2012 mart-nisan anneleri buraya

arkadaşlar yarın cinsiyetini öğrenicem bebişiminnn 16.haftamdayımmm:)))) çok heyecanlıyımmm

canım teşekkürler bakalım işte kımı yuksek kımı düşük diyo ben yine tekrar yaptrcam saglık ocagında bence yaptrıılmalı heray bır kan testi tsh kan sayımı bakılmalı diye düşünüyorum en azından içimiz rahat olur allahım kötü şeyler göstermesin ya bakalım pazartesı gıdıcem bı ortalıgı karıstrrcam testımı yanlıs cıkarmıslar özel hastane bunu nasıl yapar anlamıyorum ıkılı test sonucumda pazartesı alıcam ınsallahh onadada bıs orun cıkarmazlar off canım cok sıkkınnnn....

arkadaşlar yarın cinsiyetini öğrenicem bebişiminnn 16.haftamdayımmm:)))) çok heyecanlıyımmm

canım bu harıka bir haber bekliyoruz bakalım haberlerini allahım sağlıkla kucaklarımza almayı nasıp etsınnnn ayy cok heyecanlısındır sen şimdiiD

ayyy çok heycanlııı içine doğan bişey varmı daha önceki haftalarda doktorun tahminde bulunmuşmuydu :26::26::26::26::26: allah gönlünüze göre versin inşallah..

bencede tekrarlat ama aradaki fark çok fazla inşallah güzel sonuçlar alırsın..çok fazla strees yapma bebiş daha çok etkileniyo psikolojik durumumuzdan..güzel şeyler düşün ciciler aldığını aldırdıklarını giydirdiğini hayal et :))) kafamı dağıtmak istediğimde bu taktiği yaparım zorda olsa bi süreliğine işe yarıyo...

canımm çook tatlısın teşekkür ederim moral verdin bana gerçekten tekrarlatıcam mutlaka endişedeyim şuan pazartesı sağlık ocagında baktırıcam umarım bakıyolardır.bu hafta sonu gergin geçicek bıraz pzartesıde ıkılı test sonucumu alıcam allajım hayırlı haberler almak nasip etsin hepimizeeDbiberonlarını seveyim bariiiiDDhehheeh

Herkese merhaba bugün 13.haftayı doldurduk bebişimle 2 hafta sonra obstetrik renkli doppler çekileceğim o zmn cinsiyetini de öğreniriz kısmetse 2 li testim iyi çıktı çok şükür bu obstetrik renkli doppler 4 lü mü oluyor bilgisi olan var mı?

doktorum bana bundan hıc bahsetmedi yaptırmamız gereken zorunlu test mi canım?2li testin de iyi çıkmış bu güzel haber bakalım benımde pazartesi günüü hayırlısı herşeyin canım...

canım bu harıka bir haber bekliyoruz bakalım haberlerini allahım sağlıkla kucaklarımza almayı nasıp etsınnnn ayy cok heyecanlısındır sen şimdiiD

aminnn çok tşk ederim... hemde nasıl çok heyecanlıyım merak ediyorum. Rabbim hayırlıısını versin herkese

ayyy çok heycanlııı içine doğan bişey varmı daha önceki haftalarda doktorun tahminde bulunmuşmuydu :26::26::26::26::26: allah gönlünüze göre versin inşallah..

AMİNNN hepimizin Allah gönlüne göre versin.sağlıklı bebekler nasip etsin. benim içime erkek doğuyor :):)): Doktorum hiç bir şey söylemedi.önceki kontrolde sordum bi dahaki ay söylerim dedi.bizde sabrettik.yarın 3lü tarama testimde var..

Angel canim cok cok cok gecmis olsun,grip mi nezlemi?kiz anam evde ne diye usutursun.giy ayagina corabini yaz havasinda gezme aman ilacda icemezsin yazik canina.insallah su an da biraz toparlamissindir.bu aralar cogu kisi griple ugrasiyor.gecis havalari ne sicak ne serin ya insan nasil giyincegini sasiriyor.ben kac gundur esim evde girsemde msjimi yazana kadar bise oluyor yolliyamdan cikiyorum malesef.
pazartesi esim ise basliyor baslarim bende insallah mesaime

ben bugün cok keyifliyim.doktor kontrolüm vardi bebegimi gördüm.esimle baya heycan yasadik.yeni doktor arayisim sona erdi ve bir erkek doktor buldum.ne iyi bi adam,gayet sakin pozitif konustu önce bilgiler aldi sonra muayene etti.erkek doktor diye cekincem vardi görünce rahatladim.amannnnnnnn bosver dedim kendime.üstüne demezmi muayenede soyunmaniza gerek yok karninizi acin yeter diye.extra sevindim.benim minisimde karnimdan görülecek kadar büyümüs masallah teyzesi.hersey cok iyi dedi.diger doktor gibi amnyosentezden girmedi.bunu simdiden söylemesi sacma dedi.herseyiyle cok iyi ve normal bir hamilelik gerek yok ki dedi.ama para kazanmak amacli olabiliyor bazen dedi.diger doktora göre hersey yasakti bu dedi ye ic istedigini saglikli yasa iyi uyu gerisi bos dedi.hahahaha ne güzel adam sanki bana ayarlanmis gibi tam motiveyim simdi.
Allah hepimize saglikli hamilelikler yasatsin.

bu arada yeni gelen arkadaslar var.hayirli olsun hamilelikleri.kendinize dikkat edin ilaclariniz varsa ihmal etmeyin.biraz dayanalim bunlara kizlar

cnm benim hadi gözün aydın sevindim senin adına insanın içi nasıl rahatlıyo dimi :)) iyibir doktora denk gelince..bide büyüdüğünü elini kolunu görünce dahada için kıpır kıpır oluyo dimi.. ..şu kocanı yolla artık işe nasıl izin bu bitmek bilmiyo
ben de yaptığım salaklığın cezasını çekiyorum geçenlerde duş alıp pecerenin önüne uzanmıştım kafa ıslak kurutmadan bi güzel ceyranda kalmışım ertesigün yamuldum yoksa evdeyim bikaçkere sağlık ocana gitmiştim ordan gripde almış olabilirim tam bilmiyorum ama ne hapşurmam ne burnumun fırt fırt ötmesi bitmiyo gece uyanıp yatağımda hapşuruyorum bi insan uykudan hapşurarak uyanırmı bende okadar yoğun işte...burda daha havalar tam soğumadı ona güvenerek kapı pencere açık oturuyorum hava gelsin derken fena havalandım
face varmı sende facede 2012 mart-nisan anneleri sayfası var artık ordayız sende takıl :))) bebişlerimizin cicilerini paylaşıyoruz
hadi öptüm see you

Merhaba zelals normal bir el kremide kullanabilirsin hamileliğinin kaçıncı haftasındasın bilmiyorum ama ben normal nivea kullanıyorum 13 haftalık oldum biraz göbüş çıktı mecburen kullanıyorum..

Tşkkrler 17.haftaya girdim.Biraz geç kaldım heralde çatlak kremi kullanmakta.

Öncelikle gözünüz aydın.Bende duydumuştum kakao yağını aktarcılarda vardır heralde alırım.tşkkr

canim vucut üsüyüp zayif dustugu an zaten mikroplara acik olurmus.sende o an almissin demek.dikkatli ol,yesil cay ic gribe karsi iyi hamileliktede sakincasi yokmus sadece suda fazla bekletmiceksin ve gaz yapiyor oda farketmez hehehe kocacigin dusunsun. ay ben her hapsurdugumda karnim firliycak saniyorum.nasil dayaniyosun valla.iyiles bir an önce
bu arada face girmiyorum canim malesef.resim gösterirsem burdan topige yüklerim topiktekilerde görmis olur hem.iyi bir fikir.

söyledigin daha önceki birsey daha kafama yatti,son anda bütün herseyi almak zor olur.yavas yavs simdiden birseyleri almaya baslamak lazim.annem besigin icini disini hazirliyor.

kizlar bu arada bebek yatak, dolap ve rafli alt üst degistirme dolabini uclu takim olarak ikeadan alcam.topiktekilere duyrulur.baska yerde cok pahali hersey,gitim bizzat baktim bayada guzel.istanbulda ikea var.adi hensvik nettende bakabilirsiniz.istanbulda yasayanlar yada yakini olanlar bucceleride müsaitse alabilirler.dolabi uzun süre kullanir rafda bildigin raf ilerde kitaplik olabilir.besikde ilerde masaya dönusturulebiliyor.ama ilersini bosver simdi önemli diyorsanizda güzel bir takim.

canım ben de katalogdan bakmıştım ikeada bebek için en güzeli hensvik. çok şık bir takım. özellikle alt değiştirme masasının olduğu dolap çok cici. biz büyük ihtimalle büyüyen karyolalı bir takım alıcaz, ya da sitelerde yaptırıcaz, büyük mağazalarda gereksiz pahalı. ankarada siteler gibi bir şansımız var.

slm cnm şimdi daha iyiyim ben gece ve sabah çok tıkanıyorum üşütmüşüm sanırım hapşırık krizim öğlenden beri çok azaldı :))) limon mandalina yiyiorum..saçma sapan yemekten dirençsiz kaldım tabi..tiksinti olayı biraz azaldı ya bebişim için artık daha düzgün yiyorum 3 bardak süt içiyorum balık yemeye çalışıyorum..şuan tek zorlandığım kıymalı ve etli yemekler kötü geliyo özelliklede kıymalı yemeklerin kokusu ve tavuk..
bebişime gelince hergördüğümü dayanamayıp almaktan kartım şişti wallaa bizimki yasakladı cinsiyetine sakla artık dedi :)) her ay bişeyler alıp saklamak lazım elektronik şeyler pahalı ateş ölçer,bebek telsizi falan ..
mobilya olarakta ikeaya baktık bizde çok beğendik o takımı 700 falan civarı ama yatak 2,5 yaşa kadar dediler bende pek içime sinmedi..çilek mobilyada büyüyen yataklı takımlar daha hoş şuan kampanyada bizde hangisini seçicez diye şaşırdık ama çilek ten 2 parça yatak ve dolap yeterli geldi bana..

valla aynen öyle sanslisiniz.Türkiyede olsam benimde tanidigim Ankara mobilyacilar sitesi diye bir yerden bizim ailenin bir mobilyacisi var istedigimizi yapardi o zamanlardada.ama sans.avrupada bebis esyalari basta mobilya olarak inanilmaz pahali.dandikleri olmak kaydiyla ibir dolabi,yatagiyla kucucuk 600 700 eurodan basliyor.o yuzden bana ikea cooookkk cazip geldi.raziyim yani 2 ,3 yasina kadar yatsa bana yine yeter galiba.birde ikeada aldigin ürün her ne olursa olsun hosuna gitmezse rahat etmezsen üc aya kadar verebiliyosun.ben bir kere hali aldim yün dü tozundan ugrasamadim kullandim kullandim verdim.mobilya konusundada uymayan seyi verebiliyosun para iadesi olcak sekilde.sitedeki arkadaslardan okudugum kadariyla park yatak varmis cok rahatmis pratikmis ama netten baktim aman yarabbim eskiden sahillerde olan cadirlar gibi geldi.hic hoslanmadim.niye onlari o kadar renkli yapmislar ya anlamadim
cilek burda gezdim benim pekde hosuma gitmedi.türkiyede gdip herhangi bir mobilyaciya yaptirsan.üstünede stickerlarla süslesen öyle bise olur gibi.nedense onlarinkide para tuzagi gibi geldi.ama napalim cazip secenekler iste az.

bu arada bir kac sene önce rahatsizlandigimda braun ates ölcer almistik esimle.hala saat gibi kullanmasi kolay ve kaliteli.almisken iyisini alin o konuda .kulagina tutuyosun ölcüyosun ama bebekler hassas.alnina tuttugun zamanda hizli ölcen modeller var.pratik.esimde diyor braun bu konuda en iyisiymis.aklinizda bulunsun.

kizlar bu arada istahim yerinde baya duzeldim.anlik mide bulantilari ara ara olmak kaydiyla fazla degil.guzel cesit cesit cesit seyler yemeye calisyorum.kilo almam durdu sadece karnim büyüyor.su yu oldu bitti severim sorunum yok iciyorum.meyve sebze hepsi iyi gidiyor.tek problemim balik cok severdim,bayilirdim.ama hamilelikde yemem gerektigini bildikce ve bana herkez bunu söyledikce uzaklasir oldum.dün enim konum balik yaptirdim ama inanin zorla yedim.bir tiksinti olayi var.galiba haftada bir yemek fikri yanlis.bence sizde tiksinmemek icin arada bir yiyin yeter.onun yerine ceviz yesek olmazmi ki?????????????????

angel sende kirmizi et ihtiyacini kavurma yapip ekmek arasi coban salatayla karisim yaparak yiyebililirsin,eksili eksili iyi gelir hafifletir eti.kiymayi kavurmak gercekten mideni bulandirir.zor yani zaten severek yiyebilmen

kızlarrr tünaydınn hepinizeee.....
ay busabah keyfim pek bi yerindeeee..dün akşam kuzenim doğum yaptııı..kızı olduuuu...ee tebi o ist da olduğu için yanında olamadım ama en kısa zamanda giderim inşallahhh..ve şükür 1 ay geçti yarından sonraa kontrolumuz var bebişim görücemmm çok özledimmm bide 2 li testimizi yaptıralımmm.....angel seninde az kaldı cinsiyeti öğrenmeneeee.....siz öğreninnn teyzeleri arkanızdan emin adımlarla geliyoruzz.kısmetse kasım da bizde öğrenicezz bebişimm bana doğum günü süprizi yapıcak herhaldeee.......,

ayyy hadi 2012 olsun mart-nisan aylarına gegilim ve doğuralımmmmm sıpalarımızıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…