Elif ismini bende çok severim bizim sülalede olmasa düşünürdüm. Bade de güzel ama ben iki isme karşıyım. Birbirlerinin güzelliklerini örtüyorlar gibi geliyor.
kızlar bebeğim erkek olursasüleyman efe kız olursa elif bade olucak nasıl yorumlarınızı bekliyorum.....
kız ismi bulması daha kolay sanki ben hiç erkek ismi beğenemiyorum nedense eşim bi de bulduğum erkek isimlerine, şu isimli arkadaşım vardı istemem, şu isimdekiler söyle oluyo, bu isimdekiler böyle gibi hep bişeyler buluyobirde en baştan erkek olursa babamın adını koyarız gibi bi durum oldu ben tmm demiştim şimdi istemiyorum kayınpederim hayatta aynı ailede iki kişi aynı isimde nie koyayım ki die vazgeçtim. Bir seferinde de kayınpederim ismini ben koycam die bişey demişti. bnm eşim ben istemezsem asla taviz vermez ama onlar bişey demeden ben bulmak istiyorum. Kız ismi aklımda var da erkek yok:26:
canım bende henüz hamile değilim ama erkek olursa ismi hazır. Hatta alternatifleri de çok var. Ama kız olursa hiçbir ismi beğenemiyorum. İsimleri hep kişilerle
özdeşleştiriyorum ve hepsine bir bahane buluyorumSende de tam tersi olmuş...
KULLANICI ADI SAT TARİHİ
fatmacann.............11 TEMMUZ
cileklikofret............24 TEMMUZ
golgemmm.............
Poseidon83.............01 AĞUSTOS
gampili...................01 AĞUSTOS
ARZUM86...............01 AĞUSTOS
sevda__...............
hayatbayramolsa.....01 AĞUSTOS
zeynebim03............5 AĞUSTOS
gaydin58................
ylkn.......................29 TEMMUZ
lareine...................7 AĞUSTOS
defne_ank..............5 AĞUSTOS
lehayim..................
seraprap................7 AĞUSTOS
yaa ben de bu listede olmak istiyorummmmm . bakalım az kaldı sonuca
Herkesi tebrik ederim. İnşallah hepiniz sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız....
:) evet cnm. Erkek ismi neler olabilir ne düşünüyosun peki belki bana yardımcı olabilirsin?
Bizde de eşimin dedesi yeni öldü. Biri akıl verir de onun ismi olsun derse diye ödüm kopuyo. Hamilelik zor işmiş. Düşünecek o kadar çok şey varki. Şimdiden bebek şekeri falan seçmeye çalışıyorum. Hemencecik kıyafet falan almak istiyorum. Bana gülüyorlar :)
ben kendi düşündüğüm ismi şimdi söylemiyimAma benim beğendiğim isimler içerisinde, Yasin, Erhan, Gökhan, Yiğit, Yusuf isimleri var...
Nedense hep erkek isimleri üzerine yoğunlaşıyorum, hiç kız isimleri ilgimi çekmiyor, ilk bebeğim erkek mi olacak ne ?
hayırlısı neyse o olsun cnm sağlıklı sıhattli olsunda. Bnmde erkek ismi olarak aklıma bi melih geliyo ama onun içinde tam emin değilim
slm kızlar ben 2008 nisan annesiyim.aynı zamanda allah izin verirse 2012 mayıs annesi olacağım.biraz buruk biraz mutlu tam anlamıyla şaşkınım var mı benim gibi olan.
merhaba 2012 mayıs anneleri rabbim nasip eerse bende mayıs annesi olacağım bugün 5+2 olduk ama daha kese görünmedi doktor rahimde kocaman bir miyom var kese görünmüyor dedi daha öncede bir düşüğüm var şimdi endişe içinde bekliyorum inşallah meleğim sıkı sıkı tutunur anneciğine
merhaba 2012 mayıs anneleri rabbim nasip eerse bende mayıs annesi olacağım bugün 5+2 olduk ama daha kese görünmedi doktor rahimde kocaman bir miyom var kese görünmüyor dedi daha öncede bir düşüğüm var şimdi endişe içinde bekliyorum inşallah meleğim sıkı sıkı tutunur anneciğine
inşallah geç döllenme olmuşltur pazartesi tekrar bakalım dedi karından baktı sanırım ondan göremedi keseyi yada ben kendimi öle avutuyorum bilmiyorum daha önceki hamileliğimde 5+3te kse görünmüştü ama vajinal us bakmıştı doktor ayy içim bi tuhaf iştebelki geç döllenmedir telaş etme ne zaman gel dedi kontrole
hcg 1500 üzerinde olunca kese görünür
karından mı baktı vajinal ultrasonlamı baktı
benim sat 2 ağustos doktor biraz daha bkleyelim dedi knda baktırmdım ben evde test yaptım iki kere çift çizgi zaten direk doktora gittim oda karın us çekti rahimdeki myom düşüğe sebeb olur dedi araştırdım bir çok kişide myom var herkes sağlıkla doğurmuş hep kalp atışını bi duysam derdim şimdi keseyi bile göremiyoruz rabbim yardım etsin herkesebenımde dha önce 6.haftanın içinde kese görünmeden düşük olmuştu suanda 4+ 4 üm pazartesı doktor görmeye calısacak keseyı ,ınsan aynı seyı yasamaktan cok korkuyor hayırlısı nasılsa öyle olsun, bhcg yaptırmısmıydın kac cıkmıstı sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?