canım çok güzel bir prensesin olcak desene allhım sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin benim öğrenmeme daha 3hafta varrrr 2 li tarama testim cıktı risk görünmedi allahım bizi kötülüklerden korusunnn haydi bakalımmm kızını prensesine seslenebilirsin artıkkk bizde öğrenelim yaaaaaaDDD
yaa bana doktorum hiç troidi olmayan bi kadında bile hamilelikte troid hormonlarının çıktığını söylemişti tahlildden tahlilede gerçekten fark çıkıyor bence sen normal çıkana 1.93e inancanım benim sanada geçmiş olsun fakat benım suan bugunkı testımde 1.93 cıktı dun ozelde yaptırmıstım o 4.61 cıkmıstı ozyuden tedırgın olmustum gercı hala muallaktayım hangısı dogru veya yanlıs bılmyıorum hafta ıcı tekrar içimi rahatlatıcam bır test yaptırıcam ayrıcaa ınanımaz su ıcerım ben gece bıle sürahim yanımdadır sabaha kadar bıtırırım suda bır prblem yok ama bakalım bır yanlıslık var onu cıkarıcaz ortaya dusuk mu yuksekmi?ikisindede farklı sonuclar cıktı:S
ben zamanında bende troid olduğunu bilmeden hamile kalmıştım sonra düşük yaptım 5.haftada zaten troidden olan ilk haftalarda oluyor, diğerinde de kalp atışlarını duymamıştıkçok geçmiş olsun canım. inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucaına. senin kaçtı ki değerlerin acı tecrübeler yaşadın. ve şu an kaçlarda seyredior. senin de ölçülüodur o zaman sürekli. ama ilaç kullandığın için zaten bebeğin etkilenmemiştir. benim merak ettiğim 7 haftalık falandım ben farkedili ilaca başlandığında.bebek etkilenmişmidir merak ediorum.benim 5,65 ti levotirona başladım iki haftadır kullanıorum. pzt tekrar ölçülücek ama bu zaman zarfında yüksekti işte korkuorum bebeğin beyni etkilenmişmidir diye. t3 ve t4 normal çıtığı için korkulacak çok bişey yok dediler ama işte tedirginlik hep var
kızımız olacakkkk :):):)
günaydınkafanı ıslak bırakma sakın ben yandım sen yanma hala fenayım günden güne dahada bi grip çöktü benim bide 3 hafta kadar sürer bu hallerim çok geç iyileşirdim şimdi ilaçta alamıyorum bakalım kısmet..yavrum ben hapşurdukça o nasıl zıplıyodur içimde hayali bile komik :))
bende önlenemez kilo alışı içindeyim sanırsam baştan sıkı tutmadım zamanında yiyemedim şimdide yarım ekmekten tost yapıp hala doymayanlardanımmakarnasız pilavsız öğünlerde 1saatten sonra çok acıkıyorum..sendeki kilomu bana bak bide :2::2::2::2::2::2::2::2:
moralim bozuldu tartıldım 4 kilo almışım şimdiden bihaftasonra 4. ayım olucak çok fazla değilmi zaten etli butlu balık etliyim almasaydım keşke((((((( 6. aydan sonra çok hızlı alınıyomuş gözüm korkuyo 72 kilo olmuşum doğumum kaçla biterki doktorum 78 le bitirtecekti :))))) beni tartınca krize girecek :))
çok acıktık kahvaltı yapim :18::18::18::18::18::18::18:
kızlar sizde kaçıncı haftada kaç kilo aldınız yazarmısınız bakalım nasıl kilo oranlarımızz.......
Ben 4 haftalıkken tartıldığımda 62 kiloydum 11.haftada 65 olmuştum haftaya 16.haftam olacak kontrole gidicem bakalım kaç oldum bende çok hızlı kilo alıyorum
Amin canım darısı başına. inşallah her zaman herşey yolunda gider. Cinsiyetini öğrendiğimden beri herşey daha farklı inanki. Allah sizede nasip etsin. Dünden beri ufaktan hareketlerini hissediyorum:) İnanılmaz güzel birşey..
bu arada kizlar.iyi beslenemedigini düsünenler icin söylüyorum.cunku ben istahsizlik yasamasamda burda sürekli taze sebze cesit olarak alamiyorum.o yuzden yeteri kadar tüketemiyorum.bebek dusunmeye basladiigmdan beri folik asit aliyordum.simdi üc aylik hapim bitti.ikinci uc aya gircegim icin folik asitim femibion ücüncü aydan sonrasi ni aldim.
femibion hapimin icinden her gün almak icin bir folik asit vitamin karisimi yaninda günde bir tane almam icin omega 3 iceren jel hapda hazirlanmis.
haftada gerekli olan omega3 DHA yi almak icin bol balik ispanak ceviz yemek gerekli.ama baliktan tamda size gecen gün balikdan tiksinmeye basladigimi söylemistim.simdi ne kadar dogal yollardan almayi dogru bulsamda tüketemiycegim bildigim icin tam isabet oldu bu.
(bu arada dis gebelik süphesiyle hastanede yattigim sirada orda tanistigim bir doktor bana femibion tavsiye etmisti.biz memleketten uzagiz burdada var her sey ama istedigimiz kivamda taze sebze ,balik bulmamiz icin biraz extra dolasmamiz gerek.oda hamileydi.bana hamilelikte nelerin beklediigni anlatirken kendide onu kullandigindan bahsetmisti.siz baska markada alabilirsiniz sadece omega3 ün önemini hatirlatmak istedim.bizim türk yemekleri cok lezzetli olur ama genelde herseyi psirerek yeriz.o yuzden bende arastirmalarda cikmisti sebzelerin faza pisirilerek yenmesinden dolayi magnezyum eksikligi vardi.)
Amin canım darısı başına. inşallah her zaman herşey yolunda gider. Cinsiyetini öğrendiğimden beri herşey daha farklı inanki. Allah sizede nasip etsin. Dünden beri ufaktan hareketlerini hissediyorum:) İnanılmaz güzel birşey..
ayy tüylerim diken diken olduu yaaa canımm harika b,r duygu allahım bizlerede nasip etsin benim daha 3 haftam var yaa öğrenmemeolsun oda gelir yahuuu sağlık olsundaa Dcanım allahım sağlıklaaa güzelliğylee kucağına almayı nasip eetsin meleğinii D
naptınnn adını belirledinmiiiDDD
ay ne güzel nası hareketler bazen banada oluyoda içimde bişey patlıyo pıt pıt gibi kendi kendime inanasım gelmiyo daha erken 19-20. haftalarda başlıyo diyolar..sen kaçıncı haftandaydınki
canım bende öyle okuyorum ama pıt pıt atıyor hissediyorum arada vuruyor gibi:) 17.haftamdayım.ben hep solumda hissettim ilk zmaanlardan beri. bebişim sol tarafımda :):)
Ben 4 haftalıkken tartıldığımda 62 kiloydum 11.haftada 65 olmuştum haftaya 16.haftam olacak kontrole gidicem bakalım kaç oldum bende çok hızlı kilo alıyorum
kizlar bende sabah uyandigimda sirt üstü yatarken karnima baktigimda soluma dogru hafif kavis hissediyorum son bir haftadir.ki düsünemiyorum hareket etmesini, ne heycan verici.ben tek kendimim saniyodum böyle inceleyeen dinleyen,görmemisin cocugu olmus bagbinda
bırde sol tarafta erkek bebek olur derler işte her denilene inanılsa bende sabırsızlandım şimdi yaa bebeğimee seslenmek istiyorum ismiyleeDDDayyy çok heyecanlı duygular bunlar bambaşka bişi allajım hep sevındirsin biziiiiiii hepimizii D
slm cnm folikasid ilk 2 ay kullandım ben doktor tekrar önermedi devam etde demedi vitamin ve kan hapı verdi onları alıyorum..eğer folikasid 3.aydan sonrada kullanılmalı ise bende başlım terkrardan.. zaten bende hem omega 3 hem folik açısından yeterli beslendiğimi düşünmüyorum ayrıyetten balıkyağımı da alim ne kullanmalıyım...bende tiksindiğimden et tüketemiyorum ya yeşil mercimek kurufasülye ve nohutla beslenicem..cnm ben tavukta yiyemedim kaç aydır iğrenç geliyo düşününce(((((
kızlar sizi bilmem ama ben hergün konuşuyorum sıpamla adıda kuzukuzum napıyo , kuzum ne yiyelim, güzel kuzum güzel kızım diye ağzımdan kaçıyo inadına erkek olucak sıpam :))) 20. haftadan itibaren duyuyolarmış ben 12. haftamdan beri deli gibi konuşuyorum eşimde gülüyooo
bırde sol tarafta erkek bebek olur derler işte her denilene inanılsa bende sabırsızlandım şimdi yaa bebeğimee seslenmek istiyorum ismiyleeDDDayyy çok heyecanlı duygular bunlar bambaşka bişi allajım hep sevındirsin biziiiiiii hepimizii D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?