2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ben adetim gecikince anladımki 2.ciye hazır degilim Allahıma binlerce sükür oglusumun rızkınıda kesmedi benide bu zorluga sokmadı benim 2.ci bebegimde oglusum gibi olsa ben kaldıramayabilirim ve ben oglusumdan tat almaya basladım bişeyler yemeye baslıcak yürücek ben o halde onun peşinde kosturup doya doya gezebilmek istiyorum düsünün 2side pesinizde hadi biri büyük olsa tamam onu yollarım babannesinin yanına ben bebekle ilgilenirim karnım burnumda ne hamilelikten nede ilk bebegimden anlamam sinirden kudururum orda ciyak burda ciyak dikiş acılarım falan derken oooooooo ben bebekleri cocukları cok severim nese Allahım isteyenlere versin

Canım ben birde çalışıyorum düşün yani halimi birazdan gidip tet alıcam beykoz korkunun ecele faydası yok dimi ama içimde hamile olduğuma dair bir his yok ama yinede emin olayım

orda ciyak burda ciyak güzelmiş

Canım ben birde çalışıyorum düşün yani halimi birazdan gidip tet alıcam beykoz korkunun ecele faydası yok dimi ama içimde hamile olduğuma dair bir his yok ama yinede emin olayım

cnm benimde içimde o his yok.çünkü hamile olduğum ay çok rahattım ve huzurluydum.hamile miyim acaba diye delirmeyi bırakmıştım.ama evet emin olmak zorundayız...

beykoz burada ama yazmoyor.bir selam vereyim.nasılsın beykozzzzzz??

kız güldürdün beni iyiyim bacım sen nasılsın ben bebegimi yeni uyuttumda oyuzden şimdi yazabiliyorumm okuyodum 3işi bir anda yapıyorum hayatım hem kahvaltı ettim busaatte anca hem bebegimi uyuttum ve sizi okuyorum yazmakta gecikebiliyor ama takipteyim bende bulusmaya kocamı ikna etmeye calısıyorum benim kocamda bekarken motor sitesinde takılıyormus bulusmuslar sonra zevki kalmamıs bana onu söylüyor sizde öyle olursunuz yok diyo hem bebeklerle rezil olursunuz diyo bende sen bırak ona biz karar verelim bakan biziz dedim sizin yerinizede söylendim yani kardeslerim

hayatım bakabileceksen yap derim ilerde rahatlarsın ama calısıyorsun zorunlu oldugun için calısıyorsundur oyuzden dahada zor tabi nese hakkında hayırlısı bacım

ay canııımmm sağolasın.iyi demişsin ya.bende eşime söyledim taam dedi.valla zor olacak ama olsun.en az artık 4 aylık anneleriz.başa çıkabiliriz.her zaman.:))))benim de bugün pek yoğun değil.o yüzden bu kadar takılabildim.Her zaman olmaz herhal.ama siz muhabbet ederken kuduruyordum cevap yazamıyom diye.ama artık yok öyle:)))))

bitanemo; neden burası daha iyiymiş dedin. bişey mi oldu. orayı neden beğenmedin?

ben gelemezsem bir sandalyeyi boş bırakın orda beykoz oturuyor diyin olurmu

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…