2012 mayıs anneleri inşallah:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi elele
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neden testleri yaptırmak istemiyorsun. Allah korusun ama ya bir sorun varsa?? Sonradan pişman olabilirsin.. ikili yapılınca her doktor
üçlüye gerek duymuyor. İkili test için vakit geçti en azından üçlüyü yaptırabilirsin diye düşünüyorum. Tabi sen bilirsin yinede.

Cinsiyetide büyük ihtimalle belli olur. Bebeğin gizlemezse tabi =)

mrb arkadaşlar nasip olursa bende mayıs annesi olacağım yarın 17. haftama giriyorum:))

slm kızlar bende nasip olursa inşallah mayı annesi olucam 15+3 günlük şu an meleğim

çünkü testler sadece riski gösteriyor,bazen yanıltabiliyor da,tedavi amaçlı olmadığından çok gerekli görmüyorum,çünkü ne olursa olsun o benim bebeğim,ondan vazgeçmem...Rabbime güvenim sonsuz...

herkese mrblar bende 16+5 gunluk hamıleyım ıns. bebeklerımızı sag saglım kucagımıza alırız. cınsıyetlerını ogrendınız mı?

"elıfım" adlı kullanıcı mrb bısey sorucam bebegımızın kalan gun tablosu varya sızde nasıl yaptınız onu bnde yapcam merak ettım ama bulamadım?

herkese mrblar bende 16+5 gunluk hamıleyım ıns. bebeklerımızı sag saglım kucagımıza alırız. cınsıyetlerını ogrendınız mı?

henüz ben öğrenemedim merakla haftaya bugünü bekliyorum peki sen öğrenebildin mi canım bu arada bebeğinin hareketlerini hissedebiliyormusun ben hala hissedemedim meleğimi

"elıfım" adlı kullanıcı mrb bısey sorucam bebegımızın kalan gun tablosu varya sızde nasıl yaptınız onu bnde yapcam merak ettım ama bulamadım?

tickerfactory.com gir canım orda pregnancy and due var seçenekler geliyor onları seçip onaylıyosun sonunda bir link veriliyor onu kadınlar kulübü profiline kopyalyıp yapıştırıyorsun

kızlar cok tsk ederım kadınlar kulubune uyeyım coktandır ama hıc bakmıodum artık devamlı takıp edecegım. ıkınızede hayırlı olsun bebıslerınız. bu arada tıcker ıcın tesekkur ederım bende ona bakıodum. ben cınsıyetını ogrendım oglum olucak ıns. bu arada ben ıstanbuldanım sızler nerdensınız?

benım ılk gebelıgım ve yaklasık ıkıhaftadır hareketlerını azda olsa hıssedıyorum ya sız?

meraklar giderilmiş ne güzel darısı bizlere inşallah :) ticker içinde rica ederim canım. bu arada ben de izmirdenim

tickerfactory.com gir canım orda pregnancy and due var seçenekler geliyor onları seçip onaylıyosun sonunda bir link veriliyor onu kadınlar kulübü profiline kopyalyıp yapıştırıyorsun

mrb,bende aynı şeyi merak ediyordum,seçenekleri onayladıktan sonra birkaç link çıkıyor,hangisi olacak,birde profilde yapıştırınca geçersiz diyor,yardımcı olusanız sevinirim,tşkler...

mrb,bende aynı şeyi merak ediyordum,seçenekleri onayladıktan sonra birkaç link çıkıyor,hangisi olacak,birde profilde yapıştırınca geçersiz diyor,yardımcı olusanız sevinirim,tşkler...
ecesu ezcode yazan bir yer çıkıyo seçeneklerden sonra http ile başlayan yer image yazan yere kadar kopyala profil sayfana çizelge kısmına ypıştır canım. http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20120527/k/39f6/preg.png buna benzer bi yazı olack

elifcim gobegım bayagı cıktı hele yemek yedıktan sonra mıdede şişince 6aylık gibi duruyor ama daha kılo almadım cunku yenı yenı yemek yemege basladım cok bulantım ve kusmam vardı ıkı uc haftadır bıseyler yıyebılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…