2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

inşallah böyle devam ederiz mide bulantısı çok kötü bişey çünkü. Ben her gün bi Türk kahvesi içiyorum ama zararlı mı sizce bırakmalı mıyım kızlar?

canim bence kesinlile kahve icme.ben yurtdisinda yasiorum doktra dedim turk kahvesi var ondan icsem olur mu.sizin kahveniz daha agir sakin icme dedi.bizde kafeinsiz kahve aldik.coookkkkkk acik ondan iciorum,yoksa sabahlari iste ayilamiorum.

kızlar bebeğim erkek olursasüleyman efe kız olursaelif badeolucak nasıl yorumlarınızı bekliyorum.....

canim benm adimda iki isimden olusuyr ama ben bu durumdan hic hosnut degilim sonucta herkes tek ismimle hitap edior.iki isimle cagirilmicaksa iki isim koymak anlamsiz bence.ama tabi bnm esiimde ne olacak dior iki isim istyr ben iki isim sahibi biri olarak kesinlikle karsiyim :)bende kiz olursa armoni yada eylul erkek olursa ege yada efe dusunuyoruz.

doktor cok ezbere konusmus bence benımde mıyom var ama kac doktor baktıysa hepsıde mıyomun olumsuzluk verecek yerde olmaıdıgını soyledı, yanı her mıyom kotu deek olmuyor yerıne gore degısıyormus

kızlarımız olursa adaş olabilirler bende eylül istiyorum:79:

doktor cok ezbere konusmus bence benımde mıyom var ama kac doktor baktıysa hepsıde mıyomun olumsuzluk verecek yerde olmaıdıgını soyledı, yanı her mıyom kotu deek olmuyor yerıne gore degısıyormus

doktorun bana söylediği rahimin içinde 5santim büyüklüğündeymiş kesin alınması gerekir dedi ilk duyduğumda üzüldüm ama sonra biraz araştırdım içim rahatladı zaten kısmeti varsa ne şekilde olursa olsun gelir meleğim ben buna inanıyorum

mayis annelerinde var bi keramet :) kimsenin midesi bulanmiyor cok sukurben de sadece ara ara kasikalrimda agri oluyor onun haricinde iyiyim.birde cok uykum geliyor

aynen benimde sadece uykum var, sadece yatıp dinlenmek istiyorum. midem bulanmıyo, inşallah hepimizin böyle devam eder anneminde hiç mide bulantısı falan olmazmış belki ona çekmişimdir

inşallah böyle devam ederiz mide bulantısı çok kötü bişey çünkü. Ben her gün bi Türk kahvesi içiyorum ama zararlı mı sizce bırakmalı mıyım kızlar?

doktor bana çay kahve asitli içecekleri içmememi söyledi. sadece çay içiyorum onuda çok aaçık içiyorum. çay vücudundaki demiri etkisiz hale getiriyormuş, kahvenin içinde kafein var, o da düşük riskini artırıyormuş :18: bence riske değmez. bide doktor düşük tansiyonun ideal olduğunu tuzlu ayranı çok içmemem gerektiğini söyledi. kuruyemişlerden de bir avuç ceviz fındık ve kavrulmamış badem yememi söyledi bebeğimi hissetmek istiyorum inşallah o günleri de görürüz

ben erkek çocuğum olursa adını enes yada kaan koymayı düşünüyorum. hatta ilerde 2 oğlum olursa muhtemelen biri enes biri de kaan olucak bende kız isminde çok kararsızım.

yaa ben de bu listede olmak istiyorummmmm . bakalım az kaldı sonuca
Herkesi tebrik ederim. İnşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız....

amiiin inşallah. ben bebek isteyen arkadaşlarım içinde çoook dua ediyorum Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin

selam kızlar bu gün komşularım tarafından çeşitli testlere tabi tutuldum örneğim makas yada bıçak üstüne oturma,başa tuz serpme,çin takvimi,yumurtlama takvimi gibi ve çoğunda erkek çıktı sonuçtada ben çok eğlendim.....

arkadaşlar ne gibi belirtileriniz var benim sadece kasıklarım ağrıyor ara sıra bide uykum var göğüslerimde hiç bişey hissetmiyorum ne ağrı ne sızı ne şişme bide mide bulantısıda yok insan tedirghin oluyor caba neden belirti yok mdiye geçen hamileliğimde gögüzlerim çok şişmişti ve dokunamıyordum bu sefer öle bişey olmadı bide ben her ay göz bebeklerime bakıyordum büyürse hamilesin derlerdi hiç büyüdüğünü görmdim bu ayda baktım küçük olunca bu ayda yok dedim meğerse meleğim gelmiş belirtilere fazla takılmamakmı lazım sizlerde ne gibi değişikliller var

ende gözbebekleri büyümüşmü kirpikler karışmışmı diye cok bakardım ama hıc değişen birşey olmuyormuş benimkiler aynı duruyor. Ara ara gaz sancısına benzer agrım oluyor ama göğüslerime hiç dokunamıyorum çürümüş gibi sanki öyle acı veriyor tek belirtim bu benimde başka hiçbir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…