2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar acaba doğduklarında bebeklerimizin gazı olmaması için hamilelikte önlem alabilir miyiz? bilgisi olan var mı? Ben çok gazlı bir bebekmişim ki hala öyleyim İlk hamilelik belirtimde haliyle gazdı
Ne yenip ne içilmeli ya da yenmemeli?

canım ben 2010 mayıs annesıyım, 2012 nisandada bebek beklıyorum :)) ben hep dıkkat etmiştim asitli içecekelrden karpus kavun doğru duzgun meyve yıyememiştim ilk başlarda ama 3. haftaya gırdıgımızde kızımda 1 haftalık bı gaz sorunu yaşadık hiçbişey yemıyodum nerdeyse çabuk atlattık biz az sürdü bulgur gaz yapıyo kendını sıcak tutman önemli bulgur gaz yaopıyo ama bolda süt yapıyo olucaksa ne yaparsan yap bazen engel olamıyosun ama yınede tedbırlı olmak lazım gazlı yıyeceklerden kaçınmak lazım
size kolay gelsın hayırlı bi şekılde hepımız bebekelrımızı alalım kucagımıza inşallah

Hayırlı olsun yeni bebişin
Anladığım kadarıyla doğumdan donra süt verirken dikkat ettin hamilelik süreci ile alakası yokmu bu işin? Süt verirken mi dikkat edilmeli?
Amin canım hayırlısı ile sağsalim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım.

mrb kızlar bu gün doktora gittim tahlil sonuçlarıma baktı doktor idrar enfeksiyonum oldunu söledi toz verdi tek kullanımlık ve bol su içmemi söledi yoksa erken doğum riski olabilirmiş.....kızlar bunu okuyun mutlaka guatr testinizi mutlaka yaptırın yüksek olduğunda bebekte zeka geriliği oluyomuş bu gün komşumun yüksek çıktı ilaçla tedavisi varmış ama genede çok üzüldü yüksek çıkınca.....

Canım geçmiş olsun. Geçer inşallah hemen ilaçla ki bence geçer meraklanma ben günde 2-2.5lt su içmeye çalışıyorum vücudu temizliyormuş. guart testini zaten ilk dr muayesinde istiyorlar benimki hemen istedi Allah'a şükür birşey çıkmadı. Komşuna da çok geçmiş olsun ama yeni doktora gidecek arkadaşlarımız için kulaklarında küpe olsun bazı dr lar atlayabilir ama çok önemli tabiki t3-t4-tsh-tokluk kan şekeri-tam kan sayımı vs bi sürü test istio doktorlar

haklısın canım insan kendi kendinin doktoru oluyo bazen doktorlar o kadar hasta arasında takip edemiyo kime ne test yaptı allah tan doktorum çok ii şanslıyım komşum için çok üzüldüm ağlaya ağlaya geldi yazık doktordan teselli etmeye çalıştım ama nafile....allah hepimizin yavrusunu esirgesin....hiç su içme alışkanlığım yok ya zorlanıyorum içerken zaten....

geçmiş olsun canım bol bol su iç geçer inş.
komşunada geçmiş olsun üzüldüm
buarada testleri yazmanınz iyi olmuş doktorlar atlayabiliyo bazen bizde daha bilgili oluruz ben duydumya dr. demeden atlarım şunları yaptırcam dimi demeye

işte biz şunuda yaptırcaz dimi dediğimizde sen çok biliyosun diyolar o zamanda kendilerini ezik hissediyolar yazık en güzeli beklemek o sölemezse sölemek o zaman seslerini çıkartamıyolar işte....

nasılsınız mayıs anneleri işe şimdi geldim bakim annelere neler konuşmuşlar diye doktora gittim anca geldim tabi bu gidiş bebişim için değildi ben romatizma hastasıyım bağ dokusu hastalığım var sık sık kontrole gidiyorum bugünde göz muayenem vardı sonuçları romatoloğa gösterdim şimdilik iyi dedi 6 ay sonra tekrar göz testi yapılacak hamile olduğumu söyledim kinin tedavisi başlancaktı bana bebeğe zararı yok güvenle kullanabilirsin dedi hastanenin kadın doğum bölümüne gittim randevu alayım takibim burda olsun dedim sonuçta bir aksilik olursa doktorlar irtibat halinde olur diye düşündüm ama kadın doğum randevu veremiyormuş çok doluymuş kendi takip hastalarına bakıyorlarmış ancak 3 ay sonra oda yeni gebelere randevu verilmeye başlancakmış mış mış mış bende özelini buldum ordaki bi doktorun ordan giriş ypıcam bakalım ne olacak uyku halim ve ateş basması bendede var yüzüm yanıyor resmen kasık ağrım arttı oraya koş buraya koş kızlar mideniz ynıyormu sizin ne yesem midem yanıyor

bende çok sabırsızlanıyorum yaaa oofff başlasak artıııkkkk annemle dün viaporttaki bebek mağazalarını dolaştık en çok bebek arabasına hevesleniyorum

canim ben dubaide yasiyorum.gormemisim sorunu simdi gordum

kızlar bende şu yüzükle cinsiyet belirleme zımbırtısını yaptım erkek çıktı çin takvimi de erkek gösteriyo ama milletin içine hep kız doğuyo bakalım neyim olacak

işte biz şunuda yaptırcaz dimi dediğimizde sen çok biliyosun diyolar o zamanda kendilerini ezik hissediyolar yazık en güzeli beklemek o sölemezse sölemek o zaman seslerini çıkartamıyolar işte....
yok canım ya bikeresinde böyle bilgili bilinçli insanları görünce seviniyorum demişti doktorum, gerçi ben heyecandan bişey söleyememde melegimi görünce adamcagız anlatır durur
gerçi bazı ters doktorlara çatınca dediğin gibi sen çok biliyosun diyo

kızlar bende şu yüzükle cinsiyet belirleme zımbırtısını yaptım erkek çıktı çin takvimi de erkek gösteriyo ama milletin içine hep kız doğuyo bakalım neyim olacak
yüzük olayı nasıl canım merak ettim benimde yapmam lazımmm çin takvimine göre erkekmiş erkek olursa inş. adı ÖMER olucak paşamın çok begeniyorum buadı kızımız olursada bi prensens adı buluruz artık hepberaber çünkü kız ismi çok ve hepsi genelde güzel seçmek çok zor

saçından bir teli koparıyorsun evlilik yüzüğünü bağlıyosun saçının ucuna. göbeğine doğru yaşın kadar hafif deydirip çekiyorsun en sonunda kavada hareket ettirmeden duruyorsun ileri geri giderse erkek daire çizerse kızmış bakalım görücez

Kızlarrrrrr mide bulantım başladı galibaa biraz önce eve geldim girer girmez bir bulantı bir bulantı en sonunda akşam yediklerimin hepsi gitti çok fena oldum yaaa umarım devamı gelmez hala midem ağzımda gibi

Kızlarrrrrr mide bulantım başladı galibaa biraz önce eve geldim girer girmez bir bulantı bir bulantı en sonunda akşam yediklerimin hepsi gitti çok fena oldum yaaa umarım devamı gelmez hala midem ağzımda gibi

yaaaa bence var yaa kesin nazar degdirdik kendimize.bu sabahta ise gitmeden once dogru duzgun seyler yemek icin kalktim.5 dk sonra yuzum sapsari oldu.nasil bi bulanti.kusacam kusamiyorum.sadece bulanti var tansiyonum dustu elim ayagim titredi midemde kusacak biside yoktu ama zor toparlandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…