2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım.
biz de bir gün hastaneye gittik.
klimalı ve kalabalık ortam, ordan kaptı heralde.
onlar için biz de hasta olmasak iyi, geçer sonra Allah korusun.
her şeyimiz, tüm derdimiz bu veletler oldu ya

canım yazdım sana ama geçmişi okumadın sanırım bana olan haberını çokkkk merak ettım yahu ilk söylediğinde anlamadım sanırım şekerim, buara aheyecanla bekliyoruz test sonucunu:)

ŞEKER MERHABA.NASILSIN?HABERİM İŞTE TESTLE İLGİLİYDİ.perşembe tekrar yapacam cuma sonuç alacam.oydu yani.yazdığımı okuduysan cnm.heyecanımdan öyle yazdıydım sana.bu arada hayatımda güzel gelişmeler olacak gibi görünüyor önümüzdeki günelrde.çok heyecanlıyım yaaaaaa.kıpır kıpır kıpırdak oldummm.....

Okudum şekerim valla heyacanla bekliyorum hakkında hayırlısı olsun dıyelım, herşey gonlunce ve çokkk guzel olsun ıns, çıkıyorum işten şimdiiii girebilirsem akşama yoksa yenı ve harika bir iş gununde daha görüşmek üzeree, öpüyorumm herkesii:)

.............................................

Omer ogleden beri kusuyor hali koltuk istisnasiz heryere kustu en son kusup ustune donmus yuzu kafasi komple kusmuktu kafasini yikamayi beceremeyince dizimde banyoya soktum normalde hep esimle yikariz kuvet almamistik bu sefer de kakasini yapti elim komple kaka oldu tek elle cocugu tut oburuyle elini yika cok zor oldu ama oldu cikiyoruz derken kalkmamla omerin kendine ve bana bastan asagi kusmasi bir oldu ben de omeri muslugun altina tutup cikardim su an kirpiginde kurumus kusmuk var yine de mis kokuyo Allahim esim gelse de arinsak rezil bi hale dondu ev halilardakini sildim ama hala kokuyo yikama sirketi cagirdim 1gun dezenfekte havuzuna koyuyorlarmis anca paklaniriz zaten beni de mi havuza soksalar acaba

canım geçmiş olsun ya.ucundan köşesinden hiçbir bebemiz hasta olmaz inş.Allah korusun yavrularımızı.ben de saat 7'de çıkacm inş.

cnm ya Allah kolaylık versin sabır versin sana.

kızlar şu anda çoookk büyük şok yaşıyorum benim bıcırık kakasını yapmıştı taaa boynuna kadargüzelce yıkadım miss oldu..o saatten beri uyuyo yaklaşık 3 saat oldubende o sırada evi toparladım,yemeğimi,tatlımı yaptım,süsümde tmm yan gelp yatıp kocişkomu bekliyorumoğluş bana büyük bi iyilik yaptı ballı lokumum benimm uyansın şappp diye öpücem her yerini

acaba üşüttümü cnm?çok fazla kusmuş kuzucuk..tamda yapıcak zamanı bulmuş kakayı:)bi an gözümün önünde canlandırdım da çok zorlandığını tahmin edebiliyorum..geçmiş olsun

uyku tulumualan veya almayı planlıyan arkadaşlar hangi markaları aldınız yada alacaksınız.bazıları bebekleri çok terletiyormuş.lcw birtane var beğendim acaba içinizden onu alan varmı.bana bir fikir verseniz internetten alıcam mecburen.

Cnm torbali ve ayakli modeller var
Bebek cok hareketliyse torbali zor oluyor
Kollu ve kolsuz modeller de var
Cok terliyorsa kolsuz daha iyi oluyor
Aziz bebeninkiler yorgan gibi kalin geldi bana
Idilbabyninkiler hosuma gitti erkek icin bulamadim
Ici penye olursa daha az terletiyor
Mothercaredekiler daha ince Turuncu aldi ve cok memnun
Azizde 68 mothercarede 79tl idi
CA da da var ama sadece torbali modeller ve 40tl civarindaydi

bende kaynanamdan bahsetmek istiyorum:)kendisi türkçe bilmedigi için pek bir sohpetimiz olmaz hatta oglu evde yokken yanıma bile gelmez
çünkü konuşamıyoruz ama o gözleri yokmu gözüyle laf sokar
evliligimizin ilk yılı bitti hala hamile olmaman batıyodu kadına gözüyle karnıma bakardı sürekli
ilk kızım oldu sonra tekrar hamile kaldım yine kız oluşu bu seferde battı kadına
yine gözler karnımda bende elimle karnımı okşardım sanane kızsa kız dermişçesine...
yani konuşamasak bile bir şekilde laf sokuyoruz birbirimize

Tatlim hatırlarsan bende menuskus var ve ben diz çökemiyorum o yüzden kuvette yikayamiyorum ama kızımi duşun altında yikiyorum kucağıma alıp hem daha kolay oluyor hem usume sorunu olmuyor öylede deneyebilirsin kuvette hakim olmak zor cunku cok hareketliler biri su tutacak digeri bebegi yıkayacak zor yani tek basinaykende daha rahat yaparsın yavrunada gecmis olsun annesi midesini mı üşütmus yavrucak?

Kızlar henüz geçmişi okuyamadım okuyup sonra yazarım...
Kızlar pompam bozuldu:2::2:
Şu an manuelle süt sağıyorum bileklerim çok acıyor...

Bende de bel fıtığı var o yüzden eğilemiyorum... peki sen duşun altında nasıl yıkıyorsun kendinde mi giriyorsun? peki kendin ıslanmıyormusun?

aynı ben allah kolaylık veresin canım

aman allahım aynı sorun bendede başladı 2 gündür tavşanımla(kızımla) boğuşuyorum kafayı sıyırcam emmiyor gündüz ya gözlerini mendille örtüyorum yada gece gündüz uyku sersemiyken dayıyorum memeyi çıldırcam yakında

kızlar ben öğrendim insan kaynakalrından 1.5 saat dediler.napcam ben yaaa.zaten hafta içi kullanamıyorum izin alamıyorum bölüm çok yoğun cumartesi kullanacağım...bu yüzden bile haftada 2 saat fazlam çıkıyor ve bunu bile vermiyorlarrr.özelden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…