inşallah böyle devam ederiz mide bulantısı çok kötü bişey çünkü. Ben her gün bi Türk kahvesi içiyorum ama zararlı mı sizce bırakmalı mıyım kızlar?
kızlar bebeğim erkek olursasüleyman efe kız olursa elif bade olucak nasıl yorumlarınızı bekliyorum.....
inşallah geç döllenme olmuşltur pazartesi tekrar bakalım dedi karından baktı sanırım ondan göremedi keseyi yada ben kendimi öle avutuyorum bilmiyorum daha önceki hamileliğimde 5+3te kse görünmüştü ama vajinal us bakmıştı doktor ayy içim bi tuhaf işte
benim sat 2 ağustos doktor biraz daha bkleyelim dedi knda baktırmdım ben evde test yaptım iki kere çift çizgi zaten direk doktora gittim oda karın us çekti rahimdeki myom düşüğe sebeb olur dedi araştırdım bir çok kişide myom var herkes sağlıkla doğurmuş hep kalp atışını bi duysam derdim şimdi keseyi bile göremiyoruz rabbim yardım etsin herkese
bizim çoğumuzun daha ilk bebeği olduğu için sanırım hepimiz mutluyuz pek bi burukluk yok:)
bizim çoğumuzun daha ilk bebeği olduğu için sanırım hepimiz mutluyuz pek bi burukluk yok:)
canim benm adimda iki isimden olusuyr ama ben bu durumdan hic hosnut degilim sonucta herkes tek ismimle hitap edior.iki isimle cagirilmicaksa iki isim koymak anlamsiz bence.ama tabi bnm esiimde ne olacak dior iki isim istyr ben iki isim sahibi biri olarak kesinlikle karsiyim :)bende kiz olursa armoni yada eylul erkek olursa ege yada efe dusunuyoruz.
doktor cok ezbere konusmus bence benımde mıyom var ama kac doktor baktıysa hepsıde mıyomun olumsuzluk verecek yerde olmaıdıgını soyledı, yanı her mıyom kotu deek olmuyor yerıne gore degısıyormus
kızlarımız olursa adaş olabilirler bende eylül istiyorum:79:
mayis annelerinde var bi keramet :) kimsenin midesi bulanmiyor cok sukurben de sadece ara ara kasikalrimda agri oluyor onun haricinde iyiyim.birde cok uykum geliyor
inşallah böyle devam ederiz mide bulantısı çok kötü bişey çünkü. Ben her gün bi Türk kahvesi içiyorum ama zararlı mı sizce bırakmalı mıyım kızlar?
Kızlar merhaba bende mayıs annesi olacagım 3 gün önce öğrendim allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin
kız ismi bulması daha kolay sanki ben hiç erkek ismi beğenemiyorum nedense eşim bi de bulduğum erkek isimlerine, şu isimli arkadaşım vardı istemem, şu isimdekiler söyle oluyo, bu isimdekiler böyle gibi hep bişeyler buluyobirde en baştan erkek olursa babamın adını koyarız gibi bi durum oldu ben tmm demiştim şimdi istemiyorum kayınpederim hayatta aynı ailede iki kişi aynı isimde nie koyayım ki die vazgeçtim. Bir seferinde de kayınpederim ismini ben koycam die bişey demişti. bnm eşim ben istemezsem asla taviz vermez ama onlar bişey demeden ben bulmak istiyorum. Kız ismi aklımda var da erkek yok:26:
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin
yaa ben de bu listede olmak istiyorummmmm . bakalım az kaldı sonuca
Herkesi tebrik ederim. İnşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?