2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

olursada kısmet tabi kızımda supriz bir gebelikti benim ve 4. hftada idrar testi yaptım beceremedim:) test bozuldu doğru çıkmaz bu dedim attım çöpe eşim bakmış 1.5 çizgi var ya bebek olabilr dedi ama ben yok canım yoktur derken sabah bir test daha yaptım bu sefer işyerinde eşim oyle deyınce içime kurt düştü tabi veee yine idrar testinde çıktı hemen doktora gıttım 4 haftalık gebelik kesesi çokta güzel yerleşmiş demişti doktor... bak sabah sabahh anılarım depreştı geçen sene 29 eylülde öğrenmiştim:) plansızdı ama iyiki gelmiş kızım çok şükrediyoruz

canımm benimm yaa demek tecrübe almıssın
malesef ben daha yeni yeni galbba:26::26::26:

yaa kızlarr tabi olmasın demiyoruz amaa en azından
azıcık büyüsünler derim çünkü olan bizlere oluyo başkaına değil
benim artk öyle güzell geçiyoki vaktim kızımla
eskiden çook sıkılırdım yanlızım diye alllahh olmayanlarada
nasp etsin inaşalllaaahhh

melek onlar melek.bizim sevincimiz,mutluluk kaynağı bence.bende 19 eylül'de öğrendim aman Allah'ı o günümü sizlere anlatamam.Rabbim'e ne kadar şükretsem azdı.mutluluktan ağladığım bir gün oldu ilk defa o kadar çok.tarif bile edemem.kağıdı alınca gözlerime inanamadım.aynı hastanede 2 dr.a birden gösterdim.ben son 1 yıldır istiyordum çünkü.ama haplar geciktirdi.böyle işte.en büyük silahımız bence de şükür.hep şükretmemiz gerek.gerçekten çok büyük nimetler ve emanetler onlar bize:)))))

açıkcası bukadar erken olursa uzulurum ben çünkü kızım anne sütü alıyor şuanda sadece ve çokk küçükler ya hem bizimde bedenimiz henuz hazır değildir zaten yeni bir gebeliğe üstelik ben sezaryen oldum, offf ıns yoktur

evet canııımm anlatılmazzz bi duyguuu
sadece yaşanılırr
canım ben 6 aylık olduktan sonra gece habı kullanmayı düşünüyorum
ne dersiniz kızlar eşimden korkuyorum şuan o korunuyo
ama bayramdan sonra ikinci olsun diyo ama daha erken 1.5 yaş olsun sonra olsa daha iyi
tabi o allahın bileceği ama çok zor olur şimdi olursa yaa :26::26:

o sezaryan daha zor canımm yaaa
ama yine hayırlısı canımmm

canım ben evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım ve hiç hap içmedim, hapın ve ilacın hertürlüsüne anlaşılmaz bir iğreti duyuyorum hep eşime bırakmıştım sorumluluğu ama bir süpriz yaşadık, çokda güzeldi ve tadında bırakmak lazım dimi ama:) şuan yaşadığım korkuyla sabıt bır tecrube yani:) bende spiral taktırmayı düşünüyorum bakalım birkaç ay daha geçsin oyle dedi doktorum

o sezaryan daha zor canımm yaaa
ama yine hayırlısı canımmm

canım benım serzaryen amalıyatım oyle guzel geçtiki çok korkuyordum ama amalıyattan 5 saat sonra kalktım ayağa bırdaha dogrudurust yatmadım bıle ağrım sızımda olmadı hıc hastanemiz ve doktorumuzda çok ıyıydı hatta hastaneden cıkacağımız gun annem dediki sanki otelde 2 gun tatıl yaptık tatlı bır zeyno aldık gıdıyoruz evımıze çok şükür demişti oyuzden ben doğum hıkayemı çok çokk güzel hatırlıcam hep umarım sonraki bebeğimdede bukadar iyi gider herşey, çok normal istiyordum ama kısmet değilmiş PUPP illeti yuzunden sezaryen olmuştum ıyıkıde olmuşum dedim

canımm benimm yaa demek tecrübe almıssın
malesef ben daha yeni yeni galbba:26::26::26:

Hayatım benim koca hipno terapist değişik değişik hayat hikayeleri dinliyor bütün gün o yüzden evliliği neyin sarstigi yada neyin kamciladigini cok iyi biliyor o yüzden de benim üstüme pek gelmez ev işlerinde yardımcı olmaya çalışır yemek konusu zaten makarna salata ve et yemeklerini süper yapar yani ben ceza veremiyorum zaten sagolsun aksam gelincede kiziyla tas çatlasa bı yarım saat vakit geçirebiliyor kiz saat 9 deyince uyur Eeee ne ceza nede başka birsey adama desenki temizlik yap kesin birsey kırarlar zaten benimde icime sinmez ama gece kızı uyarınca mamasını yapar sabah 6 buçuk 7 de uyanır mamasıni yine yapar içirir uyur cok şükür benim kocadan yana bir sıkıntım yok ama bazen ısı gücü bırakıp beraber film izleriz yada sohbet ederiz😊ikinizede iyi geliyor kv ve kp in dedikodusunu bile onunla yaparım yani Allah razı olsun cok amaçlı koca...

Cnm bende tekrar doğum kontrol hapı düşünüyorum.çünkü diğer türlü kazaya yol açıyor.sonra düşünüp dur.acaba hamile miyim diye.yine de en iyisi hap diye düşünüyorum.çünkü adetimi de düzene sokmuştu.Hayırlısı bakalım.

Ay çok güldüm ya.çok amaçlı koca.her alanda kullanılır:....çok güzel ya....

Benimki de yemek kısmıyla uğraşmaz ama diğer konularda yardımcımdır.Allah ondan raı olsun.Peki hipno terapist tam olarak ne yapar mybabylove. Bu meslek ismini ilk defa senden duydum.Hipnoz edip dinleyip onunla konuşup rahatlatıyor sanırım?

maşalllaaahhh canım allah bozmasın ne güzel bi davranış ama

Tatlım esim hipno terapi kliniğinde terapist olarak çalışıyor benimki panik atak hastaları ile ilgileniyor ilacsiz tedavi ediyorlar patronumuz ara ara tv ye çıkar ikbalin programına yada Euro Star'a çıkıyor depresyondan başla aklına psikolojik ne rahatsızlık geliyorsa tedavi ediyorlar hipnoz cd leri var 21 gün dinliyorsun

canım seninde mi eşin denizci?

zeynepyus evi taşımıcaz çünkü seneye tayinimiz çıkacak altından kalkamayız 1 sene için ben izmire annemlere gidip kalıcam. arada gidicem istanbula ama ece ile zor olucak.

eşimde benden ayrılacağına pek üzülmüyor :)derdi kızı gidip gelip öpüyor ben bundan nasıl ayrı kalıcam diye

azraece cnm inan senin durumuna üzülüyorum.çok zor ya.evinden,eşinden ayrı kalmak.düzeninin ikide bir bozulması.İnşallah düzelir ya.Allah yardımcın olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…