Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya bende bende böle gaz sancısı gibi adet sancısı gibi sancı oluyo sizlerdede varmı aynı sorun doktor normal demişti ama hep böle....
bende de ara ara oluyor. Ama herkes aynı şeyi söylüyor; ağrıması normalmiş bebek yerleşmeye çalışıyormuş. Bende endişeleniyorum ama bebeğimle konuşuyorum , mutlu bi şekilde bebeğim annene tutunmaya mı çalışıyosun diorumBebek anne rahmine geldiği andan itibaren herşeyi kaydetmeye başlarmış, oyüzden bizim kendimizi nasıl hissettiğimiz çok önemli.
![]()
ben de ilk bebegimde ruyamda gormustum cinsiyetini dogru cikti.inş. canım 1hafta daha tutar sabırsızdır en azından keseciği görsem kızmam :18:
buarada rüyamda kızın oluyo diyo doktor cinsiyetini söylüyo bana benim cevap ukala ukala hımm ölemi iyi falan sinir olum kendime kalkınca![]()
hayirli olsun canim, bisey olmaz ins. baslarda leke seklinde kanamayi daha oncede sik sik duymustumBen dün yine doktordaydım. Bebeğim 6+1 olmuş. Kalp atışları görülüyor.Şuan için durumu iyi ama hafif bi lekelenme durumum vardı. Gecem gündüzüm zehir oldu.Progestan kullanmaya başladım. Nolur bana dua edin evham ettiğimle kalmış olayım...
hayirli olsun, benim de arada sirada karnim agriyor ve gaz sikismasi gibi agri da oluyorKızlar benim de SAT 5 ağustostu,5 eylülde(yani ptesi) idrar testi yaptım pozitif.Şimdi ilk muayeneye ne zaman gitmem gerekiyor?Hala şoktayım,inanamıyorum.Kasığımda adet ağrısına benzer ağrı oluyor zaman zaman,normal mi?
normal bunlar bende de var gaz sikismasi gibi bir agriKızlar ya bende bende böle gaz sancısı gibi adet sancısı gibi sancı oluyo sizlerdede varmı aynı sorun doktor normal demişti ama hep böle....
hayirli olsun ins. swaglikla kucagina alirsin bebegini, benim de canim son gunlerde meyceli soda cekiyor. bir dure sonra kalp atislarini da duyarsin merak etmeHerkese merhaba ,lütfen beni de listeye yazın sat 7 ağustos.24 ağustosta tüp bebek transferimi oldum ve 1 eylülde de kanda beta hcg 244 çıktı .Allaha binlerce kez şükürler olsun ben de hamileyim.
Hamile kaldığımı öğrendiğim gün mutluluktan uçacağımı hayal ederdim ama ,yeni yeni endişeler ortaya çıktı şimdi de.Kalp atışını duymadan ağız tadıyla sevinip kimseye haberi veremiyorum.Bir de zor elde edince hamileliği insan yine bir terslik çıkabilir duygusuyla çok temkinli yaklaşıyor olaya.Benim de ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ve de 10 gündür filan iştahım pek yok canım en çok ayran çekiyor.Çikolata tatlı filan hiç cazip gelmiyor.Çok sevdiğim kahveden de soğudum.Geceleri de erkenden uykum geliyor çkça uyuyorum ,ama tabi gecede bir iki defa tuvalete kalkıyorum.Ayrıca benim tüp bebek olduğu için ilaçların etkisiyle karnım su topladı biraz onun şişkinliği var.
Nokta kadar bir şeyin bütün vücudu nasıl bu kadar etkilediğini düşününce insan çok şaşırıyor.Allah inşallah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almamızı nasip eder.![]()
ben de doktora gidip kalp atışlarını duymadan inanmayacağım
kimseye de söylemedim sadece eşim biliyor
bende kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemiycektim ama eşim dayanamadı, ablalarına söyledi. derken herkes öğrendi.. hayırlısı bakalım![]()
valla bende söyledim sözde söylemeyecektik bi 2 aylık falan olsun diyoduk, işte benim anneme kayınvalideme görümcelerime falan derken, o ona, bu buna herkes duydu zaten![]()
aynen ya bizde oyle diyorduk.2 aylik olsun,once kalp atisini duyalim falan diyorduk.once idrar yaptim o zamanda bile esimi zor durdurdum.soylicem diye tutturdu.neyseki kan tahliline kadar bekledi sagolsun.sonra tum akrabalar,arkadaslar herkese soyledi.eline megafon alip herkese ilan etmedigi kaldi![]()
biz de ilk 3 aya kadar kimseye soylemiyoruz. ben daha ilk kontrolume 25 ekimde gidicem bir bebegi goriyim de sonra soylerizben söyledim çoğu kişiye korkarakta olsa söyledim napim yaa tutamadımmm:97:
KULLANICI ADI SAT TARİHİ
fatmacann............
cileklikofret............24 TEMMUZ
golgemmm.............
Poseidon83.............01 AĞUSTOS
gampili...................01 AĞUSTOS
ARZUM86...............01 AĞUSTOS
sevda__...............
hayatbayramolsa.....01 AĞUSTOS
zeynebim03............
gaydin58................
ylkn.......................29 TEMMUZ
arkadaşlar Allah hepimizin bebeklerinin sağ salim hayırlı bi şekilde doğmalarını nasip etsin. Ağustos böceklerimiz bizi hiç üzmesin![]()
Kızlar benim de SAT 5 ağustostu,5 eylülde(yani ptesi) idrar testi yaptım pozitif.Şimdi ilk muayeneye ne zaman gitmem gerekiyor?Hala şoktayım,inanamıyorum.Kasığımda adet ağrısına benzer ağrı oluyor zaman zaman,normal mi?
Kızlar ya bende bende böle gaz sancısı gibi adet sancısı gibi sancı oluyo sizlerdede varmı aynı sorun doktor normal demişti ama hep böle....
bende 6. hafta bitince gidicem haftaya cumartesi gibi
daha erken gitmek istemiyorum
biz de ilk 3 aya kadar kimseye soylemiyoruz. ben daha ilk kontrolume 25 ekimde gidicem bir bebegi goriyim de sonra soyleriz
günaydın kızlarnasılsınız
İyiyiz cnm sağol sabah sabah kalkıp işe geldik işte:) mide bulantılarınız başladı mı kızlar bende bulantı yok ama ağzımda sürekli acı bi tat var.
mayis annelerinde var bi keramet :) kimsenin midesi bulanmiyor cok sukurben de sadece ara ara kasikalrimda agri oluyor onun haricinde iyiyim.birde cok uykum geliyor
![]()