2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

"rahmi aşağı çekerken" cümlesi beni benden aldı daha cümle başında yok yok hap eniyisi demeye başladım bile

kızlar kilo durumlarınız nasıl gidior ben adet olmaya basladıktan sonra kilo vermeye basladım
ama daha fazlam var 8 kilo gibi
ekmegi baya azalttım ama diger seyleri kesmedim malum süt lazım
ya bende de aynı sorun var saga sola bakınıyor az emior bu dönem nekadar sürermiş nasıl düzelirmiş
çok sosyal cocuk canım
bak benimkide ayakta sallanıyordu yere koyuyorum uyanıyordu artık sallamak yok iki gündür ne rahatım masallh
sende bidenesene artık benimki kendi uyuyor uykusu gelince mızmızlanmasından ve uyanalı 2 saat olmasından anlıorum uykusu geldiğini oyuncaklar bile ilgisini çekemior
hemen yatagına götürüyorum aglıor kucagıma alıorum tekrar koy yine aglıor yine yine biraz yoruyorum onu böylelikle sonra meme veriorum uyoyor aksam uykusunda onada gerek kalmıyor aglamadan uyku moduna geçior

Oyy inş kolay atlatır Ece aşısını, inş ateşlenmezde ..
Kilo konusunda bende çok muzdaribim bu yuzden sana tavsiyelerde bulunamıyorum cnm malasef (burda tompikliğimle abimin deline bile dustuk dalga geçip duruyor ..bana şişko diyor yaw

benim pek bi sıkıntım yok çok şükür 9 kilo alınca vermesi kolay oldu tabe benim için öyle bol keseden konuşuyomm
64 ile hamile kaldım 73 ile doğurdum şimdi 61 kiloyummmm

meleğim o da bir şey mi benim ergen olasıcası kardeşim kurban geliyor anne dana yerine ablama girsek olur mu diye şaka yaptı bende en fazla terlik atabildim:)

kızzz bilgi başına hesap numaramı veriyorum yaz şekerim:):)
ben yazarım cnm merak etme...
başka kitaplarda okuyorum ama benm kıza kitap fln kar etmiyorrr...
şimdi 6.aydan sonra düzene giriyor diyenlere inanasım warr bakalımm:)

meleğim o da bir şey mi benim ergen olasıcası kardeşim kurban geliyor anne dana yerine ablama girsek olur mu diye şaka yaptı bende en fazla terlik atabildim:)

ergen olasıca lafına yarıldım koptum yıkıldım tatlım yaaa:)

gözlerimin önünde alt dudişi kalın ve sarkmış bi bebek ve ben onu şu anda yiyorummm..insan nasıl dayansın o dudağı öyle görünce yerim ben o tırsak erkekiiii

şu emme sorununu 15 gün oldu galiba düzeltemedik ama pes etmedim hiç mama vermedim şükür ki gece emiyo..Ece nin düzelmesine çok sevindim canım..şarkısını sevsinler onun:)aşı içinde geçmiş olsun şimdiden istersen gelince önlem amaçlı ateş düşürücü ağrı kesici ver ben öyle yaptı bi sorun çıkmadı kolay atlattık..kilo konusuna gelince derin bir ahhhh çekiyorumpantolonlarım zor ilikleniyo:18:bi kaç gündürde çok taktım kiloma hiç gitmiycek gibiler

bende şu hesap numarası bölümüne koptumm

oğlum 2 yaşına geldiğinde bi bebiş daha doğurmaya karar verdimm..keşke oğlum ikiz olsaydı ne güzel olurdu

oğlum 2 yaşına geldiğinde bi bebiş daha doğurmaya karar verdimm..keşke oğlum ikiz olsaydı ne güzel olurdu

tesekkur ederiz teyzesi Allah hepimizin yavrularini bize bagislasin nazarlardan korusun

ben ikinciyi istemiyordum ama dogurduktan sonra bu mucizeyi birdaha yasamayi insan istemezmi dedim o koku bir kez duyulmamali tabi kismet

Allah gonlune gore versin canim

amin canım..ben daha doğum yapmadan hep 2 çocuk diyodum.kokuları,gülüşleri,masum masum bakışları herşeyleri çok güzel..insan uyurken bile özlüyo..inş cnm Allah hepimizin gönlüne göre versin

merhaaba arkadaslar benim bir sorum vardi benim bugum normalde adet gunum ama olmadi sag tarafimda daha belirgin bir agrimi desem dikik mi desem kasilma gibimi bilemedim bisey var birde ben 40 gunde bir adet oluyorum bu sekilde yumurtlama olurmu bileniz varsa lutfen cevap verin

merhaaba arkadaslar benim bir sorum vardi benim bugum normalde adet gunum ama olmadi sag tarafimda daha belirgin bir agrimi desem dikik mi desem kasilma gibimi bilemedim bisey var birde ben 40 gunde bir adet oluyorum bu sekilde yumurtlama olurmu bileniz varsa lutfen cevap verin

Canım bir doktora sor bence,önemli bir konu çünkü.

Kızlar bugün gittim spiralimi taktirdim. 1 hafta daha kociskomla yatak yokmuş zaten 10 gündür adetliyim adamın canına tak edecek valla

canım nerde taktırdın ne kadardı ve onların çeşitleri varmıs seninki ne adet kesiyormus bazıları bazılarıda daha cok adet yapıyormus bunlar yapar dedimi doktor

canım bende 68 kiloyum daha cok resimlerde ve aynalarda kilolarımı daha net görüyorum ama ben 60la kaldım 80le dogurdum emziriyorum vermiyorum cok yiyorum kıtlıktan cıkmıs gibi ve ben unutkanım hap içmeyi falan unuturm diye bide onla ugrasmamak için spiral taktırcam inş

canım bizim bu sitede varmı öle sabırla bekleyecek kac kere test yaparız ama artık ben enaz 10gün gecmeden yapmıcam(inanan varmı) cnkü 6gün gecti oldum yani tam düzenli degil demekki nese bebek istesem cıkartır yaparım yada zaten olcaksa ben naparsam yapıyım buarada yasemin ergene yine hamileymiş 2 aylık karıda para gani hizmetci dadı falan öle bende yasasam futbol takımı kurarım yedeklerle beraber

"rahmi aşağı çekerken" cümlesi beni benden aldı daha cümle başında yok yok hap eniyisi demeye başladım bile

canım sen git doktora doktorun korunma yöntemlerini anlatsın sen ona göre karar ver bence mesela ben korkuma ve doktrumun yanlıs yönlendirmesi dolayısıyla dogurmadım sezeryan oldum keske yapsaydım deneseydim olmazsa girseydim sezeryana dedim yani bişeyleri yaparken herseyi göze almalıyız ve herkezin vücudu farklı burda gördük catı muayenesinde ben geldim ooo cok acıdı biri geldi hiçbişey hissetmedim dendigi gibi bişey degilmiş dedi yani yorumlar farklı secim senin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…