ende gözbebekleri büyümüşmü kirpikler karışmışmı diye cok bakardım ama hıc değişen birşey olmuyormuş benimkiler aynı duruyor. Ara ara gaz sancısına benzer agrım oluyor ama göğüslerime hiç dokunamıyorum çürümüş gibi sanki öyle acı veriyor tek belirtim bu benimde başka hiçbir belirtim yok
ende gözbebekleri büyümüşmü kirpikler karışmışmı diye cok bakardım ama hıc değişen birşey olmuyormuş benimkiler aynı duruyor. Ara ara gaz sancısına benzer agrım oluyor ama göğüslerime hiç dokunamıyorum çürümüş gibi sanki öyle acı veriyor tek belirtim bu benimde başka hiçbir belirtim yok
o konuya hiiic girmiyim ben kisaca yurt disindayim ve doktor kontrollerime cok baska bir ulkede gidicem ve dogumumu da bambaska bir ulkede yapicamcanım neden o kadar geç gidiyorsun ilk kontrolune? doktorun vitamin falan verir vücudunda bir eksiklik varsa ona göre davranır. mesela bana bebe aspirini vardi folic plusa ek olarak. sende bir kere git normal kan tahlillerini falan yapsınlar. keseyi görsün sonra bebeği görmek ve kalp atışlarını duymaya gidersin.
benim de mide bulantim tam olarak bugun basladi maalesef. sabah 7 den beri oglumu oyun grubuna goturdum eve getir yedir uyut sonra eism geldi ona ogle yemegi verdim sonra oglum uyandi yedirdim aldim onu parka gittik bu kadar tempo agir geldi parkta fenalatim desem yeridir hala cok kotu hissediyorum kendimi hem heryerim agriyor hem de midem bulaniyorİyiyiz cnm sağol sabah sabah kalkıp işe geldik işte:) mide bulantılarınız başladı mı kızlar bende bulantı yok ama ağzımda sürekli acı bi tat var.
cnaim zaten mide bulantisi yeni yeni baslar, 6 haftadan sonra yani haftaya cogumuzdan yavas yavas bulanti haberleri gelirinşallah böyle devam ederiz mide bulantısı çok kötü bişey çünkü. Ben her gün bi Türk kahvesi içiyorum ama zararlı mı sizce bırakmalı mıyım kızlar?
canim netten daha once de bakmistim sen yazinca tekrar kontrol ettim Bade: sarap, Icki demekmis ve nette isim olarak kullanilmaz yaziyor.kızlar bebeğim erkek olursasüleyman efe kız olursa elif bade olucak nasıl yorumlarınızı bekliyorum.....
:) evet cnm. Erkek ismi neler olabilir ne düşünüyosun peki belki bana yardımcı olabilirsin?
ben kendi düşündüğüm ismi şimdi söylemiyimAma benim beğendiğim isimler içerisinde, Yasin, Erhan, Gökhan, Yiğit, Yusuf isimleri var...
Nedense hep erkek isimleri üzerine yoğunlaşıyorum, hiç kız isimleri ilgimi çekmiyor, ilk bebeğim erkek mi olacak ne ?
hayirli olsun, ben de ilk hamileligimde ozenmistim o tarz t-short lere ama almamaistim, bu sefer hic ozenmiyorumbende bugün lcw den karnında bebek resmi olan hamile tişortlerinden aldım:) çok mu aceleciyiz ne akşam eve gidince giyicem eşim çok gülücek eminim
canim ben de 2010 ocak annesiyim ben mutluyum planliydi bizim iki bebegimiz de. canim zor olucak ama sonunda guzel olucakslm kızlar ben 2008 nisan annesiyim.aynı zamanda allah izin verirse 2012 mayıs annesi olacağım.biraz buruk biraz mutlu tam anlamıyla şaşkınım var mı benim gibi olan.
merhaba 2012 mayıs anneleri rabbim nasip eerse bende mayıs annesi olacağım bugün 5+2 olduk ama daha kese görünmedi doktor rahimde kocaman bir miyom var kese görünmüyor dedi daha öncede bir düşüğüm var şimdi endişe içinde bekliyorum inşallah meleğim sıkı sıkı tutunur anneciğine
guzel isimler isimleri belirmelimissiniz coktankızlar madem laf isimlerden açılmış bende söyliim biz daha evlenmeden belirlemişik.
Kız olursa Naz, Erkek olursa Ali koyacağız ama erkek olursa Ali Kuzey'de olabilir.:97::97::97::97:
hayirli olsun ins. saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsinKızlar merhaba bende mayıs annesi olacagım 3 gün önce öğrendim allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
benuim ilk bebegimde cin takvimi tutmustuselam kızlar bu gün komşularım tarafından çeşitli testlere tabi tutuldum örneğim makas yada bıçak üstüne oturma,başa tuz serpme,çin takvimi,yumurtlama takvimi gibi ve çoğunda erkek çıktı sonuçtada ben çok eğlendim.....
merhaba ben daha once nerde yasiyorsun diye sormustum ya gormedin cevap vermedin ya da cevap verdin de ben gormedimcanim bence kesinlile kahve icme.ben yurtdisinda yasiorum doktra dedim turk kahvesi var ondan icsem olur mu.sizin kahveniz daha agir sakin icme dedi.bizde kafeinsiz kahve aldik.coookkkkkk acik ondan iciorum,yoksa sabahlari iste ayilamiorum.
Biz başta Nisanda doğacak sanıyorduk. Eşim kız olursa Nisan olsun diye tutturmuştu. Erken doğarsa Nisan koyabiliriz.
hayırlı olsun canım sen testini erkenmi yaptırdın benim transfer 19undayı 1eylüle vermişlerdi gerçi ben 29da yaptırmıştm dayanamayıp
dediğin gibi canım ilaçların etkisiyle su toplanıyo benim doktorum transfer yapmasak daha ii dedi ben ısrarlarla yaptırdım ama zorlandım şükür şimdi bişeyim yok ama göbegim manş. epey şiş o geçmedi destek ilaçları bırakınca geçicek galiba
kont. ne zaman
a.selam canım benim de 5.gün embriyosuydu +pgt işlemi yapıldı(kromozom bozuklugu nedeniyle) opudan 14gün sonra test olayını yeni duydum daha iyiymiş aslında erkenden ögreniyosun bana transferden 14gün sonraya yazmışlar normali 12gün ben tabi 10.günde yaptırdımSelam arzumcum benim blastokist yani 5. Gün transferi olduğu için daha erken çıktı tahlilde.ayın 19 unda opu yapılmıştı bana ayın 30 unda idrar testinde silik çizgi çıkmıştı bile .daha sonraki günler de belirginleşti zaten .1 Eylül bana doktorun verdiği test günüydü ,genelde opudan 14 gün sonra yapılıyor.
Bak iyi ki ısrar ermişsin ,hayırlı bir karar olmuş.beta hcg hormonu bu su toplaması olayını arttırıyormuş.benim transferden 5. 6 gün sonra başladı hala da azıcık yorulsam hemen şişiyor göbeğim.ne yemek yapıyorum ne bişey.ben iğne kullandım 3 gün önceye kadar çok şükür şimdi crione jele geçtim.iğne çok fenaydı hem moralimi çok bozuyordu hem de popomun üstüne oturamaz olmuştum.progesteron da şişkinlik yapıyormuş inşallah bırakınca geçer şişkinlik.
Sen hangi hastanede yaptırdın ben memorialdeydim?
hamilesindir. o testler adet olmadan 1 hafta once de hormanu taniyabiliyorkızla5r ovulasyon testi vardı elimde bi yapıyım ne çıkıcak dedim ..adetime 5 gün kaldı..ve sonuç çift çizgi sizce bu ne demek bilen var mı_ gebeliği gösterir mi?
biri bana kızsın lütfennn
evde sıkılınca bi dolaşım gelim dedim oram buram agrımıyo sanki attım kendimi sokaga agır agır dolaştım alışverişimi yaptım başladı agrılar kıvrım kıvrım oldum taksiye atladım geldim kahverengi lekelenmem yine başlamış :18: korktum 7den beri yatıyorum ama agrım yine var eşime desem kızacak offf
bende sana kızayımhamilesindir. o testler adet olmadan 1 hafta once de hormanu taniyabiliyor
ben de sabah 7 den beri kosturmadan dolayi ogleden sonra perkta kotulestim eve zor attim kendimi. demek cok yorulunca vucut alarm veriyor yat dinlen otur diyor
ben sana kiziiym de bana kim kizicak :26:
İyi akşamlar kızlar benimde son adet 1 Ağustostu bende Mayıs annesi olucam nasip olursa sizler bebislerinizin kalp atışını duydunuzmu? Ben yarın gideceğim inş duyarım bide size bişey sormak istiyorum bende sürekli hafif lekelenme oluyor sadece peçeteye bulaşıyor varmı aranızda böyle bişey yaşayan?
İyi akşamlar kızlar benimde son adet 1 Ağustostu bende Mayıs annesi olucam nasip olursa sizler bebislerinizin kalp atışını duydunuzmu? Ben yarın gideceğim inş duyarım bide size bişey sormak istiyorum bende sürekli hafif lekelenme oluyor sadece peçeteye bulaşıyor varmı aranızda böyle bişey yaşayan?
Günayyydddıınnnn mayıs anneleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?