2012 mart-nisan anneleri buraya

Amin canım darısı başına. inşallah her zaman herşey yolunda gider. Cinsiyetini öğrendiğimden beri herşey daha farklı inanki. Allah sizede nasip etsin. Dünden beri ufaktan hareketlerini hissediyorum:) İnanılmaz güzel birşey..

Ben 4 haftalıkken tartıldığımda 62 kiloydum 11.haftada 65 olmuştum haftaya 16.haftam olacak kontrole gidicem bakalım kaç oldum bende çok hızlı kilo alıyorum

yaa bana doktorum hiç troidi olmayan bi kadında bile hamilelikte troid hormonlarının çıktığını söylemişti tahlildden tahlilede gerçekten fark çıkıyor bence sen normal çıkana 1.93e inan yine de tekrarını istersin olmadı endokroloji doktoruna bi ölçüm yaptır.
ben zamanında bende troid olduğunu bilmeden hamile kalmıştım sonra düşük yaptım 5.haftada zaten troidden olan ilk haftalarda oluyor, diğerinde de kalp atışlarını duymamıştık onuda toride bağlanmıştı ama patolojiden çıkan sonuca göre pıhtılaşma problemi nedeniyle böyle olmuş,ben o yüzden bu gebeliğimde haliyle çok tedirginim haftada bebişi görmesem olmuyor çok şükür 11.haftadayız bende levitron kullanıyorum 1 tane bütün ama heray ölçüm yaptırıyorm artık doktor istemesede kendim rica edip tetkik istetiyorum bu zamanda herşeyi endin takip edeceksin, bu arada benden bu zamana kadar hiç tatlil falan yapılmadı rahim ağrısı çok oluyor,kullandığın ilaçlara da takılma zararlı değil aksine faydası olur,doktor hamile olunca hemen başlıyor çünkü,ben haftada bigün içmeyip yada yarım içip kendime ara veriyorum düzeni böyle yakaladım herşey yolundadır sıkma canını
kızımız olacakkkk :):):)

maşşallah kızz bebeğin dadıda bi başka oluyor süslü olur inşallah kızın :86: hayırlı olsun

Ben 4 haftalıkken tartıldığımda 62 kiloydum 11.haftada 65 olmuştum haftaya 16.haftam olacak kontrole gidicem bakalım kaç oldum bende çok hızlı kilo alıyorum

bu kilo konusu aslinda saglikli olduktan sonra önemli degil bence.gerci eski doktoruma bir gün gittigimde beni tarttilar 67 cikmistim,kendimde korkmustum.hatta gelip burda yazdim.cok kilo almisim 2. ayda olmama ragmen diye.megerse tartilari yanlismis.evde tartildim normal kilomdan bir kilo almisim.sonra dusundum tartarlarken ayagimda botlar üstümde kot pantolon mont kazak hepsi vardi.ne sacma.o yuzden duzenli evde tartilmak bence daha iyi yada doktordaysaniz sizi ciplakkenmi tartiyor her seferinde dikkat etmeklazim.uc aydan sonra her ay icin 1.5 kilo almak zaten normalmis.fazla hareketli degiliz bu aralar o yuzden ekmekli ve makarnali yediginiz zaman karbonhidrat fazla oldugu icin bence o gün mevsimide geldi nar suyu icin yada greyfurt.acayip derecede fark edersiniz üc gün sonra.antibiyotik icen varsa tabiki biliyordur greyfurtla beraber icilmemesi gerektigini.greyfurt soguklarda direncide artirir nar da acayip kan yapiyor.tavsiye ederim.

su an 12. haftayi tamamlamak uzereyim.son ayda üc kilo aldim ama ideal kilom zaten boydan dolayi 64 e kadar gidiyor.bundan sonra dikkat ederiz.
angel canim inan bana makarnali,patatesli ve pilavli gidalar insani hemen aciktiriyor.midede 6 dakika dururmus sindirimde sonrasi assaya kendine aciktiginda atistirmaya badem ceviz findik ve kuru üzüm al.inan uzun süre tok tutuyor.yedikce alisiyosun.zaten kiloyu yapan makarnanin yogurtla yenmesiymis . bizimde ilk aylarda hayat kurtaricimizdi

bu arada kizlar.iyi beslenemedigini düsünenler icin söylüyorum.cunku ben istahsizlik yasamasamda burda sürekli taze sebze cesit olarak alamiyorum.o yuzden yeteri kadar tüketemiyorum.bebek dusunmeye basladiigmdan beri folik asit aliyordum.simdi üc aylik hapim bitti.ikinci uc aya gircegim icin folik asitim femibion ücüncü aydan sonrasi ni aldim.
femibion hapimin icinden her gün almak icin bir folik asit vitamin karisimi yaninda günde bir tane almam icin omega 3 iceren jel hapda hazirlanmis.
haftada gerekli olan omega3 DHA yi almak icin bol balik ispanak ceviz yemek gerekli.ama baliktan tamda size gecen gün balikdan tiksinmeye basladigimi söylemistim.simdi ne kadar dogal yollardan almayi dogru bulsamda tüketemiycegim bildigim icin tam isabet oldu bu.

(bu arada dis gebelik süphesiyle hastanede yattigim sirada orda tanistigim bir doktor bana femibion tavsiye etmisti.biz memleketten uzagiz burdada var her sey ama istedigimiz kivamda taze sebze ,balik bulmamiz icin biraz extra dolasmamiz gerek.oda hamileydi.bana hamilelikte nelerin beklediigni anlatirken kendide onu kullandigindan bahsetmisti.siz baska markada alabilirsiniz sadece omega3 ün önemini hatirlatmak istedim.bizim türk yemekleri cok lezzetli olur ama genelde herseyi psirerek yeriz.o yuzden bende arastirmalarda cikmisti sebzelerin faza pisirilerek yenmesinden dolayi magnezyum eksikligi vardi.)

ay ne güzel nası hareketler bazen banada oluyoda içimde bişey patlıyo pıt pıt gibi kendi kendime inanasım gelmiyo daha erken 19-20. haftalarda başlıyo diyolar..sen kaçıncı haftandaydınki

slm cnm folikasid ilk 2 ay kullandım ben doktor tekrar önermedi devam etde demedi vitamin ve kan hapı verdi onları alıyorum..eğer folikasid 3.aydan sonrada kullanılmalı ise bende başlım terkrardan.. zaten bende hem omega 3 hem folik açısından yeterli beslendiğimi düşünmüyorum ayrıyetten balıkyağımı da alim ne kullanmalıyım...bende tiksindiğimden et tüketemiyorumya yeşil mercimek kurufasülye ve nohutla beslenicem..cnm ben tavukta yiyemedim kaç aydır iğrenç geliyo düşününce (((((

ayy tüylerim diken diken olduu yaaa canımm harika b,r duygu allahım bizlerede nasip etsin benim daha 3 haftam var yaa öğrenmemeolsun oda gelir yahuuu sağlık olsundaaDcanım allahım sağlıklaaa güzelliğylee kucağına almayı nasip eetsin meleğiniiD

naptınnn adını belirledinmiiiDDD

aminnn aminn Allah dileyen herkese nasip etsin. İsmine karar vermek çok zor. Daha düşünüyoruz

ay ne güzel nası hareketler bazen banada oluyoda içimde bişey patlıyo pıt pıt gibi kendi kendime inanasım gelmiyo daha erken 19-20. haftalarda başlıyo diyolar..sen kaçıncı haftandaydınki

canım bende öyle okuyorum ama pıt pıt atıyor hissediyorum arada vuruyor gibi:) 17.haftamdayım. ben hep solumda hissettim ilk zmaanlardan beri. bebişim sol tarafımda :):)

maşşallah kızz bebeğin dadıda bi başka oluyor süslü olur inşallah kızın :86: hayırlı olsun[/QUOTE]

inşallah :) tşekkür ederimmm çok güzel birşey yaaa

canım bende öyle okuyorum ama pıt pıt atıyor hissediyorum arada vuruyor gibi:) 17.haftamdayım. ben hep solumda hissettim ilk zmaanlardan beri. bebişim sol tarafımda :):)

:))) mısır patlıyo içimizde :)) ben genelde çok yorulup eve gelip sırt üstü uzandığımda ve bide çikolata yediğimde hissettim :)) 3 lü test yapıldımı ya benim kafam karıştı 2 li test üssttendi 3 lü sü alttanmı muayene edildi bazı arkadaşlar alttan muayene dediler..doktora tedbirli gidelim rezil olmayalım
şafak sayıyorum günler geçmiyo 11 gün kaldı allahım kısmet ederse ozaman bende 17. haftama girmiş olucam inşallah sıpamız açarda gösterir

kızlar bide atladığım bi test var daha öncede sormuştum sanırım toksoplazma testi sordum gittiğim klinikte 150 tl dediler.yaptırmak zorundamıyız sizler yaptırdınızmı kafam karışık bu konuda zorunlu bi testmi bilmiyorum doktoruma sordum o dememişti unuttu demekki ben sordum yaptırabilirsin dedi..

kizlar bende sabah uyandigimda sirt üstü yatarken karnima baktigimda soluma dogru hafif kavis hissediyorum son bir haftadir.ki düsünemiyorum hareket etmesini, ne heycan verici.ben tek kendimim saniyodum böyle inceleyeen dinleyen,görmemisin cocugu olmus bagbinda

bırde sol tarafta erkek bebek olur derler işte her denilene inanılsa bende sabırsızlandım şimdi yaa bebeğimee seslenmek istiyorum ismiylee DDDayyy çok heyecanlı duygular bunlar bambaşka bişi allajım hep sevındirsin biziiiiiii hepimiziiD

evet ya bende çok hızlı kilo alıyorum kendimi zorluyarak meyveye ağırlık verdim :))

kızlar sizi bilmem ama ben hergün konuşuyorum sıpamla adıda kuzu kuzum napıyo , kuzum ne yiyelim, güzel kuzum güzel kızım diye ağzımdan kaçıyo inadına erkek olucak sıpam :))) 20. haftadan itibaren duyuyolarmış ben 12. haftamdan beri deli gibi konuşuyorum eşimde gülüyooo

huhuuuuuuuuuuuu nerdesiniz walla hasta halimle :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: bağlandım muabbet edek acuk

birazdan arkadaşım uğrıcak bana çorba yapmış hasta çorbası saolsun cnm benim oda bir anne kızcağıza bulaştırmim mikrobumu :2::2::2::2::2: çabuk iyileş baskısı yapıyo görüşemiyos ben evden çıkamadığım için..heran çıkabilirim netten..yarına görüşürüz..

canim mercimek ve nohut bende yiyorum hemde severim.ama tavugu cocuklugumdan beri sevmem.esimde disarda pisirtir getirir.cesit olsun diye gectigimiz hafta annemin cocukken yaptigi bir tarifi denedim.inan bana cok lezzetli oldu inanamadim daha önce denemedigime.hemde cok basit.yap bak memnun kalcaksin.
aldigin tavugu bir güzel hasla.al bacaklarini ve gögsunu soguduktan sonra kucuk parcalarda didiklemeye calis.sonra bir tavaya aycicegi (hafif oluyo) biraz domates salcasi biraz biber salcasi ve tuz u birbirine öze ve cok isinmadan tavuklari icine at beraber kizarsin.yaninada ben nohutlu princ pilavi yaptim eksili bir slaatayla.harika oldu.yerken üzerine karabiber dök.sadece taviugun kokusu haslanirken vardi.ben düdüklü sayilir bir tenecerede yaptim kisa zamanda kokuda gitti cabuk pisti.

benim bebisimde sol tarafimda ve kiz istememize ragmen hep oglusum diye seviyorum.esim de duyunca sufle veriyor güzel kizim güzel kizim diye.hahaha.hislerimde oglandan yana hayirlisi.hamileligie kadar kiz isterdim ama yavrularimiz saglikli olsunda baska bir dilegim yok artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…