2012 mart-nisan anneleri buraya

selam hamişler. ben 7+4 teyim ve çok şükür bugün bebeğimizin kalbini dinledik. bu forumda bi arkadaş kalbin kesenin ne tarafında attığını sorun, cinsiyet hakkında bilgi veriyor demişti (kimin dediğini şimdi hatırlayamadım, kusura bakmasın) nasıl olduysa aklıma geldi ve sordum, benimki kesenin solunda atıyomuş. yalnız benim doktor ayda 1 kez değil de 15 günde bir çağırıyor. bana çok sık çağırıyor gibi geldi. sorduğumda bir dahaki sefere kolunun bacağının oluşmaya başlaması lazım onlara bakıcaz dedi. sonra da zaten ikili testini yapıcaz dedi. inşallah benimkiyle birlikte hepimizinki sorunsuz ve normal bi hamilelik geçer.)))

slm hanımlar ben de yeni katıldım aranıza ve internet hesabıma göre tam 5 haftalık hamişim:))ama daha doktora gitmedim,araştırıyorum henüz sizce geç mi kalıyorum??ama folik asit alıyorum hergün..inşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi,herkese sevgiler:))

doktora gitmeni tavsiye ediorum. kese görünür ama o görüntüyü almak ve görmek bile çok güzel bi duygu :) ben test yaptığımın ertesi günü gittim. ii bi doktor belirlemeni ve en kısa zamanda gitmeni öneririm. allah sağlıklı kavuştursun hepimize inşallahh.

bebeğim gitti
bu da beni bırakıp gitti
daha dün kalbi nasılda atıyordu, nasıl sevinmiştik görünce. ama az önce, bu 3. hikayem de hüzünle bitti. allahım yardım et ne yapacağım bilmiyorum

offff ne aci umarim en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin ve bebegini saglikla kucagina alirsin...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...AMIN

offff ne aci umarim en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin ve bebegini saglikla kucagina alirsin...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...AMIN

cnm alla sana sabır versin.inşallah hemen öbür ay tekrar hamile kalır bebişini sağsalim doğurursun.dün benimde kanamam başladı.bakalım benim sonum ne olacak.hakkımızda hayırlısı..

Mayısın 17 sinde ilk bebğimi kaybettim, bu ay tekrar hamileydim. Günüm geçince idrar testi aldım, onda pozitif çıkınca kan testi yaptırmıştım, sonuç 52,79 çıkmıştı. Doktoruma düşük geldi iki gün sonra tekrarla testi demişti. Dün akşam tekrarladım, daha da düşmüş dr a telefon açtım hemen , bebeği kaybettiğimizi söyledi. benim de gitti bebeğiiim
Bu çok zor arkadaşlar, allan kimsenin başına vermesin. Regl olacakmışım 3 gün sonra, 7 içinde olmazsam testi tekrarla dedi. Olursam da 7 günden fazla sürerse testi tekrarla dedi.
Sizce bu ne demek kızlar?

Merhaba dünyanın en tatlı anne adayları rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımızaalmayı nasip etsin inş. bizde 9+3 olduk bu gün iki hafta önce kalp atışlarını görmüştük 12 eylül de bidaha ki randevu iple çekiyorum gidip bebişimi görmeyi acaip bi korku endişe var ya ona bişey olursa diye

Allah sabırlar versin çok üzüldüm.. inşallah kısa sürede yeniden hamile kalır ve sağlıkla doğurursun hayırlısıyla.

Allah yardımcın olsun ve sabır versin sana bir gün kucağına bebeğini almayı nasip edecek inşallah,,

geçmiş olsun, allah tekrar sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşlh. allah hepimize hayırlısını versin.

Selam kızlar az önce doktordan geldim 8 haftalık hamileyim. ama doktor moralimi bozdu bebeğin kesesi bebeğe göre küçük dedi. Böyle durumlarda bebeği kaybetme ihtimali yüksek oluyo dedi. ne dersiniz. ben çok üzüldüm. ben de de sabah bulantıları yok ama her kokudan tiksiniyorum. eşimin kokusu bile rahatsız ediyor beni. daha ne kadar devam edecek. bişey yiyemiyorum. su içemiyorum. su bile midemi bulandırıyo. bu nedenle çok güçsüz düşüyorum. ama herşeyt bir yana bebeğin kesesi kafamı çok yordu. bol bol su içsem kese büyür mü

bebeğini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
off of ne zor şey şu doktor bulma işi hala karar veremedim bide ankara gibi büyük şehirdeyim ama kime gideceğimi hala bilmiyorum herkes farklı bişey söylüyor neyse hepimizin hakkında hayırlısı olsun ve bebeklerimiz sağlıkla gelsin inş

ben yazmıştım canım
kesenin solunda olunca %90 ihtimalle kız olacak demektir. Tabi Allah bilir ne olacağını. Hayırlı olsun canım

hoşgeldin aramıza
5 haftalık olduğunu nasıl hesapladın canım, mesela son adet tarihinden bu yana 1 hafta çıkararak mı?
ben yumurtladığım günü hissetmiştim, ona göre hesaplayarak yani yumurtladığım günü 1. gün sayarak 4. haftamı bitirmek üzereyim. bende folikplus ve progestan kullanıyorum. günde 2 tane ceviz yemeye çalışıyorum. haftada 1 balık.. omega 3 ten zengin bu besinler. zeka gelişimi için gerekliymiş.

akkusni lütfen moralini bozma. herşeyde bir hayır vardır. bizimde gebeliğimiz tamamlanacakmı belli değil, birkaçımızda lekelenme var (bende de var, hatta bunu ilaçlarla önlemeye çalışıyoruz) yani kimsenin garantisi yok. Allah hayırlısını versin hepimiz için.
yengemde de aynı şey oldu, ardarda düşük yaşadı. sonra clexan diye bir iğne kullandı ve şuanda 8 aylık hamile. bence sendede büyük ihtimal pıhtılaşma sorunu var. bundan dolayı bebek erken düşüyo. doktorunu değiştir bence.
ve şunu unutma, hamile kalabiliyorsun çok şükür. biçok arkadaşımızın bu konuda bile hiç umudu yok, yıllarca hiç hamile kalamayanlar var.
bence onlara göre çok şanslısın. bence bundan sonraki bebeğin sana tutunacaktır Allahın izniyle.

teşekkür ederim ,internetteki hesaplayıcılar var ya şu son adet tarini yazıyorsun da kaç haftalık olduğunu söylüyor ya işte o hesaplamalara göre 5+1 deyim,yarın dr'a gidiyorum onun ne diyeceği de önemli tabii, ben de günde iki ceviz,bi kaç fındık,meyve yemeye, süt ve bol su içmeye dikkat edyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…