2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

inşallah böyle devam ederiz mide bulantısı çok kötü bişey çünkü. Ben her gün bi Türk kahvesi içiyorum ama zararlı mı sizce bırakmalı mıyım kızlar?

ya bende nescafe içiyorum ama benim doktorum 2 taneye izin veriyo
ha bu arada benim ikinci çocuğum olacak inşallah
bir kızım var 8 yaşında

hayırlı olsun canım sen testini erkenmi yaptırdın benim transfer 19undayı 1eylüle vermişlerdi gerçi ben 29da yaptırmıştm dayanamayıp
dediğin gibi canım ilaçların etkisiyle su toplanıyo benim doktorum transfer yapmasak daha ii dedi ben ısrarlarla yaptırdım ama zorlandım şükür şimdi bişeyim yok ama göbegim manş. epey şiş o geçmedi destek ilaçları bırakınca geçicek galiba
kont. ne zaman

ya bende nescafe içiyorum ama benim doktorum 2 taneye izin veriyo
ha bu arada benim ikinci çocuğum olacak inşallah
bir kızım var 8 yaşında

ne güzel allah bağışlasın yavrularını ben seninde ilk sanmıştım bnmki gibi o zaman sen daha tecrübelisin yardım alırız senden:)

ohh maşallah keşke evde olabilsem bende sabah sekiz akşam yedi işteyim

ne iş yapıysun cnm çalışma saatlerin baya uzunmuş ben 8-5 çalışıyorum ama yine bile yetiştiremiyorum hiç bişeyi bebek olunca napıcam bakalım

özel bir şirketin muhasebe departmanında çalışıyorum canım sen ne iş yapıyorsun
beşte çıksam dünyalar benim olur heralde
cumartesileride saat 3 e kadar çalışıyorum
işler yetişmiyor malesef
sadece pazar günüm var herşey yarım kalıyor
doğumdan sonra burda çalışmam heralde

kızlar benimde midem hiiiç bulanmıyor maşallah sadece dünden beri göğüslerim acımaya başladı.

benim b-hcg 2 gün önce 2302 idi.

kahve konusunda da ben içmiyorum sabah 1 bardak açık çay içiyorum.
kahve uyarıcı olduğundan pek önerilmiyor. bende tehlikeye atmak istemiyorum açıkçası.

ben belediyede çalışıyorum mimarım
cmt pzr tatil allahtan, doğumdan sonrada 5 ay iznim var ama 1 ay falanda raporla 6 aya uzatırım diye düşünüyorum ama bebeğimi bırakıp işe gitmek çok zor gelicek galibaa..

ben bebeğimi bırakabileceğimi sanmıyorum çok zor
kızım 3 yaşındaydı onu bile bırakmak çok zor olmuştu

hani arkadaşımıza yazmıştım geçmişe bakamadım erdemdeki doktorları sormuştu zeynep yeşim görgünmüş doktoru ablası falanda funda ayşe demirde kont. ve dogumunu yapmış memnunlarmış

HTML:

canım benim SAT 5 ağustos eklersen sevinirim teşekkürler.....

kızlar bebeğim erkek olursasüleyman efe kız olursaelif badeolucak nasıl yorumlarınızı bekliyorum.....

kızlar bebeğim erkek olursasüleyman efe kız olursaelif badeolucak nasıl yorumlarınızı bekliyorum.....

Elif ismini bende çok severim bizim sülalede olmasa düşünürdüm. Bade de güzel ama ben iki isme karşıyım. Birbirlerinin güzelliklerini örtüyorlar gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…