2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

azraece cnm inan senin durumuna üzülüyorum.çok zor ya.evinden,eşinden ayrı kalmak.düzeninin ikide bir bozulması.İnşallah düzelir ya.Allah yardımcın olsun cnm.

haklısın canım bizlerin pabucu dama atıldı malesef bizimki
her sabah işe giderken öpmeden gitmezdi ama şimdi hiiiç umrunda değil
bu sabah yine her sabah gibi kızını öptü gitti sinir oldum ve arkasından
mesaj attım ona sana bi daha çocuk mocuk yok diye anladı galiba
tlfndan öpücak yolladı mesaj olarak bende kabul etmiyorum dedim

Canım süpermiş ya terapist eş, bildiği doğruları kendi hayatındada uygulayabilmesi çok güzel işindeki dinginliği evinede yansıtıyor demekki, benim eşimde bin çeşit insanla ve inanılmaz yoğun bir tempoda çalışıyor ama evde herşeye çok yardımcıdır kusur bulamıyorum kocacıma çok şükür, allah kızımada senın gıbı bır eş kısmet etsin diyorum eşime daha nasıl ödüllendireyim onu değilmi ama:)

Kızlar buluşma gununu bu hafta sonu yani 29.09.2012 tarihine ve saat 13:00 da MALTEPE CARREFOUR olarak değiştiriyoruz ..malum katılım çok az oldu bende hafta sonu en azından belki eşleriniz gelmenize yadımcı olur diye cumartesi olarak iyi olacagını duşundum
Önceden Cuma diye söyledik ve katılım ben ve yavrukedi den ibaretti şimdi inş katılım daha çok arttar
Hadi hanımlar gelicem diyenlere her turlu kolaylıkları sağlamaya çalışıyoruz yeterki gelin yaw

Son düzenleme:

offf yaa keşke bende yakın olabisem vee gelseydiiimmm

fenasın edan:)))))koptum....

canım demek haftasonuna kaydı çoğbelki daha iyi olabilir bu çoğunluğun fikri önemli çünkü herkesin başka bir problemi olabilir böyle durumlarda çok kişiyi organize etmek zordur, planlarda bir değişiklik olmazsa bende gelmek istiyorum bakalım kısmet

Çok amaçlı kocalara herkese nasip etsin mevlam inş.. benim adamda çok amaçlı delirten turden de (

Cnm bir aydır eşimden uzak yaşıyoruz ve hiç ona ihtiyaçım olmadıda o varkende yaptığım işler aynı yokkende aynı yani varla yok arasında ..Yalnız değilsin gayri hem Ece var oda insanın dunyasına sığar ve hatta artarda,

Kızlar ben 3 aylık iğne vuruluyorum ve sorun yok gayet iyi siz neden 6 .ayı bekliyorsunuz ki anlamadım yani hap zarar mı veriyor benim bildiğim vermiyenleri var hem iğnenin hemde haplarıın ..bu kadar stres olmayın ve kontrol altına bir an once girin derim sizlere
kızlar

Cnm ben bir daha ki hafta Antepteyim yani olursa ben sizlere katılamam ama nihayetinde bu iş benim tekelimde olan birşey değil çoğunluk istiyorsa bir dahaki cumrtesi tabii görüşmeniz mumkun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…