muz püresi iyi gelir muhtemelen canım ıyı yapmıssın, butun bebeişler hasta baksana salgın olabilir gercekten doktorumuz hastaneye getırmenız bıle tehlıkelı saglıkocagına falanda goturme demıstı gecen hafta bıze bende grıp oldum sanıyordum ama doktora gıttım grıp degılsın gecmez bebege faranjıtın azmıs yıne dedıkızım gayet ıyı ama çok şükür teyzesi çok sagol sorduğun için şekerim valla bız hasta olalımda onlar olmasın ıns... 2 ay sonra işe başlaman bıle çok guzel canım ya tadını çıkar kızının başlayana kadar neyse sonrada işten yazar herkes kaynatırız yine:)
canım yazdım sana ama geçmişi okumadın sanırım bana olan haberını çokkkk merak ettım yahu ilk söylediğinde anlamadım sanırım şekerim, buara aheyecanla bekliyoruz test sonucunu:)
ŞEKER MERHABA.NASILSIN?HABERİM İŞTE TESTLE İLGİLİYDİ.perşembe tekrar yapacam cuma sonuç alacam.oydu yani.yazdığımı okuduysan cnm.heyecanımdan öyle yazdıydım sana.bu arada hayatımda güzel gelişmeler olacak gibi görünüyor önümüzdeki günelrde.çok heyecanlıyım yaaaaaa.kıpır kıpır kıpırdak oldummm.....
.............................................Merhabalar az önce sağlık ocağından geldim 7.800 kg olmuş. Maşallah kuzuma çok sevindim.
Canım üzme kendini boşuna önemli olan bebeğinin karnının doyması değilmi bak kaşıkla yaptığınmamayı yiyormuş işte daha ne? Onuda sütünle yapıyorsundur muhtemelen. Belkide sütü sevmiyordur yoğurtu seviyormu? 6 aylık olduktan sonra kahvaltılarada başlarsın peyniride öyle verirsin olur gider kalsiyumu öyle alır belki her daim 80 cc süt içmeye devam eder nerden bileceksin. Ya kaşıklada yemek istemeseydi o zaman ne yapacaktın?
Canım elbette nice kv den iyi gene kendi halinde benden iş beklemez yüksünlüğü olmaz kendi işini kendi halleder gidip birine dedikodumu yapmaz dışarıya laf vermez ama bazen böyle arkadan arkadan iş çevirmeler olur ya ona gıcık oluyorum... Evet büyük ihtimalle sevmek için uyandırdı (eğer uyandırdıysa) ama canım çıkıp gelebilir diyorum ya 40ındaki kuranında geldi bir tek elini birşeye sürmedi zaten hepsini annem yaptı başka gelmedi evime. Böylemi özlenir torun canım peki? Hem bana yakın bir yere geliyor hem bana uğramıyor hem beni çağırıyor torununu sevmek için. Hemde direk de uyandırda sevelim biraz diye niye gizliden gizliden uyanırıyon. Hem ne olursa olsun çocuk uyandırılmaz ki ya uyurken sevsin iyi bişey mi yapıyor uyandırmakla vicdan mı bu ben bile KIYAMIYORUM kızımı uyandırmaya. bayramda bir çorap almadı torun sevgisi bu mu? Sevmesin daha iyi. Şimdi birde şöyle bir durum var ben gıcık oldum ya bir kere her dediği batıyor zaten o da bana sanırım gıcık çünki hiçbirşey sormadım ona daha neyi nasıl yapayım diye çocukla ilgili. Burası olduğu için resmen kimseye ihtiyacım kalmıyor.
Gıcık olma mevzuma gelince hala gün gibi aklımda ben lohusa annem yanımda 15. gün bize geldiler oturmaya kızıma da ısrarla meme dayıyorum başka birşey vermedim oda iyice zayıfladı ha süt geldi ha emecek emdikce gelir birde neyse uğraşa uğraşa oda zayıfladı ama gayet hareketli mayısık değil kıpır kıpır bir bebek. o gece doktora götürdüm ki artık hiç uyumadı susmadı sürekli memede durmak istedi. Neyse kızım 550 gram kadar kilo verince doktora dedim artık ben mamaya başlicam dedim kızım emmiyor sütüm gelmiyor oda başla dedi. eve geldik o gece başladık. ve onların geldiğinde zaten mama içiyordu. Allahım bir görsen onları sen bu çocuğu neden bu kadar zayıflattın nolacak böyle benim ilk çocuğum böyle öldü herkesin sütü yaramazmış seninkide yaramamış sütün yok sen emzirme bırak sadece mama ver ama varya o anı anlatamam görümcem eltim kaynım hep bizdeler izah etmeye çalışıyorum bakın diyorum durumun farkındayım ben mamaya başladım zaten emziriyorum üstüne mama veriyorum ama yoook duymuyorlar beni neymiş emzirirsem çenesi yorulur mama içemezmiş. ama öyle birşey yok ki ben görmüyormuyum içiyor çenesi çok kuvvetliydi kızımın. velhasıl kaynıma varana kadar YA KIZIM BİRAZ LAF DİNLE dedi hiç aklımdan çıkmaz düşün ya ona ne. Eşimi tembihliyorlar aman sakın emzirmesin mama versin diye. Bende dedim bu benim çocuğum (kötülüğünü istermiyim anlamında) onlar olurmu hepimizin çocuğu dediler. Onlar gittiler her emzirdiğimi gördüğünde eşim bana gene mi emziriyon he sen devam et böyle kafamın etini yedi annemde alındı üstüne oda 3 çocuk büyütmüş kardeşim 10 yaşında arası çok gecmiş değil yani. Ağlattılar beni bunalıma soktular o gün bugündür eli yüzü yıkadım onlardan. Anlatabildim mi tosti canım yoksa Allah rızası için katlanıyorum onlara şuandan itibaren sadece eşimin hatrı için. Eğer sütüm gelecektiyse ve onların stresinden gelmedyse zaten onlara hakkımı helal etmiyorum bile. Bu ne ki canım ya anlatmak istemiyorum anlattıkca gözümde canlanıyor düşünki bana bir nikah kıyılıyor belediyede altınlarım alınıyor ki babam rızasız verdi beni okuyordum diye ve kına gecemi mükemmek yaptı yani herşeyiyle yine de. neyse kv ve kp benim köyden takılan altınlarımı benim kendi ailemin taktığı cumhuriyetlere varana kadar aldılar borc yapmışlar diye ama onlarıda helal etmedim işimiz düştüğünde bize sırt döndüler çünki aman para isteme onlardan ceplerinde akrep var. Paramız yok okuyorum özele gidiyordum çalışma durumum yok aynı zamanda akşamları formasyon alıyordum eşimin kazandığı yetmiyordu onlarda bi işleri için kredi çekecekti bana doldurttular formu neyse eşim dedi ya 1000 tl de bana çekermisiniz dedi amaaan görmeliydiniz nasıl ayaklandılar olmaaaz çekemeyiz zaten faiz ödeyeceğiz babası dedi ya oğlum ben isteyemem senden para sen vermezsin boşver kalsın dedi ama biz çok sıkışıktık. of neyse yaa daha fazla sinirimi bozmicam. Allaha havale ettim.
Tosticim lafım sana değil üstüne alınma lütfen sadece baya bir aşamadan gectim yani sağolsunlar onu demek istedim..4 yıllık evliyim 5e gidiyoruz.
kızımın ishal olmasına d vitamini de katkıda bulunabilir diye düşünüyorum.
içinde ayçiçek yağı varmış.
ben de bugün 1 tatlı kaşığı muz püresine karıştırıp verdim.
inşallah iyi gelir.
maşallah kayınvalidene canım
tşk ederim bizi ve diğer bebişleri düşündüğün için. Allahım hepsine şifa versin.
benim kuşum da huzursuz tam atlatamadı teyzesi, ishali biraz daha iyi gibi ama ağlarken bile sesi bozuk çıkıyor
salgın var heralde, benim de hafif boğazım ağrıyor.
sen ve bebişin nasıl tatlım.
ben de 2 ay sonra işe döneceğim sanırım.
Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun..
ne güzel canım, düğün, cenaze, misafir dolayısıyla herkesin gönlünü almışsınız.
bebişler kalabalıktan ve çok gezmelerden huzursuz oluyor biraz ama olsun napalım böyle böyle büyüyecekler.
herşeyden kendimizi kısıtlarsak onlar da çok nazlı ve biraz da asosyal yetişir gibime geliyor.
valla tebrik ettim sizi.
benim de komşularım gelecek onları davet etmem lazım, kızım bir iyileşse, hazırlığımı yapıp çağırıcam inş.
Okudum şekerim valla heyacanla bekliyorum hakkında hayırlısı olsun dıyelım, herşey gonlunce ve çokkk guzel olsun ıns, çıkıyorum işten şimdiiii girebilirsem akşama yoksa yenı ve harika bir iş gununde daha görüşmek üzeree, öpüyorumm herkesii:)
Omer ogleden beri kusuyor hali koltuk istisnasiz heryere kustu en son kusup ustune donmus yuzu kafasi komple kusmuktu kafasini yikamayi beceremeyince dizimde banyoya soktum normalde hep esimle yikariz kuvet almamistik bu sefer de kakasini yapti elim komple kaka oldu tek elle cocugu tut oburuyle elini yika cok zor oldu ama oldu cikiyoruz derken kalkmamla omerin kendine ve bana bastan asagi kusmasi bir oldu ben de omeri muslugun altina tutup cikardim su an kirpiginde kurumus kusmuk var yine de mis kokuyo Allahim esim gelse de arinsak rezil bi hale dondu ev halilardakini sildim ama hala kokuyo yikama sirketi cagirdim 1gun dezenfekte havuzuna koyuyorlarmis anca paklaniriz zaten beni de mi havuza soksalar acaba
Omer ogleden beri kusuyor hali koltuk istisnasiz heryere kustu en son kusup ustune donmus yuzu kafasi komple kusmuktu kafasini yikamayi beceremeyince dizimde banyoya soktum normalde hep esimle yikariz kuvet almamistik bu sefer de kakasini yapti elim komple kaka oldu tek elle cocugu tut oburuyle elini yika cok zor oldu ama oldu cikiyoruz derken kalkmamla omerin kendine ve bana bastan asagi kusmasi bir oldu ben de omeri muslugun altina tutup cikardim su an kirpiginde kurumus kusmuk var yine de mis kokuyo Allahim esim gelse de arinsak rezil bi hale dondu ev halilardakini sildim ama hala kokuyo yikama sirketi cagirdim 1gun dezenfekte havuzuna koyuyorlarmis anca paklaniriz zaten beni de mi havuza soksalar acaba
Noldu tatlim?zeynep ?????????
bosalttim cnm bekliyorumSana ozel bi mesaj attim ama posta kutun dolu gorunuyor,bosaltman mumkun mu?
uyku tulumualan veya almayı planlıyan arkadaşlar hangi markaları aldınız yada alacaksınız.bazıları bebekleri çok terletiyormuş.lcw birtane var beğendim acaba içinizden onu alan varmı.bana bir fikir verseniz internetten alıcam mecburen.
Tatlim hatırlarsan bende menuskus var ve ben diz çökemiyorumo yüzden kuvette yikayamiyorum ama kızımi duşun altında yikiyorum kucağıma alıp hem daha kolay oluyor hem usume sorunu olmuyor öylede deneyebilirsin kuvette hakim olmak zor cunku cok hareketliler biri su tutacak digeri bebegi yıkayacak zor yani tek basinaykende daha rahat yaparsın yavrunada gecmis olsun annesi midesini mı üşütmus yavrucak?
kızım 2 gündür toplamda bir gün içinde 4 kere fln emiyor:)
memeyi gördümü başlıyo ağlamayaaa
kendimi kötü ve istenmeyen biri gibi hissettim:)
ne kadar sürer yahuuu bu asilikkk
başlarım diyorum senin bebek ergenliğineeee
ıngaaaaaaa ıngaaaaaaaaaaa:)
Pinardacim annen sende mi hala nasil gidiyor biraz endiseliydin? Yazdiysan da kacirmisimdir bu aralar takip
bu arada ben sut iznini 1.5sa saniyordum cok sevindim! 7de gidersem 2:45te cikabilirim sahane olur! Ogle molasinda da calisirsam 1:45te cikarim evde yerim ohh! Esimle 8bucukta ciksam bile en gec 5ceyrekte oglumlayim aksam gunesini yakalariz ne guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?