Tatlim ben mecbur kalmadikca kavanoz mamasi vermeyecegim
Gecen hafta bir bolgenin gida muh. Odasi baskaniyla gorustugumde yazmistim
Acildiginda tekrar kaynatilmadan soguk olarak tuketilecek konserveler yapmayin demisti
Ozelden mail adresi yollarsan sut ve kap kacakla ilgili gonderdikleri dokumanlari da iletebilirim
Bildik sut firmalarindan biri de bebeginiz varsa gunluk sut tuketin demisti
Aklima gelmisken yazayim dedim
Ben bir kitap aldim doktorumuz da bir brosur verdi birkac tarif yazayim esim gelince
Sifa olsun kuzulara
Tatlim bu Omerrrr taaa 4ay ondeki hali :)
Mevlidinde bu kostumu giydirmistim pelerini de vardi
Simdi 9 12ayini alacagim bayram icin
Kardesim ayni olacak alma diyor ama biz onu boyle gormeye bayiliyoruz :)
Ici baska renk kenarlari baska renk olan mi?
Sifa bulsun her yediginden ictiginden! Aminn
Ya prensesi gormek istiyoruz yukle artik annesi sari sekeri
Ben nisanda dogurdum cnm biliyorsun
Ve coook memnunum!
Bir sonrakini de nisan ya da martta dogurmak isterim
Kirkim cikana kadar havalar duzelir ve yazin da bebek en az 3 4aylik olur kis geldiginde emekler cok sansliyiz biz cok bahar annesi olmak super! Hem yazin hamilelik de gormedik ohh sefamiz olsun
BİYOLOG ve AZRAECE biyologcum öncelikle tontişine maşallahh..iki fıstığın cicilerinede bayıldımmm..bu iki zilli kışın kırmızı başlıklı kız olucaklar yerim onları bennsizin kırmızılarınız varda bizim yok mu sankii benimde oğlumun var kırmızıları hıhh:76:fırsat bulduğum zaman bende eklerim ama kzı cicileri ayrı bi güzel oğluma alışveriş yaparken kendimi kız kıyafetlerinin yanında buluyorum çoğu zaman öptüm kuzularınızı
BEYKOZCUMümit besenini yiyim seninçok şirin bu fındık yaa nasılda gülmüşş..neşeli,oryantal yapan bi annesi olursa gülüşüde bu kadar içten olur heralde bebemizin Allah nazarlardan korusun minnoşu
PINARDAcanımm çok üzüldüm senin için Allah dermansız dert vermesin daha kötü hastalıklardan korusun inş. çok geçmiş olsun
alıntı yapmadan yazıncada unutuyorum..bi şeyler daha yazıcaktım benn
ZEYNOO evt ya Zeyno vardı..bal olmuş annesi bu fındık..maşallah güzelliğe
daha öncede söylemiştim bu mayıs bebeklerinin hepsi çok güzelleröpüyorum bütün kuzuları
buarada hasta olanlarra gecmiş olsun ...
korunma yöntemine gelince cok sükür o günden sonra kazam olmadı ve inş olmaz benden yana süphe olmasın biyologcum bana yan cizdin falan demiştin simdi aklıma geldi hayatım ben hamileyken her işi kendim yaptım eşim askerligi burara ciddi ciddi düsündügü için o giderse ben hem bebek hem hamilelik eşim yok her zaman hastaneye gitmemede laf ederler tekte zor oyuzden vazgectim ve gidip gelince hemde normali beklicem
lillacım Allah razı olsun davetinden çok sağol aynen bende çok tanışmak isterim
ilkimcim sana da geçmiş olsun.
biyolog asyamız güle güle giysin iyi günlerde kullansın inşallah. bu arada benide sen hep gaza getiriyon bende çekip koyum bari:))
Valla iş falan yapmadım canım hiç halim yok zaten. Sana da çok geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırız. Evet ya tarhana çorbası yapayım en iyisi. Kızına da maşallah canım hep böyle güzel güzel uzasın ve büyüsün, anneciğini üzmesin
ay bayıldım bu kıyafetlere hepsi çok tatlı ama en tatlısı asya tabikiii.. Nerden aldın canım bunları ben hiçbir şey bulamıyorum
teşekkür ederim canım
saol hayatım hepimizinkini rabbim hep mutlu etsin yaren nurumuzuda göremesekte oda hepsi gibi ayrı ayrı güzeldir kızlar bidahaki bebeişimide rabbim nasip ederse mayısta dogurmayı cok isterim sizzz
şekkerim ben sana şaka yaptımm...
eşşek şakası gibi olduysa kusuruma bakma olur mu canım....
kalbini kırmayı asla istememmmm öpüyorum seni kocemen kocemennnnn
kızzz pişti olmuşuzzz....
anammmm feci gaza getiririm eşim de hep öyle derrrrr:)
fena mı oldu şekerimmmm ohh ne güzell olduu wallaaa
cnm wenice den alıyordum ist.dannn
bursada wenice yokkk 1 tane var ondada park yeri yokkk
enescim annen sana napıoo kuzummmmmm
gel biyolog teyzeneeeee dötünü mötünü bi yesinnnnn
:)hımmmm
annemn koltukları açık renkkk
nasılda kirletirimmm hımmm süper süperrrrr
der gibi bakmış cnm walla kuzummmm:)
Tatlim ben mecbur kalmadikca kavanoz mamasi vermeyecegim
Gecen hafta bir bolgenin gida muh. Odasi baskaniyla gorustugumde yazmistim
Acildiginda tekrar kaynatilmadan soguk olarak tuketilecek konserveler yapmayin demisti
Ozelden mail adresi yollarsan sut ve kap kacakla ilgili gonderdikleri dokumanlari da iletebilirim
Bildik sut firmalarindan biri de bebeginiz varsa gunluk sut tuketin demisti
Aklima gelmisken yazayim dedim
Ben bir kitap aldim doktorumuz da bir brosur verdi birkac tarif yazayim esim gelince
Sifa olsun kuzulara
Tatlim bu Omerrrr taaa 4ay ondeki hali :)
Mevlidinde bu kostumu giydirmistim pelerini de vardi
Simdi 9 12ayini alacagim bayram icin
Kardesim ayni olacak alma diyor ama biz onu boyle gormeye bayiliyoruz :)
Ici baska renk kenarlari baska renk olan mi?
Sifa bulsun her yediginden ictiginden! Aminn
Ya prensesi gormek istiyoruz yukle artik annesi sari sekeri
Ben nisanda dogurdum cnm biliyorsun
Ve coook memnunum!
Bir sonrakini de nisan ya da martta dogurmak isterim
Kirkim cikana kadar havalar duzelir ve yazin da bebek en az 3 4aylik olur kis geldiginde emekler cok sansliyiz biz cok bahar annesi olmak super! Hem yazin hamilelik de gormedik ohh sefamiz olsun
beykozcum sanırım ben mayıs annesi olamayacam ama 2013Temmuz-ağustos annesi olabilirim bu gidişle
canım rabbim gönlüne göre versin rabbim isteyen herkeze nasip eylesin cok severim bebekleri ve bebekleri dogurup özenerek bakan analara hayranım onlara saygım sonsuz herkez gercek anne olamaz ... haberini bekliyoruz tatlımmm HAMİLEYİM yazmanı
kızlarrrrrrr dışarıdan 9 takipçi var.dışarda kalmayın efenim buyrun içeri.aaaa ne demek buyrun buyrun
katılıyorum zaten insan bir süre sonra dayanamıyor üye olup geliyor yanımıza
Aynen öyle cnm.neyse mesai biter çok şükür.bende kaçar kuzumun yanına gider.anasını bekler evlatceğizim.öpüyorum hepinizi.kendinize iyi bakın bakemç
ben önceden oldugunu farkettim ama hiç bu halde görmedim gibi geldi hayatımbende mayıs 2de dogurdum yani ha nisan ha mayıs hiç farketmez dedigin gibi yada daha önce kalsamda kısımı gecirsem yazada daha cok büyüse senin dedigin dogru hayatım yaaa daha şimdiden plan yapıyorum nese nezaman rabbim nasip ederse diyelim bide bencede farklı bişey giydir hani farklı görsünler yakısıklımızı
Cnm mesaj yazarken ustte kutucuklar var ya. Dunya seklinin yanindaki 3.yu tikla ve from computer secenegini secerek bilgisayarindan yukle biz de gorelim artik gul kizini :)zeynepcim başaramadım ki bir türlü.ömer daha sarı,bizimki ucundan azcık.ama herkes sarışın diyoryüklemenin bi yolunu gösterin yaw.:44:
Kocalarimiz olmasin sakin :)kızlarrrrrrr dışarıdan 9 takipçi var.dışarda kalmayın efenim buyrun içeri.aaaa ne demek buyrun buyrun
Valla sekerim cevizli balli muz sakata gelme sonraEki Görüntüle 527412
Kocalarimiz olmasin sakin :)
Askiiim sana havuclu kus kus taze kuru fasulye ve tarhana pisirdim yaninda da bol yesillikli salata gel gel gelll cevizli balli muz dilimlerine gelll
Valla arkadaşına sorarsan çok sevinirim zeynepcim,yoksa elimde kalacak...
Kayra 7200 gr 68 cm.Beden 6-9 ay.
Eki Görüntüle 526767
Sağol tatlım,tamamen tesadüfen öğrendim.Geçen cuma heyet raporu aldım tabi bunun için bir takım tetkikler gerekiyordu,ultrasona girince doktor farketti.Yoksa belirti falan hiçbir şey hissetmemiştim.Canım üzme kendini.Allah hayırlısını nasip etsin.bir an önce sağlığına kavuşursaun inş. hastalığı ne oldu da teşhis ettiler?bi rahatsızlığın mı vardı?ben bilmiyorum da nasıl bişey?
Canım bir nebzede olsa rahatlattın beni.Ne bileyim burdaki doktor görünce hemen alalım alman gerekir diye korkuttu beni.canım alınırsada oyle gerektiği için alınır teyzemde bu ameliyatı oldu ve safrası alındı yıllar once çokta rahat şimdi ve hiçbir şikayeti yok öyle karaciğer vb. annemdede var safra taşı ama çok büyük değil sanırım çünkü alınması gibi bir konu gündeme gelmedi hiç, nasıl iyi olacaksa sağlığın açısından öyle olur inş
sagol teyzesi, minnoşum o benim
Maşallah kuzumuza,sanırım ilk defa gördüm bebişini.
Sağol canım benim,henüz kırılıp kırılmadığını bilmiyorum çünkü daha doktor doktor gezemedim.Bildiğim kadarıyla lazerle organ alınıyormuş.Dikiş izi yokmuş.Benim derdim iz falan değil ki...Bana ait olan bir organın alınması...Allah yardımcım olsun.Simdi makinadan cikaracagim aksama eklerim :) bir de kaplan kostumu gibi tulum aldim kukremeyi ogretmek istiyorum bir an once!
Cnm cok cok gecmis olsun!
Ultrasonik yontemlerle kirilamiyor muymus bobreklerdeki gibi?
Ille de ameliyat olman gerekiyorsa dikisli mi oluyor lazerli mi?
Doktorun dedigi gibi 1gunde kalkarsin lutfen uzulup strese girme bizde bol bol dua ederiz
Oh sifa olsun armutun besin degeri cok yuksek mevsimi gecmeden bol bol yesin
Biz yataginda oynatarak yatagini sevdirmeye calistik esimin katkisi buyuk ben pes etmistim yilmadi usanmadi ve 2aylikken alistirdi insallah sizinkiler de cabucak alisir
Hos ayri olunca da ozluyor insan surekli gidip kokluyoruz gece omer uyanmiyor biz uyaniyoruz :)
Bazen stokta yok dese bile magazada oluyor ben bebeconfort termos cantasini alacagim ona da stokta yok diyor ama magazada var
Eger Bursada bulursam alir yollarim sana
Soyle kendinden gecmiscesine gulen bir ifade yok ki koyayim! Sen adami oldurursun ya piyanist santor yapacaksin cocugu :) benim de var aynisindan arasira calarim evde :) yerim onu ya ben adini bile bilmiyorum daha bu yakisiklinin
görünce yazayım dedim.ay turuncu aynı uyku tulumndan ben daha doğum yapmadan almışım ama 3-6 aylık:)) yusuf ömer içine giremeyecek malesef.benim de elimde kaldı.etiketi bile üstünde. ben de ihtiyacı olan birini tanıyorsanız hediye edebilirim arkadaşlar.ben daha büyüğünü almak durumundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?