Ben de almistim tracy ve bizim kizi 3 saatlik rutine oturtamadim. Biz de emerek uyuyoruz ve oyle lunca 1.5-2 saatte bir meme istiyo. Emzik ve biberon da almiyo. Simdi 4. Ayda 4 saatlik rutin daha da zor ama cok sey ogrendim kitaptan. Yeniden denicem. Geri donup altini cize cize okiiicam bu sefer...
biyolog çok iyi gidiyordun canım ya bence yılmadan devam et sende bu azmi görüyorum şekerim, bazen bir iki gün böyle direniyorlar ama pes etmemek lazım, diğer taraftan insan ağlamasınada dayanamıyor tabıykı haklısın hele babalar
merhaba kızlar,hiç aklımda yokken çalışmaya başladım. hatta okula verdiğim ücretsiz izin dilekçesini geri çektim. iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum. çok ani oldu. sittin sene gidemeyeceğim bir okula görevlendirmeyle gittim. olayın en sevindirici yanı bu. okul arabayla eve 5 dakika bu da diğer pozitif durum.ama sonuçta bilmiyorum yusuf ömerden uzak kalmak nasıl olacak. annem bakacağı için mutluyum ama üfffff kafam çok karışııkkk
bu arada 4.ay kontrolümüzü olduk. kilomuz 6800gr boyumuz 64 cm olmuş. 800 gr almışız. bıngıldağımız biraz genişöiş. d vitamini 5 damlaya çıktı bu yüzden. kan ilacına da başlıyoruz santafer.bugün içirdim 2-3 saat oldu henüz bir sıkıntı yok.inşallah da olmaz. rota virüsü vurdurmamıştık ama doktorumuz geç kalmış sayılmazsınız dedi. yarın 4.ay aşılarıyla birlikte rota virüsün ilk dozunu da yaptırıcam. inşallah 2.ay aşısında yaşadığı huzursuzluğu tekrar yaşamaz çünkü kabus gibiydi
geçmişi pek okuyamadım malum çalışınca insan yoruluyor.umarım hepiniz iyisinizdir,kv ler problem çıkarmamıştır, kocalarınız akıllı usludur, bebişleriniz saç baş yoldurmamıştır
canlarım teşekkür ederim sekersizyesilcay okudum şekerim balonda kalan kısmı...
kitaba ben devam edecektim fakat eşim haftasonu görevi devraldı
dedimki ben sanırım hata yapıyorum birde sen dene
başarılı oldukmu evet oldukkk eşim benden daha iyi çıktı ama bizi asyanın huyu vazgeçirdi
bazı çocuklar huysuzdurrr...
hatta ablamın minik yavruceği kaç kere check-up tan geçtii dr sadece hiçbir sorunu yok huysuz dedii:)
yanii yapıcak birşey yok ablam diyorki aynılarını bende yaşadım...
kızımın her uyuması 60 dk yı geçmeye başladıı
eşimle paylaşırken sorun yok ama tek başıma cidden bende o denli sabır yok
geceleri uyanma kısımlarını hallettik gibi duruyor...
ve uyku işaretlerini anlıyorum
hatta iletişimimiz güçlendi ama uyku konusunda olmadı yapamadım yapamadık yanii
napalım dedikk kızım ağlıyor ben geriliyorum eşimde kızdı
tadını çıkar hem sen geriliyorsun hem çocukkk dediii
cidden saldım napiyimm kızıma karşı koyamadım en son p tesi sabahı denerken artık emzik ver yatağına koy
çenesi titredi sinirden çırpındı dedim başlarım tracy e:)
aldım emzirdim okşadım hooppp uyudukkkk
2 gündürde bir kere bile ağlamadan(çok şükür) günümüz geçiyor...
kitabı aldığıma asla pişman değilim ama demek ki benm kızımda böyle kabullenip tadını çıkarıyorummm:):)
(uzun oldu özür dilerim)
zeynepyus
cnm ananem hala hastanedeymiş dolayısıyla misafirlerim haftasonu yada haftaya geleceklermiş...
istediğin zaman buluşabiliriz tatlımmm:)
ekincik'ide ikna edelimmm:)
biyolog kitap bebegin memede uyumasına çabuk uyanır diye mi karşı ??cnmm kızlar söyledi ben yaptımm...
üstüne 6 kg da sırf asyaya domates yaptım iice öğrendim gelip sanada yapiim şekerim:)
cnm biz kitabı bıraktık dün
eşim anlaşma yaptı çünkü asyanın ağlaması giderek azalması gerekiyordu
2 saatten fazla yatır kaldır yaptık şş pat yaptıkkk cıksss
çocuk çok ağlıyo emzikle uyuyan çocuk emzikte almaz oldu bende tabi ağlıorum neden olmuyooo
alıyoruz okuyoruz hatada yapmıyoruzzz
demekki dedik bizim çocukta uyku kısmı işe yaramayacakkk:)
emzirip uyutuyorum 2 gündür rahatladıkk
ama gece uykuları oyun kısımları yada hareketlerini izleme kısımlarından faydalanıyorum ama kızımın sinirlenip ağlamasına yenildim:)
hayırlı olsun cnm artık rahat rahat....Kızlar bugün gittim spiralimi taktirdim. 1 hafta daha kociskomla yatak yokmuş zaten 10 gündür adetliyim adamın canına tak edecek valla
Kızlar bugün gittim spiralimi taktirdim. 1 hafta daha kociskomla yatak yokmuş zaten 10 gündür adetliyim adamın canına tak edecek valla
yerim ben onun dudaklarınıı..dudaklarını büzüp ağlayan bebekler bana o kadar tatlı geliyo ki..tam yemelik oluyolar..müzik sesi falan açsan yanında gün geçtikçede sesi kademe kademe yükseltsen alışır belki cnm
Kızlar bugün gittim spiralimi taktirdim. 1 hafta daha kociskomla yatak yokmuş zaten 10 gündür adetliyim adamın canına tak edecek valla
eveet çok fena gök gürledi.. kuzu yaa demek uyuyamadı. benim kızım da sesten çok etkileniyor ama bu gece rahatsız olmadı. özellikle dışarıda uyurken, bazen kulaklarına bir şeyler tıkamayı düşünüyorum
Seninki yine iy hayatım benimki geçenlerde 24 saat yapmadı ve huzursuzlanmaya başladı zeytinyağı devreye girdi biraz karnını ovduk biraz bacaklarını kaka yapma pozisyonuna getirdik neticede yaptı ama her yer kaka beziyle fazlasını aldım debelenince alt açma mati kaka-sonra bezini avucladi onu aldım elinden şaştım kaldım ayaklariyla fazla sürmesin her tarafa diye uğraşırken bu sefer bezi bıraktıktan sonra kafasını avucladi anlayacağın her yere siçtı batırdı yaniiii neyse soluğu banyoda aldık mis gibi oldu uyudu tabii biz annelerin ısı ne otur birde onları yıka ama cok şükür kabiz aşamasına geçmeden kurtulduk
Biyolog benim diger yorum alinti balonunun icinde kalmis. İlk paragraftan sonra:) telefondan yazdigim icin sikinti oluyo:)
Planner ben de oyle dusunuyorum, uzatabildigim kadar. Ozel sektorde mi calisiyosun?
bence de iyi yapmışsıncnmm kızlar söyledi ben yaptımm...
üstüne 6 kg da sırf asyaya domates yaptım iice öğrendim gelip sanada yapiim şekerim:)
cnm biz kitabı bıraktık dün
eşim anlaşma yaptı çünkü asyanın ağlaması giderek azalması gerekiyordu
2 saatten fazla yatır kaldır yaptık şş pat yaptıkkk cıksss
çocuk çok ağlıyo emzikle uyuyan çocuk emzikte almaz oldu bende tabi ağlıorum neden olmuyooo
alıyoruz okuyoruz hatada yapmıyoruzzz
demekki dedik bizim çocukta uyku kısmı işe yaramayacakkk:)
emzirip uyutuyorum 2 gündür rahatladıkk
ama gece uykuları oyun kısımları yada hareketlerini izleme kısımlarından faydalanıyorum ama kızımın sinirlenip ağlamasına yenildim:)
ne güzel canım, hem yakın okula geçmişsin hem de bebişine annen bakıyor, senin adına sevindim..merhaba kızlar,hiç aklımda yokken çalışmaya başladım. hatta okula verdiğim ücretsiz izin dilekçesini geri çektim. iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum. çok ani oldu. sittin sene gidemeyeceğim bir okula görevlendirmeyle gittim. olayın en sevindirici yanı bu. okul arabayla eve 5 dakika bu da diğer pozitif durum.ama sonuçta bilmiyorum yusuf ömerden uzak kalmak nasıl olacak. annem bakacağı için mutluyum ama üfffff kafam çok karışııkkk
bu arada 4.ay kontrolümüzü olduk. kilomuz 6800gr boyumuz 64 cm olmuş. 800 gr almışız. bıngıldağımız biraz genişöiş. d vitamini 5 damlaya çıktı bu yüzden. kan ilacına da başlıyoruz santafer.bugün içirdim 2-3 saat oldu henüz bir sıkıntı yok.inşallah da olmaz. rota virüsü vurdurmamıştık ama doktorumuz geç kalmış sayılmazsınız dedi. yarın 4.ay aşılarıyla birlikte rota virüsün ilk dozunu da yaptırıcam. inşallah 2.ay aşısında yaşadığı huzursuzluğu tekrar yaşamaz çünkü kabus gibiydi
geçmişi pek okuyamadım malum çalışınca insan yoruluyor.umarım hepiniz iyisinizdir,kv ler problem çıkarmamıştır, kocalarınız akıllı usludur, bebişleriniz saç baş yoldurmamıştır
ben duydum ama içeri çok ses gelmiyordu. sizinki çatı katı ya demek nerdeyse dışardaymışsın gibi duymussunuz.. bizim de öyle olsa uyanırdı eminim.. bazen cıt desen uyanıyo cunkuGözün aydın mı denir bilemedim ama çok iyi yapmişssin bir guzel oh demişsindir di mi?
Yaw o geceden rahatsız olmadı ise başka sesten zor olur o ne idi yaa ben hatta evin içine mi düşücek simşek diye ürküp ürküp durdum , valla bu korku bana ve oğlumuda uzun süre gider resmen kabus gibiydi inş olmazz başka
Hehehe ben her kakasını temizlemek için altını açtıgımda benim oğlan ne der ne yapar ayaklarını ellerimden kurtarır ve şap diye kakasının ustune ayağını bir guzel bandırır teyzeleri ..çok haylaz benimki çok..dusunsenize sunnetten sonra bile ayakları ile tepinmesi devam etti bana mısın demedı bu velet ,siz artık dusunun bana yaptıgı muzurlukları ..
canın yandımı şekerim işelm nekadar sürüyor benimde var niyetimde
Evet canım özel sektörde çalışıyorum, ist da bir planlama bürosunda, sen kamudamı çalışıyorsun?
biyolog kitap bebegin memede uyumasına çabuk uyanır diye mi karşı ??
memede uyuttugun zaman uyanıyor mu nekadar uyuyor kitap ne dio ??
merak ettim bende yatagına yatırıyorum uykusu gelince aglıo kucagıma alıp sakinleştiriorum tekrar yatırınca aglıor mememi veriorum orda uyuyo yatırıyorum arada aglarsa sırtını sıvazlıorum uyumaya devam edio böylelikle 2 bazen 3 saat uyuyor arada emzirdigimde oluor
bişey daha hareketlerini takip etmek demişsin biraz acarmısın
canın yandımı şekerim işelm nekadar sürüyor benimde var niyetimde
anladım cnm saolcnm kitap memede uyutmaya tamamen karşı...
der kii: memede uyursa hep memede uyumak ister...
o sebepten uyut,emzir,oyna,uyut şeklinde rutin...
yatarken emmek yok gece emiyor o ayrı ama gündüz yok...
memede sakinleştirmekte yok:)
yani kucağa alıp kulağına yavaşça şşş diyorsun yürümüyorsun sallanmıyorsunn
kısaca yaptığımız herşey yanlışşş ayrıntı çok ama çok fazlaaa... okuman lazımmm yinede cvplarım sorularını
hareketlerini takip etmek mesela:
ingaa şeklinde hep aynı ses tonunda ağlaması birşeye ihtiyacım var anneeee ağlaması ıslak bez karnım aç yada sıkıldım gibi
ama birde mantra ağlaması var gitgide yükselen ses ve çığlıkkk
buda sana itiraz etme ağlamasııı
başka bir örnekk: mesela asyanın uykusu gelince kaşları kızarıyor,ve mık mık sesler çıkarıyorrr
emzir beni anne diyor...
cıııykkk derse kesin kaka yapmıştır...
ıhhhııı diye garip bir iniltisi var sıkıldım yerimi değiştir gibi...
bebeğini takibe alıyorsun ve derdini hemen anlıyorsunnn
bu sayede bebeğin hiç ağlamadan derdini çözümlüyorsun....
dolayısıyla mutlu bebek mutlu anne!!!!!!!
:):):)
ben duydum ama içeri çok ses gelmiyordu. sizinki çatı katı ya demek nerdeyse dışardaymışsın gibi duymussunuz.. bizim de öyle olsa uyanırdı eminim.. bazen cıt desen uyanıyo cunkusiz sulak yerden gelin de burdaki gök gürültüsüne tırsın olcak şey mi neyse gitti mi bunu da özlersin artık :))
melegim sen iğne mi yaptırmıştın korunmak için
ben de bi çözüm bulsam da kazaya kurban gitmesem :))
Gözün aydın mı denir bilemedim ama çok iyi yapmişssin bir guzel oh demişsindir di mi?
Valla oh demedim desem yalan olur:)) bizim kv simdi sinirinden catliyotdur. Hemen bı tane daha yapacakmisimda birarada buyurlermis. Sanki kendi bakacak !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?