Valla rahmi aşağı çekerken CANIM yanmadı değil hani. Ahanda yine doğuruyorum sandim :))) ama onun dısında bir acı yok takıldığını hic hissetmedim Kİİİİ benim CANIM cok tatlidir ben taktirdiysam herkes taktirir :)) 10-15 dk falan sürüyor
ya bende de aynı sorun var saga sola bakınıyor az emior bu dönem nekadar sürermiş nasıl düzelirmişkızlar yani 30 uma bir girdim pir girdim. gezemediğim günlerin acısı 3 günde çıktı da yine fatura bana kaldı evi anca toparlayabildim
emmeyi rededen annelerden başlayım sakın pes etmeyin buradamı okudum bilemiyorum ama sosyal redmiş bebeklerimizin yaşadığı. anası gibi asi olacak bu kız galiba:)bende ece mememi sürekli ittiriyor sağa sola bakmaya çalışıyordu geçici bir dönemmiş ben sütümü sağıp kaşıkla verdim, gündüzleri 2 dk olsa da verdim ama geceleri emiyordu çok şükür atlattık sayılır sizde durduk yere mamaya başlamayın mücadele edin. inşallah herkes atlatır bu durumu.
ece nin favori şarkısı tin tin tinimini hanım:) youtubedan dinliyoruz sürekli geceleri rüyama giriyor:)
ece gündüzleri 2 saatte bir ayakta sallanarak uyuyor ama hepsinin süresi farklı oluyor tam bir düzen tutturabildik denemez bir de parmağını emmeden hayatta uyumuyor:)
kızlar en kötüsü 68 kilo olmuşum70 ile ece yi doğurmuştum. habire yiyiyorum nasıl gidecek bu kilolar aklım ermiyor.
korunma işi başımıza dert ya eskiden bu kadar korkmuyordum. hap için beklemekten başka çare yok gibi benim için.
yarın aşımız var dua edinde kolay atlatalım teyzeleri.
kızlar yani 30 uma bir girdim pir girdim. gezemediğim günlerin acısı 3 günde çıktı da yine fatura bana kaldı evi anca toparlayabildim
emmeyi rededen annelerden başlayım sakın pes etmeyin buradamı okudum bilemiyorum ama sosyal redmiş bebeklerimizin yaşadığı. anası gibi asi olacak bu kız galiba:)bende ece mememi sürekli ittiriyor sağa sola bakmaya çalışıyordu geçici bir dönemmiş ben sütümü sağıp kaşıkla verdim, gündüzleri 2 dk olsa da verdim ama geceleri emiyordu çok şükür atlattık sayılır sizde durduk yere mamaya başlamayın mücadele edin. inşallah herkes atlatır bu durumu.
ece nin favori şarkısı tin tin tinimini hanım:) youtubedan dinliyoruz sürekli geceleri rüyama giriyor:)
ece gündüzleri 2 saatte bir ayakta sallanarak uyuyor ama hepsinin süresi farklı oluyor tam bir düzen tutturabildik denemez bir de parmağını emmeden hayatta uyumuyor:)
kızlar en kötüsü 68 kilo olmuşum70 ile ece yi doğurmuştum. habire yiyiyorum nasıl gidecek bu kilolar aklım ermiyor.
korunma işi başımıza dert ya eskiden bu kadar korkmuyordum. hap için beklemekten başka çare yok gibi benim için.
kızlar kilo durumlarınız nasıl gidior ben adet olmaya basladıktan sonra kilo vermeye basladım
ama daha fazlam var 8 kilo gibi
ekmegi baya azalttımama diger seyleri kesmedim malum süt lazım
ya bende de aynı sorun var saga sola bakınıyor az emior bu dönem nekadar sürermiş nasıl düzelirmiş
çok sosyal cocuk canım
bak benimkide ayakta sallanıyordu yere koyuyorum uyanıyordu artık sallamak yok iki gündür ne rahatım masallh
sende bidenesene artık benimki kendi uyuyor uykusu gelince mızmızlanmasından ve uyanalı 2 saat olmasından anlıorum uykusu geldiğini oyuncaklar bile ilgisini çekemior
hemen yatagına götürüyorum aglıor kucagıma alıorum tekrar koy yine aglıor yine yine biraz yoruyorum onu böylelikle sonra meme veriorum uyoyor aksam uykusunda onada gerek kalmıyor aglamadan uyku moduna geçior
anladım cnm saol
bende harekettakibini gelişimi açısından sandım yani ayına uygun hareketler yapabilior mu şeklinde
kitabı almadan senden öğreneyim beleşe getireyim dedim
şaka biyana ilgini çeken orjinal şeyleri kısaca yaz olur mu öğrenelim bizde kıbrıstayım belki burda bulamam kitabı
kitabı uygulucam diye yavruyu aglatma bencede
yani öğrenecekse zaten kendiliğinden düzene girer gibime gelior benimki 2 akşamdır kendi uyuyo yatag a götürüp bırakıorum ağlamadan uyuyor bianda öğrendi meger yavrumun içinde varmıs
meleğim o da bir şey mi benim ergen olasıcası kardeşim kurban geliyor anne dana yerine ablama girsek olur mu diye şaka yaptı bende en fazla terlik atabildim:)
Ayy benim oğlanda alt dudagını sarkıtır ağlamadan once, o şekilde olunca ben inan dayanamıyorum bazen dudaklarına yapışıyorum (bizde alt dudak hafıf kalın birde gelde yeme yani )ama ağlamaya başlamasını durdurabildiğimi söyleyemem o isterse ağlar az ağlar ama yinede ağlar ..alt dudak indi mi ağlar bizimki :)) öylede bir sinyal mekanizmamız var hani
kızlar yani 30 uma bir girdim pir girdim. gezemediğim günlerin acısı 3 günde çıktı da yine fatura bana kaldı evi anca toparlayabildim
kızzz bilgi başına hesap numaramı veriyorum yaz şekerim:):)
ben yazarım cnm merak etme...
başka kitaplarda okuyorum ama benm kıza kitap fln kar etmiyorrr...
şimdi 6.aydan sonra düzene giriyor diyenlere inanasım warr bakalımm:)
ergen olasıca lafına yarıldım koptum yıkıldım tatlım yaaa:)
oğlum 2 yaşına geldiğinde bi bebiş daha doğurmaya karar verdimm..keşke oğlum ikiz olsaydı ne güzel olurdu
tesekkur ederiz teyzesi Allah hepimizin yavrularini bize bagislasin nazarlardan korusun
ben ikinciyi istemiyordum ama dogurduktan sonra bu mucizeyi birdaha yasamayi insan istemezmi dedim o koku bir kez duyulmamali tabi kismet
Allah gonlune gore versin canim
kızlar kilo durumlarınız nasıl gidior ben adet olmaya basladıktan sonra kilo vermeye basladım
ama daha fazlam var 8 kilo gibi
ekmegi baya azalttımama diger seyleri kesmedim malum süt lazım
Valla ben 52 kg ile hamile kalıp 63 kg ile dogum yaptım CANIM. Dogum ile takip eden ilk hafta 7 kg sinı verdim. Suan 54,5 kg yim lanet olasica 2,5 kg üzerime yapisip kaldı. Esim ne dese beğenirsiniz;hayatım o 2,5 kg 1,25 1,25 göğüslerin gelir sen eski kg dasın üzülme !!! Adamı boğasim geldi yaww. Kg vermenin en iyi yolu ki senelerdir öyle yaparım bol su 2,5 4 lt olacak hem zaten bol süt icin bol su şart. Hal boyle oluncada isyedigimi yiyip iciyorum valla ne kg alıyorum nede veriyorum(
merhaaba arkadaslar benim bir sorum vardi benim bugum normalde adet gunum ama olmadi sag tarafimda daha belirgin bir agrimi desem dikik mi desem kasilma gibimi bilemedim bisey var birde ben 40 gunde bir adet oluyorum bu sekilde yumurtlama olurmu bileniz varsa lutfen cevap verin
Kızlar bugün gittim spiralimi taktirdim. 1 hafta daha kociskomla yatak yokmuş zaten 10 gündür adetliyim adamın canına tak edecek valla
cnm kitap memede uyutmaya tamamen karşı...
der kii: memede uyursa hep memede uyumak ister...
o sebepten uyut,emzir,oyna,uyut şeklinde rutin...
yatarken emmek yok gece emiyor o ayrı ama gündüz yok...
memede sakinleştirmekte yok:)
yani kucağa alıp kulağına yavaşça şşş diyorsun yürümüyorsun sallanmıyorsunn
kısaca yaptığımız herşey yanlışşş ayrıntı çok ama çok fazlaaa... okuman lazımmm yinede cvplarım sorularını
hareketlerini takip etmek mesela:
ingaa şeklinde hep aynı ses tonunda ağlaması birşeye ihtiyacım var anneeee ağlaması ıslak bez karnım aç yada sıkıldım gibi
ama birde mantra ağlaması var gitgide yükselen ses ve çığlıkkk
buda sana itiraz etme ağlamasııı
başka bir örnekk: mesela asyanın uykusu gelince kaşları kızarıyor,ve mık mık sesler çıkarıyorrr
emzir beni anne diyor...
cıııykkk derse kesin kaka yapmıştır...
ıhhhııı diye garip bir iniltisi var sıkıldım yerimi değiştir gibi...
bebeğini takibe alıyorsun ve derdini hemen anlıyorsunnn
bu sayede bebeğin hiç ağlamadan derdini çözümlüyorsun....
dolayısıyla mutlu bebek mutlu anne!!!!!!!
ohhhhh güle güle kullan şekerimmm:)
minik bir bebeği warken spiralle ikizlere hamile kalan birini duymuştum hueheuheue
yinede testlerini ihmal etmeeee aklında bulunsunnn:)
bebek karnında hareket edene kadar anlamayan bir dolu insan var....
özendim walla biz poşete devammm:):):)
Gözün aydın mı denir bilemedim ama çok iyi yapmişssin bir guzel oh demişsindir di mi?
Valla oh demedim desem yalan olur:)) bizim kv simdi sinirinden catliyotdur. Hemen bı tane daha yapacakmisimda birarada buyurlermis. Sanki kendi bakacak !!!
canım benim kv diyoki taktır rahatla oda kullanıyor 10 senedir ama bana oda diyor arada yas farkı fazla olmasın 2yasında kal 3te dogur diyobanada daha iyi geliyor bebek 1 yasındayken zaten 4yasında olacak oglusum anaokuluna baslar bebegimde büyümüs olur ve bebekle oglum 1sene gecirmiş birbirini tanımıs olur sonra o okuldayken bende bebekle ilgilenirim şimdi öle güzel kurguluyorum sonra dogunca öldüm bittim napcam ben cok zor uykum var acım diye aglanırım burda
"rahmi aşağı çekerken" cümlesi beni benden aldıdaha cümle başında yok yok hap eniyisi demeye başladım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?