2012 mart-nisan anneleri buraya

aramıza hoşgeldin canım.
herşeyde bir hayır vardır, bize kalsa zaten hiçbirzaman hazır hissetmiyoruz, sadece "madem eninde sonunda bunun olması gerekiyor, o halde bir yerden başlayalım" diyerek bismillah diyoruz

merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim aslında şuan 7 hafta 4 gün olması gerekiyor ama doktor öyle dedi iki hafta önce 5 hafta 5 günlük olması gerekırken doktorum 6 hafta 3 günlük dedi yani gelişimi öndeydin gecen carsamba gittim 7 hafta 2 gün olması gerekırken 6 hafta 5 günlük dedi sızce normalmı bu durum basına gelen oldumu bu en son gıttıgım baska doktor ondanda olabılırmı?

birde hamilelerin gözbebeği büyük olur derler benimkiler büyük değil ayrıca göğüslerimdeki sızıda çok değil bulantım hiç olmadı zaten hamile değil gibiyim.

ayy o kadar içimi rahatlattınki anlatamam canım yaaa, inşallah bişey olmaz bu sefer bebeğime, bu 3. hamileliğim ilk ikisi hüsranla sonuçlandı çok endişeliyim o yüzden.. kanamam çok çok az.. bugün karın ağrısı gibi hafif kramplarım olmaya başladı, sende de olmuşmuydu yoksa ağrısızz sadece kanama mı yaşamıştın canm??? doktora gittim cumrtsi, kese çok düzgün normal görünüyo dedi doktr. inşallah güzel haberlerimi de paylaşabilirim buradan ileriki günlerde, sadece dua ediyorum zaten yapacak başka hiiçbirşeyim yokk

slm kızlar hepiniizin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla geçsin inşallah bende bugün itibariyle 5+6 günlük hamileyim. ben uzun bir uğraş sonucu 2. tüp bebek denemde hamile kaldım. tam 5 haftalık olduğunda keseyi gördük. cumartesi gününe tekrar randevu verdiler inşallah kalp atışlarını da duyarız o zamana. ben günde 3 tane folikplus ve günde bir kez crinone jel kullanıyorum. sanırım tedavi ile olduğu için jel kullanıyorum. ara ara kasık ağrılarım oluyor çok şiddetli ve sürekli değil şükür. sizdede oluyormu. mide bulantım hiç yoktu bugün başladı oda. arada bir kusacak gibi oluyorum o kadar.
allahım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar ben de hsonu öğrendim hamile olduğumu hala inanamıyorum ben çok istiyordum ama eşim bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiş adam şok oldu göstermelik bir sevindi önce sonra ertesi gün ancak jetonu düştü ben de sinir oldu ama nerdeyse boğacaktım adamı :))
Neyse ben bütün topiği baştan sona okudum size öncelikle şunu sormak istiyorum benim 2 tarafımda da 1 er tane çikolata kistim var dr a gittim ameliyat dedi sonra başka bir dr önce bir dene eğer olmazsa bile ameliyat tavsiye etmem aşılama ya da tüp bebek düşün dedi.Aranızda veya çevrenizde duyduğunuz çikolata kisti olup ta hamile kalan var mı?
Bir de hiç kimse ne yiyip ne içmemiz gerektiğinden bahsetmemiş?Ne biliyim fındık,fıstık,meyve,vitamin...vs.

merhaba,
ben de inşallah bir nisan annesi olacağım. 6+2 haftalık hamileyim, 15 nisan tahmini yaklaşık doğum tarihi. Bugün ilk kez kalp atışlarını duyduk, Allah'ım nasıl bir mucize.. İnşallah bu süreci hepimiz sağlıkla tamamlarız ve hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.

akimera yazdıkların bana da umut kaynağı oldu. Benim de kanamalarım oluyor ve günde 3 kez progestan hap iki günde bir iğne oluyorum. çok şükür bugün kalp atışını duyduk ve doktorumuz endişelenmeye gerek olmadığını söyledi. yatak istirahati ve ilişki yasağı verdi. böyle gebelik geçirip sağlıklı bebeklerine kavuşan arkadaşları okumak inanılmaz umut veriyor.

hayırlı olsun canım. senle hemen hemen aynıyız. bende 5+6 oldum bugün kalp atışlarını duymak için heyecandan ölüyorum. belirtilerin ne canım. hala hamile olduğuma inanamıyorum mide bulantım falanda yok o kadar sen neler hissediyorsun

arkadaşlar merhaba hepinizi tebrik ediyorum umarım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz..bende 5+4 günlük hamişim :)ama kafam çok karışık henüz adam gibi bir doktor bulamadım araştırma aşamasındayım..sadece folik asit kullanıyorum 3 tane kan ve idrar testlerimde normal..tek sıkıntım karın ağrısı yani, kasıkmı karın mı ağrıyor neresi olduğunu bilemediğim ağrılar ..sabahları oluyor zaman zamanda gün içinde tekrarlıyor yumruk yemiş gibi oluyorum..sizlerde de oluyor mu acaba böyle ağrılar?

canım böyle ağrılar normalmiş teyzem doktor oldğu için biliyorum bendede oluyo endişe etmene gerek yok ancak çok şiddetli ve sürekli olursa doktora gitmende yarar var

teşekür ederim hilalcim..doktorum pek ciddiye almadı çok kötü olsaydı ağrıların buraya gelemezdin demeye getirdi nerdeyse..:) peki sen progestron hapları yada başka ilaçlar kullanıyormusun illa ilaç kullanmak gerekiyormu? ben sadece folik asit kullanıyorumda o yüzden birde ben böyle sorular soruyorum ama şuan için tek kaynağım burası kusura bakmayın :)

Teşekkür ederim hepimizin hayırlı olsun inşallah. biraz bulantım var yorgunum ve göğüslerimde hafif bi gerginlik var. 4. hafta kanamayla başladığım için iki haftadır progestan verdi doktorum, tüm belirtileri artıran o sanırım. sürekli yatak istirahati verdi,-oturmama izin var- ben de evde dinlenmeye ve bulantılarımı krakerle geçiştirmeye çalışıyorum.
Belirtin olmadığı için paniğe kapılma sakın, gebeliğin rahat geçeceğine işaret büyük ihtimalle. Tanıdığım pek çok insanın gebeliği neredeyse belirtisiz geçti, herkesin ve her hamileliğin farklı oluyor.

Merhaba Vildan, benim de kasık ağrım oluyor özellikle sağ tarafımda (o taraftan yumurtlamıştım zaten) ya da bazen karnın altlarına doğru hatta az da olsa kanamam da var ama doktorum bir sorun olmadığını söyledi ve ağrı için bir fitil kanama için progestan verdi. Erkan hamilelik döneminde olan bir şey sanırım ama sen yine de bir dr a görünmelisin. Ankara'daysan sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim.

kızlar acil cvp lazım 7+2 deyim az önce wc de pedimde hafif pembe kahve bi leke gördüm bu normalmi çok korkuyorum düşük riskli haftalardayım aklımdan çıkmıyo..kasıklarımda ağrı yok bide idrar yollarımda enfeksiyon var ilaçda kullanamıyorum..acilllllllllll yardım

canım balıkesirdeyim ama bir kaç güne ankarada olucam..isim ve adres verrirsen uğrarım..şimdiden teşekkür ederim

kızlar adetimin 26. günü kanda betachg 88 çıktı, sizce dğer nasıl? doktor bir hafta sonra gel dedi

Bence seninki normal canım. Çünkü adet gününü 1 gün geçince 100 olması gerekiyormuş.
Ben 29. günde kan testi yaptırdım, 52,79 çıktı. Dr umu aradım cuma günü tekrar test istedi. Sanırım benimki normal değil ???? Yorumunuz arkadaşlar? Bir de kaç haftalık oluyo tahmini olan var mı?

benim de tayinim ankaraya çıktı. bu hafta içinde gidiyorum ankaraya. iyi bir doktor bulma endişesindeydim bende doktorundan memmunmusun canım. ismini ve adresini verir misin????

kindergarden
hilal kd
ceylan-z
naceka
cesaret

hepiniz aramıza hoşgeldiniz. bebişleriniz hayırlı olsun, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum

Merhaba Arkadaşlar, ben de geldi. Allah kısmet ederse nisan annesi olucam ben de
Henüz dr a gitmedim kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama son adetim 25 temmuz. B hcg 52,79 çıktı dün. Dr tekrar test istedi cuma günü. Allah inş. hayırlısıyla kalp atışlarını duymayı nasip eder. Benim ilk gebeliğimde 9,5 haftaya kadar bekledik ama bebek olmadı kesenin içinde. :2::2: Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
Bende de ufak tefek değişiklikler var, karnım çok şişve aşırı gaz var, hafif kasığım ağrıyor ama inanın üzerinde bile durmuyorum, yeterki sağlıklı olsun bebişim. Desteğinize ihtiyacım var kızlar... Alah hepimizin bebişlerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

size ççok güzel bi haberim var, dün doktora gittik, bebeğimizi gördük allahıma çok şükür, minicik daha.. minicik kalbi de güm güm atıyo ama kanamam az da olsa hala devam ediyor ve düşük riskin var çok dikkat et dedi doktor.. ne yapacağımı şaşırdım, hiç birşey zaten yapmıyorum ev için, şimdi iyice kötü oldum neredeyse kıpırdamadan yatıyorum yeterki bebeğime bu sefer bişey olmasın.. dualarınızı bekliyorum, allah kimseye evlat kaybı yaşatmasın çok zor..
bide sorum olacak.. bebeğin suyu biraz az gibi dedi. daha bişey söylemek için erken dedi bide. kötü bişeyin habercisi olabilirmiş suyun az olması.. sizce ne demek istedi, sordum ama geçiştirdi net bişey konuşmadı hiç.. bide bu durumda olanlar bol su içmiş, faydası olurmu acaba???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…