Eğer bir sorun çıkmazsa ben de Mayıs annesi olacağım. Ocakta bir kürtajım var boş gebelikten. Şimdi korkumdan doktora gidemiyorum. Bir terslik vardır diye... SAT 5 Ağustos. Bel ve kasık ağrısı dışında hiçbir belirtim yok. Açlık bile hissetmiyorum. Umarım herşey yolundadır. Herkesin hamileliği hayırlı olsun. Neredeyse 2 yıldır kk'yı takip ediyordum. Yazmak bugüne kısmetmiş. Betahcg 2732 çıktı. Açıkçası fikirlerinizi bekliyorum kızlar. Ne yemek yiebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Hissettiğim tek şey korku((
hayırlı olsun canım manş. bebişini görmüşsün birinci aşamayı geçtinsıra şimdi pıt pıtları duymakta doktorun tahlil falan verdimi kont. giden arkadaşlara vermişlerde merak ettim
Merhaba kızlar ben de mayıs annesi olucam her şey yolunda giderse.Ben adetime 1 gün kala test yaptırmıştım.beta hcg 90.25 ti.Doktordan randevu aldım ama 17 eylüle kadar dolu.Sizce tekrar test yaptırıp mı gideyim doktora.Değerlerim yükseldi mi acaba merak ediyorum. Bu arada hesaplarıma göre 4+5 günlük bebişim.SAT 8 Ağustos.İnş. hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
hayirli olsun canim.bizde de baska kasik agrisindan baska bir belirti yoktu.ama herkeste farkli oluyor.bnm ilk defa bu sabah bulantim oldu.onun haricinde cok huzurlu geciyor ve bulantisi olmayanalr sansli anneler bolumunde yer aliyormus:)bende daha bebegimi ultrasonda gormedim 13 unde gorecem.ama gercekten ister istemez korku olusuyor insanin icinde.ama hemen aklima iyi seyler getiriyorum cunku artik bebislerimizde biz ne hissedersek onu hissediyorlar unutma.doktora git bence bebisini gosterirler icin rahatlar.icini ferah tut.insallah hepimiz hayirlisyla kucagimiza alacagiz bebislerimiz
Hayırlı ugurlu olsun canım, benımde SAT 7 austos gunlerımız aynı nerdeyse, bende adetten 4 gun sonra bhcg 200 cıkmıstı, pazartesı ayın 12 sınde gıdecegım bıdaha tekrar test yaptıracagım
Teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun:) Bir şey sormak istiyorum. Karından mı baktırıyorsunuz yoksa vajinal mi? Ben aşırı tedirgin oluyorum, hiç vajinal baktırmak istemiyorum, o yüzden geç gitsem daha iyi sanırım, aklımda kalmaz en azından.
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inş. bebişini. Ben de 17 eylülde gidicem dra. 5+5 olucak bebiş.Vajinal kontrolden ben de korkuyorum bebişe bir şey olur diye.Nette okudum karından bakılabilmesi için bebeğin en az 6 haftalık olması gerekiyormuş.Kalp atışlarını duymak için.Dr duyamayıp vajinadan kontrol etmek isterse ne yapacam bilemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkür ederim Lal55, senin de hayırlı olsunBen vajinal kontrole hiç alışamadım, o yüzden bekleyip karından görüneceğine emin olduktan sonra gitmek istiyorum. Bir yandan da bu kadar endişeyle nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum. ilki düşük olmasaydı (kesenin içi boştu) bu kadar gergin olmazdım. 24 saat internette araştırma yapıyorum kese nezaman görünür diye. Son bilgilere göre karından kese görünmesi için en az 6 haftalık olmalıymış. Doktor bana haftaya gel karından bakalım göremezsem alttan bakarım demişti.
İyi akşamlar sekerler bende hamileyim son bat tarihi 1 Ağustostu dün gittim hast tabiki alttan baktılar kesemizi gördük bebis icinde göründü görünecek dedi ama göstermedi kendini bebisim Dr daha fazla bakmadı kesem gayet sağlıklı ve iyi görünüyormuş 10 gün sonraya gün verdi bakalım ne olacak Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin
Allah hayırlısıyla kucağına verir inşallah canım. Benim sat 5 ağ. 28-30 gün arası sürer periodum. yumurta takibi yaptırmıştık biz. 20'si yumurtlama günümdü. Benim hiçbir belirtim yok, normalmidir acaba. hcg 2732 çıktı. Neden hala kasıklarımda hassasiyet haricinde hiçbir berlirtim yok(( İnşallah herşey yolundadır. 14 eylülde gitmeyi planlıyorum. karından bakın diycem bakalım. Saplantı oldu vajinal muajene.
Canım benim de SAT 5 ağustostu,bugün gittim doktora keseye baktı karından ultrasonla.Benim de hmilelikle ilgili sadece kasıklarımda ağrı var.
Ben üşüttüm sanırım,burnum boğazım çok kötü bikaç saattir,bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum.Hamileliğin ilk zamanlarında soğuk algınlığı tehlikeli mi?Bilenler cevaplarsa çok sevinirim
Çok teşekkür ederim canım,keseyi gördü,bebeği görebilmek için 2 hafta sonra gel dedi dr.Şimdi gebelikten dolayı vücudun direnci herzamankine göre biraz düşüyor. O yüzden biraz dikkat etmek gerek. Ben gebelik belirtileri diye okuduğumda daha önce direnç düşüklüğünden grip benzeri hastalık yaşayanlardan bahsedildiğini duymuştum. Hiçbişey olmaz, kafana takma sakın, daha dikkatli ol. İlaç almanı gerektirecek kadar ilerletme ama. sakın bitki çayı falan içme. Bitki çayları ilk dönemde biraz sorun yaratabiliyormuş. Yat dinlen uyu bence.
Peki buügünkü muayenede bebeği görebildi mi doktor?
Allah hayırlısıyla kucağına verir inşallah canım. Benim sat 5 ağ. 28-30 gün arası sürer periodum. yumurta takibi yaptırmıştık biz. 20'si yumurtlama günümdü. Benim hiçbir belirtim yok, normalmidir acaba. hcg 2732 çıktı. Neden hala kasıklarımda hassasiyet haricinde hiçbir berlirtim yok(( İnşallah herşey yolundadır. 14 eylülde gitmeyi planlıyorum. karından bakın diycem bakalım. Saplantı oldu vajinal muajene.
Teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun:) Bir şey sormak istiyorum. Karından mı baktırıyorsunuz yoksa vajinal mi? Ben aşırı tedirgin oluyorum, hiç vajinal baktırmak istemiyorum, o yüzden geç gitsem daha iyi sanırım, aklımda kalmaz en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?