2012 mayıs anneleri inşallah:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi elele
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ikinci bebeklerde daha bilincli oluyoruz...karşılaşabileceğimiz sorunları bildiğimiz için tedirginliğimiz artıyor sanırsam.aynısı bende de ama ben daha cok doğumdan sonrasında adapte olma konusunda tedirginim..hayırlısı olsun yaşayıp göreceğiz :)sağlıkla kucağımıza alalımda herşeyden önce:)

evet canım ilkinde cahildik belki ondan hani neyin ne olduğunu bilmediğimizden korkmuyor olabilirdik..mesela boş gebelik kalp durması dış gebelik nedir ben kk da duydum netten öğrendim yoksa bilmiyordum...Allah korusun olanlara Allah yardım etsin dilerim.
nedense ilerisini fazla düşünemiyo gibiyim bu aralar bulantılardan kasık batmalarından dolayı ...bakalım inşallah doğunca iki sevimli veletle nasıl başedeğiz?

mrb ben yeni katıldım benim sıkıntım geçen cuma doktora gittim karından ultrasonla baktı 6+5 günlük olması gerekirken 6+2 günlük 6.5mmlik kese göründü ama içinde bebek yoktu doktor boş gebelik olabilir dedi boş gebelik olduğu tam olarak ne zaman anlaşılır çok fazla sıkıntı yapıyorum

şimdi uygulanıp uygulanmadığı konusunda bi fikrim yok,ama 2005 t hacettepede bana sormadan epudral yaptılar yani belden uyuşturdular.belime tam 5 tane iğne vurdular...Ben normal doğum diye gitmiştim ama 1,5 gün doğuramadım öldüm öldüm dirildimEn sonunda bebek tehlikeye girince sezeryana aldılar güle oynaya gittim diyebilirim ve ben çok memnun kaldım...Hiçbir tehlikesi de dok bence...Daha mantıklı çünkü uyumuyorsun ve bebeğin çıktığı zaman sesini duyup kucağına alabiliyosun bu muhteşem zaten...Acı falanda hissetmiyosun hiçbi şekilde tabi ilaçların etkisi geçinceye kadar

günaydınn herkese ...
kızlar siz de kabızlık sorunu yaşıyor musunuz wc den korkar oldum..bir de uyku eklendi üstüne kızımı okula bırakıp geldim nasıl yoruluyorum halsizlik de üstüne eklenince...

canım o bende ilk haftalarda vardı,şişkinlik ve kabızlık vardı çareyi kuru kayısıda buldum dene bence...bir de bol bol sıvı almaya çalışşş

Canım ben de 6+4 günlük hamileyim ,kese 2 hfta önce gözüktü 6mm ydi...Dünde kalp atışlarını duyduk inşallah...Embriyo gözükmediyse hala, bi sorun olabilir inşallah yoktur canımk yaaa inşallah hayırlısı olur inşallah...

canım bilemiyorum kesen görünmüş inşallah bebeğin de görünür keşke yardımcı olabilsek....bir de başka doktora gitmeni önerebilirim sana..inşallah boş gebelik değildir...

NEYUSA;
(canım o bende ilk haftalarda vardı,şişkinlik ve kabızlık vardı çareyi kuru kayısıda buldum dene bence...bir de bol bol sıvı almaya çalışşş)

tamam canım kayısıyı deneyeyim kuru kayısıyı o şekilde kuru mu tüketiyorsun yoksa kompostosunu mu yapıyorsun?kızım da kabız oldu ya...

Son düzenleme:

inşallah yoktur ben dayanamayıp dünde gittim ama doktor daha erken kendini sıkma dedi perşembe tekrar ultrasonumuz var

canım bilemiyorum kesen görünmüş inşallah bebeğin de görünür keşke yardımcı olabilsek....bir de başka doktora gitmeni önerebilirim sana..inşallah boş gebelik değildir...

başka doktoroda gittim daha erken diyorlar anlamadım internetten araştırdığım kadarıyla boş gebelikte kese büyümez şekli bozulurmuş benim ki ise salı 4.2 cuma ise 6,5 mm idi benim için dua edin artık hayırlısı ne ise o olsun

Canım benim sabahları aç karnına ılık suyla 3 tane falan ye,yani aklına geldikçe at ağzına,,,afiyet olsun:79::79::79::79::79:

inşallah yoktur ben dayanamayıp dünde gittim ama doktor daha erken kendini sıkma dedi perşembe tekrar ultrasonumuz var

İnşallah tatlım inşallah,sıkma canını benimde geçen çarşamba kanamam oldu düşük yapıyorum sandım 1 haftadır progesteron kullanıyorum,şu an gayet iyiyim...1 hafta hasta yattım sıkıntıdan...Herşeyin hayırlısı inşallah görünür bebeğin bitanem...Bizede yaz bekliyoruz hayırlı haberlerini

Kızlar bu arada ramızda çalışan,özellikle öğretmen olanlar var mı?

üslm kutsal bende sennle aynı sorunu yaşıorum..bnde 5+5de gttm ve kese gelişmiş ama bebek yoktu..yolk sac ve embrio hibirisi yok.. yarın 6+6 oluorum ve dr randevum var eger yne yoksa alacak dr bebeği..çünkü boş gebelik olabilir diyor ve senin gibi bende kahroluorum..korkuorum

slm elifçe randevuna gittinmi inşallah güzel haberler verirsin yarında benim kontrolum var hakkımızda hayırlısı artık

mrb,ben çalışıyorum ve öğretmenim.ilk gebeliğim,cumartesi kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz doktora,çok heyecanlıyım,inşallah bir sorun çıkmaz....

evvet nihayet fikir alışverişinde bulunacağım birini buldum,canım bende öğretmenim ...bu süreçte bence bol bol fikir alışverişinde bulunalım..biliyosun 24. haftadan sonra nöbet tutmuyoruz...bunun gibi şeyler yani...sevindim hayırlı olsun bu arada

günaydın kızlar nasılsınız?
2 gündür bel ağrısından mahvoldum neyin nesi anlamadım belimin arkasından kuvvetli bir sancı oluyorbazen karnım ağrıyor ama karın ağrısı gazdan kaynaklanıyor ama bel sancısını çözemedim....

evet bugün kontrolümüz vardı ve bebişimin kalbi atıyor doktora üç defa baktırdım hemde darısı kalp atışını duyamayanların başına inş

bel ağrısıda olabiliyormuş bu dönemde ama sen genede drunu arayıp bu durumu bir sorsaydın tedbirli olmakda fayda var...

geçmş olsun ama bel ağrısına alış fazla ayakta kalmamaya birde otururken belini yastıkla desteklemeye özen göster belki biraz azaltır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…