2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkese merhaba,
yine çokkk yoğun bir iş günü oyuzden yokum nagihan şekerimm:) ama geçmişi okumadan duramıyorum yani, haftasonunları giremiyorum hiç bilgisayarı açacak vakit bile bulamıyorum kızlar buhaftasonu çok gezdik yine zeynep ada ya ciciler cicilerr aldım, ASYA nınkiler çok güzel biyolog çokk tatlı minnoşun annesi maşallah nazar buarada geçmiş olsun tabi size ve hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalar diliyorum

TURUNCU , ZEYNEP ve SEVGİ bebeklerinize maşallah sevgi canım bebeğinede geçmiş olsun,

saç bantlarından bahsedilmiş kızlar kulakları için çok yararlı bencede biz kullanıyoruz telefonumla çekilmiş çok net olmayan bir foto

ohh kışlıklar alınmış bebişlere güle güle giysin kuzucuklar, AZRAECE çok şeker ciciler almışssın canım kızlar çok şanslı valla akşam bende aldıklarımıza bakarken bende istiyorum bunlardan diyorum eşime:) çok zevkli kız bebek giydirmek ya çocukluğumuzdaki oyunlar gibi:) ZEYNEPCİM sizin cicilerinizde çok güzel canım ama kız bebişlerimizi düşündüğün içinde sağol canım jokerdeki pembeli zebra taytı gidip alıcam bugun kesin

Yicem sizin kizlari ya yicem!!
Hepsi cok guzel ama en hosuma giden senin kucuklugunden olan :)
Omer de babasinin oyuncagiyla oynuyor su an hem seviniyorum hem duygulaniyorum
Yalniz annemiz de cok zevkliymis hani bayramlik falan sahane olmus hem zarif hem sade tam benlik! Ya da Omerlik mi desem [/QUOTE]

mersi şekerim ömerlik kısmı iyimiş:) bazı resimlere yanlış yazmışım kırmızı kısa tulum benim küçüklüğümden olan bayramlık elbisesinin içine bulursam kolları fırfırlı bebe yaka beyaz bir gömlek istiyorum. birde burası malum izmir havalar sıcak diye pek kalın kışlık birşey yoktu ben özellikle içi yumuşak yandan kulaklarını kapatan benetton şapkalarından aradım bulamadım gezmeye devam:)))

bakmak sıkıntı değil doğrusu yani bana hiç zor olmaz gibi geliyor.sadece sağlık açısından düşünüyorum suanda.iş durumunu da kafaya pek takmam belki mirasla ev sahibi olabilirim kızlar.o zaman oturup bakarım çocuklara.şimdi söyleyeyim dedim.daha net değil ama olursa kv. yine bizi düşünüyor.Allah razı olsun.bakalım.herşeyin hayırlısı.

Merhabalar,bugün 5 te emar çekilecek son durum ne olacak bilemiyorum.Daha bir kaç doktora da gitmek düşüncesindeyim çünkü en azından organımı almalarından ziyade 5 ve 6 mm lik taşları aldırabilir miyim onu görüşmek isteyeceğim.Allahıma dua ediyorum inşallah safram alınmaz.Okadar kötü bir duygu ki içimden bir organım alınacak düşüncesi ve de en önemlisi bana ilerde bir şey olursa kızım ne olacak korkusu...Şu an kafamda bunlar var.Aklım çok dağınık toparlanmalıyım bir an evvel...
Bu arada Kayracığım çok tatlı annesi maşallah hızla büyüyor belki sen farketmiyorsun ama eski fotosuyla karşılaştırınca ne kadar çabuk büyümüşler diyoruz değil mi.Teşekkürler canım beni merak ettiğin için.
Maşallah hepsi süper,en güzeli mavi şişme yelek,kızınla uymlu adeta.
Ben bahsedilen markayi kesinlikle onermiyoeum daha once de yazmistim ama surekli adi gecince tekrarlama ihtiyaci duydumlutfen google taramasi yapin bu markanin urunlerinde yuksek miktarda kursun ciktigini goreceksiniz
Canım hangi marka?

Allah bağışlasın şu mayıs bebekleri de çok tatlı yahu...

kışlıkları koydunuz kış geldi bir anda
hava güneşliyken yağmur bastırdı
özlemişim ama ya sonbahar havasını :119:

azraece, çok şirin kızının kıyafetlerii, o çorapları giyince ece ne yapılır artık sen düşün
böyle sadece kıyafetlerle olmuyo ama kızceni göster de gözümüz gönlümüz açılsın :))

annezeynep, ömer paşa da küçük bey olur bunlarla tulumu da çok yakışır eminim, onu oğluşun giyinmiş halde göresim geldi valla

Sağol canım evet söyledim bebeğim var diye bir şey olmaz bir gün sonra bebeine kavuşursun dedi,sütü mütü etkilemez dedi.Tabi ben cesaret edip riske atamam ameliyat kesin olsa bile kızım 1 yaşına gelene kadar bekleyeceğim.Durumum şöyle saframda 5 ve 6 milimlik taş tespit edildi doktor alınmasa kanala gider ve kanalı tıkar sonra sarılık olursun ve benzeri semptomlar yaşarsın dedi,safrada taş varsa asafra alınmalı dedi.Ben gene de taşın alınmasından ya da kırdırılmasından yanayım işte bunu işini iyi bilen doktora sormam gerekecek fakat urfada araki bulasın.Allah yardımcım olsun.

canım testin negatif çıkmış değilmi gözünaydın, kv ye aferin valla allah gonlune göre versin canım ya bende ikinci bebeğimde daha uzun süre evde kalmak istiyorum inş inş:)

canım bencede hemen ameliyat seçeneği yerine bıraz daha araştırsan, ama yok bana bişey olursa falanda deme canım safra taşı neticede allah başka dert vermesın sağlık konularında hep eldekine bile şükretmek gerek hakkında hayırlısı neyse o olur ıns canım bukadar takma ve üzülme bebişin için güçlü olmalısın

Turuncum bir kaç ay evvel bir yayından okumuştum ikeanın mama sandalyesi dış ülkelerde toplatılıyormuş çünkü sağlam değilmiş galiba böyle bir kaza yaşanmış bebeği oturtmuşlar sandalyenin oturak kısmı olduğu gibi kırılıp düşmüş.O yüzden dış ülkelşerde toplatılmış.Ben de geçen yaz ikeaya gittiğimde baktım hala duruyor hani şu beyaz olanı varya,niye kaldırmamışlar merak ettim doğrusu.Canım haberin olsun da...

canım ya bozma moralini,
dediğin gibi başka dr.lara görün, mr göster, belki daha basit bi çözümü vardır..
çevremde safrası alınan tanıdıklarım da var, o kadar zor bi operasyon değil aslında.
annelik işte, insan böyle durumlarda artık kuzusunu düşünüyor :26:
ama canını sıkmaya hiç gerek yok, hem bu süre zarfında annenden de yardım iste derim, belki sana karşı daha olumlu yaklaşır da bunda da bir hayır varmış dersin..
geçmiş olsun canım, Allah kolaylık ve şifa versin..

Sağol canım,haklısın Allah beterinden korusun fakat ben safram alınır bu kez de karaciğere yüklenirim diye endişeleniyorum.Ben ki kendime o kadar iyi bakarım ki,gerçekten hastalığın kimi bulacağı belli olmuyor.Stresten mi acaba?

planner maşallah zeynep adamıza çok güzel,çok tatlı,ne güzel gülmüş ya.maaşallah subhanallah.Allah bağışlasın canım.minnos ya

Sağol canım,annem gayet ılımlı yaklaştı hatta o daha çok üzüldü diyebilirim keşke canını sıkmasaydım daha yeni aneannemi kaybettik çünkü...

kızım bensiz dün gece beşiğinde 20 dk sonra uyudu bakalım bu gece ne olacak. eskiden emerek uyur beşiğe koyunca uyanır dı bakalım inşallah başarırım . bugün armut u cam rendeden geçirdin acayp bayıldı

bende öyle duymuştum canım zaten bizim ülkemizde biri ölmeden kılmı kıpırdıyor düşmüşse düşmüş ölmemiş ya satısa devam sinir oluyorum

Sağol canım,annem gayet ılımlı yaklaştı hatta o daha çok üzüldü diyebilirim keşke canını sıkmasaydım daha yeni aneannemi kaybettik çünkü...

Allah beterini göstermesin canım,
böyle durumların üstesinden de insan birlikte gelebiliyor
üzdüm diye düşünme, sonuçta en yakının senin
üzülür ama elinden geleni yapar bence, senin kıymetini de daha iyi anlar eminim

Canım üzme kendini.Allah hayırlısını nasip etsin.bir an önce sağlığına kavuşursaun inş. hastalığı ne oldu da teşhis ettiler?bi rahatsızlığın mı vardı?ben bilmiyorum da nasıl bişey?

Evet cnm kizlar bayram sekeri gibi insan ozeniyor masallah hepsine!
bak zaynepcimde bizim gibi hepsi cok güzeller ama süs püs yok ama cok sükür oglusum iiki var kısmetse kızımız olursa bizde süsleriz güle güle giysin yavrusun
Allah dagina gore kar verirmis ya benimki o hesap oldu
Ben sade seyleri severim ve bilgisayarlara arabalara maketlere fln duskunumdur
Esimle disari cikinca ilk is uzaktan kumandali oyuncaklara bakardik simdi doya doya Omere alip kendimiz de oynayabilecegiz :)
Zara.nin bebek giyim tarzi cok hosuma gidiyor normalde gereksiz pahali ama indirimdeyken o serseri kovboycu kiyafetlerini seviyorum :)
Yalniz beykoz hala pasanin fotografini goremedik bek li yo ruuumm!
Sen is gunu dedikce 3ay sonraki halimi goruyorum :26:
Alir almaz zeynonun ustunde fotografini isteriz!

mersi şekerim ömerlik kısmı iyimiş:) bazı resimlere yanlış yazmışım kırmızı kısa tulum benim küçüklüğümden olan bayramlık elbisesinin içine bulursam kolları fırfırlı bebe yaka beyaz bir gömlek istiyorum. birde burası malum izmir havalar sıcak diye pek kalın kışlık birşey yoktu ben özellikle içi yumuşak yandan kulaklarını kapatan benetton şapkalarından aradım bulamadım gezmeye devam:)))[/QUOTE]
Ben de kulaklarini kapatan sappka aradim ama pamuklu olmayinca icime sinmedi alamadim
Senin kiyafetini kizin giyecek ya ne guzel!

canım alınırsada oyle gerektiği için alınır teyzemde bu ameliyatı oldu ve safrası alındı yıllar once çokta rahat şimdi ve hiçbir şikayeti yok öyle karaciğer vb. annemdede var safra taşı ama çok büyük değil sanırım çünkü alınması gibi bir konu gündeme gelmedi hiç, nasıl iyi olacaksa sağlığın açısından öyle olur inş

planner maşallah zeynep adamıza çok güzel,çok tatlı,ne güzel gülmüş ya.maaşallah subhanallah.Allah bağışlasın canım.minnos ya

sagol teyzesi, minnoşum o benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…