beykoz allah bağışlasın canım ya çok şeker maşallah oğluna
Simdi makinadan cikaracagim aksama eklerim :) bir de kaplan kostumu gibi tulum aldim kukremeyi ogretmek istiyorum bir an once!kışlıkları koydunuz kış geldi bir anda
hava güneşliyken yağmur bastırdı
özlemişim ama ya sonbahar havasını:119:
azraece, çok şirin kızının kıyafetlerii, o çorapları giyince ece ne yapılır artık sen düşün
böyle sadece kıyafetlerle olmuyo ama kızceni göster de gözümüz gönlümüz açılsın :))
annezeynep, ömer paşa da küçük bey olur bunlarlatulumu da çok yakışır eminim, onu oğluşun giyinmiş halde göresim geldi valla
Cnm cok cok gecmis olsun!Sağol canım evet söyledim bebeğim var diye bir şey olmaz bir gün sonra bebeine kavuşursun dedi,sütü mütü etkilemez dedi.Tabi ben cesaret edip riske atamam ameliyat kesin olsa bile kızım 1 yaşına gelene kadar bekleyeceğim.Durumum şöyle saframda 5 ve 6 milimlik taş tespit edildi doktor alınmasa kanala gider ve kanalı tıkar sonra sarılık olursun ve benzeri semptomlar yaşarsın dedi,safrada taş varsa asafra alınmalı dedi.Ben gene de taşın alınmasından ya da kırdırılmasından yanayım işte bunu işini iyi bilen doktora sormam gerekecek fakat urfada araki bulasın.Allah yardımcım olsun.
Oh sifa olsun armutun besin degeri cok yuksek mevsimi gecmeden bol bol yesinkızım bensiz dün gece beşiğinde 20 dk sonra uyudu bakalım bu gece ne olacak. eskiden emerek uyur beşiğe koyunca uyanır dıbakalım inşallah başarırım . bugün armut u cam rendeden geçirdin acayp bayıldı
Bazen stokta yok dese bile magazada oluyor ben bebeconfort termos cantasini alacagim ona da stokta yok diyor ama magazada varok şekerim hemen çekerim fotosunu:) saç bandınıda buldum ınt sitesinde ama stokta yok diyor
Soyle kendinden gecmiscesine gulen bir ifade yok ki koyayim! Sen adami oldurursun ya piyanist santor yapacaksin cocugu :) benim de var aynisindan arasira calarim evde :) yerim onu ya ben adini bile bilmiyorum daha bu yakisiklinin
Bazen stokta yok dese bile magazada oluyor ben bebeconfort termos cantasini alacagim ona da stokta yok diyor ama magazada var
Eger Bursada bulursam alir yollarim sana
Simdi makinadan cikaracagim aksama eklerim :) bir de kaplan kostumu gibi tulum aldim kukremeyi ogretmek istiyorum bir an once!
Cnm cok cok gecmis olsun!
Ultrasonik yontemlerle kirilamiyor muymus bobreklerdeki gibi?
Ille de ameliyat olman gerekiyorsa dikisli mi oluyor lazerli mi?
Doktorun dedigi gibi 1gunde kalkarsin lutfen uzulup strese girme bizde bol bol dua ederiz
Oh sifa olsun armutun besin degeri cok yuksek mevsimi gecmeden bol bol yesin
Biz yataginda oynatarak yatagini sevdirmeye calistik esimin katkisi buyuk ben pes etmistim yilmadi usanmadi ve 2aylikken alistirdi insallah sizinkiler de cabucak alisir
Hos ayri olunca da ozluyor insan surekli gidip kokluyoruz gece omer uyanmiyor biz uyaniyoruz :)
Bazen stokta yok dese bile magazada oluyor ben bebeconfort termos cantasini alacagim ona da stokta yok diyor ama magazada var
Eger Bursada bulursam alir yollarim sana
Soyle kendinden gecmiscesine gulen bir ifade yok ki koyayim! Sen adami oldurursun ya piyanist santor yapacaksin cocugu :) benim de var aynisindan arasira calarim evde :) yerim onu ya ben adini bile bilmiyorum daha bu yakisiklinin
bugün markete gittim ek gıdaya geçeli 3 gün oldu. kavanoz maması almaya. içine baktım meyve püresi pirinç unu yazıyo. almaktan vazgeçtim koruyucu vardır diye evde kendi,m yapamaz mıyım tarifleri paylaşalım. internetten biraz araştırdım pirinci haşla blendirdan geçir meyve suyu ekle diyo yapsam olur mu ki:::::::::
Kizlar Avent mama ve tabagina anlamsiz bir miktar odemek uzereyken arkadasim uyardi
Bambu ya da simsir urunler hem gozeneksiz hem de bakteri tutmuyor internetten bayaaa bir arastirdim ve her ne kadar sert de olsalar simsir tahta kasikla deneyecegim
Hem cok daha ucuz umarim omer kabul eder
zynepcim ben bu bebişi görmedim daha önce sanki maaşallah ya bu ne güzellik ben bunları yerim okafayı benim oglusum gibi sarı
Allah'ım Allah'ım müzisyen olmuş kuzucuk.Allah daima yüzünü güldürsün inş.maaşallah yakışıklıya.
Ben yaren nur'umun fotosunu bi ekleyemedim ya.ah,of,püf:)))))
Tatlim ben mecbur kalmadikca kavanoz mamasi vermeyecegimbugün markete gittim ek gıdaya geçeli 3 gün oldu. kavanoz maması almaya. içine baktım meyve püresi pirinç unu yazıyo. almaktan vazgeçtim koruyucu vardır diye evde kendi,m yapamaz mıyım tarifleri paylaşalım. internetten biraz araştırdım pirinci haşla blendirdan geçir meyve suyu ekle diyo yapsam olur mu ki:::::::::
Tatlim bu Omerrrr taaa 4ay ondeki hali :)zynepcim ben bu bebişi görmedim daha önce sanki maaşallah ya bu ne güzellik ben bunları yerim okafayı benim oglusum gibi sarı
Ici baska renk kenarlari baska renk olan mi?kv. c.tesi günü gelirken bebedorun almış.tabak kısmı değil de kaşık kısmı çok hoşuma gitti.çay kaşığı ve diğer kaşıklardan çok daha iyi.dökünce toparlaması da iyi oluyor ve ağzına direkt bırakıyorum zorlanınca.
Ya prensesi gormek istiyoruz yukle artik annesi sari sekeriyandan kızımı da andırıyor ya.sarı kuş...
Ben nisanda dogurdum cnm biliyorsunsaol hayatım hepimizinkini rabbim hep mutlu etsin yaren nurumuzuda göremesekte oda hepsi gibi ayrı ayrı güzeldir kızlar bidahaki bebeişimide rabbim nasip ederse mayısta dogurmayı cok isterim sizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?