inşallah böyle devam ederiz mide bulantısı çok kötü bişey çünkü. Ben her gün bi Türk kahvesi içiyorum ama zararlı mı sizce bırakmalı mıyım kızlar?
günaydın canımgünaydın kızlarnasılsınız
günaydın canımçok iyiyim bugün ben ekstra keyifli süslendik püslendik evde dinleniyoruz
hayırlı olsun canım sen testini erkenmi yaptırdın benim transfer 19undayı 1eylüle vermişlerdi gerçi ben 29da yaptırmıştm dayanamayıpHerkese merhaba ,lütfen beni de listeye yazın sat 7 ağustos.24 ağustosta tüp bebek transferimi oldum ve 1 eylülde de kanda beta hcg 244 çıktı .Allaha binlerce kez şükürler olsun ben de hamileyim.
Hamile kaldığımı öğrendiğim gün mutluluktan uçacağımı hayal ederdim ama ,yeni yeni endişeler ortaya çıktı şimdi de.Kalp atışını duymadan ağız tadıyla sevinip kimseye haberi veremiyorum.Bir de zor elde edince hamileliği insan yine bir terslik çıkabilir duygusuyla çok temkinli yaklaşıyor olaya.Benim de ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ve de 10 gündür filan iştahım pek yok canım en çok ayran çekiyor.Çikolata tatlı filan hiç cazip gelmiyor.Çok sevdiğim kahveden de soğudum.Geceleri de erkenden uykum geliyor çkça uyuyorum ,ama tabi gecede bir iki defa tuvalete kalkıyorum.Ayrıca benim tüp bebek olduğu için ilaçların etkisiyle karnım su topladı biraz onun şişkinliği var.
Nokta kadar bir şeyin bütün vücudu nasıl bu kadar etkilediğini düşününce insan çok şaşırıyor.Allah inşallah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almamızı nasip eder.
ya bende nescafe içiyorum ama benim doktorum 2 taneye izin veriyo
ha bu arada benim ikinci çocuğum olacak inşallah
bir kızım var 8 yaşında
ohh maşallahkeşke evde olabilsem bende sabah sekiz akşam yedi işteyim
ev rahat ama çalışmaya alışkın insan için zor ben tedavi öncesi çalışıyodum( 2günde bi doktor kont.toplama transferi yatması derken düşündüm )çıktımohh maşallahkeşke evde olabilsem bende sabah sekiz akşam yedi işteyim
ne güzel allah bağışlasın yavrularını ben seninde ilk sanmıştım bnmki gibi o zaman sen daha tecrübelisin yardım alırız senden:)
ne iş yapıysun cnm çalışma saatlerin baya uzunmuş ben 8-5 çalışıyorum ama yine bile yetiştiremiyorum hiç bişeyi bebek olunca napıcam bakalım
ben 8-5 çalışıyorum ama yine bile yetiştiremiyorum hiç bişeyi bebek olunca napıcam bakalım
ev rahat ama çalışmaya alışkın insan için zor ben tedavi öncesi çalışıyodum( 2günde bi doktor kont.toplama transferi yatması derken düşündüm )çıktım
ben de ilk bebegimde ruyamda gormustum cinsiyetini dogru cikti.
canım ne güzel 10hafta falan sonra ögremeye başlarız galiba bakalım:)benimki dogru çıkcakmı :)
haklısın canım arkadaşlarımda diyo bebek doğsun bak boş vaktin olup sıkılmaya zamanın olmucakbebek doğsun bak o zaman evde vakit nasıl geçiyor anlamayacaksın
özel bir şirketin muhasebe departmanında çalışıyorum canım sen ne iş yapıyorsun
beşte çıksam dünyalar benim olur heralde
cumartesileride saat 3 e kadar çalışıyorum
işler yetişmiyor malesef
sadece pazar günüm var herşey yarım kalıyor
doğumdan sonra burda çalışmam heralde
ben belediyede çalışıyorum mimarım
cmt pzr tatil allahtan, doğumdan sonrada 5 ay iznim var ama 1 ay falanda raporla 6 aya uzatırım diye düşünüyorum ama bebeğimi bırakıp işe gitmek çok zor gelicek galibaa..
KULLANICI ADI SAT TARİHİ
fatmacann.............11 TEMMUZ
cileklikofret............24 TEMMUZ
golgemmm.............
Poseidon83.............01 AĞUSTOS
gampili...................01 AĞUSTOS
ARZUM86...............01 AĞUSTOS
sevda__...............
hayatbayramolsa.....01 AĞUSTOS
zeynebim03............
gaydin58................
ylkn.......................29 TEMMUZ
lareine...................7 AĞUSTOS
defne_ank..............5 AĞUSTOS
lehayim..................
seraprap................7 AĞUSTOS
listemizi güncelledim kızlar eklememi istedikleriniz varsa yazın ekleyim.
hani arkadaşımıza yazmıştım geçmişe bakamadım erdemdeki doktorları sormuştu zeynep yeşim görgünmüş doktoru ablası falanda funda ayşe demirde kont. ve dogumunu yapmış memnunlarmış
kızlar bebeğim erkek olursasüleyman efe kız olursa elif bade olucak nasıl yorumlarınızı bekliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?