canım bakabilceksen yap derim cnkü bende yapcaktım ama evdeki hesap carsıya uymadı ben büyütüyüm dag bayır gezcek duruma gelip talan edelim heryeri ondan sonra babada gelmiş olursa 2.ciyi yaparım ilkini atarım babasına ve canım bnde kilo almamaya calısıcam fil gibi oldum şimdi kalanları yollamaya calısıyorum yok gitmiyo bidaha kaldıramam ii yaparsın bence hadi hayırlısı
Merhabalar,bugün 5 te emar çekilecek son durum ne olacak bilemiyorum.Daha bir kaç doktora da gitmek düşüncesindeyim çünkü en azından organımı almalarından ziyade 5 ve 6 mm lik taşları aldırabilir miyim onu görüşmek isteyeceğim.Allahıma dua ediyorum inşallah safram alınmaz.Okadar kötü bir duygu ki içimden bir organım alınacak düşüncesi ve de en önemlisi bana ilerde bir şey olursa kızım ne olacak korkusu...Şu an kafamda bunlar var.Aklım çok dağınık toparlanmalıyım bir an evvel...Beykozzz nasılsın bacım?
Oğluşun nasıll ?
Biyologg kızına maaşallah diyorum...Güzel kilosunu alarak ve uzayarak annesini bu ay da sevindirmiş
Sana da tekrar çok geçmiş olsun.
çicek_cicek eşiyle tatil yapacaktı.Dönmedi herhalde henüz....
pinarda canım ameliyat durumu ne oldu ?
meleğim34 antep dolmalarını,yuvalamarını götürüyor herhalde
Maşallah hepsi süper,en güzeli mavi şişme yelek,kızınla uymlu adeta.Eki Görüntüle 526979
Eki Görüntüle 526981
Eki Görüntüle 526982
Eki Görüntüle 526983
tottilimin kışlıklarını bende paylaşmak istedim...
fotonun biri net çıkmış ama renkleri kötü çıkmışşş
diğeride bulanık fakat renkler canlıııı:)
bakalım teyzeleri beğenecek miiiii:)
Canım hangi marka?Ben bahsedilen markayi kesinlikle onermiyoeum daha once de yazmistim ama surekli adi gecince tekrarlama ihtiyaci duydumlutfen google taramasi yapin bu markanin urunlerinde yuksek miktarda kursun ciktigini goreceksiniz
Eki Görüntüle 527206 kızlar herkese merhaba,
yine çokkk yoğun bir iş günüoyuzden yokum nagihan şekerimm:) ama geçmişi okumadan duramıyorum yani, haftasonunları giremiyorum hiç bilgisayarı açacak vakit bile bulamıyorum kızlar buhaftasonu çok gezdik yine zeynep ada ya ciciler cicilerr aldım, ASYA nınkiler çok güzel biyolog çokk tatlı minnoşun annesi maşallah nazar buarada geçmiş olsun tabi size ve hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalar diliyorum
TURUNCU , ZEYNEP ve SEVGİ bebeklerinize maşallah sevgi canım bebeğinede geçmiş olsun,
saç bantlarından bahsedilmiş kızlar kulakları için çok yararlı bencede biz kullanıyoruz telefonumla çekilmiş çok net olmayan bir foto
turuncu bende kayranın pembe dudaklarından öpmek istiyorum(kocam duymasın:))) maşşallah yakışıklımıza...
sevgi ana oğul keyfinize diyecek yok Allah bozmasın maşallah...
pınarda geçmiş olsun bu kadar aciliyeti olan birşey değil diye biliyorum ameliyat olsan doğa nolucak söyledinmi doktora bebeğim var diye(
bende 2 gündür deli gibi eceye alışveriş yaptım bir nebzede olsa mutluyum:)) ayrıyetten test yapmadan hastalandım korkudan gelmiş olsa gerek:))
kızlar eceye kırmızı kaşe bir kaban aldım görseniz küçük hanımefendi oldu bayılırsınız:)) yalnız ece bu kışlıkları giymekten hiç memnun değil çok sıkılıyor napıcam ki
birde ben grip aşısı vuruldum 7-8 senedir düzenli vuruluyordum geçen sene hamilelik dışında. maşallah hiç grip olmam inşallah bu seneyide öyle atlatırım..
bakmak sıkıntı değil doğrusu yani bana hiç zor olmaz gibi geliyor.sadece sağlık açısından düşünüyorum suanda.iş durumunu da kafaya pek takmam belki mirasla ev sahibi olabilirim kızlar.o zaman oturup bakarım çocuklara.şimdi söyleyeyim dedim.daha net değil ama olursa kv. yine bizi düşünüyor.Allah razı olsun.bakalım.herşeyin hayırlısı.
Merhabalar,bugün 5 te emar çekilecek son durum ne olacak bilemiyorum.Daha bir kaç doktora da gitmek düşüncesindeyim çünkü en azından organımı almalarından ziyade 5 ve 6 mm lik taşları aldırabilir miyim onu görüşmek isteyeceğim.Allahıma dua ediyorum inşallah safram alınmaz.Okadar kötü bir duygu ki içimden bir organım alınacak düşüncesi ve de en önemlisi bana ilerde bir şey olursa kızım ne olacak korkusu...Şu an kafamda bunlar var.Aklım çok dağınık toparlanmalıyım bir an evvel...
Bizimde anneannede ikea antilop mama sandalyemiz var.Biz ek gıdaya geçen ay başladık.Şuan hala dik oturduğunda yemek yedirmekte zorlanıyorum çünkü sürekli sağa sola bakınıyor veya öne eğiliyor.O yüzden hafif yatar pozisyona getiriyorum ve rahatça yediriyorum.Ama ileriki aylarda tam oturmaya başladığında bu ikeanın sandalyeside çok güzel iş görür.
Yani fazla para vermek istemeyenler 40 liraya gereken ihtiyacı gören bir mama sandalyesi alabilir.
Merhabalar,bugün 5 te emar çekilecek son durum ne olacak bilemiyorum.Daha bir kaç doktora da gitmek düşüncesindeyim çünkü en azından organımı almalarından ziyade 5 ve 6 mm lik taşları aldırabilir miyim onu görüşmek isteyeceğim.Allahıma dua ediyorum inşallah safram alınmaz.Okadar kötü bir duygu ki içimden bir organım alınacak düşüncesi ve de en önemlisi bana ilerde bir şey olursa kızım ne olacak korkusu...Şu an kafamda bunlar var.Aklım çok dağınık toparlanmalıyım bir an evvel...
Bu arada Kayracığım çok tatlı annesi maşallah hızla büyüyor belki sen farketmiyorsun ama eski fotosuyla karşılaştırınca ne kadar çabuk büyümüşler diyoruz değil mi.Teşekkürler canım beni merak ettiğin için.
Maşallah hepsi süper,en güzeli mavi şişme yelek,kızınla uymlu adeta.
Canım hangi marka?
Allah bağışlasın şu mayıs bebekleri de çok tatlı yahu...
canım testin negatif çıkmış değilmi gözünaydın, kv ye aferin valla allah gonlune göre versin canım ya bende ikinci bebeğimde daha uzun süre evde kalmak istiyorum inş inş:)
canım bencede hemen ameliyat seçeneği yerine bıraz daha araştırsan, ama yok bana bişey olursa falanda deme canım safra taşı neticede allah başka dert vermesın sağlık konularında hep eldekine bile şükretmek gerek hakkında hayırlısı neyse o olur ıns canım bukadar takma ve üzülme bebişin için güçlü olmalısın
Eki Görüntüle 527206 kızlar herkese merhaba,
yine çokkk yoğun bir iş günüoyuzden yokum nagihan şekerimm:) ama geçmişi okumadan duramıyorum yani, haftasonunları giremiyorum hiç bilgisayarı açacak vakit bile bulamıyorum kızlar buhaftasonu çok gezdik yine zeynep ada ya ciciler cicilerr aldım, ASYA nınkiler çok güzel biyolog çokk tatlı minnoşun annesi maşallah nazar buarada geçmiş olsun tabi size ve hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalar diliyorum
TURUNCU , ZEYNEP ve SEVGİ bebeklerinize maşallah sevgi canım bebeğinede geçmiş olsun,
saç bantlarından bahsedilmiş kızlar kulakları için çok yararlı bencede biz kullanıyoruz telefonumla çekilmiş çok net olmayan bir foto
Sağol canım,annem gayet ılımlı yaklaştı hatta o daha çok üzüldü diyebilirim keşke canını sıkmasaydım daha yeni aneannemi kaybettik çünkü...canım ya bozma moralini,
dediğin gibi başka dr.lara görün, mr göster, belki daha basit bi çözümü vardır..
çevremde safrası alınan tanıdıklarım da var, o kadar zor bi operasyon değil aslında.
annelik işte, insan böyle durumlarda artık kuzusunu düşünüyor :26:
ama canını sıkmaya hiç gerek yok, hem bu süre zarfında annenden de yardım iste derim, belki sana karşı daha olumlu yaklaşır da bunda da bir hayır varmış dersin..
geçmiş olsun canım, Allah kolaylık ve şifa versin..
Turuncum bir kaç ay evvel bir yayından okumuştum ikeanın mama sandalyesi dış ülkelerde toplatılıyormuş çünkü sağlam değilmiş galiba böyle bir kaza yaşanmış bebeği oturtmuşlar sandalyenin oturak kısmı olduğu gibi kırılıp düşmüş.O yüzden dış ülkelşerde toplatılmış.Ben de geçen yaz ikeaya gittiğimde baktım hala duruyor hani şu beyaz olanı varya,niye kaldırmamışlar merak ettim doğrusu.Canım haberin olsun da...
Sağol canım,annem gayet ılımlı yaklaştı hatta o daha çok üzüldü diyebilirim keşke canını sıkmasaydım daha yeni aneannemi kaybettik çünkü...
Sağol canım,haklısın Allah beterinden korusun fakat ben safram alınır bu kez de karaciğere yüklenirim diye endişeleniyorum.Ben ki kendime o kadar iyi bakarım ki,gerçekten hastalığın kimi bulacağı belli olmuyor.Stresten mi acaba?
Evet cnm kizlar bayram sekeri gibi insan ozeniyor masallah hepsine!azraececim hepsi cok güzel güle güle eskitsin kuzu ve ben kızkanmayamı basladım ne kızların kıyafetlere bak rengarenk allu pullu bizim fix pantolon takım elbise hep aynı renk problem degilde kızların tacları bandanaları falan oluyolar bayram sekeri bende oglumu rengarenk giydiriyim zaten kız sanıyolar benimkini sapka falan renkli giyinince
Allah dagina gore kar verirmis ya benimki o hesap oldubak zaynepcimde bizim gibi hepsi cok güzeller ama süs püs yok ama cok sükür oglusum iiki var kısmetse kızımız olursa bizde süsleriz güle güle giysin yavrusun
Sen is gunu dedikce 3ay sonraki halimi goruyorum :26:Eki Görüntüle 527206 kızlar herkese merhaba,
Alir almaz zeynonun ustunde fotografini isteriz!ohh kışlıklar alınmış bebişlere güle güle giysin kuzucuklar, AZRAECE çok şeker ciciler almışssın canım kızlar çok şanslı valla akşam bende aldıklarımıza bakarken bende istiyorum bunlardan diyorum eşime:) çok zevkli kız bebek giydirmek ya çocukluğumuzdaki oyunlar gibi:) ZEYNEPCİM sizin cicilerinizde çok güzel canım ama kız bebişlerimizi düşündüğün içinde sağol canım jokerdeki pembeli zebra taytı gidip alıcam bugun kesin
Yicem sizin kizlari ya yicem!!
Hepsi cok guzel ama en hosuma giden senin kucuklugunden olan :)
Omer de babasinin oyuncagiyla oynuyor su an hem seviniyorum hem duygulaniyorum
Yalniz annemiz de cok zevkliymis hani bayramlik falan sahane olmus hem zarif hem sade tam benlik! Ya da Omerlik mi desem
Sağol canım,haklısın Allah beterinden korusun fakat ben safram alınır bu kez de karaciğere yüklenirim diye endişeleniyorum.Ben ki kendime o kadar iyi bakarım ki,gerçekten hastalığın kimi bulacağı belli olmuyor.Stresten mi acaba?
planner maşallah zeynep adamıza çok güzel,çok tatlı,ne güzel gülmüş ya.maaşallah subhanallah.Allah bağışlasın canım.minnos ya
Alir almaz zeynonun ustunde fotografini isteriz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?