2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Simdi makinadan cikaracagim aksama eklerim :) bir de kaplan kostumu gibi tulum aldim kukremeyi ogretmek istiyorum bir an once!
Cnm cok cok gecmis olsun!
Ultrasonik yontemlerle kirilamiyor muymus bobreklerdeki gibi?
Ille de ameliyat olman gerekiyorsa dikisli mi oluyor lazerli mi?
Doktorun dedigi gibi 1gunde kalkarsin lutfen uzulup strese girme bizde bol bol dua ederiz
Oh sifa olsun armutun besin degeri cok yuksek mevsimi gecmeden bol bol yesin
Biz yataginda oynatarak yatagini sevdirmeye calistik esimin katkisi buyuk ben pes etmistim yilmadi usanmadi ve 2aylikken alistirdi insallah sizinkiler de cabucak alisir
Hos ayri olunca da ozluyor insan surekli gidip kokluyoruz gece omer uyanmiyor biz uyaniyoruz :)
ok şekerim hemen çekerim fotosunu:) saç bandınıda buldum ınt sitesinde ama stokta yok diyor
Bazen stokta yok dese bile magazada oluyor ben bebeconfort termos cantasini alacagim ona da stokta yok diyor ama magazada var
Eger Bursada bulursam alir yollarim sana
Eki Görüntüle 527273
işte benim ümit besenim ve gizemli bej denen igrenç duvar boyam
Soyle kendinden gecmiscesine gulen bir ifade yok ki koyayim! Sen adami oldurursun ya piyanist santor yapacaksin cocugu :) benim de var aynisindan arasira calarim evde :) yerim onu ya ben adini bile bilmiyorum daha bu yakisiklinin

Bazen stokta yok dese bile magazada oluyor ben bebeconfort termos cantasini alacagim ona da stokta yok diyor ama magazada var
Eger Bursada bulursam alir yollarim sana

sagol canım aradım şimdi çok yakınımda bir joker mağazası var iş çıkışı uğrayıp bakacağım tayt varda saç bandına bakacaklar başka bir mağazada varsa falan bakıcam artık takım halde çok hoş olur, çok hoşuma gitti pembe pembe:)

enes teyzesi oda babasının küçüklügnden kalma verdim eline basıp basıp gülüyo hosuna gitti ben ona oryantal yapıyorum bayılıyor anası gibi ... güler annesi bu baslarda buzdolabıydı şimdi böyle

Uzum suyunu da basariyla icirdik
Artik ogleden once meyve puresi ogleden sonra da corba icmeye haziriz!

Yogurt icin yoneticimin de sut aldigi bir mandiradan keci sutu alacagiz ve haftasonu ilk denemeyi yapacagiz
200ml.lik minik cam kavanozlar buldum gunluk mayalayacagim

Pure corba ve yogurdu 1hafta duzenli olarak yedirip sonra yogurduna meyve katmaya baslayacagim

Peynir icin maya ariyorum mayasiz yapinca cok az cikiyor
Annem sirkeyle de cok cikar dedi bakalim iki turlu de deneyecegim
Peyniri skistirirken buz kalibimi kullanacagim
Sekillerle Omeri oynatmayi hayal edip sabirsizlaniyorum

Kizlar Avent mama ve tabagina anlamsiz bir miktar odemek uzereyken arkadasim uyardi
Bambu ya da simsir urunler hem gozeneksiz hem de bakteri tutmuyor internetten bayaaa bir arastirdim ve her ne kadar sert de olsalar simsir tahta kasikla deneyecegim
Hem cok daha ucuz umarim omer kabul eder

Kizlar Avent mama ve tabagina anlamsiz bir miktar odemek uzereyken arkadasim uyardi
Bambu ya da simsir urunler hem gozeneksiz hem de bakteri tutmuyor internetten bayaaa bir arastirdim ve her ne kadar sert de olsalar simsir tahta kasikla deneyecegim
Hem cok daha ucuz umarim omer kabul eder

bugün markete gittim ek gıdaya geçeli 3 gün oldu. kavanoz maması almaya. içine baktım meyve püresi pirinç unu yazıyo. almaktan vazgeçtim koruyucu vardır diye evde kendi,m yapamaz mıyım tarifleri paylaşalım. internetten biraz araştırdım pirinci haşla blendirdan geçir meyve suyu ekle diyo yapsam olur mu ki:::::::::

sonra ver bana yiyim karnım acıkmıştı zaten benim

Son düzenleme:

kv. c.tesi günü gelirken bebedorun almış.tabak kısmı değil de kaşık kısmı çok hoşuma gitti.çay kaşığı ve diğer kaşıklardan çok daha iyi.dökünce toparlaması da iyi oluyor ve ağzına direkt bırakıyorum zorlanınca.

Allah'ım Allah'ım müzisyen olmuş kuzucuk.Allah daima yüzünü güldürsün inş.maaşallah yakışıklıya.

Ben yaren nur'umun fotosunu bi ekleyemedim ya.ah,of,püf:)))))

saol hayatım hepimizinkini rabbim hep mutlu etsin yaren nurumuzuda göremesekte oda hepsi gibi ayrı ayrı güzeldir kızlar bidahaki bebeişimide rabbim nasip ederse mayısta dogurmayı cok isterim sizzz

Tatlim ben mecbur kalmadikca kavanoz mamasi vermeyecegim
Gecen hafta bir bolgenin gida muh. Odasi baskaniyla gorustugumde yazmistim
Acildiginda tekrar kaynatilmadan soguk olarak tuketilecek konserveler yapmayin demisti
Ozelden mail adresi yollarsan sut ve kap kacakla ilgili gonderdikleri dokumanlari da iletebilirim

Bildik sut firmalarindan biri de bebeginiz varsa gunluk sut tuketin demisti
Aklima gelmisken yazayim dedim
Ben bir kitap aldim doktorumuz da bir brosur verdi birkac tarif yazayim esim gelince
Sifa olsun kuzulara
zynepcim ben bu bebişi görmedim daha önce sanki maaşallah ya bu ne güzellik ben bunları yerim okafayı benim oglusum gibi sarı
Tatlim bu Omerrrr taaa 4ay ondeki hali :)
Mevlidinde bu kostumu giydirmistim pelerini de vardi
Simdi 9 12ayini alacagim bayram icin
Kardesim ayni olacak alma diyor ama biz onu boyle gormeye bayiliyoruz :)
Ici baska renk kenarlari baska renk olan mi?
Sifa bulsun her yediginden ictiginden! Aminn
yandan kızımı da andırıyor ya.sarı kuş...
Ya prensesi gormek istiyoruz yukle artik annesi sari sekeri
saol hayatım hepimizinkini rabbim hep mutlu etsin yaren nurumuzuda göremesekte oda hepsi gibi ayrı ayrı güzeldir kızlar bidahaki bebeişimide rabbim nasip ederse mayısta dogurmayı cok isterim sizzz
Ben nisanda dogurdum cnm biliyorsun
Ve coook memnunum!
Bir sonrakini de nisan ya da martta dogurmak isterim
Kirkim cikana kadar havalar duzelir ve yazin da bebek en az 3 4aylik olur kis geldiginde emekler cok sansliyiz biz cok bahar annesi olmak super! Hem yazin hamilelik de gormedik ohh sefamiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…