bişey yemeğe zaten çok seçerdim önceden beri bağırsaklar çok hassas çoğuşey dokunurdu şimdi bebeğim için tedbirliyim..hamburger menülerden yemeyin diye duydum etleri az pişmiş bakteri oluyomuş sağlıklı değilmiş falan filan..bazen cnm değişik sulu yemekler istyo istanbulda olsam pehlivan lokantasını seviyodum offf burda hep kuru şeyler fastfood var...
karnım aç gidim bebeğimi doyirimm
hahaha afiyet olsun... bebeginde bahane olmasi guzel oldu,oburlugumuza bahane olur.esimde son günlerde senin hamile olduugn belli oluyor dedi.dedim tipimdenmi ,yok diyo eskiden böyle tabagi diplemezdin diyo hahahha.yarasin bebislerimize yediklerimiz insallah.
bu arada dün bas agrisindan öldüm bir rahatsizligimda yok halbuki .hava degisimi var burda.hava güllük gülüstanlikken su an kis havasi var.galiba ani hava degisimi diyorum.
kizlar bu aradaa grip asisi esim sordu doktor tavsiye etmemis.cunku ilk asi anini atlatmakda zor gercekten.esim gectigimiz hafta asisini oldu,en azindan eve getirmez mikrobu diyerek biraz iyi oldu.bende bol meyve yiyorum portakal mandalina bol cikar yakinda tüketin sizde.genelde bir yere gideceksem banyomu aksamdan yapiyorum.eskisi gibi saclarimi sekil yapcam diye banyodan cikip sekillendirip cikmiyorum.baya bir önlem oluyor.
sanırım bana grip aşısına gerek kalmıcak kızlargrip oluyorum galiba yada toza alerjim tavan yaptı
hapşurmaktan burnumu silmekten yoruldum gece yarısı tutuyo akşama hafifliyo...
slm nasıl bi ürün merak ettim klozet kağıdı falanmı nedir..ya bi ara bayanlar için ayakta çiş yapmaya yarayan bi ürün çıkmıştı huni gibionlar satıldımı acaba
Kızlar ben 2 kıştır hiç hasta olmadım
Sırrını açıklıyorum
Sabah akşam aç karnına yenen 1 kaşık arı sütü+bal+polen karışımı
Oğlum çok hasta oluyordu. Birgün babam çocukken bayıla bayıla yediğim bu karışımı almış getirdi. Ver bunu çocuğa güçlensin dedi.Yaz sıcakları hariç bende onunla beraber yemeye başladım. Sonuç müthiş.
Ne varsa eskilerde var maşallah oğlum başladığımızdan beri temmuz ayı hariç hiç antibiyotik kullanmadı
Hamilelere de çok faydali düzenli kullanmaya devam ediyorum
Aktrlarda ve birçok markette var. Biran önce başlayın çok faydasını göreceksiniz.
Kızlar ben 2 kıştır hiç hasta olmadım
Sırrını açıklıyorum
Sabah akşam aç karnına yenen 1 kaşık arı sütü+bal+polen karışımı
Oğlum çok hasta oluyordu. Birgün babam çocukken bayıla bayıla yediğim bu karışımı almış getirdi. Ver bunu çocuğa güçlensin dedi.Yaz sıcakları hariç bende onunla beraber yemeye başladım. Sonuç müthiş.
Ne varsa eskilerde var maşallah oğlum başladığımızdan beri temmuz ayı hariç hiç antibiyotik kullanmadı
Hamilelere de çok faydali düzenli kullanmaya devam ediyorum
Aktrlarda ve birçok markette var. Biran önce başlayın çok faydasını göreceksiniz.
bilgi için teşekkürler. karışım halde mi satılıyor yoksa ayrı ayrı alıp karıştırıyor muyuz?
Karışık halde satılıyor.
Aynıca sadece polen yada sadece arı sütü kapsül olarak da var ama tüketmesi en kolay olan bu karışım
üzerinde detayı yazıyor zaten Bursa UBP ( Uludağ Bal Pazarı) diye bir marka var çocukluğumdan beri aynı markayı kullanırız. Marketlerde soğuk ürün yada bal reyonlarında oluyor genelde.
geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatırsın. sıcak suya limon ve bal karıştırıp içmiştim ben iyi gelmişti sana da tavsiye ederim.
Karışık halde satılıyor.
Aynıca sadece polen yada sadece arı sütü kapsül olarak da var ama tüketmesi en kolay olan bu karışım
üzerinde detayı yazıyor zaten Bursa UBP ( Uludağ Bal Pazarı) diye bir marka var çocukluğumdan beri aynı markayı kullanırız. Marketlerde soğuk ürün yada bal reyonlarında oluyor genelde.
bu arada 8 kişi olmuşuz facebookta
kim oldukları bellimigöremiyomuyuz onları
saol cnm walla başım alnımın kemikleri ağrıyoev ortamında kalıp nasıl hasta oldum anlamadım.burda havalar daha soğumadı bile..benim kadar dirençsiz bi insan olamaz heralde akşama kesin benimki '' nerden kapıyosun evdesin hep anlamıyorumki '' cümlelerini kullanıcak herzamanki gibi
limonlu bal gıcığa öksürüğe çok iyi geliyo..burnumun sızısı hapşurmam durmadı bi türlü bebişcancağızımda yazık herhapşurmamda :)) zıplıyodur içimde
daha 2 gün önce grip aşısı olmadım hiç grip olmuyorum hasta olmuyorum artık demiştim eşşek arısı soksun dilimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?