2012 mart-nisan anneleri buraya

merhaba arkadaslarr ben buraya daha yeni katıldımm..netteki hesaplamalara gore 7+1hamileyimm ama doktora gore 5+6 hamileyimm..bu arada 1 buçuk sene önce 2 aylıkken bebişimi kaybettimrutin kontrolde kalbinin durdugunu öğrendim we simdi hamileyimm...doktorumm düşük riskin war dedi we beta hcg yapalım dedi..bugun kan werdim we sonucum 10 000 cıktı iki gun sonra ikiye katlanması gerekiyo dedi eger katlanmazsa alırızz dedi ama gerci ben okadar kolayy aldırmamm..bu arada bugun bebegim 2 mm olmuş ama kalp atışını duyamadıkk ama ben daha erken oldugunu düşünüyorum da doktorumm boyle düsünmüyoo..cewaplarınızı bekliyorum...

merhaba arkadaşlar ben de bugün öğrendim hamile olduğumu:)) 16 ay bekledik ödüm kopuyor birşey olacak diye rabbim hepimize sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.buarada kan testim 236 çıktı adet günümde çıktı bu sonuç tekrar etmeye gerek varmı ve nezaman doktora gitmeliyim

cnm hiç canını sıkma daha erken.bende 2012 nisan annesi olacağım allah nasip ederse.şu an 5+2 yim ama doktorum kalp atışlarını 7.haftadan önce duymanın zor olduğunu söledi.bazıları 8.haftada duyuyo.arkadaş şanslı duymuş olabilir ama herkes onun kadar erken bi zaman duyacak diye bi kuralda yok.benimde 3.çocuğum 4.hamileliğim ama bende şimdiye kadar hiç 7.haftadan önce duymadım.bence endişelenme.8.haftaya kadar duyarsın inşallah.merak etme.ok??herşey güzel olacak öle inan öle dua et..

cnm benim 4.hamileliğim 3. çocuğum olacak inşallah.bütün gebeliklerimde ilk 3 ay yoğun kanamalarım oldu hep adet olur gibi şakır şakır geliyodu hemde.allahın izniyle hiç bişley olmadı bebişlerime.seninkinede olmayacak inşallah.korkma.bol bol dua et..

oncelikle hosgeldin canim
onceki bebegini kaybetmene uzuldum:-(
alllah hepimizin bebislerini kucagimiza almayi nasip eder insallah.
en son adet gunu biliyormusun?
cunku internette hafta hesaplayicisi genellikle doktorun dedigiyle bir cikiyor.
canim bak eger dusuk riskin varsa sakin ayakta fazla dolanma
benim arkadastada dusuk riski vardi doktor 2 hafta zorunlu olmadigin surece kalkmicaksin ayaga demis.
simdi masalllah nor topu gibi bir oglu var

öncelikle hayırlı olsun canım bebişin
hcg değerin gayet iyi, doktorunun dediği gibi 2 gün sonra tekrar kan baktır, muhtemelen 20binden de fazla gelecektir. bence bi problem yok. doktorun önceki gebeliklerinden yola çıkarrak öyle demiştir.alttan mı baktıda duyamadı kalbini?

merhaba ziynepp bende nısan 2012 Annesi olucam Allah kısmet ederse benımde gebelıgım son adet tarıhıme göre 7+3 gunluk ama yumurtlama
geç olması nedenıyle 6 haftalık görünüyor bana alttan bakıyor doktorumona ragmen kalp atıslarını hala duyamadık sadece kücük bi kıpırtı vardı şimdilik
önumuzdeki cumartesi yenıden bakıcaz ınsallah duyarız kalp atıslarını , sende gönlunu ferah tut belki gec döllenmedır geç yumurtlama vardır Bence doktorunu degıstır
Olumsuz hıcbıseyde düşünme daha cok erken 8. haftaya kadar beklememiz gerekir dedi benım doktorum kesin bı bılgıye ulaşmak icin
İnşallah bebegın saglıklıdır canım kalp atısınıda duyarsın hayırlısıyla ...

Son adet tarıhın ne canım ?

son adet tarihim 22 temmuz canım

4+2 gunluk hamılesın sonucunda 1-2 gunde katlanır zaten dr a git canım kan testını yenılemene gerek yok bence
Keseyi haftaya görebılecegını tahmın edıyorum dr gitmende fayda var cunku tutundurmak ıcın vitamin ve progestan verir
Hayırlı haberlerini alırız ınsallah

Merhaba arkadaşlar hepimizin hamileliği hayırlı olsun. Benim de son adet tarihim 15 Temmuz.
26. günümde erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm ve aynı gün kan verdim bhcg 1514 çıktı.
2 gün sonra yani 4+1 de tekrar kan verdim ve doktora gittim. Bhcg 3497 çıktı, doktor alttan muayene ile
keseyi gördü. Doktordan çok memnun kalmadım şimdi tavsiye üzerine başka bir doktora gideceğim. Yarın için randevu aldık. Yarın 5+3 oluyor. Bazı arkadaşlar bu zamanlarında kalp atışını görebilmişler. İnşallah biz de yarın görüp biraz da olsa rahatlarız. Aynı zamanda yolculuğa çıkacağım doktora bunu da sormam gerekiyor bir sakıncası var mı diye...
Gelişmeleri yine yazarım :)

Buarada benim de 4+2 ve 4+3'de kahverengi lekelenmelerim oldu. Bu yerleşme kanaması oluyormuş. Kırmızı renk olduğunda ya da 2 günden fazla sürdüğünde mutlaka doktora görünmek gerekiyor.

amin canım inşallah darısı tez zamanda tüm isteyenlere inaşallah.doktora bayramdan önce gitmek istiyorum cuma ya da cumartesi giderim herhalde.folic plus vardı elimde ona başladım hemen

cnm benimde son adet tarihim 15 temmuz.bende kesyi 4+6 da gördüm doktor çok küçük bebek ancak 2 hafta snr görülür dedi ama çarşamba bidaha gidicem 5+5 oluyorum belki şansıma gözükür.gerçi genelde 6.haftadan snr 7.haftalarda gözüküyo ama allahın takdiribelli olmaz..

sanırım şu an 9 ya da 10 haftalık hamileyim, dr a gittiğimde 6- 7 hafta demişti üzerinden iki haftadan fazla zaman geçti. kalp atışlarını dinledik, farklı bir duygu. heyecan, korku, endişe ve acabalarla dolu günler yaşıyorum, yaşım 34 ama hep öteledim doğum olayını, sanki hiç büyümedim gibi geliyor bana, acaba 40 da yapsam nasıl olur diye düşünmeye başlamışken hamile olduğumu öğrendim, aslında planlıydı ama yine de içimden erken mi acaba diyordum. şimdi ise bulantılar bana evet sen hamilesin diye her gün hatırlatıyor, bulantımın sıkıntısından doğum korkusunu unuttum. nasıl anne olacağım, becerebilecek miyim, ömür boyu sorumluluk nasıl bir duygu... bir sürü konu var çelişkisini yaşadığım ve belkide benim gibi birçoğunuz aynı duygular içinde. sonuç olarak çelişkiler olsa da 35 yaşımda anne olacağım, mart 24-26 gibi öngörülen doğum tarihi. ne diyelim, hayırlısı olsun, korkularımdan ya da korkularımızdan arındırılmış bir doğum, annelik ve hayatın geri kalan süreci olsun inşallah...
Sevgilerimle,
Acco

hoşbuldumm canımm:)son adet tarihimm 29 haziran..ewet cnmm benim doktorumda yasakladı yat sürekli agar kaldırmaa..ilişkiye girme falann hepsine dikkat ediyorumm zatenn...cok şükürr hiç bi sorunum kanamamm agrım falann yokk ama ilk bebegim düsük oldugu için dikkat edicezz dedi..inşş bizde bebişlerimizi kucagımıza alırızz

tesekkurlerr canımm hepimizinn bebişleri hayırlıı olsunn inş..dedigin gibi 20 bin olur inş canımm..cok şükürr bi problemim yok ama doktorumm cok stress yaptırıyoo gerci iki doktora birden gidiyorumm bu doktor prof diye gidiyorumm..ewett cnm alttan baktı inş yarınn duyarzz yarın digerr doktorada gidicmm

İnşallah görünür rahatlarsın. Yarın haber veririm benim sonucu.

merhaba cnmm..bendeesürekli ewde ovilasyonn testi yaptımm we yumurtlamadıgımı anlamıştımm we garanti olsun diye doktora gidip baktırdımm we yumurtlamamışsınn dedi 17 temmuzda hastaneye gidipp progestaron yaptırdımm we yumurtlamışımm ayrıca onunla birlikte gebeligede baktırdımm negatif cıkmıştıı yani ben ozamann dahha hamiş deilmişimm bu sonucu doktora gosterdin bu onemli deil diyoo gebelik kandada gec cıkıyooo falan diyoo taktı bebegi alırızz niye kalbi atmıyoo diyoo gıcık oldumm iki doktora birden gidiyorumm kafamm iyice karıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…