2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım bizim hamilelikte takip eden aile dostumuz bı Dr abimiz vardi kontrole gittiğimin harici bı Dr kilo almama cok kizardi😒tansiyonuma kizardi ve bu tansiyonu onun yanına giderken limonlu su içerdim düşsün de azar işitmeyim diye ama hastanenin kapısına girince azarlicak diye korkudan benim tansiyon tavan yapardı ve kendine bakmıyorsun bebeğide etkiliyorsun tansiyon yüksek olunca bebekte zayıf olur vs korkuturdu beni tansiyon icin birsey yapamadım en aza indirgedim oda 15 di son fırçayı 36 haftalikken yedim bebek heran gelebilir ve cok zayıf diye nasıl baktın kendine de bu bebek zayıf böyle anneden böyle babadan bu bebek 5 kg olmalı dedi cok üzülmüştüm zayıf olacak bebeğim diye😓 sonunda 39 un sonuna geldik ve bı baktı bebek 4 kg ya yakın görünüyor ilk kez Dr dan teşekkür aldım ve kizim 40. Haftada doğdu suni sancı verdiler 7 saat çektim sancıyı ama benim kiz korktu galiba top gibi buzulu inmedi assagi tabi benim tansiyon dururmu 17 ye fırladı hemen sezeryana aldılar yani dünya güzeli kizim 3,800 dü Dogan büyüyor valla kızlar maaşallah yavrularınız Nur topu gibi kırk bir buçuk kere maaşallah

Masallah masallah tadindan yenmez bunlar!
Bizimki haftasonundan cikinca boyle oluyor babasiyla cilginca oynamaya alistigindan pazartesi gunleri tepemden inmiyor dun balkona cikip yangin var diye bagirasim geldi
Tatlim yarim fitil ver gitmeden diyecegim ama coktan gitmissindir. Bu birkac gun bidiginin suyuna git annesi cok zorlama
Yaaa cilgin bidik yiyesim geliyor bunlari hevesimi alamiyorum!

cnm esin askerdi di mi? Esyalarinizi goturmeden mi gideceksiniz kurulu duzeniniz burada mi kalacak? Allah yardimciniz olsun her turlusu zor bu duzen degustirmenin

Bence de biraz kizinla vakit geçir esın düzeninizi Kuran'a kadar hem ufak özlemler olmalı evlilikte kavusuncada askınız tazelenir😍 diye düşünüyorum ama karar senin Tabiki en doğru kararı ucunuz vereceksiniz.

merhaba güzel mayıs anneleri ve onların biricik yavruları ne güzel buluşma olmuş
inşallah bizede nasip olur,kızlar nerede oturuyorsunuz belki birbirimize çok yakınızdır:)
mesela ben istanbul anadolu yakasındayım

günaydın kızlar....

ütü zamanıı :))) kız uyurken ütü zamanı 3 sepet yaff

Allah kolaylık versin tatlım😄

evet.daha önceleri seni de görüyorduk buralarda.hoşgeldin tekrar. kilo için üzülme obez olmasındansa böylesi daha iyi.ek gıdalarla toparlar kendini inşallah.bende aynı konulara takmıştım,ama artık aştım.çünkü kızım çok sağlıklı şükürler olsun ki...

bende anadolu yakasındayım.geçenlerde bir buluşma ayarlanmıştı sanırım ama tarih ve zamanla ilgili tam bi bilgi edinemedim.buluşuldu mu bilmiyorum.bilgi istiyorum arkadaşlar!öyle bir ayarlama olursa kesin katılırım ben.

kilodan bahsedilmiş bende söyleyim oğlum 2.890 doğdu iki gün sonra 2.700 oldu
şuanda 6.200 boyuda 64 cm doktor normal diyor ama çevremdekiler çok zayıf diyor ama ben takmıyorum en önemlisi sağlıklı olması

sağol canım valla çocuk olduktan sonra birbirimize artk hiç zaman
ayıramıyoruz malesef

vallahi canım hak ediyo ama malesef hiç öyle birşey yapmadım
ama 1 2 hafta pazar günü evdeydi kızımda çook ağlıyodu baktıki çook ağlıyo iki dakka
olsun susmuyodu dışardan yemek istemişti ama o zamanda düşündüğü için çook sevinmiştim
onlar istediğimiz azıcık ilfi ama onuda zor gösteriyolar canımm :26:

eveeeet canıım seni alkışlıyoruuuum

bende senin gibi düşünüyorum kocanın elinde olsaydı vllaahi
şimdiden 2 ye hamiştiiim :18::18::18::26::26:

Ayyy bu ne yaa valla icim şişti kızlar yemek le falan ceza olmaz erkek milleti cezadan anlamaz sizin onları anlamadığınız gibi onlarda sizi anlamaz tatlım en güzeli değiştirmeye calismaktansa neden değişmesi gerektiğini anlatmak yineliyorum konuşmak konuşmak konuşmak kadinlar gecmisi erkeklerse anı yasarlar bir sekilde sohbet ortamı yaratın ve alttan alttan başlatın mesela gunün nasıldı?deyip başlatın ve kendi gününüzü anlatın

kızlar herkese günaydın...

canım melegim buaradan arada bir duyuru yapıyor ama denk gelmemişsin sanırım gerçi katılım yok dıye sitemde etmişti ama bu konu askıdamı kaldı enson bilmiyorum bende çalışıyorum işlerimi ayarlayabilirsem gelmek istiyorum çok

kilodan bahsedilmiş bende söyleyim oğlum 2.890 doğdu iki gün sonra 2.700 oldu
şuanda 6.200 boyuda 64 cm doktor normal diyor ama çevremdekiler çok zayıf diyor ama ben takmıyorum en önemlisi sağlıklı olması

canım valla bende kılo konusunda takıntılıydım ama artık sorun yapmıyorum çünkü kızım gayet sağlıklı önemli olanda bu, 3.600 gr ve 52 cm doğmuştu, 3300 le çıktık hastanden ve 4. ay kontrolunde 6.500 ve 65 cm di banada zayıf geliyor ama napalım sağlıklı olsunlarda

canım bendede aynı telaş yaa off valla içim sıkılıyor yani umarım yoktur bende bugun test yapıcam

canım kendini sıkıntıya sokma sakın.hayırlısı olsun hakkımızda.olursa üzülmem, olmazsa da çok üzülmem.benim idrar testinde çıkmamıştı.4 haftalıktı kan testinde çıkmamıştı.tekrar 1 hafta sonra yani 5. haftada yaptım o zaman sürpriz yaptı bana güzel kızım.:)))

bu hafta 5 hafta olacak kazanın üstünden zaman geçeli.Bu arada ben de başından beri adet olamayanlardanım.benim gibi kimler vardı?

PLANNER yolu ilk biz açarız belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…