2012 mayıs anneleri inşallah:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi elele
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bugün kontrolümüz vardı ve bebişimin kalbi atıyor doktora üç defa baktırdım hemde darısı kalp atışını duyamayanların başına inş

hadi gözün aydın olsun bakalım canım darısı diğer görmek isteyen arkadaşlara inşallah..

bel ağrısıda olabiliyormuş bu dönemde ama sen genede drunu arayıp bu durumu bir sorsaydın tedbirli olmakda fayda var...
bilemiyorum ilk çocuğumda böyle olmamıştı bunda bayağı hassaslık var..herşeyden de bulantı geliyor çamaşır asarken kötüyüm...bu hafta 2 li test için gidicem inşallah 10. haftaya gireceğim ..o zaman sorayım..

geçmş olsun ama bel ağrısına alış fazla ayakta kalmamaya birde otururken belini yastıkla desteklemeye özen göster belki biraz azaltır

ayakta kalmamak ne mümkün canım işler bana bakıyor evde heryeri dağıtan bir çocuk...eskisi gibi temizliği fazla inceleyerek yapmıyorum yolluk çırpma olayını kaldırdım tamamen artık...camlar ne zamandır bekliyor:)) ne yapalım böyle olacak artık yapabildiğim kadar..dediğin gibi bol bol oturmaya uzanmaya çalışıyorum ...

11 haftalık hamileyim inş mayısın 14 ünde anne olacağım :) tabii normal ya da sezaryen olup olmadığı belli olmadığı için şimdiden tarihte oynama olabilir :) tüm duyguları aynı anda yaşıyor insan, korku, merak, endişe, annelik hissi... çok güzel şeyler bunlar mayısta alacağız kucağımıza bebeğimizi inş.

selam canım yanlışlık olmasın??ben de mayıs 14 de doğum yapacağım inşallah ama ben bugün tam 10+0 haftalığım sen nasıl 11 hafta oluyosun? benim sat 8 ağustos...netten hesaplattığımızda 14 mayıs çıkıyor...sen de bi yanlışlık vardır en fazla 1 yada 2 gün sapıyor ama nette hesaplama doğru..
inşallah dediğin gibi sağlıcakla kucağımıza alırız bebekleri...

SAT: 7 ağustos cnm. Benimde 10. haftam yanlış yazmışım. Doktorumun verdiği BDT: 14 Mayıs, netten bakınca benimde beklenen doğum tarihim 13 mayıs çıkıyor :) Aramızda 1 gün var sadece. 10+1 haftalığım bende.

Son düzenleme:

Kızlar bu dönemde ağrı ve krampların sebebi kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş. Bol süt, yoğurt, peynir yiyin bu ağrıları hafifletiyormuş.

Kızlar bu dönemde ağrı ve krampların sebebi kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş. Bol süt, yoğurt, peynir yiyin bu ağrıları hafifletiyormuş.

süttü kesinlikle içemiyorum canım midem almıyor biraz biraz ekşimsi peynirlerden yiyebiliyor ;ayran içebiiliyrorum...kalsiyumun eksildiği kesin dişim kırıldı ...dişlerimi fırçalayamaz oldum dişlerim mahvoldu diş macunu midemi fena bulandırıyor ne yapsam bilemedim..

Kesinlikle doktoruna söyle cnm sana ilaç versin vitamin takviyesi falan. Çok erken başlamış kim bilir 9 aylık olunca nasıl olucaz :) 11. haftadan sonra bulantılar büyük ölçüde hafifliyormuş biraz daha sabret

sorma ne yağacağım bilmiyorum saldım kendimi iyice ne dişime ne saçıma başıma bakıyorum nasıl halsizlik var anlatamam bir de grip geçti kızımdan tam oldu..migrenim vardı o da çıkmaya başladı ortaya eve bakamıyorum kendime bakamıyorum yemek yapmak istemiyorum depresyona mı gircem nedir mazallah....hayat neşemi yitirdim gibiyim bu günlerde hiç birşey yapmayım öylece yatıp tv izleyim istiyorum....

Merhaba kızlar. Benim sat 24 ağustos. Nete göre 30 mayıs doğumum. Ama geçen cuma azıcık kanamam oldu çok korktum, doktora gittim, baktık ultrasonda kalbi atıyodu, içerde kanama görünmüyo dedi. Progestan verdi. Umarım bişey olmaz. Ultrason kağıdında 27 mayıs yazıyo doğum tarihine. Yarın yine kontrole gidicem, bakalım ilaca devam edicek miyim?

slm arkadaşlar benimde kısmet olursa 24 mayısta doğumum daha önce başlıkta açtım ama sizede sormak istedim. biliyoruzki hamilelikte saç boyanmıyor peki boya yerine ne önerirsiniz. ben doğal kına yakım diom şu ele yakılandan kimyasal yok die ama nete bakarsan o bile yasak doktorlar 2ye bölünmüş lütfen cvp

kızlarr..10+0 ve 10+6 arası 11.hafta oluyor dedi bana doktorummm,.yani 10. Haftayı tamamen bitirmiş ve 11. Haftanın içindesinizz,,uzman tv dende bakıp takip edebilirsiniz.,hepimizz için hayrlısıı olsunn

geçmiş olsun,inşallah yarın iyi haberler alırsın,benim sat 23 ağustos,bdt de 26 mayıs dr a göre,nette de 29 mayıs,aramızda 1 gün var,12 kasımda 2li test için randevum var benim ,hepimiz için hayırlısı olur inşallah...

geçmiş olsun rozbincim neden oldu kanama ağır falan mı kaldırdın kalp atışını gördüğüne çok sevindim canım inşallah bi daha olmaz kanaman..
bu aralar biraz ben de ağır kaldırdım korktum sonra da ..önceden sağ tarafımda bi sertlik geliyordu elşime şimdi gelmiyor korkuyorum bişi mi oldu die..pazartesi devlet hastanesine gitcem 2 li test için kan vermeye acaba ultrasonla da bakar mı bebeğe...ne bileyim ya korkuyorum bu bebeğimde bişiye olcak die inşallah olmaz..benim folik asit de biti grip olduğumdan doktora gidemedim 3/4 gündür kullanmıyorum...

ya sorma benim de beyazlarım çıktı boyayamadığım için ..klızım diyor ki anne sen yaşlanmışsın:))) doğumu beklicez artık mecburen...doğumu atlatalım hayırlısıyla sağlıkla inşallah; 1 ay olmadan kuaföre....:))

günaydınn herkese ...
kızlar siz de kabızlık sorunu yaşıyor musunuz wc den korkar oldum..bir de uyku eklendi üstüne kızımı okula bırakıp geldim nasıl yoruluyorum halsizlik de üstüne eklenince...

bir kac gündür bende kabızlık sorunuyla karşılaştım taze incir hala pazarlarda var ben cok faydasını ördüm bir de kuru kayısı tavsiye ederim..

mide bulantılarında biraz azalma var mı?? bende deam ediyor hala yemek yapamıyrum inşallah kısa sürede son bulur bu drum....

canım kuru kayısı var aklıma gelir de gün içinde yersem iyi ama yemeyi unutursaam 2/3 hatta 4 günde bbir wc ye çıkıyorum malum acı içinde(( incir var ama evde o da kuru..bulantı olsa da mecbur yemek en azından çorba yapmaya çalışıyorum evde 5 yaşında kızım var o da sefil oldu yazık yavrum eşim bazen hazır alıyor halimi biliyor..1 aydır patates kızartmadım kızarttırtmadım nasıl özlemi yavrum anlatamam istiyordu ama yağ kokusunda iğrendiğim için yasaktı..bugün yaptım ama yeyince o yağ tadı pek iyi gelmedi....inşallah biter hemen bu günlerde ..ben daha çok deterjan parfüm şampuan kokularından iğreniyorum çamaşır asarken bulan bulana bir de toplayıp katlarken..bu bayram tülleri yıkamıcam 1.5 ay evvel yıkadım zaten...yıkayıp asınca ev deterjan yumuşatıcı kokacak dayanamıyorum gelen ne derse desin...

kızlar nasıl grip olmuşum ....burnum nefes alamıyor...defalarca hapşırıyorum kasıklarım ağrıyor hapşırmaktan...ilaç da yok hele daha 3 ay dolmamaışken..benim gibi olan var mı ne yapıyorsunuz....burnumu sile sile eskidi:))

ben de grip olmuştum nane-limon ve ıhlamur içerek atlattım ama gribin sonuna doğru kanamam oldu. çok hapşurmak vücudu sarsıyormuş dikkat edin

Merhaba herkese inşallah herkesin hamileleiği sorunsuz devam ediyordur.
bazı arkadaşların grip olduğunu okudum cok gecmiş olsun..Bir konuda dikkat edin olur mu Hamilelikde doğal diye içtiğimiz bazı caylar ve tükettiğimiz bitkilerin istemediğimiz sonucları olabilirÖzellikle Adacayı,nane,maydonoz bunlardan uzak durulmalı düşük riski yaratabilir.birde hurma cok faydalı fakat hamileliğin sonuna doğru doğuma yardımcı olması için ve süt üretimi için tüketilmeli.Hurmanın içindeki bir madde rahimde kasılmaları başlattığı için sakıncalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…