2012 mart-nisan anneleri buraya

slmmm bu aralar bian önce doğuurmak isteyen bitek ben değilim anlaşılan

iyi haftalar herkese.. yatmadan once size gunaydin diyim dedim :)) cok heyecanliyim gunler gecmiyo, bebisi gormeye 8 gun kaldi hem belki cinsiyetide ogrenirim :))

herkes nasil, iyimi :)) face e resim yuklicem yarin artik, paylastikca daha guzel oluyolar... :))

ay ne güzel msj bu.en güzel hamisler

haydi hayirlisi nisan ayninin ilk oglu yada kizi olcagi belli olan hamisi kim olcak bakalim.bgn ve bu hafta muayenesi olcak arkadaslar var.bol bol güzel haberler dökülür insallah.
evet size bir konu,gecen tlf da annemle konusurken bacaklar belli oldumu dedi.evet dedim.o zaman erkek olcaktir.kiz bebekde dördüncü aya dogru gec belli olurmus bacaklar
güya.hahahaha annemler oglan istiyor galiba ne alakaysa.ataerkilde degiliz.genelde anaerkil bir aile olmamiza ragmen.eski insanlar iste önce oglan olsun sonrada kiz olsun mi istiyorlar anlamadim.esim kiz istiyor cok fazla :89::89::89::89: ama benim hislerim oglan olcak diyor hala
gebelik.org daki cinsiyet belirleme ip uclarini okudum,ordaki tahminlere göre benim bütün sikayetlerim birbirinin karisimi doktorum üc hafta sonraya randevu verdi.14.haftama denk geliyor.acaba dedim cinsiyetimi söylicek.bu arada adam profosör.diger doktorum alttan muayenede hep bakiyodu 11.haftam olmasina ragmen bu doktor karnimdan muayene etti ve hemen kuzucumu bulmusdu.mutlu oldum.mesleginde iyi doktorlar bu haftalarda görebilirmis cinsiyeti yoksa en azindan 20.haftalari beklemek lazim:97::97:

topigin ev sahibi nerelerdesin.kiz ben geldim sen yoksun.kontroldemisin yoksun.

Son düzenleme:
bu arada merak ettim aramizda ben im gibi 30 lu yaslari bekleyipte hamile olaniniz var mi?

ilk doğumumda 30 yaşımdaydım
şimdi 2.de 34 üm
çok yakın bir arkadaşım 40 yaşında ve hamile:)

masallah.durumundan memnun musun sikayetlerin var mi?gerci ne kadar ikinci dogum olsada heycan aynidir bence.sag salim kardeside gelir insallah.ay yavrum kucücuk yasda abi yada abla olanlardan.
30 yas üstü hamilebenden baska varmi ögrenmek istedim.benim cogu arkadasim benim gibi gec dogum yapti ama topikte genelde bana göre daha genc hamisler görüyordum.hayirlisi bakalim.benim hic bir sikayetim yok.uc ayda sadece üc kilo almak diisnda.oda sadece karnimda toplandi.geri anlamda ara sira gecici bas agrisi cekmek disinda bir rahatsizligim yok.istahsizligim gitti.yorgunluguda yavas yavas cözüyorum.sadece havalar sogudu disari cikasim gelmiyo.yagmur ve rüzgarda

aminn teşekürrler. sizinikinide inşallah

ay ne güzel darisi bana ve topikteki arkadaslara insallah.cinsiyet belli olunca hizlandircakmisiniz hazirliklari yada beklemeyi mi dusunuyorsunuz?
ben bu kulüpte okuduklarimdan sonra erken hazirlanmayi tercih ettim.son aylarda durumumuz ne olur bilinmez.ben gurbetlik yerde yanlizim.herseyi kendim hazirliycam cunku.birde dogum zamani yeterince masraf olur brikmesin ayni zamana düsüncesiyle.

slm kızlar bugün bensiz coşmuşunuz
ilk kızımızzzzzz geliyooo demek haydi bakalım darısı başımıza annesi hayırlı olsun kızın :))
bugünde ben uzak kaldımm gribim ya eşim geldi yanımda oda işe bağlanıp laptopumu elimden alınca kaldım bugün netsiz

aynısefa coşmuşun kıss eşini yollayınca takılıyosun buralarda iyi oldu yaz tabili...
neyse ben kaçıyorum eşim bakıyo işi çokmuş yarın görüşürüz kızlar yarına anlatacaklarım var şuan yazamıcam uzun sürer diye..

canım allah sağlıkla doğmasını büyümesini nasip etsin..bende 12 gün sonra gidicem 17. haftama girmiş olucam inşallah öğrenirim cinsiyetini çok sabırsızım çokkkkkkkk

canım çok tşk ederim.darısı başınıza inşallah:) dr gittiğim gün heyecandan uyuyamamıştım:) cinsiyetini öğrenir öğrenmez hemen pembe tulum ve patik aldım:)

bende yavaştan hazırlanırım. Son ana bırakamam :)

valla sekerim üc haftadir ayni dertten müzdariptim.esim evde olunca elime zor geciyordu,tlflada mit mit yazmasi zor.senle devir teslim yaptik galiba .ama hala hasta olmana üzülldüm .ya hasta olmakk 5 dakika ama iyilesmesi uzun sürüyor.dikkat etmek lazim.kafam yas gidip kurutum bari :2::2::2::2::2: hasta olmadan.

kızımız olacakkkk :):):)

canım çok güzel bir prensesin olcak desene allhım sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin benim öğrenmeme daha 3hafta varrrr 2 li tarama testim cıktı risk görünmedi allahım bizi kötülüklerden korusunnn haydi bakalımmm kızını prensesine seslenebilirsin artıkkk bizde öğrenelim yaaaaaaDDD

günaydın kafanı ıslak bırakma sakın ben yandım sen yanma hala fenayım günden güne dahada bi grip çöktü benim bide 3 hafta kadar sürer bu hallerim çok geç iyileşirdim şimdi ilaçta alamıyorum bakalım kısmet..yavrum ben hapşurdukça o nasıl zıplıyodur içimde hayali bile komik :))
bende önlenemez kilo alışı içindeyim sanırsam baştan sıkı tutmadım zamanında yiyemedim şimdide yarım ekmekten tost yapıp hala doymayanlardanım makarnasız pilavsız öğünlerde 1saatten sonra çok acıkıyorum..sendeki kilomu bana bak bide :2::2::2::2::2::2::2::2:
moralim bozuldu tartıldım 4 kilo almışım şimdiden bihaftasonra 4. ayım olucak çok fazla değilmi zaten etli butlu balık etliyim almasaydım keşke ((((((( 6. aydan sonra çok hızlı alınıyomuş gözüm korkuyo 72 kilo olmuşum doğumum kaçla biterki doktorum 78 le bitirtecekti :))))) beni tartınca krize girecek :))
çok acıktık kahvaltı yapim :18::18::18::18::18::18::18:
kızlar sizde kaçıncı haftada kaç kilo aldınız yazarmısınız bakalım nasıl kilo oranlarımızz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…