2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkste farklı oluyor demekki yıllarca kendime ve göz bebeklerime yazık etmişim

kızlar madem laf isimlerden açılmış bende söyliim biz daha evlenmeden belirlemişik.

Kız olursa Naz, Erkek olursa Ali koyacağız ama erkek olursa Ali Kuzey'de olabilir.:97::97::97::97:

aynen bnmde göğüslerim acayip acıyo birde karnımda sürekli bi gaz sancısı var.Başkada bi belirti yok.

o konuya hiiic girmiyim ben kisaca yurt disindayim ve doktor kontrollerime cok baska bir ulkede gidicem ve dogumumu da bambaska bir ulkede yapicam bu kadar karisik olunca kontrole ne kadar nadir gidersem o kadar yasadigim yerde sabit kalirim
bir de ilk bebegimde de boyle ilk randevumu cok gec bir tarihe vermislerdi buralarda ki doktorlar tok satici gibi. herkeisn kendi hastasi var ve kimse yeni hasta almak istemiyor ben ynei hasta oldugum icin en erken randevu tarihi ekim oluyor o yuzdne her firsatta Turkiyenin gozunu seviyim diyorum ya
İyiyiz cnm sağol sabah sabah kalkıp işe geldik işte:) mide bulantılarınız başladı mı kızlar bende bulantı yok ama ağzımda sürekli acı bi tat var.
benim de mide bulantim tam olarak bugun basladi maalesef. sabah 7 den beri oglumu oyun grubuna goturdum eve getir yedir uyut sonra eism geldi ona ogle yemegi verdim sonra oglum uyandi yedirdim aldim onu parka gittik bu kadar tempo agir geldi parkta fenalatim desem yeridir hala cok kotu hissediyorum kendimi hem heryerim agriyor hem de midem bulaniyor
inşallah böyle devam ederiz mide bulantısı çok kötü bişey çünkü. Ben her gün bi Türk kahvesi içiyorum ama zararlı mı sizce bırakmalı mıyım kızlar?
cnaim zaten mide bulantisi yeni yeni baslar, 6 haftadan sonra yani haftaya cogumuzdan yavas yavas bulanti haberleri gelir bir de doktorlar 2 fincana kadar izin veriyor, kahve daha cok emzirirken izin verilmyior cocugun uyku duzenini bozar uyumasini engeller diye. tabi kahve bagimlisi degilsek icmemekte fayda var yine de
kızlar bebeğim erkek olursasüleyman efe kız olursaelif badeolucak nasıl yorumlarınızı bekliyorum.....
canim netten daha once de bakmistim sen yazinca tekrar kontrol ettim Bade: sarap, Icki demekmis ve nette isim olarak kullanilmaz yaziyor.

Son düzenleme:
:) evet cnm. Erkek ismi neler olabilir ne düşünüyosun peki belki bana yardımcı olabilirsin?

benim oglumun adi yusuf, burda anlamini sorduklarinda Joseph gibi diyorum cok kolay oluyor. bir de Hz. Yusufun hikayesi beni herzaman cok etkiler,

tekrar oglan olursa Hz. Yusufun kardesi Bunyaminin adini koyiyim diyorum esim istemiyor, aslinda ben de istemiyorum da takiliyorum esime

kiz ismi hic aklima gelmiyor ben de kiz isimlerinde sikinti cekiyorum

bende bugün lcw den karnında bebek resmi olan hamile tişortlerinden aldım:) çok mu aceleciyiz ne akşam eve gidince giyicem eşim çok gülücek eminim
hayirli olsun, ben de ilk hamileligimde ozenmistim o tarz t-short lere ama almamaistim, bu sefer hic ozenmiyorum
slm kızlar ben 2008 nisan annesiyim.aynı zamanda allah izin verirse 2012 mayıs annesi olacağım.biraz buruk biraz mutlu tam anlamıyla şaşkınım var mı benim gibi olan.
canim ben de 2010 ocak annesiyim ben mutluyum planliydi bizim iki bebegimiz de. canim zor olucak ama sonunda guzel olucak

gecmis olsun canim, kotu dusunme ins. bu sefer sorun cikmadan hamileleigini tamamlarisn ins.

bu arada dundne bugune ne cok sayfa gecmis hepsini okuyamam malum midem cok kotu su an.

sayfalarin hizli ilerlemesi demek mayis anneleri artiyor demek

kızlar madem laf isimlerden açılmış bende söyliim biz daha evlenmeden belirlemişik.

Kız olursa Naz, Erkek olursa Ali koyacağız ama erkek olursa Ali Kuzey'de olabilir.:97::97::97::97:
guzel isimler isimleri belirmelimissiniz coktan
Kızlar merhaba bende mayıs annesi olacagım 3 gün önce öğrendim allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
hayirli olsun ins. saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin
benuim ilk bebegimde cin takvimi tutmustu
canim bence kesinlile kahve icme.ben yurtdisinda yasiorum doktra dedim turk kahvesi var ondan icsem olur mu.sizin kahveniz daha agir sakin icme dedi.bizde kafeinsiz kahve aldik.coookkkkkk acik ondan iciorum,yoksa sabahlari iste ayilamiorum.
merhaba ben daha once nerde yasiyorsun diye sormustum ya gormedin cevap vermedin ya da cevap verdin de ben gormedim
nerde yasiyorsun ?
Biz başta Nisanda doğacak sanıyorduk. Eşim kız olursa Nisan olsun diye tutturmuştu. Erken doğarsa Nisan koyabiliriz.

Nisan diyie erkek ismi var mi?

Selam arzumcum benim blastokist yani 5. Gün transferi olduğu için daha erken çıktı tahlilde.ayın 19 unda opu yapılmıştı bana ayın 30 unda idrar testinde silik çizgi çıkmıştı bile .daha sonraki günler de belirginleşti zaten .1 Eylül bana doktorun verdiği test günüydü ,genelde opudan 14 gün sonra yapılıyor.
Bak iyi ki ısrar ermişsin ,hayırlı bir karar olmuş.beta hcg hormonu bu su toplaması olayını arttırıyormuş.benim transferden 5. 6 gün sonra başladı hala da azıcık yorulsam hemen şişiyor göbeğim.ne yemek yapıyorum ne bişey.ben iğne kullandım 3 gün önceye kadar çok şükür şimdi crione jele geçtim.iğne çok fenaydı hem moralimi çok bozuyordu hem de popomun üstüne oturamaz olmuştum.progesteron da şişkinlik yapıyormuş inşallah bırakınca geçer şişkinlik.
Sen hangi hastanede yaptırdın ben memorialdeydim?

kızla5r ovulasyon testi vardı elimde bi yapıyım ne çıkıcak dedim ..adetime 5 gün kaldı..ve sonuç çift çizgi sizce bu ne demek bilen var mı_ gebeliği gösterir mi?

a.selam canım benim de 5.gün embriyosuydu +pgt işlemi yapıldı(kromozom bozuklugu nedeniyle) opudan 14gün sonra test olayını yeni duydum daha iyiymiş aslında erkenden ögreniyosun bana transferden 14gün sonraya yazmışlar normali 12gün ben tabi 10.günde yaptırdım
ısrar konusunda aslında herşeyi oluruna bırakan insanımdır ama bu tedavimde çok olumlu stressiz oldugum için bide çevremdekiler hep o tarihlerde yanımda olmayacagı için istedim olmazsa tutunmazsa denemedik deriz 3-5ay sonra başlıcaz deriz diye düşündüm bide busefer olucak gibi geldi bana niyeyse:)
ben bu tedavimde hiç igne kullanmadım fitil kullanıyorum igne çok kötü biliyorum öncekilerde çok kullandım yürüyemez hale geldiğim oluyodu
ben kadıköyşifa ataşehir

biri bana kızsın lütfennn
evde sıkılınca bi dolaşım gelim dedim oram buram agrımıyo sanki attım kendimi sokaga agır agır dolaştım alışverişimi yaptım başladı agrılar kıvrım kıvrım oldum taksiye atladım geldim kahverengi lekelenmem yine başlamış :18: korktum 7den beri yatıyorum ama agrım yine var eşime desem kızacak offf

kızla5r ovulasyon testi vardı elimde bi yapıyım ne çıkıcak dedim ..adetime 5 gün kaldı..ve sonuç çift çizgi sizce bu ne demek bilen var mı_ gebeliği gösterir mi?
hamilesindir. o testler adet olmadan 1 hafta once de hormanu taniyabiliyor

ben de sabah 7 den beri kosturmadan dolayi ogleden sonra perkta kotulestim eve zor attim kendimi. demek cok yorulunca vucut alarm veriyor yat dinlen otur diyor

ben sana kiziiym de bana kim kizicak :26:

bende sana kızayım
of sabah 7den beri koşuşturmamı allah yardımcın olsun canım senin 2.bebişindi dimi
canım çok yorulmamak lazım arada dinlenmek gerekiyo ama olmuyo işte bazen
unutmadan canım geçmiş olsun

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar benimde son adet 1 Ağustostu bende Mayıs annesi olucam nasip olursa sizler bebislerinizin kalp atışını duydunuzmu? Ben yarın gideceğim inş duyarım bide size bişey sormak istiyorum bende sürekli hafif lekelenme oluyor sadece peçeteye bulaşıyor varmı aranızda böyle bişey yaşayan?

iyi akşamlar canım hayırlı olsun bebişin
ben altıncı haftadan sonra gidicem kontrole deneyimli bir kadın doğumcu 5,5 haftada kalp atışını yakalayabiliyor
inşallah duyarsın yarın pıt pıtları haber ver mutlaka
lekelenme için de endişelenme arkadaşım 5. ayına kadar ara ara lekelenme yaşadı
şu an 36. haftasında

Son düzenleme:

Aramiza hosgeldinn Ben de sat 1agustos daha lekelenme olmadi Hic Ben ilk randevuma ekim sonu gidicem daha ins Yarin kalp atislarini duyarsin

canım tebrik ederim aramıza hoşgeldin sağ sağlim bebeğini eline alman dileğiyle..
benimde sat 1 ağustos 5inde dr a gittim keseyi gördük fakat kalp atışını duyamadık.:97: bende Allah'a şükür lekelenme olmadı ama hamilelikte sık görülen birşeymiş zaten dr.un yönlendirir yarın seni. 10 gün sonra tekrar gideceğim. sende yaz bakalım yarın neler olduğunu büyük ihtimalle bhcg testi de isteyecek onun sonucunuda yaz bize. Allah yardımcın olsun canım:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…