evet bugün kontrolümüz vardı ve bebişimin kalbi atıyor doktora üç defa baktırdım hemde darısı kalp atışını duyamayanların başına inş
bilemiyorum ilk çocuğumda böyle olmamıştı bunda bayağı hassaslık var..herşeyden de bulantı geliyor çamaşır asarken kötüyüm...bu hafta 2 li test için gidicem inşallah 10. haftaya gireceğim ..o zaman sorayım..bel ağrısıda olabiliyormuş bu dönemde ama sen genede drunu arayıp bu durumu bir sorsaydın tedbirli olmakda fayda var...
geçmş olsun ama bel ağrısına alış fazla ayakta kalmamaya birde otururken belini yastıkla desteklemeye özen göster belki biraz azaltır
11 haftalık hamileyim inş mayısın 14 ünde anne olacağım :) tabii normal ya da sezaryen olup olmadığı belli olmadığı için şimdiden tarihte oynama olabilir :) tüm duyguları aynı anda yaşıyor insan, korku, merak, endişe, annelik hissi... çok güzel şeyler bunlar mayısta alacağız kucağımıza bebeğimizi inş.
selam canım yanlışlık olmasın??ben de mayıs 14 de doğum yapacağım inşallah ama ben bugün tam 10+0 haftalığım sen nasıl 11 hafta oluyosun? benim sat 8 ağustos...netten hesaplattığımızda 14 mayıs çıkıyor...sen de bi yanlışlık vardır en fazla 1 yada 2 gün sapıyor ama nette hesaplama doğru..
inşallah dediğin gibi sağlıcakla kucağımıza alırız bebekleri...
hadi gözün aydın olsun bakalım canım darısı diğer görmek isteyen arkadaşlara inşallah..
bilemiyorum ilk çocuğumda böyle olmamıştı bunda bayağı hassaslık var..herşeyden de bulantı geliyor çamaşır asarken kötüyüm...bu hafta 2 li test için gidicem inşallah 10. haftaya gireceğim ..o zaman sorayım..
ayakta kalmamak ne mümkün canım işler bana bakıyor evde heryeri dağıtan bir çocuk...eskisi gibi temizliği fazla inceleyerek yapmıyorum yolluk çırpma olayını kaldırdım tamamen artık...camlar ne zamandır bekliyor:)) ne yapalım böyle olacak artık yapabildiğim kadar..dediğin gibi bol bol oturmaya uzanmaya çalışıyorum ...
Kızlar bu dönemde ağrı ve krampların sebebi kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş. Bol süt, yoğurt, peynir yiyin bu ağrıları hafifletiyormuş.
süttü kesinlikle içemiyorum canım midem almıyor biraz biraz ekşimsi peynirlerden yiyebiliyor ;ayran içebiiliyrorum...kalsiyumun eksildiği kesin dişim kırıldı ...dişlerimi fırçalayamaz oldum dişlerim mahvoldu diş macunu midemi fena bulandırıyor ne yapsam bilemedim..
Kesinlikle doktoruna söyle cnm sana ilaç versin vitamin takviyesi falan. Çok erken başlamış kim bilir 9 aylık olunca nasıl olucaz :) 11. haftadan sonra bulantılar büyük ölçüde hafifliyormuş biraz daha sabret
selam canım yanlışlık olmasın??ben de mayıs 14 de doğum yapacağım inşallah ama ben bugün tam 10+0 haftalığım sen nasıl 11 hafta oluyosun? Benim sat 8 ağustos...netten hesaplattığımızda 14 mayıs çıkıyor...sen de bi yanlışlık vardır en fazla 1 yada 2 gün sapıyor ama nette hesaplama doğru..
Inşallah dediğin gibi sağlıcakla kucağımıza alırız bebekleri...
Merhaba kızlar. Benim sat 24 ağustos. Nete göre 30 mayıs doğumum. Ama geçen cuma azıcık kanamam oldu çok korktum, doktora gittim, baktık ultrasonda kalbi atıyodu, içerde kanama görünmüyo dedi. Progestan verdi. Umarım bişey olmaz. Ultrason kağıdında 27 mayıs yazıyo doğum tarihine. Yarın yine kontrole gidicem, bakalım ilaca devam edicek miyim?
Merhaba kızlar. Benim sat 24 ağustos. Nete göre 30 mayıs doğumum. Ama geçen cuma azıcık kanamam oldu çok korktum, doktora gittim, baktık ultrasonda kalbi atıyodu, içerde kanama görünmüyo dedi. Progestan verdi. Umarım bişey olmaz. Ultrason kağıdında 27 mayıs yazıyo doğum tarihine. Yarın yine kontrole gidicem, bakalım ilaca devam edicek miyim?
slm arkadaşlar benimde kısmet olursa 24 mayısta doğumum daha önce başlıkta açtım ama sizede sormak istedim. biliyoruzki hamilelikte saç boyanmıyor peki boya yerine ne önerirsiniz. ben doğal kına yakım diom şu ele yakılandan kimyasal yok die ama nete bakarsan o bile yasak doktorlar 2ye bölünmüş lütfen cvp
günaydınn herkese ...
kızlar siz de kabızlık sorunu yaşıyor musunuz wc den korkar oldum..bir de uyku eklendi üstüne kızımı okula bırakıp geldim nasıl yoruluyorum halsizlik de üstüne eklenince...
bir kac gündür bende kabızlık sorunuyla karşılaştım taze incir hala pazarlarda var ben cok faydasını ördüm bir de kuru kayısı tavsiye ederim..
mide bulantılarında biraz azalma var mı?? bende deam ediyor hala yemek yapamıyrum inşallah kısa sürede son bulur bu drum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?