hayırlı olsun cnm allah kucağına da almayı kısmet etsin inşallah. bi sorum olacaktı sana. ben şuan 6+4 oldum, doktora gittiğimde de 5+5tim sadece keseye baktı karından, gördük, tamam 5,5 haftayla uyumlu dedi geçti.. hiç kalp atışından falan ne bahsetti ne de baktı, daha göremeyiz dedi geçti.. sen gördüğünü söylüyorsun. acaba senin gittiğin doktorun ultrason cihazı daha mı kaliteli son teknoloji olduğundan mı erkenden gördünüz??? benim bu 3. hamileliğim. diğerleri kalp atışı yok diye alındı hep aynı doktor tarafından.. acaba benim doktorda mı sorun var??? nerelisin acaba? nerde bu doktor?? çok uzak değilsek atlayıp gelecem walla artık neresi olursa.. mahvoldum ben üzüntüden stresten.. bebeğimin kalbi attımı atacak mı yine atmazsa kafayı yiyecem...
bugün hafif kanamam başladı çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye. soluğu doktorda aldım. kese duruyor dedi. progestanın hem hapını hem iğnesini verdi.. bu 3. hamileliğim ne olur dualarınızı eksik etmeyin, çok korkuyorum aranızda kanaması olup da bebeğine bişey olmayan var mı?? ya da bildiğiniz taanıdığınız birileri??? inşallah bişey olmaz ya...
hepiniz hoşgeldiniz cici anne adayları
allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnnn....bugün yeni doktor buldum ve bayıldım çok memnun kaldım konuşkan güleryüzlü uzun uzun muayene etti bilgiler verdi..izmirde oturan varsa tavsiye ederim kesinlikle gidin allah razı olsun mendebur suratsız kadından sonra mete bey ilaç gibi geldi bana..idrar yollarımda enfeksiyon çıktı kadın doktorum iğne vermişti mete bey iğneyi yasakladı antibiyotik olduğu için vermedi onun yerine tek doz bi ilaç verdi gece içip idrarımı bekleticekmişim dezenfekte amaçlı...eşimle gitmiştik o bile beğendi alttan muayene etmesine rağmen ziraaa kıskançtır karşıydı hep erkek doktora [/QU
daha once hangı doktora gıtmıstın, şimdiki doktorun nerede,özel bı hastanede mi?
daha önce başkent üniv. hastanesinde özlem hanımdı içime sinmedi ve çok ilgisiz ve soru sormaya kalkmayın lafı ağzınıza tek hamile sen değilsin diyerek yapıştırır...kordon kadın doğum da mete beye gittim memnun kaldım eşim bile doktorun ilgisini güler yüzünü beğendi :)))
merhaba arkadaslarr ben buraya daha yeni katıldımm..netteki hesaplamalara gore 7+1hamileyimm ama doktora gore 5+6 hamileyimm..bu arada 1 buçuk sene önce 2 aylıkken bebişimi kaybettimrutin kontrolde kalbinin durdugunu öğrendim we simdi hamileyimm...doktorumm düşük riskin war dedi we beta hcg yapalım dedi..bugun kan werdim we sonucum 10 000 cıktı iki gun sonra ikiye katlanması gerekiyo dedi eger katlanmazsa alırızz dedi ama gerci ben okadar kolayy aldırmamm..bu arada bugun bebegim 2 mm olmuş ama kalp atışını duyamadıkk ama ben daha erken oldugunu düşünüyorum da doktorumm boyle düsünmüyoo..cewaplarınızı bekliyorum...
merhaba arkadaslarr ben buraya daha yeni katıldımm..netteki hesaplamalara gore 7+1hamileyimm ama doktora gore 5+6 hamileyimm..bu arada 1 buçuk sene önce 2 aylıkken bebişimi kaybettimrutin kontrolde kalbinin durdugunu öğrendim we simdi hamileyimm...doktorumm düşük riskin war dedi we beta hcg yapalım dedi..bugun kan werdim we sonucum 10 000 cıktı iki gun sonra ikiye katlanması gerekiyo dedi eger katlanmazsa alırızz dedi ama gerci ben okadar kolayy aldırmamm..bu arada bugun bebegim 2 mm olmuş ama kalp atışını duyamadıkk ama ben daha erken oldugunu düşünüyorum da doktorumm boyle düsünmüyoo..cewaplarınızı bekliyorum...
merhaba arkadaşlar ben de bugün öğrendim hamile olduğumu:)) 16 ay bekledik ödüm kopuyor birşey olacak diye rabbim hepimize sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.buarada kan testim 236 çıktı adet günümde çıktı bu sonuç tekrar etmeye gerek varmı ve nezaman doktora gitmeliyim
Son adet tarıhın ne canım ?
son adet tarihim 22 temmuz canım
4+2 gunluk hamılesın sonucunda 1-2 gunde katlanır zaten dr a git canım kan testını yenılemene gerek yok bence
Keseyi haftaya görebılecegını tahmın edıyorum dr gitmende fayda var cunku tutundurmak ıcın vitamin ve progestan verir
Hayırlı haberlerini alırız ınsallah
Merhaba arkadaşlar hepimizin hamileliği hayırlı olsun. Benim de son adet tarihim 15 Temmuz.
26. günümde erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm ve aynı gün kan verdim bhcg 1514 çıktı.
2 gün sonra yani 4+1 de tekrar kan verdim ve doktora gittim. Bhcg 3497 çıktı, doktor alttan muayene ile
keseyi gördü. Doktordan çok memnun kalmadım şimdi tavsiye üzerine başka bir doktora gideceğim. Yarın için randevu aldık. Yarın 5+3 oluyor. Bazı arkadaşlar bu zamanlarında kalp atışını görebilmişler. İnşallah biz de yarın görüp biraz da olsa rahatlarız. Aynı zamanda yolculuğa çıkacağım doktora bunu da sormam gerekiyor bir sakıncası var mı diye...
Gelişmeleri yine yazarım :)
Buarada benim de 4+2 ve 4+3'de kahverengi lekelenmelerim oldu. Bu yerleşme kanaması oluyormuş. Kırmızı renk olduğunda ya da 2 günden fazla sürdüğünde mutlaka doktora görünmek gerekiyor.
oncelikle hosgeldin canim
onceki bebegini kaybetmene uzuldum:-(
alllah hepimizin bebislerini kucagimiza almayi nasip eder insallah.
en son adet gunu biliyormusun?
cunku internette hafta hesaplayicisi genellikle doktorun dedigiyle bir cikiyor.
canim bak eger dusuk riskin varsa sakin ayakta fazla dolanma
benim arkadastada dusuk riski vardi doktor 2 hafta zorunlu olmadigin surece kalkmicaksin ayaga demis.
simdi masalllah nor topu gibi bir oglu var
öncelikle hayırlı olsun canım bebişin
hcg değerin gayet iyi, doktorunun dediği gibi 2 gün sonra tekrar kan baktır, muhtemelen 20binden de fazla gelecektir. bence bi problem yok. doktorun önceki gebeliklerinden yola çıkarrak öyle demiştir.alttan mı baktıda duyamadı kalbini?
cnm benimde son adet tarihim 15 temmuz.bende kesyi 4+6 da gördüm doktor çok küçük bebek ancak 2 hafta snr görülür dedi ama çarşamba bidaha gidicem 5+5 oluyorum belki şansıma gözükür.gerçi genelde 6.haftadan snr 7.haftalarda gözüküyo ama allahın takdiribelli olmaz..
merhaba ziynepp bende nısan 2012 Annesi olucam Allah kısmet ederse benımde gebelıgım son adet tarıhıme göre 7+3 gunluk ama yumurtlama
geç olması nedenıyle 6 haftalık görünüyor bana alttan bakıyor doktorumona ragmen kalp atıslarını hala duyamadık sadece kücük bi kıpırtı vardı şimdilik
önumuzdeki cumartesi yenıden bakıcaz ınsallah duyarız kalp atıslarını , sende gönlunu ferah tut belki gec döllenmedır geç yumurtlama vardır Bence doktorunu degıstır
Olumsuz hıcbıseyde düşünme daha cok erken 8. haftaya kadar beklememiz gerekir dedi benım doktorum kesin bı bılgıye ulaşmak icin
İnşallah bebegın saglıklıdır canım kalp atısınıda duyarsın hayırlısıyla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?