Kızlar acaba doğduklarında bebeklerimizin gazı olmaması için hamilelikte önlem alabilir miyiz? bilgisi olan var mı? Ben çok gazlı bir bebekmişim ki hala öyleyimİlk hamilelik belirtimde haliyle gazdı
Ne yenip ne içilmeli ya da yenmemeli?
canım ben 2010 mayıs annesıyım, 2012 nisandada bebek beklıyorum :)) ben hep dıkkat etmiştim asitli içecekelrden karpus kavun doğru duzgun meyve yıyememiştim ilk başlarda ama 3. haftaya gırdıgımızde kızımda 1 haftalık bı gaz sorunu yaşadık hiçbişey yemıyodum nerdeyse çabuk atlattık biz az sürdü bulgur gaz yapıyo kendını sıcak tutman önemli bulgur gaz yaopıyo ama bolda süt yapıyo olucaksa ne yaparsan yap bazen engel olamıyosun ama yınede tedbırlı olmak lazım gazlı yıyeceklerden kaçınmak lazım
size kolay gelsın hayırlı bi şekılde hepımız bebekelrımızı alalım kucagımıza inşallah
mrb kızlar bu gün doktora gittim tahlil sonuçlarıma baktı doktor idrar enfeksiyonum oldunu söledi toz verdi tek kullanımlık ve bol su içmemi söledi yoksa erken doğum riski olabilirmiş.....kızlar bunu okuyun mutlaka guatr testinizi mutlaka yaptırın yüksek olduğunda bebekte zeka geriliği oluyomuş bu gün komşumun yüksek çıktı ilaçla tedavisi varmış ama genede çok üzüldü yüksek çıkınca.....
Canım geçmiş olsun.Geçer inşallah hemen ilaçla ki bence geçer meraklanma ben günde 2-2.5lt su içmeye çalışıyorum vücudu temizliyormuş. guart testini zaten ilk dr muayesinde istiyorlar benimki hemen istedi Allah'a şükür birşey çıkmadı. Komşuna da çok geçmiş olsun ama yeni doktora gidecek arkadaşlarımız için kulaklarında küpe olsun bazı dr lar atlayabilir ama çok önemli tabiki t3-t4-tsh-tokluk kan şekeri-tam kan sayımı vs bi sürü test istio doktorlar
geçmiş olsun canım bol bol su iç geçer inş.mrb kızlar bu gün doktora gittim tahlil sonuçlarıma baktı doktor idrar enfeksiyonum oldunu söledi toz verdi tek kullanımlık ve bol su içmemi söledi yoksa erken doğum riski olabilirmiş.....kızlar bunu okuyun mutlaka guatr testinizi mutlaka yaptırın yüksek olduğunda bebekte zeka geriliği oluyomuş bu gün komşumun yüksek çıktı ilaçla tedavisi varmış ama genede çok üzüldü yüksek çıkınca.....
geçmiş olsun canım bol bol su iç geçer inş.
komşunada geçmiş olsun üzüldüm
buarada testleri yazmanınz iyi olmuş doktorlar atlayabiliyo bazen bizde daha bilgili oluruz ben duydumya dr. demeden atlarım şunları yaptırcam dimi demeye
kızlar 2011 mayıs bebeklerinin cicilerine bakıyorum ne kadar güzel şeyler onlar ölekendimi düşünüyorumda beni kimse durduramaz herhalde şunuda alim bunuda alim diye
guzel isimler isimleri belirmelimissiniz coktan
hayirli olsun ins. saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin
benuim ilk bebegimde cin takvimi tutmustu
merhaba ben daha once nerde yasiyorsun diye sormustum ya gormedin cevap vermedin ya da cevap verdin de ben gormedim
nerde yasiyorsun ?
Nisan diyie erkek ismi var mi?
yok canım ya bikeresinde böyle bilgili bilinçli insanları görünce seviniyorum demişti doktorum, gerçi ben heyecandan bişey söleyememde melegimi görünce adamcagız anlatır dururişte biz şunuda yaptırcaz dimi dediğimizde sen çok biliyosun diyolar o zamanda kendilerini ezik hissediyolar yazık en güzeli beklemek o sölemezse sölemek o zaman seslerini çıkartamıyolar işte....
yüzük olayı nasıl canım merak ettim benimde yapmam lazımmmkızlar bende şu yüzükle cinsiyet belirleme zımbırtısını yaptım erkek çıktı çin takvimi de erkek gösteriyo ama milletin içine hep kız doğuyo bakalım neyim olacak
her kont. çıkışı bi parça bişey alsak mı nasıl fikirBiz ne zaman cici almaya başlıyoruz. Ben çok sabırsızlanıyorum yaa:93:
yüzük olayı nasıl canım merak ettim benimde yapmam lazımmmçin takvimine göre erkekmiş erkek olursa inş. adı ÖMER olucak paşamın çok begeniyorum buadı kızımız olursada bi prensens adı buluruz artık hepberaber çünkü kız ismi çok ve hepsi genelde güzel seçmek çok zor
Kızlarrrrrr mide bulantım başladı galibaa biraz önce eve geldim girer girmez bir bulantı bir bulantı en sonunda akşam yediklerimin hepsi gitti çok fena oldum yaaa umarım devamı gelmez hala midem ağzımda gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?