slm hanımlar ben de yeni katıldım aranıza ve internet hesabıma göre tam 5 haftalık hamişim:))ama daha doktora gitmedim,araştırıyorum henüz sizce geç mi kalıyorum??ama folik asit alıyorum hergün..inşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi,herkese sevgiler:))
size ççok güzel bi haberim var, dün doktora gittik, bebeğimizi gördük allahıma çok şükür, minicik daha.. minicik kalbi de güm güm atıyoama kanamam az da olsa hala devam ediyor ve düşük riskin var çok dikkat et dedi doktor.. ne yapacağımı şaşırdım, hiç birşey zaten yapmıyorum ev için, şimdi iyice kötü oldum neredeyse kıpırdamadan yatıyorum yeterki bebeğime bu sefer bişey olmasın.. dualarınızı bekliyorum, allah kimseye evlat kaybı yaşatmasın çok zor..
bide sorum olacak.. bebeğin suyu biraz az gibi dedi. daha bişey söylemek için erken dedi bide. kötü bişeyin habercisi olabilirmiş suyun az olması.. sizce ne demek istedi, sordum ama geçiştirdi net bişey konuşmadı hiç.. bide bu durumda olanlar bol su içmiş, faydası olurmu acaba???
bebeğim gitti
bu da beni bırakıp gitti
daha dün kalbi nasılda atıyordu, nasıl sevinmiştik görünce. ama az önce, bu 3. hikayem de hüzünle bitti. allahım yardım et ne yapacağım bilmiyorum
bebeğim gitti
bu da beni bırakıp gitti
daha dün kalbi nasılda atıyordu, nasıl sevinmiştik görünce. ama az önce, bu 3. hikayem de hüzünle bitti. allahım yardım et ne yapacağım bilmiyorum
bebeğim gitti
bu da beni bırakıp gitti
bebeğim gitti
bu da beni bırakıp gitti
bebeğim gitti
bu da beni bırakıp gitti
bebeğim gitti
bu da beni bırakıp gitti
bebeğim gitti
bu da beni bırakıp gitti
selam hamişler. ben 7+4 teyim ve çok şükür bugün bebeğimizin kalbini dinledik. bu forumda bi arkadaş kalbin kesenin ne tarafında attığını sorun, cinsiyet hakkında bilgi veriyor demişti (kimin dediğini şimdi hatırlayamadım, kusura bakmasın) nasıl olduysa aklıma geldi ve sordum, benimki kesenin solunda atıyomuş. yalnız benim doktor ayda 1 kez değil de 15 günde bir çağırıyor. bana çok sık çağırıyor gibi geldi. sorduğumda bir dahaki sefere kolunun bacağının oluşmaya başlaması lazım onlara bakıcaz dedi. sonra da zaten ikili testini yapıcaz dedi. inşallah benimkiyle birlikte hepimizinki sorunsuz ve normal bi hamilelikgeçer.)))
slm hanımlar ben de yeni katıldım aranıza ve internet hesabıma göre tam 5 haftalık hamişim:))ama daha doktora gitmedim,araştırıyorum henüz sizce geç mi kalıyorum??ama folik asit alıyorum hergün..inşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi,herkese sevgiler:))
hoşgeldin aramıza
5 haftalık olduğunu nasıl hesapladın canım, mesela son adet tarihinden bu yana 1 hafta çıkararak mı?
ben yumurtladığım günü hissetmiştim, ona göre hesaplayarak yani yumurtladığım günü 1. gün sayarak 4. haftamı bitirmek üzereyim. bende folikplus ve progestan kullanıyorum. günde 2 tane ceviz yemeye çalışıyorum. haftada 1 balık.. omega 3 ten zengin bu besinler. zeka gelişimi için gerekliymiş.
ben yazmıştım canım
kesenin solunda olunca %90 ihtimalle kız olacak demektir. Tabi Allah bilir ne olacağını. Hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?