2012 mart-nisan anneleri buraya

canım benim en yakın iki arkadaşım 1 ay arayla doğum yaptı. şimdi de ben 10 haftalık hamileyim. şöyle söliyim her şey normal giderse son günlere kadar bekliorlar. biz doğumdan 3 gün önce gitmiştik muayeneye beraber doktor çatı kontrolü yaptı bebek bir kaç gün içinde gelir mi ona baktı.nihayetinde fikrini söledi. normal doğum yanlısı bir doktordu ama arkadaşımın 40 haftası dolmuştu bebek gelecek gibi görünmüyordu ve sezeryanı öneririm dedi. o da hatta benim doğum günümü seçti ve nurtopu gibi kızı oldu. ve iyiki sezeyan olmuş çünkü bebiş hafiftez kakasını yapmış. tam zamanında alınmış yani. demem o ki son ana kadar birşey sölemiyorlar. ama tabiki doktorunun fikrini al. bazı doktorlar ben normal doğum yapmam diyormuş ki bunu peşinen söleyen bir doktor benim için bitmiştir. o yüzden fikrini al. ben de bilmiorum kendi doktorumun fikrini birazda mesafeli bir adam güleryüzlü değil. işinin ehli olduğunu duyduk ama kontağa geçemedik pek bilmiorum yani ama sorucam. normal doğum yaptırmam diyorsa güle güle o zaman diicem. öyle doktor mu olur. tüm dünya bağırıo normal doğum diye. anormal bir durum olmadıkça niye kessinler beni ya. allah korusun ben de sezeryandan korkuorum. hakkımızda hayırlısı olsun

canım benim en yakın iki arkadaşım 1 ay arayla doğum yaptı. şimdi de ben 10 haftalık hamileyim. şöyle söliyim her şey normal giderse son günlere kadar bekliorlar. biz doğumdan 3 gün önce gitmiştik muayeneye beraber doktor çatı kontrolü yaptı bebek bir kaç gün içinde gelir mi ona baktı.nihayetinde fikrini söledi. normal doğum yanlısı bir doktordu ama arkadaşımın 40 haftası dolmuştu bebek gelecek gibi görünmüyordu ve sezeryanı öneririm dedi. o da hatta benim doğum günümü seçti ve nurtopu gibi kızı oldu. ve iyiki sezeyan olmuş çünkü bebiş hafiftez kakasını yapmış. tam zamanında alınmış yani. demem o ki son ana kadar birşey sölemiyorlar. ama tabiki doktorunun fikrini al. bazı doktorlar ben normal doğum yapmam diyormuş ki bunu peşinen söleyen bir doktor benim için bitmiştir. o yüzden fikrini al. ben de bilmiorum kendi doktorumun fikrini birazda mesafeli bir adam güleryüzlü değil. işinin ehli olduğunu duyduk ama kontağa geçemedik pek bilmiorum yani ama sorucam. normal doğum yaptırmam diyorsa güle güle o zaman diicem. öyle doktor mu olur. tüm dünya bağırıo normal doğum diye. anormal bir durum olmadıkça niye kessinler beni ya. allah korusun ben de sezeryandan korkuorum. hakkımızda hayırlısı olsun

slm cnm saol hepimizin allah yardımcısı olsun şimdiden bunları düşünmek de kötü..bazen nerden geldim taşındım buraya diyorum istanbulda bildiğim güvendiğim o kadar hastane vardıki zor bi durum hastane mikrobu benide korkutuyo ama inan soruyorum bikaç devlet hastanesi dışında yenidoğan ünitesi olan hastane yok olanda da fiyatlar ya 4,5 milyar yada 5,5 milyar o bütçede beni zorlar sonuçda ssk lıyım eşden dolayı...devlet hastanelerini de düşünmüyorum çok pis oluyolar birde doktorların hemşirelerin tavrından nefret ediyorum..kafama iyce takıldı biraz daha araştırıcam...

teşekkür ederim canımmm..bi hayırlısıylaaa son aya gelipte doğursakkkkk....kimbilir daha neler vardır püf noktalarda biz bugün 12+4 olduk bugünnn....dünden beri dalga geçiyorum bebişle annemdeyken öksürüyorum hop hadi eller havaya diyorum annemde bana kızıyorr direk uğraşma çocukla diyorrr :))))))) daha şimdiden toz kondurmuyor torununaaa doğurunca umarım herşeyime kusur bulup kızacaktırr :::

yaa kıslarrrrr ölede böle annelerimiz nasıl çıkarıdysa bizde çıkarıcaz ama normal ama sezaryan..onu da dediğiniz gibi doktorlar son hafta yada günlerde söylüyor....bu noktada artık kendimizi değil bebişleri düşüncezz onlar için hayırlısı ve en sağlıklısı neyse o olsunnn...angel ve diğer arkadaşlar bana göre bizim için önemli olan hastane ve doktora karar vermek ...doktora güvenirsennn gerisi zaten kolayca gelirrr...haa böyle yazarken tabiki bendede var doğum korkusuuu..ama ucunda bebiş kucağa gelicek onu düşününcede gerisi vızz geliyooooo...buarada bende eğer durum ona müsait olursa normal doğum istiyorummm

kızlar ben bugünde buna takıldımm nette bebek şekerlerineeee .... vee almayada niyetlendimmmm..çok güzel ve uygun fiyatlarrrr...siz düşünüyomusunuz bebişlere şekerrr????*

senin şuan gittiğin doktorun doğumu nerde yaptırıyorrr.ssk geçen özel hastanelerde vardır yaaa....senin için bizde araştıralımmm..netten bi bilgi bulursak yazarız bakarsımmm..devlete bencedee gitmee yaaa....ilgi sıfır onlardaaa....

valla cok güzel örnekler vermissin.nolur nolmaz yani.bu hastane konusundada aynen dogru söylüyorsun yeni dogan ünitesi olmayan bir hastanede dogum yapmak mantiksiz olur.ne demisler tedbir senden takdir Allahtan.o an neler olacagini bilemezsiniz.o yuzden hazirlikli olmak gerek.
bencede bastan normal dogumu simdiden dusunmeyen bir doktor süphe ettirir.bende kismet olursa normal dusunuyorum ama o zamanki sartlar ne gösterir bilmiyorum.bebegim nasil olcak oda önemli madem.beklemek en iyisi.
epidural dogumu esim arastirdi hic razi degil simdiden .belden omurganin en altina yapilan igneyle felc kalma riskide var olunca istemiyor.normal dogumla ilgili netten okudugum bilgiye göre sehir efsanelrinden dolayi kadinlar korkudan agriyi extra hissedermis.ben simdiden yürüyüs +hafif pilates yada haftada üc gün yuzme dusunuyorum.evime yakin yüzme kursu olursa tercih edicem.kis günü gitmeye üsenmeyim diye.sezeryan derlersede artik napalim mecbur.ben burda yanlizim.ailem zamaninda yanimda olurlarmi bilemiyorum.sezeryanlada hemen ayaga kalkmak dikisleri zorlar aslinda acele etmemek lazim.Allah insallah nor
mal dogumu kismet eder.sag salim bebeklerimize kavusuruz.

canim neden, devlet hastaneelri icin bence yanlis dusunuyosun.ben özelden ameliyatim icin profösorle görüsmüstüm ama ameliyatimi hastanede yapmisti.annemde ameliyat olmustu yaninda bir hafta refakatci kalmistim.hicde kötü degildi.tertemeit ve hassasalrdi.sabaha kadar kontrol ediyorlardi uyurken bile.hatta bende SSK hastaneleri icin öyle dusunurdum.bence önceden kafana ayarladiklarini git gez.giris kismindaki görünüse göre degerlendirme.cik gez oralari.insallah yaniliyosundur.hem devlet hastanelerinde yenidogan üniteleri genelde mutlaka oluyor yanilmiyorsam.

canim internetten bak bazi özel hastaneler reklam amacli hastanelerinin odalarini gösteriyorlar.gecen merakimdan esim gösterdi benim dogum yapacagim odayi.öyle catal matal muayenedeki gibi yok.genis bir seyde tipinde yatak var.tertemiz.sanirim ordada öyledir.korkma bence.gecici,hafif bir aci olacak diye konsantre ol.

bu sac boyasini ben aldim schwarzkopf dan sensual silikonsuz ve amonyaksiz iste üstünde biseler daha var su yok bu yok diye .ama sonucta acik havada boyamak boyatmak lazim.ben kendim boyuycam isime gelen yelrer tutsa yeter diye.

benim doktorum özel çok memnunum ondan ama en ucuzolan hastanede bile 1,5 milyar alıyomuş ocakta dahada artıcak..doğum konusu erken diye soramıyorum ilk gittiğimde sormuştum erken demişti böyle oluncada arada kalıyo insan..egepol diye bi hastane varmış ben bostanlıdayım hastane taaa nerde ulaşımda zor ee bide bilmediğim yer karnım burnumda kocamlada araba olmadıktan sonra nası gitcem bilmiyorum..off çok bunaldım..şeytan diyo git istabula kal annemde doğur gel 2 aylık bebişle nası yola çıkcam ( öylede olmuyo...kızlar siz hastane açısından şanslımısnız ben doğum yapılmayan klinikte olduğumdan yenidoğan ünitesi olan bi hastane bulmam ve 24. haftayı geçirmeden ona geçmem lazım bitane buldum egepol temiz ama çok kalabalıkmış araştırdım bakalım nasıl gidiliyo bide işin komik tarafı doktordan 1 ay sonraya gün alabiliyomuşuz randevuya bak (((
izmirde hastane sağlık sektörü sıfır kesinlikle hizmetde sıfır haaaaaa çooookkk zenginsen yada özel sağlık sigortan varsa tek hastanesi kent oda sanırsın acıbadem fiyatlar o biçim ama kalite imkanı yok acıbadem gibi olamaz...hastanelerin sekreterler bile suratsız bi havalı umursamıyolar veznede beklersin car car telefonla konuşur tınlamaz istanbulda olucak bunlar anında 2. gün şutlanırlar..paranla umursamazlığı burda gördüm bitek.benim doktorumda güleryüzlü ama sekreterleri suratsız veznedekiler.sağlıkocağındaki hemşirem ve doktorum şeker gibi wallaaa annem gibi eskiden hastane mi varmış evde doğurcam ebeyi alıp :))))))))

aranızda izmirli yokmu huhuuuuu wallaa bilmiyorum buraları bi yol gösterse ne iyi olurdu

valla bence süper fikir. eğer annenin yanındakalma ihtimalin varsa hiç düşünme. ama eşin noolucak o da yanında olmak ister ve kim olursa olsun yanında yine gözlerin kocanı arıo. onun varlığı desteği çok ayrı bişey. ben de istanbulluydum kartalda oturuodum 1,5 sene evvel evlenip Kocaeli ne geldim. burası hele sıfır yani. yine istanbulda güvendiğim arkadaşımın doğumnunu yaptıran doktora gittim bir kere. ara sıra yine ona gitmei düşünüorum belli olmaz çünkü istanbulda yaparım belki doğumu. kocaelindeki doktorla pek kontağa geçemedik. ayrıca istanbuldaki doktor muayene ücreti 50 tl ayrıca hemen muayenehanesinin karşısında doğum yapılacak hastane. arkadaşım orda yaptı işte normal 750 sezeryan 1000. ve herşey içinde doktor falan da. ve arkadaşımın durumu çok çok iyi 5000 tl de verir doğururdu ama doktora çok güvendi hastanede çok iyiydi kazasız belasız oldu bitti. şimdi diğer arkadaşımda hamile o da ona gidio ben de ara sıra gidicem işte.

Merhaba arkadaşlar yazılarınızın altında bebeğin kaçıncı haftada olduğunu gösteren etiketleri nasıl ekliyorsunuz bilgilendirebilirmisiniz.Cevaplar için şiimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

cnm ben onu dalgasına söylemiştim öyle bişey zaten olmas babamızdan ayrı ösleris onuda evimin düzeni farklı rahat edemem..kafama göre 9. ayda gidim doktor sezeryan yapsın öylebişey oluyosa boşuna kafamı yormim :))) şimdiden girmim doktor stresine..doktorlar takibini yapmadığı hastanın doğumuna girmiyo diye biliyorum öyle olmasa neden 20-26. haftadan sonra doktorlar hastayı kabul etmiyo...gözüme kestirdiğim hastane var ama ssk olmadığı için muayene 180 tl sezeryan 5,5 ama 8,5 milyarla çıkartıyolar çok fazla (( önemli tabiki o kadar paralar dökmek bende öderim elbet birikimim var ama sonrası önemli çok masraflar olucak iş sadece hastaneye para vermekle bitmiyoki
sen bi nevi şanslısın istanbul-kocaeli uzak değil ailen daha rahat gelip gider
doğumu o hastanede istiyosan düzenli kontrollerin o doktorda olucak kartalı biliyorum teyzemler anneannemler orda oturuyo..benimde ailem istanbul-altunizadede oturuyo..

Merhaba arkadaşlar yazılarınızın altında bebeğin kaçıncı haftada olduğunu gösteren etiketleri nasıl ekliyorsunuz bilgilendirebilirmisiniz.Cevaplar için şiimdiden teşekkürler.

ayyyyyyy onu bende yapamadım yapıyorumda ya bilg. bi programdan kaynaklı açmıyo sürekli hata veriyo uyumlu değil diye yazı çıkıyo biçok site var ben hepsini denedim olmadı...

angelim simdi hatirliyorum.valla yurt disinda yasamamin imrendigim en önemli belkide tek tarafi herkez sigortali olmak zorunda ve bi cok sigorta sirketi var.devlet zorunlu tutuyor.is yerin ödemese bile kendin disardan ödüysunb.maddi durumun müsait degilse devlet ödüyo.ve hepsinin kalitesi üyesine kesinlikle.bizim sigorta sirketimiz benim hamileligimden haberdar oldu hemen bana klasör yollandi .ay ay hafta hafta hamilelikle ilgili bilgilenmem gereken konular beslenme,testler yasam ve aklina gelebilcek her konuda bilgiler iceriyor.ve hamileligimin ayinaa göre bilgilendirme devam edicek.istedigin doktoru kendin seciyosun ve sigortaniz bunu karsilamak zorunda.istedigim hastaneyi seciyorum dogum icin ve gidioyrum.
biliyosunuz dis gebelik süphesiyle hastaneye tani amacli yattim inanin bebek gibi yanaklarimi seviyordu hemsireler skainlestirmek icin ve doktor agliyorum diye kendide agliyordu.inanilmaz seyler benim icin.ve ülkemde bütün bunlar olsun istiyorum.Allahim insallah .cocukluktan kalma hemsire fobim vardi.igne vuran sinirlii azarliyan insan modeli görmekten bik gelmisti.insallah birseyler degisir ülkemde,benim insanim o kadar duygusal,paylasimci ve ictenki.herseyin en fazlasini bizim vatandasimiz aslinda hakediyor.
biraz alakasiz oldu ama icimde kalmasin dökmek istedim.ülkemi cok özlüyorum cok seviyorum.uzakda olunca degerini daha iyi anlyiorum,ama yokluk hala ülkemde böyle hastaneydi saglikdi bu tür konularda kendini gösteriyor.

kizlar lilype girin orda cikan resimlerden ilk ikizler olani tiklayin.sonra beklediginiz dogum tarihini yazin alttada son regl tarihiniz.ondan sonra step 1 step 2 yan tarafda cikiyor.onalri secin zevkinize göre.step 3 de tikladiktan sonra yeni acil cikan sayfada en altta bir email adres cikiyor.ordanda basinda degilde ortada http ile baslayan yerden png yazan yere kadar kopyala diyosunuz.kendi kontrol panelinizde profilim bölümünde assaya dogru bir kutucuk var oraya yapistiriyorsunuz sonra kaydet diyip ok oluyor.
bendede basta uyumlu degil diyordu ama yapistiracagin yer önemli.http//......png ye kadar ok

Son düzenleme:

evet olmaz öle zaten ben de yazarken aklıma geldi. ben diorum da bende burda doğum yapmak isterim tabiki. insanın evi düzeni ayrı. evet şimdiden stres yapma tabi. önemli olan sağlıklı bir bebeğin olması inşallah.allah yardım eder sana. benim annem vefat etti canım 10 sene evvel. o yüzden istanbulda yapamam zaten. kayıınvalidem yanımda olucak burda evde. inşallah tabi. aman bebeğim sağlıklı olsun da bakılır. birini tutarsın olmadı gelir haftada bir kaç gün sana destek olur naapalım. millet kaç çocukla yenidoğan bebeğine bakıo bir de. allah o gücü sağlığı versin de bi şekilde olacak

aynısefa cnm çok uğraştım cetvel için oldumu olmadımı göremedim..

aynısefa cnm çok uğraştım cetvel için oldumu olmadımı göremedim..

ay şükür olmuş cnm yaşasın bende hep hesap yapmaktan kurtulucam cetvelimde gözüküyo
normalde bu saatte çoktan uyumuş olmam lazımdı arkadaşım geldi çay falan içtim kaçtı uykum ama uyurum geç olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…