canım seninde mi eşin denizci?
zeynepyus evi taşımıcaz çünkü seneye tayinimiz çıkacak altından kalkamayız 1 sene içinben izmire annemlere gidip kalıcam. arada gidicem istanbula ama ece ile zor olucak.
eşimde benden ayrılacağına pek üzülmüyor :)derdi kızı gidip gelip öpüyor ben bundan nasıl ayrı kalıcam diye
zeynepyus evi taşımıcaz çünkü seneye tayinimiz çıkacak altından kalkamayız 1 sene içinben izmire annemlere gidip kalıcam. arada gidicem istanbula ama ece ile zor olucak.
eşimde benden ayrılacağına pek üzülmüyor :)derdi kızı gidip gelip öpüyor ben bundan nasıl ayrı kalıcam diye
Hayatım benim koca hipno terapist değişik değişik hayat hikayeleri dinliyor bütün gün o yüzden evliliği neyin sarstigi yada neyin kamciladigini cok iyi biliyor o yüzden de benim üstüme pek gelmez ev işlerinde yardımcı olmaya çalışır yemek konusu zaten makarna salata ve et yemeklerini süper yapar yani ben ceza veremiyorum zaten sagolsun aksam gelincede kiziyla tas çatlasa bı yarım saat vakit geçirebiliyor kiz saat 9 deyince uyur Eeee ne ceza nede başka birsey adama desenki temizlik yap kesin birsey kırarlar zaten benimde icime sinmez ama gece kızı uyarınca mamasını yapar sabah 6 buçuk 7 de uyanır mamasıni yine yapar içirir uyur cok şükür benim kocadan yana bir sıkıntım yok ama bazen ısı gücü bırakıp beraber film izleriz yada sohbet ederizikinizede iyi geliyor kv ve kp in dedikodusunu bile onunla yaparım yani Allah razı olsun cok amaçlı koca...
[COLOR="#FF0000" .!.:maşallah canım inşallah arkasındakilerde öyle olur cnm
benim sancım evde gün boyu başladı ama okadar güzeldiki sanki sancı değildi öyle gece 12ye kadar devam
etti ben hastaneye gitmek istemiyodum ama eşimin ısrarıyla gittim ve 4 santim açıklığım vardı
hemşire bile sen baya bi sancını çekmissin dedi
taki suni sncı verene kadar sonrası malüm
onuda geçtim ben sözde özel hastaneye gittim iyi davransınlar daha dikkatli
olurlar diye ama malesef beni biraz fazla kestiler
hatta tlf konuşup nöbetçi doktoru çağırdılar çok kesildi diye eee
bendede tecrübe yok doktorumuda çağırmadık anlayacağın çook çektim
hala gözümün önüne geliyo bazen :18::26::26::26::26:
ve ben gece saat3.45 geçe doğurdum ve saat 6ya kadar sadece dikiş atıldı bana resmen canlı canlı
dikiliyodu onun korkusunda 2 ciyi düşünemiyorum şimdi[/COLOR]
canım geçmiş gitmiş olsun sonrakıler çok güzel geçsin inş zaten yavrun sevgisiyle sana unutturur kötü anılarını
azraece allah yardımcın olsun canım ya ayrı kalmak çok zordur eşinin yeri ayrı mutlaka am enazından annenın yanındasın oda bir şans veee bebişin senınle daha ne olsun dimi ama:)
merhaba güzel mayıs anneleri ve onların biricik yavruları ne güzel buluşma olmuş
inşallah bizede nasip olur,kızlar nerede oturuyorsunuz belki birbirimize çok yakınızdır:)
mesela ben istanbul anadolu yakasındayım
bende anadolu yakasındayım.geçenlerde bir buluşma ayarlanmıştı sanırım ama tarih ve zamanla ilgili tam bi bilgi edinemedim.buluşuldu mu bilmiyorum.bilgi istiyorum arkadaşlar!öyle bir ayarlama olursa kesin katılırım ben.
Tatlım esim hipno terapi kliniğinde terapist olarak çalışıyor benimki panik atak hastaları ile ilgileniyor ilacsiz tedavi ediyorlar patronumuz ara ara tv ye çıkar ikbalin programına yada Euro Star'a çıkıyor depresyondan başla aklına psikolojik ne rahatsızlık geliyorsa tedavi ediyorlar hipnoz cd leri var 21 gün dinliyorsun[/QU
iyiymiş.ihtiyacı olan birileri olursa söylerim.ama isim,firma vs. nedir?aklımda bulunsun.aslında çevremde buna ihtiyacı olabileceğini düşündüğüm 3 çift var.
Canım ben sana kliniğin web sitesini yazayım özelden şimdi reklam gibi de olmasın ok?
Nagihan3005 tatlım olmadı yaa msj yazabilecek kıdemde degilsin diyor site ofelya thomas hipno terapi kliniği
Kızlar buluşma gununu bu hafta sonu yani 29.09.2012 tarihine ve saat 13:00 da MALTEPE CARREFOUR olarak değiştiriyoruz ..malum katılım çok az oldu bende hafta sonu en azından belki eşleriniz gelmenize yadımcı olur diye cumartesi olarak iyi olacagını duşundum
Önceden Cuma diye söyledik ve katılım ben ve yavrukedi den ibaretti şimdi inş katılım daha çok arttar
Hadi hanımlar gelicem diyenlere her turlu kolaylıkları sağlamaya çalışıyoruz yeterki gelin yaw
haklısın canım bizlerin pabucu dama atıldı malesef bizimki
her sabah işe giderken öpmeden gitmezdi ama şimdi hiiiç umrunda değil
bu sabah yine her sabah gibi kızını öptü gitti sinir oldum ve arkasından
mesaj attım ona sana bi daha çocuk mocuk yok diye anladı galiba
tlfndan öpücak yolladı mesaj olarak bende kabul etmiyorum dedim
offf yaa keşke bende yakın olabisem vee gelseydiiimmm
Kızlar buluşma gununu bu hafta sonu yani 29.09.2012 tarihine ve saat 13:00 da MALTEPE CARREFOUR olarak değiştiriyoruz ..malum katılım çok az oldu bende hafta sonu en azından belki eşleriniz gelmenize yadımcı olur diye cumartesi olarak iyi olacagını duşundum
Önceden Cuma diye söyledik ve katılım ben ve yavrukedi den ibaretti şimdi inş katılım daha çok arttar
Hadi hanımlar gelicem diyenlere her turlu kolaylıkları sağlamaya çalışıyoruz yeterki gelin yaw
ya of of of of.:26:vallahi gelmeyi çok istiyordum ama çok yakın bir akrabamızın düğünü var ya.bir sonraki haftaya erteler misiniz?tüm arkadaşlarımın da katılmasını rica ediyorum.çok hoş olur bence.
Hayatım benim koca hipno terapist değişik değişik hayat hikayeleri dinliyor bütün gün o yüzden evliliği neyin sarstigi yada neyin kamciladigini cok iyi biliyor o yüzden de benim üstüme pek gelmez ev işlerinde yardımcı olmaya çalışır yemek konusu zaten makarna salata ve et yemeklerini süper yapar yani ben ceza veremiyorum zaten sagolsun aksam gelincede kiziyla tas çatlasa bı yarım saat vakit geçirebiliyor kiz saat 9 deyince uyur Eeee ne ceza nede başka birsey adama desenki temizlik yap kesin birsey kırarlar zaten benimde icime sinmez ama gece kızı uyarınca mamasını yapar sabah 6 buçuk 7 de uyanır mamasıni yine yapar içirir uyur cok şükür benim kocadan yana bir sıkıntım yok ama bazen ısı gücü bırakıp beraber film izleriz yada sohbet ederizikinizede iyi geliyor kv ve kp in dedikodusunu bile onunla yaparım yani Allah razı olsun cok amaçlı koca...
canım valla olabilir ben gecen regl oldum düşün yani ve şuanda zamanım geçmiş durumda 4-5 gun ve varsa çıkar benim muhtemlen evde test yapıcam akşama ama akşam olmak bilmez bugun dyanamayıp gıdıp alıcam galiba öğlen arası ecz den:)
Canım ben sana kliniğin web sitesini yazayım özelden şimdi reklam gibi de olmasın ok?
Nagihan3005 tatlım olmadı yaa msj yazabilecek kıdemde degilsin diyor site ofelya thomas hipno terapi kliniği
sağol canım.yazdım
ya of of of of.:26:vallahi gelmeyi çok istiyordum ama çok yakın bir akrabamızın düğünü var ya.bir sonraki haftaya erteler misiniz?tüm arkadaşlarımın da katılmasını rica ediyorum.çok hoş olur bence.
offf yaa keşke bende yakın olabisem vee gelseydiiimmm
Cnm ben bir daha ki hafta Antepteyim yani olursa ben sizlere katılamam ama nihayetinde bu iş benim tekelimde olan birşey değil çoğunluk istiyorsa bir dahaki cumrtesi tabii görüşmeniz mumkun..
sağol canım.yazdım
Hayatım bu adres ankarada bilgin olsun da
Hayatım bu adres ankarada bilgin olsun da
bi dakka, bi dakka ANKARA MALTEPE CARREFOUR mu?_
bi dakka, bi dakka ANKARA MALTEPE CARREFOUR mu?_
Hayır hayatım GAZİOSMANPAŞA da klinik
Kiz sen buluşma yerini Ankara'da mı sandin ne oldu anlamadım ben kliniği soruyorsun diye cevapladım ama hatlar karıştı galiba:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?