2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

BİYOLOG ve AZRAECE biyologcum öncelikle tontişine maşallahh..iki fıstığın cicilerinede bayıldımmm..bu iki zilli kışın kırmızı başlıklı kız olucaklar yerim onları bennsizin kırmızılarınız varda bizim yok mu sankii benimde oğlumun var kırmızıları hıhh:76:fırsat bulduğum zaman bende eklerim ama kzı cicileri ayrı bi güzel oğluma alışveriş yaparken kendimi kız kıyafetlerinin yanında buluyorum çoğu zamanöptüm kuzularınızı

BEYKOZCUMümit besenini yiyim seninçok şirin bu fındık yaa nasılda gülmüşş..neşeli,oryantal yapan bi annesi olursa gülüşüde bu kadar içten olur heralde bebemizinAllah nazarlardan korusun minnoşu

PINARDAcanımm çok üzüldüm senin için Allah dermansız dert vermesin daha kötü hastalıklardan korusun inş. çok geçmiş olsun

alıntı yapmadan yazıncada unutuyorum..bi şeyler daha yazıcaktım benn

ZEYNOO evt ya Zeyno vardı..bal olmuş annesi bu fındık..maşallah güzelliğe

daha öncede söylemiştim bu mayıs bebeklerinin hepsi çok güzelleröpüyorum bütün kuzuları

ben önceden oldugunu farkettim ama hiç bu halde görmedim gibi geldi hayatım bende mayıs 2de dogurdum yani ha nisan ha mayıs hiç farketmez dedigin gibi yada daha önce kalsamda kısımı gecirsem yazada daha cok büyüse senin dedigin dogru hayatım yaaa daha şimdiden plan yapıyorum nese nezaman rabbim nasip ederse diyelim bide bencede farklı bişey giydir hani farklı görsünler yakısıklımızı

teyzesi cok cok cok tesekkür ederiz cok kuduruguz bütün gün basbasa oynamadıgımız sey yok duaların için kocaman aminnn diyorum

şekkerim ben sana şaka yaptımm...
eşşek şakası gibi olduysa kusuruma bakma olur mu canım....
kalbini kırmayı asla istememmmm öpüyorum seni kocemen kocemennnnn

kızzz pişti olmuşuzzz....
anammmm feci gaza getiririm eşim de hep öyle derrrrr:)
fena mı oldu şekerimmmm ohh ne güzell olduu wallaaa

cnm wenice den alıyordum ist.dannn
bursada wenice yokkk 1 tane var ondada park yeri yokkk

Eki Görüntüle 527273
işte benim ümit besenim ve gizemli bej denen igrenç duvar boyam

enescim annen sana napıoo kuzummmmmm
gel biyolog teyzeneeeee dötünü mötünü bi yesinnnnn

Eki Görüntüle 527316
Bayramda esimin memleketine gidince bunu giydirecegim

:)hımmmm
annemn koltukları açık renkkk
nasılda kirletirimmm hımmm süper süperrrrr
der gibi bakmış cnm walla kuzummmm:)

saol hayatım hepimizinkini rabbim hep mutlu etsin yaren nurumuzuda göremesekte oda hepsi gibi ayrı ayrı güzeldir kızlar bidahaki bebeişimide rabbim nasip ederse mayısta dogurmayı cok isterim sizzz

beykozcum sanırım ben mayıs annesi olamayacam ama 2013 Temmuz-ağustos annesi olabilirim bu gidişle

teyzzesi biz sana kırılırmıyız asyamızıda ben yakalamıyım cok güzel yüzü hep aklmda unutulmıycak keskin hatlara sahip güzeller güzeli bir kız Allahım nazarlardan korusun enes dogdugunda cok kibar ve minyon bir bebek dogdu demişler halada gören bu nezaman büyücek diyo resimde büyük cıkabilir ama inanın hala surat kasık kadar

zeynepcim başaramadım ki bir türlü.ömer daha sarı,bizimki ucundan azcık.ama herkes sarışın diyoryüklemenin bi yolunu gösterin yaw.:44:

beykozcum sanırım ben mayıs annesi olamayacam ama 2013 Temmuz-ağustos annesi olabilirim bu gidişle

canım rabbim gönlüne göre versin rabbim isteyen herkeze nasip eylesin cok severim bebekleri ve bebekleri dogurup özenerek bakan analara hayranım onlara saygım sonsuz herkez gercek anne olamaz ... haberini bekliyoruz tatlımmm HAMİLEYİM yazmanı

amin canım inşallah.aynı duyguları paylaşıyorum senlen

Aynen öyle cnm.neyse mesai biter çok şükür.bende kaçar kuzumun yanına gider.anasını bekler evlatceğizim.öpüyorum hepinizi.kendinize iyi bakın bakemç

ay ne zordur hayatım senin için bebişinden ayrı mevlam ayırmasın kuzunla seni eşinin maddi imkanlarını arttırsın sen calısma kuzunun yanında ol inş

Bunu da almistim altinin kadife pantolonu var. Isine de fume ya da antrasit badi alacagim. Boynuna da flar takarim. Babasinda da benzer bir ceker var onu da ayni renklerde giydiririm belki :) ya degisik birsey istiyorum aslinda ama yurumuyorlar ya anlasilmiyor. Bir yurusun dedektif gadget pardesusu bile alicam ona!
zeynepcim başaramadım ki bir türlü.ömer daha sarı,bizimki ucundan azcık.ama herkes sarışın diyoryüklemenin bi yolunu gösterin yaw.:44:
Cnm mesaj yazarken ustte kutucuklar var ya. Dunya seklinin yanindaki 3.yu tikla ve from computer secenegini secerek bilgisayarindan yukle biz de gorelim artik gul kizini :)
kızlarrrrrrr dışarıdan 9 takipçi var.dışarda kalmayın efenim buyrun içeri.aaaa ne demek buyrun buyrun
Kocalarimiz olmasin sakin :)
Askiiim sana havuclu kus kus taze kuru fasulye ve tarhana pisirdim yaninda da bol yesillikli salata gel gel gelll cevizli balli muz dilimlerine gelll

Valla arkadaşına sorarsan çok sevinirim zeynepcim,yoksa elimde kalacak...
Kayra 7200 gr 68 cm.Beden 6-9 ay.
Eki Görüntüle 526767

görünce yazayım dedim.ay turuncu aynı uyku tulumndan ben daha doğum yapmadan almışım ama 3-6 aylık:)) yusuf ömer içine giremeyecek malesef.benim de elimde kaldı.etiketi bile üstünde. ben de ihtiyacı olan birini tanıyorsanız hediye edebilirim arkadaşlar.ben daha büyüğünü almak durumundayım.

Benim herif kurban icin memlekete gidiyo 20 gun kalicak bende malum annemlere taşincam kizlar zeynebin cevizli balli muzu ben bu akşam bizimkine yedirsemmi acaba

Sağol tatlım,tamamen tesadüfen öğrendim.Geçen cuma heyet raporu aldım tabi bunun için bir takım tetkikler gerekiyordu,ultrasona girince doktor farketti.Yoksa belirti falan hiçbir şey hissetmemiştim.
Canım bir nebzede olsa rahatlattın beni.Ne bileyim burdaki doktor görünce hemen alalım alman gerekir diye korkuttu beni.
Eki Görüntüle 527273
işte benim ümit besenim ve gizemli bej denen igrenç duvar boyam
Maşallah kuzumuza,sanırım ilk defa gördüm bebişini.
Sağol canım benim,henüz kırılıp kırılmadığını bilmiyorum çünkü daha doktor doktor gezemedim.Bildiğim kadarıyla lazerle organ alınıyormuş.Dikiş izi yokmuş.Benim derdim iz falan değil ki...Bana ait olan bir organın alınması...Allah yardımcım olsun.
Eki Görüntüle 527316
Bayramda esimin memleketine gidince bunu giydirecegim

MAŞALLAH PAŞAMIZA

biyolog ihtiyaci olan birine yardim etmek icin cagri yapmisti belki obebise uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…