2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hergün yeni bisey ögreniyor simdide icine düdük kacmis gibi sesler cikariyo :)

:129: evt cnm öyleler yaa ben ama oğlanın gune başlarken dediği agu yu hiçbireye değiştirmem herhalde öyle guzel bir agu diyorki birde şöyle uzun hava gibi uztıyor ...hep aklımda çekicem sesini tele ama hep unutuyorum malum onun gune başlama saati sabah 5 ve bende o saatte biraz şaşı beş im :122:

dün gebelikte kana baktırdım.okuyanlar vardır.negatif çıktı.ama benim zor çıktığı için labaronta söyledim o zaman hormonlarınıza bakalımdedi.tamam dedim.yarın akşam üzeri 5ten sonra arayın dedi.aradım.hormonda değerim 1,6 çıktı.gebelik oluşuyor olabilir yumurta çatlamış da olabilir.1 hafta sonra tekrar tahlil yapacaz.eğer yükselme devamsa hamileyim düşerse değilim.ay elim ayağım titredi.acaba nedir nedir?::::::::::::::::DDDDDDDD

şAKA GİBİ ŞUAN İÇİM İÇİME SIĞMIYOR.ACABA MI?REGLY DE OLMUYORUM.KIZLAR BAŞINA GELEN VAR MI PAYLAŞIN BEN OKURUM.TAMAM?YORUMLARINIZI BEKLİYORUMMMMMM..AY NE YAPACAM BEN YA?:3::1:

1 saat önce gittim v etatanoz aşımı yaptım ama
kolum çook acıyo yaa
neyseki diğer tatanoz aşısı 1 yıl sonra dedi :27::27::27:

$animation2sc9.gif$animation2sc9.gif$animation2sc9.gif

dün gebelikte kana baktırdım.okuyanlar vardır.negatif çıktı.ama benim zor çıktığı için labaronta söyledim o zaman hormonlarınıza bakalımdedi.tamam dedim.yarın akşam üzeri 5ten sonra arayın dedi.aradım.hormonda değerim 1,6 çıktı.gebelik oluşuyor olabilir yumurta çatlamış da olabilir.1 hafta sonra tekrar tahlil yapacaz.eğer yükselme devamsa hamileyim düşerse değilim.ay elim ayağım titredi.acaba nedir nedir?::::::::::::::::DDDDDDDD

şAKA GİBİ ŞUAN İÇİM İÇİME SIĞMIYOR.ACABA MI?REGLY DE OLMUYORUM.KIZLAR BAŞINA GELEN VAR MI PAYLAŞIN BEN OKURUM.TAMAM?YORUMLARINIZI BEKLİYORUMMMMMM..AY NE YAPACAM BEN YA?:3::1:

Ayy gııı deme yoksa sen bizim topiğin ilk hamişimi olcan :18:
Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin ama senin için çok zor olur birde çalışan bir annesin :(( başıma böyle birşey gelmedi alahtan olsa sana söylerdim ama dediğin gibi iki durum var ya gebesin yada başka bir durum söz konusudur ..

Ayy gııı deme yoksa sen bizim topiğin ilk hamişimi olcan :18:
Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin ama senin için çok zor olur birde çalışan bir annesin :(( başıma böyle birşey gelmedi alahtan olsa sana söylerdim ama dediğin gibi iki durum var ya gebesin yada başka bir durum söz konusudur ..

meleğim aslında beklemiyorum ama 1 haftadır bir rahatlık var bende anlatamam.kafam çok rahat.daha mutluyum.bir yandan olsaydı suan en az 3-4 hafta civarı olmalıydı diyorum bildiğim kazaya istinaden.ama benimm bilmediğim bi kaza olmuş olabilir mi yada geç döllenme midir bilemiyorum.ben dayanamam.3-4 gün sonra bi daha baktırırım.bak diş olayım yine başladı.hamilelikte başlamıştı.son bikaç gündür arttı.ne bileyim tesadüfler zinciri d olabilir.

:)
bende feci isteksizlik var cnm yaaa walla süper korunma yöntemiii:)
eski heyecanım nerdeee yinede iç çamaşır mağazalarında özel hayatıma heyecan katacak farklı şeyler arıyorummm:)
ama yanii şu yasminime kavuşsam eminim normale dönücem ikimizde pek memnuniyetsizizz cnmm
kız sen taktır spirali artık forumada uğramazsınnnn:118:

bu arada bende hafif mide bulantıları war walla yemekler kötü geliyo gözümee...
2 gün önce test yaptım negatif... eşim durmadan dalga geçiyooo huehueheu
beykoz senle konuşa konuşaaa etkilendim cnm ben wallaaaaa
yapma etmeee beykozzzzzzzzzz 2. diye diyeee doğurtturcan bana:49::49::49::49::49:

canım kanda baktırsaydın valla bakabilen yapsın arkasındayım cok mutlu olurum yap yap yap biyolog:52: ama isteksizde olsan bebek için yapıcaksın aga ben ögretmiyim sana aaa:ssz:

Bizimkide sirtustu yatarken tekmeleme basladi beni. Okdr hizli yapiyoki ben nsl yapiyo hayret :)bide oynatirken heyecanlanip nefesii sesli bi icine cekisi varki :) bizimki daha totsunu kaldiripdonemiyo tembel teneke :)

Aynen canim ya bugün Tuana ya uyuturken kendim uyumuşum :) ayaklarina dogru yatmisim çenemi tekmeleye tekmeleye kiracakti resmen bu enerji bu ne güc yahu bunlar iki yasina gelince bizi döverler:1:

meleğim aslında beklemiyorum ama 1 haftadır bir rahatlık var bende anlatamam.kafam çok rahat.daha mutluyum.bir yandan olsaydı suan en az 3-4 hafta civarı olmalıydı diyorum bildiğim kazaya istinaden.ama benimm bilmediğim bi kaza olmuş olabilir mi yada geç döllenme midir bilemiyorum.ben dayanamam.3-4 gün sonra bi daha baktırırım.bak diş olayım yine başladı.hamilelikte başlamıştı.son bikaç gündür arttı.ne bileyim tesadüfler zinciri d olabilir.

nagihann beykozla ben konuşurken sen hamile kalırsan çok gülerim cnmmmm
şahsım adıma benm başıma gelsee
önce şaşırırımm sonra bir güzel ağlarım dövünürümmmm
iice içimi boşaltırrrrımmm başlarım yeni hayaller kurmayaaaa
hadi hep beraber takipteyiz şekerimmm
inan ben heyecanlandımmm:49::49::49::49:

canım kanda baktırsaydın valla bakabilen yapsın arkasındayım cok mutlu olurum yap yap yap biyolog:52: ama isteksizde olsan bebek için yapıcaksın aga ben ögretmiyim sana aaa:ssz:

ya söyledi hemşire dün sabah erken gel dedii gidemedimm kızımla sosyete pazarına gittimm hueheuheuheu
varsa nasıl olsa çıkarrrr ki sanmıyorummm
yap yap diyorsunda şekerim lohusalığımda çağırırım yanıma baktırtırım kendimi sana görürsünnn
senin sıpa benm sıpa üstüne benm yeni sıpaaaa :118:
birdaha yap biyolog dicen mi bakalımmmmmm
bu arada kadınlara afrodizyak etki eden maddeleri araştırmak şartt olduuu:37::37::37:

Ay ne bilim biyolog cok erken bakalim yukselecek mi de
Gerlerim cok merak icindeyim a ikcasi uzulmem napalim hersey yuce yaradandan.sonumuZ iyi oolur ins. Esim cok mutlu simdiden ikinci be
Be icin haayallere kapildi.suan bogaZ koprusund
En geciyoriz.atsm mi ke
Ndimi acaba:47

kızlar bugün emziren anneler için korunma hapı aldım aynı yasmin gibi daha başlamadım kullanmaya kardeşim hemşire doktorlara sordu cerazette ismi bende tırsmaya başladım o yüzden sağlam korunmalara başlıyalım...

Kızlar Mahirim hasta saat 7 gibi ateşlendi ve halan duşurmeye çalışıyoruz dua edin oğluma iyileşsin tez vakitte..bu gece herhalde uyumayıp surekli kontrolda kalıcam :(( kızkardeşimi çağırdım yanımda birşey olma durumunda hemen hastaneye gideriz diye :((

Kızlar Mahirim hasta saat 7 gibi ateşlendi ve halan duşurmeye çalışıyoruz dua edin oğluma iyileşsin tez vakitte..bu gece herhalde uyumayıp surekli kontrolda kalıcam :(( kızkardeşimi çağırdım yanımda birşey olma durumunda hemen hastaneye gideriz diye :((

püüüfff nedenn ateşlendiki meleğimmm

Allah şifa versin cnm

:52::52::52::52: neeeeeeee
çok heyecan yaptım çok merak ettim cnm hayırlısı olsun hakkında:18::18::18:
:129: evt cnm öyleler yaa ben ama oğlanın gune başlarken dediği agu yu hiçbireye değiştirmem herhalde öyle guzel bir agu diyorki birde şöyle uzun hava gibi uztıyor ...hep aklımda çekicem sesini tele ama hep unutuyorum malum onun gune başlama saati sabah 5 ve bende o saatte biraz şaşı beş im :122:
ewt ya uykuyu alınca sabah 6 -7 gibi bizimkininde en gzl saatleri nasıl gzl sesler cıkarıyor:46::46::46::46:

Back
X