kızlarrr tünaydınn hepinizeee.....
ay busabah keyfim pek bi yerindeeee..dün akşam kuzenim doğum yaptııı..kızı olduuuu...ee tebi o ist da olduğu için yanında olamadım ama en kısa zamanda giderim inşallahhh..ve şükür 1 ay geçti yarından sonraa kontrolumuz var bebişim görücemmm çok özledimmm bide 2 li testimizi yaptıralımmm.....angel seninde az kaldı cinsiyeti öğrenmeneeee.....siz öğreninnn teyzeleri arkanızdan emin adımlarla geliyoruzz.kısmetse kasım da bizde öğrenicezz bebişimm bana doğum günü süprizi yapıcak herhaldeee.......,
ayyy hadi 2012 olsun mart-nisan aylarına gegilim ve doğuralımmmmm sıpalarımızıııııı
ayyy çok heycanlıııIçine doğan bişey varmı daha önceki haftalarda doktorun tahminde bulunmuşmuydu :26::26::26::26::26: Allah gönlünüze göre versin inşallah..
kızımız olacakkkk :):):)
ay süperrrrrrrrrrrrrrrrr .
tebrikler canim.Allah anali babali buyutmek nasip etsin.
bu arada merak ettim aramizda ben im gibi 30 lu yaslari bekleyipte hamile olaniniz var mi?
ilk doğumumda 30 yaşımdaydım
şimdi 2.de 34 üm
çok yakın bir arkadaşım 40 yaşında ve hamile:)
aminn teşekürrler. sizinikinide inşallah
masallah.durumundan memnun musun sikayetlerin var mi?gerci ne kadar ikinci dogum olsada heycan aynidir bence.sag salim kardeside gelir insallah.ay yavrum kucücuk yasda abi yada abla olanlardan.
30 yas üstü hamilebenden baska varmi ögrenmek istedim.benim cogu arkadasim benim gibi gec dogum yapti ama topikte genelde bana göre daha genc hamisler görüyordum.hayirlisi bakalim.benim hic bir sikayetim yok.uc ayda sadece üc kilo almak diisnda.oda sadece karnimda toplandi.geri anlamda ara sira gecici bas agrisi cekmek disinda bir rahatsizligim yok.istahsizligim gitti.yorgunluguda yavas yavas cözüyorum.sadece havalar sogudu disari cikasim gelmiyo.yagmur ve rüzgarda
Progestan kullanmasam benimde hiçbir şikayetim yok diyeceğim. Fakat Mayıs ayında düşük yaptığım için bir sıkıntı görmese bile yinede ilaca başlattı.
Bu perşembe 2li test için randevum var bir sorun olmaz ise ilacı bıraktıracak inşallah.
Ben oğluma hamileyken 24 kg almıştım. 16 aylık olana kadar devamlı emzirsemde doğru düzgün kg da veremedim. Bu yüzden ciddi ciddi depresyon yaşadım. Bu sefer kg almak en büyük korkum. mümkün oldukça dikkatli oluyorum ama yinede 12 haftaya girmeme rağmen 2 kg aldım. 10 kg hedefim bakalım ne olacak?
masallah.durumundan memnun musun sikayetlerin var mi?gerci ne kadar ikinci dogum olsada heycan aynidir bence.sag salim kardeside gelir insallah.ay yavrum kucücuk yasda abi yada abla olanlardan.
30 yas üstü hamilebenden baska varmi ögrenmek istedim.benim cogu arkadasim benim gibi gec dogum yapti ama topikte genelde bana göre daha genc hamisler görüyordum.hayirlisi bakalim.benim hic bir sikayetim yok.uc ayda sadece üc kilo almak diisnda.oda sadece karnimda toplandi.geri anlamda ara sira gecici bas agrisi cekmek disinda bir rahatsizligim yok.istahsizligim gitti.yorgunluguda yavas yavas cözüyorum.sadece havalar sogudu disari cikasim gelmiyo.yagmur ve rüzgarda
Progestan kullanmasam benimde hiçbir şikayetim yok diyeceğim. Fakat Mayıs ayında düşük yaptığım için bir sıkıntı görmese bile yinede ilaca başlattı.
Bu perşembe 2li test için randevum var bir sorun olmaz ise ilacı bıraktıracak inşallah.
Ben oğluma hamileyken 24 kg almıştım. 16 aylık olana kadar devamlı emzirsemde doğru düzgün kg da veremedim. Bu yüzden ciddi ciddi depresyon yaşadım. Bu sefer kg almak en büyük korkum. mümkün oldukça dikkatli oluyorum ama yinede 12 haftaya girmeme rağmen 2 kg aldım. 10 kg hedefim bakalım ne olacak?
benim kilo korkumda yasa bagli tansiyon ve seker problemi cikmasin diye.gerci bu risk en az bir 38 oluncaymis,daha var o yaslara yoksa sorun degil kilolu olsak nolcak ya.saglikli olalimda.keske sende takmasaydin.ne güzel 16 aylik olana kadar emzirmissin,darisi bu bebisine.dikkat ediyorum yakinlarimdan emziren annelerin cocukalri ilerki yaslarda emziremeyenlere göre daha saglikli ve daha az hasta olyurlar.
bu arada bende 11 bitti 12 yi doldurcam.kismetse 26 nisan.aramizda bi kav gun vard emek.hayirlisi... bu arada oglusun abi olcak insallah .senden ögrenirim zamani gelince,ikinci cocuk icin ara vermek mi iyi yas araligi az mi daha iyi.yasadigim yerde genelde senin gibi fazla ara vermeden yapiyorlar.ama ablamda oglu minicik yasda abi olmusdu üzülmedim de degildi o zaman.ama ablam simdi cok memnun hayatindan.kucuk iki yasina girmesiyle arkadas gibi oldular tamamladilar birbirlerini diyor.
canım allah sağlıkla doğmasını büyümesini nasip etsin..bende 12 gün sonra gidicem 17. haftama girmiş olucam inşallah öğrenirim cinsiyetiniçok sabırsızım çokkkkkkkk
Ay ne güzel darisi bana ve topikteki arkadaslara insallah.cinsiyet belli olunca hizlandircakmisiniz hazirliklari yada beklemeyi mi dusunuyorsunuz?
Ben bu kulüpte okuduklarimdan sonra erken hazirlanmayi tercih ettim.son aylarda durumumuz ne olur bilinmez.ben gurbetlik yerde yanlizim.herseyi kendim hazirliycam cunku.birde dogum zamani yeterince masraf olur brikmesin ayni zamana düsüncesiyle.
slm kızlar bugün bensiz coşmuşunuz
ilk kızımızzzzzz geliyooo demek haydi bakalım darısı başımızaannesi hayırlı olsun kızın :))
bugünde ben uzak kaldımm gribim ya eşim geldi yanımda oda işe bağlanıp laptopumu elimden alınca kaldım bugün netsiz
aynısefa coşmuşun kısseşini yollayınca takılıyosun buralarda iyi oldu yaz tabili...
neyse ben kaçıyorum eşim bakıyo işi çokmuş yarın görüşürüz kızlar yarına anlatacaklarım var şuan yazamıcam uzun sürer diye..
valla sekerim üc haftadir ayni dertten müzdariptim.esim evde olunca elime zor geciyordu,tlflada mit mit yazmasi zor.senle devir teslim yaptik galiba .ama hala hasta olmana üzülldüm .ya hasta olmakk 5 dakika ama iyilesmesi uzun sürüyor.dikkat etmek lazim.kafam yas gidip kurutum bari :2::2::2::2::2: hasta olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?