Hayırlı uğurlu olsun anne adaylaarına.ALLAH yardımcınız olur inşallah..
sanırım şu an 9 ya da 10 haftalık hamileyim, dr a gittiğimde 6- 7 hafta demişti üzerinden iki haftadan fazla zaman geçti. kalp atışlarını dinledik, farklı bir duygu. heyecan, korku, endişe ve acabalarla dolu günler yaşıyorum, yaşım 34 ama hep öteledim doğum olayını, sanki hiç büyümedim gibi geliyor bana, acaba 40 da yapsam nasıl olur diye düşünmeye başlamışken hamile olduğumu öğrendim, aslında planlıydı ama yine de içimden erken mi acaba diyordum. şimdi ise bulantılar bana evet sen hamilesin diye her gün hatırlatıyor, bulantımın sıkıntısından doğum korkusunu unuttum. nasıl anne olacağım, becerebilecek miyim, ömür boyu sorumluluk nasıl bir duygu... bir sürü konu var çelişkisini yaşadığım ve belkide benim gibi birçoğunuz aynı duygular içinde. sonuç olarak çelişkiler olsa da 35 yaşımda anne olacağım, mart 24-26 gibi öngörülen doğum tarihi. ne diyelim, hayırlısı olsun, korkularımdan ya da korkularımızdan arındırılmış bir doğum, annelik ve hayatın geri kalan süreci olsun inşallah...
Sevgilerimle,
Acco
cnm benim 4.hamileliğim 3. çocuğum olacak inşallah.bütün gebeliklerimde ilk 3 ay yoğun kanamalarım oldu hep adet olur gibi şakır şakır geliyodu hemde.allahın izniyle hiç bişley olmadı bebişlerime.seninkinede olmayacak inşallah.korkma.bol bol dua et..
akimera yazdıkların bana da umut kaynağı oldu. Benim de kanamalarım oluyor ve günde 3 kez progestan hap iki günde bir iğne oluyorum. çok şükür bugün kalp atışını duyduk ve doktorumuz endişelenmeye gerek olmadığını söyledi. yatak istirahati ve ilişki yasağı verdi. böyle gebelik geçirip sağlıklı bebeklerine kavuşan arkadaşları okumak inanılmaz umut veriyor.cnm benim 4.hamileliğim 3. çocuğum olacak inşallah.bütün gebeliklerimde ilk 3 ay yoğun kanamalarım oldu hep adet olur gibi şakır şakır geliyodu hemde.allahın izniyle hiç bişley olmadı bebişlerime.seninkinede olmayacak inşallah.korkma.bol bol dua et..
merhaba,
ben de inşallah bir nisan annesi olacağım. 6+2 haftalık hamileyim, 15 nisan tahmini yaklaşık doğum tarihi. Bugün ilk kez kalp atışlarını duyduk, Allah'ım nasıl bir mucize.. İnşallah bu süreci hepimiz sağlıkla tamamlarız ve hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
arkadaşlar merhaba hepinizi tebrik ediyorum umarım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz..bende 5+4 günlük hamişim :)ama kafam çok karışık henüz adam gibi bir doktor bulamadım araştırma aşamasındayım..sadece folik asit kullanıyorum 3 tane kan ve idrar testlerimde normal..tek sıkıntım karın ağrısı yani, kasıkmı karın mı ağrıyor neresi olduğunu bilemediğim ağrılar ..sabahları oluyor zaman zamanda gün içinde tekrarlıyor yumruk yemiş gibi oluyorum..sizlerde de oluyor mu acaba böyle ağrılar?
hayırlı olsun canım. senle hemen hemen aynıyız. bende 5+6 oldum bugün kalp atışlarını duymak için heyecandan ölüyorum. belirtilerin ne canım. hala hamile olduğuma inanamıyorum mide bulantım falanda yok o kadar sen neler hissediyorsun
Merhaba Vildan, benim de kasık ağrım oluyor özellikle sağ tarafımda (o taraftan yumurtlamıştım zaten) ya da bazen karnın altlarına doğru hatta az da olsa kanamam da var ama doktorum bir sorun olmadığını söyledi ve ağrı için bir fitil kanama için progestan verdi. Erkan hamilelik döneminde olan bir şey sanırım ama sen yine de bir dr a görünmelisin. Ankara'daysan sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim.arkadaşlar merhaba hepinizi tebrik ediyorum umarım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz..bende 5+4 günlük hamişim :)ama kafam çok karışık henüz adam gibi bir doktor bulamadım araştırma aşamasındayım..sadece folik asit kullanıyorum 3 tane kan ve idrar testlerimde normal..tek sıkıntım karın ağrısı yani, kasıkmı karın mı ağrıyor neresi olduğunu bilemediğim ağrılar ..sabahları oluyor zaman zamanda gün içinde tekrarlıyor yumruk yemiş gibi oluyorum..sizlerde de oluyor mu acaba böyle ağrılar?
Merhaba Vildan, benim de kasık ağrım oluyor özellikle sağ tarafımda (o taraftan yumurtlamıştım zaten) ya da bazen karnın altlarına doğru hatta az da olsa kanamam da var ama doktorum bir sorun olmadığını söyledi ve ağrı için bir fitil kanama için progestan verdi. Erkan hamilelik döneminde olan bir şey sanırım ama sen yine de bir dr a görünmelisin. Ankara'daysan sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim.
kızlar adetimin 26. günü kanda betachg 88 çıktı, sizce dğer nasıl? doktor bir hafta sonra gel dedi
Merhaba Vildan, benim de kasık ağrım oluyor özellikle sağ tarafımda (o taraftan yumurtlamıştım zaten) ya da bazen karnın altlarına doğru hatta az da olsa kanamam da var ama doktorum bir sorun olmadığını söyledi ve ağrı için bir fitil kanama için progestan verdi. Erkan hamilelik döneminde olan bir şey sanırım ama sen yine de bir dr a görünmelisin. Ankara'daysan sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim.
kindergarden
hilal kd
ceylan-z
naceka
cesaret
hepiniz aramıza hoşgeldiniz.bebişleriniz hayırlı olsun, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?