Canim yaa keçi sutu Ankara'da ki büyük marketlerde var aoç nin ama ben iki kez denedim ilki cok eksi oldugaliba biraz sicak caldim dedim ikincisi ne seker kat sutu ısıtırken dendi oda cok özür dilerim ama kusmuk gibi oldu acaba keçi sütunu inek sütünden imal edilmiş yogutla mayaladigim içinmi oldu:44:valla anlamadım haa birde kücük kavanozlara koydum hava almadı ondan mı?valla yardım ederseniz sevinirim KIZLAR yaaa
nasıl yıkanıyorsunuz oyle ya hayal bile edemedim valla helal olsun =)
bizde genelde ben girer otururum ömeri kucağıma yatırırım eşim de yıkar önce ön sonra arkasını
sonr ada ömeri alıp çıkar giydirir ben o sırada duşumu alırım hem sütüm gelir çıkınca da emzirip uyuturum
merhaba anneler öncelikle düşen bebegimi sormuşsunuz teşekkürler 2 gün takip ettim çok şükür bişi olmadı gayet iyi.herkes kv bahsetmiş şanslı olduğumu düşündüm sizleri okuyunca benim kv yakın oturuyoruz ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hiç yemek yapmadım ya yapar getirir yada orda yeriz yeni yeni başladım yapmaya bebeğimi hiç uyutmaz yedirdiğime içirdiğime karışmaz sever sadece ihtiyaçlarını karşılarlar evime gelincede yapılacak iş varsa bakar yapar gider öyle yani bu arada bursadan bahsedildikçe kıskanıyorum bir bursalı olarak orda yaşayanları malesef evlenince bursaya veda ettim:3
tatlım kaç saat beklettin?
çok kaynar yapmış olabilirsin serçe parmağımı sokup 7ye kadar sayabiliyorsam mayalıyorum ben
öğleden sonra mayalayıp akşama kadar bekltiyorum sonra bozmadan sabaha kadar dolapta
kalıp gibi oluyor
kızlar şuan midem bulanıyor ve dişim çok ağrıyor.diş ağrısı mide bulantısı yapar mı ki?hiç duymadım ama...
canım bebeğin düşmüş.gözden kaçırdım sanırım.şükür birşeyi yokmuş.çok geçmiş olsun.bir daha olmasın inş.
merhaba anneler öncelikle düşen bebegimi sormuşsunuz teşekkürler 2 gün takip ettim çok şükür bişi olmadı gayet iyi.herkes kv bahsetmiş şanslı olduğumu düşündüm sizleri okuyunca benim kv yakın oturuyoruz ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hiç yemek yapmadım ya yapar getirir yada orda yeriz yeni yeni başladım yapmaya bebeğimi hiç uyutmaz yedirdiğime içirdiğime karışmaz sever sadece ihtiyaçlarını karşılarlar evime gelincede yapılacak iş varsa bakar yapar gider öyle yani bu arada bursadan bahsedildikçe kıskanıyorum bir bursalı olarak orda yaşayanları malesef evlenince bursaya veda ettim:3
nasıl yıkanıyorsunuz oyle ya hayal bile edemedim valla helal olsun =)
bizde genelde ben girer otururum ömeri kucağıma yatırırım eşim de yıkar önce ön sonra arkasını
sonr ada ömeri alıp çıkar giydirir ben o sırada duşumu alırım hem sütüm gelir çıkınca da emzirip uyuturum
bebeğinin iyi olmasına çok sevindim!! Allah tekrar göstermesin! aminn!
BURSA BİR BAŞKA CANIM YA... DENİZİ DAĞI GÖLÜ OVASI YAYLASI herşeyi var memleketimi çok seviyorum!
ailen burdaysa geldiğinde çıkarırsın tadını
UNNADO'da AZİZBEBE kampanyası varmış ben Aziz'in ürünlerini seviyorum tam benlik sade ve rahat oluyor haber vereyim dedim
Ömer'i uyuttum sanal alışverişe başladım =)
geçti bugün cnmmm
artık emiyor
en son dün sütümü kaşığa sıktım tadına baktımm miss gibiii
sonra hafif uykuluyken verdim heppp
walla allah affetsin gündüz uykusunu uyurkende verdim patlıcaktı göğüslerimmm
bugün düzeldi sanrm şu saate kadar itiraz etmedi gerçi yeni kalktık sayılırrr:):):)
imrendim zeynep sana eşinin bebeği giydirmesi bebeğinin emmesi emince uyuması bende hiçbiri yok oğlum 1,5 aydır uyanıkken meme emmiyor eşimse daha bir çorap giydirmişliği yoktur sadece sever o kadar :2:
Tuana yi yikadim,yağladim,masaj yaptim,emzirdim,giydirdim şimdide ayaklarimda salliyorum uyudu bile :)
dün salonumun camini sildim yarin da digerlerini silce bugün eşim izinli disari cikti ama bugün silemem...
nihayet evimi temizlemeye basladim halilar gönderilecek kanepeler silenecek.. Allah bana güc versin :)
Hayatim dış ağrısı mide bulantisi yapmaz ama apse varsa ve genzine akıyorsa yapabilir bence bir dişçiye git bebek emdikce dış sorunları artıyor maalesef
aa babası gözünü gözlüyor resmen seni özlemiş
sen giydirince hiç ağlamıyor
nasıl çıkarıyorsun gazını ya ben saatlerce uğraşıyorum
istersen bu akşam sen uyut baksana seni gördükçe çırpınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?